Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής την εθνομηδενιστική κυβέρνηση για την ενδοτική στάση της στα εθνικά θέματα κατά την συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους υπουργούς Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως συζητάμε για ακόμη μια προανακριτική, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό σκάνδαλο από τα πολλά της μεταπολίτευσης. Για παράδειγμα για το σκάνδαλο του Χρηματιστήριου, σχηματίστηκε δικογραφία το 1999, το 2009 βγήκε βούλευμα και πριν λίγες μέρες όλοι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν όλοι!

Η αριστερά δεν είναι αμέτοχη σε όλα αυτά τα σκάνδαλα, καθώς συμμετείχε στους ΟΤΑ, αλλά και κυβερνά την Χώρα τα 3 τελευταία χρόνια. Επιπλέον, δεν ξεχνούμε πως η αριστερά έδωσε συγχωροχάρτι σε Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές τάσσονται υπέρ της συστάσεως προκαταρκτικής επιτροπής, καθώς πάγια θέση είναι να έλθουν όλα στο φως! Εν αντιθέσει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησαν στην επιτροπή για την Novartis να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, ούτε πρακτικά. Όλα στο σκοτάδι δηλαδή…

Για το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας υπογράμμισε πως με συντονισμένες ενέργειες των ΜΜΕ των νταβατζήδων και του πολιτικού συστήματος επιχειρείται αυτό να θαφτεί.

Αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ που μίλησε για “αξιοπρέπεια “Μακεδόνων” εκτός “Μακεδονίας”, απαντώντας του ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες και οι Σκοπιανοί σλάβοι! Ο Ζάεφ δημιουργεί θέμα “μακεδονικής” μειονότητας στην Πατρίδα μας και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση αδιαφορεί.

Οποιαδήποτε παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σφετεριστές Σκοπιανούς συνιστά προδοσία και οι Χρυσαυγίτες θα αντισταθούν με κάθε μέσο, όπως προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Αναφέρθηκε στην δήλωση του Ερντογάν στην Κομοτηνή που μίλησε για “4 βουλευτές του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο” και τους κάλεσε να δηλώσουν αν η “μητέρα Πατρίδα τους είναι η Τουρκία”. Απαντώντας στις τουρκικές προκλήσεις δήλωσε πως η Πατρίδα της καρδιάς μας φτάνει μέχρι την Αδριανούπολη, την Τραπεζούντα, την Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.

Για την πρόσφατη δήλωση του State Department που καλεί τις “δύο κοινότητες στην Κύπρο να εκμεταλλευτούν ακριβοδίκαια τους πόρους” τόνισε πως ΗΠΑ και Ευρώπη μας έχουν ξεπουλήσει χάριν της Τουρκίας. Η μόνη απάντηση που καταλαβαίνει η Τουρκία, είναι η απάντηση της ισχύος.

Κατήγγειλε την κυβέρνηση πως έχει αφήσει τους 2 Έλληνες  στρατιωτικούς στο έλεος της Τουρκίας, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε την τουρκική άποψη ότι οι Έλληνες πέρασαν σε τουρκικό έδαφος.

Έκλεισε την τοποθέτησή του με δηλώνοντας χαρακτηριστικά:” Μας λέτε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές, μα εμείς είμαστε το αύριο και εσείς είσαστε το χθες!

loading...

20 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες! ΒΙΝΤΕΟ

  1. Πώς εξηγείτε εσείς την εναντίωση όλων των κομμάτων προς τους βουλευτές του 3ου κόμματος που διακηρύσσει εθνικές και πατριωτικές απόψεις και συμπαραστέκεται δυναμικά στους 2 αιχμαλώτους Έλληνες ; ; ; ;

  2. Οι Έλληνες πατριώτες αγωνίζονται για την Ορθοδοξία, για την Οικογένεια, για την Πατρίδα.

  3. Η Παγκοσμιοποίηση απεχθάνεται όσους προσηλώνονται και αφοσιώνονται στα εθνικά ιδεώδη.

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!! ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ????ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!
    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!

  5. εχεις βαρος Δημητρακη το καταλαβαινουμε ολοι σε βλεπουμε πασχεις! το βρηκες τζαμπα το ρετσινολαδο εγω θα του δειξω ειπες τωρα και αρχισες απερικεπτα γεμιζες το κλυσμα και δωστου κοπαναγες τα κλυσματα με Ραψανης extra strong και παντα ποιοτης 3ΑΑΑ αλλα ησουν φαουλ Δημητρακη φαουλ φαουλ φαουλ δεν το βλεπετε? εκαψες τα περικλανιδια σου εισαι φαουλ φ α ο υ λ !!! Πως να το πω!!

  6. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΝΕΑ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ
    ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ
    ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

  7. Ο Μιχαλολιάκος είναι νεότατος. Και φλογερός πατριώτης. Γι' αυτό ούτε βαρέθηκε ούτε κουράστηκε. Ο αγώνας για το καλό της πατρίδας δεν φέρνει κούραση, αλλά ενθουσιασμό.

  8. 8.41
    Πες μας ποιος άλλος αρχηγός κόμματος είναι πατριώτης που κάνει κιόλας πράξεις πατριωτικές να τον ψηφίσουμε με χίλια χέρια.
    Αναμένω απάντηση.

  9. Ανώνυμε 9 Μαρτίου 2018 – 8:41 π.μ.
    Γιατί θεωρείς τον εαυτό σου πατριώτη; Τι περισσότερο έκανες από τον Μιχαλολιάκο ώστε να θεωρείς τον εαυτό σου πατριώτη;

  10. Οι πατριώτες δεν πρόδωσαν ποτέ την πατρίδα και τον λαό.

  11. Ε!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ

  12. 11.07 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΙΣ!!ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ!!!ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΙΣΩΣ!ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ…ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…ΑΝΑΛΥΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

  13. 11.13..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ Η ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΕΧΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ…ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ Η ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ….ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ??

  14. Ανώνυμε 9 Μαρτίου 2018 – 12:18 μ.μ.
    Σου έκανα ένα σαφές ερώτημα, απάντησες με αερολογίες.
    Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος
    1) δεν καλλιεργεί το πνεύμα του με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη;
    2) επειδή είναι βάρος στους συμπολίτες του γι' αυτό τον ψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες του;
    3) δεν προσπαθεί να μάθει καινούργια πράγματα για την ιστορία και τους φιλοσόφους; Αυτό από που προκύπτει;
    4) δεν προσπαθεί να μεταδώσει την ιστορία, γι' αυτό τιμά π.χ. τον πατριωτισμό π.χ. του Λεωνίδα ή του Παλαιολόγου ή των ηρώων του 1821 ή του νικητή του φασισμού, τον Μεταξά;
    5) Ο Μεταξάς που χαιρετούσε με τον τρόπο που θεωρείς εσύ φασιστικό ήταν φασίστας;
    6) Όποιος έχει βιβλία στο σπίτι του που ομιλούν για τον ναζισμό π.χ. ο Αγών μου του Χίτλερ είναι φασίστας; Αν έχει και κομμουνιστικά βιβλία είναι και φασίστας και κομμουνιστής;
    6) έχει τέτοια σημαία που αναφέρεις στο σπίτι του; Την είδες εσύ;
    7) Σου είπα εγώ ότι ο Μιχαλολιάκος είναι αρχηγός μου; Πώς βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα;
    8) Αυτά που γράφεις μαρτυρούν ότι εσύ είσαι πατριώτης και ότι ο Μιχαλολιάκος δεν είναι;

  15. Το πολιτικό σύστημα θέλει τον Μιχαλολιάκο γι' αυτό τον έχει αποκλείσει από τα περισσότερα μέσα πληροφόρησης, γι' αυτό βρίσκεται ως υπόδικος. Τόσο πολύ τον αγαπά το σύστημα. Δες πώς συμπεριφέρεται το σύστημα στα άλλα κόμματα.

  16. Μερικοί δεν ξέρουν ότι οι σταλινιστές ήταν φίλοι και σύμμαχοι των ναζί.
    Ας αναζητήσουν στο διαδίκτυο το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ, για να μάθουν την αλήθεια.

  17. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟΝ'' ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ''
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥΕ REGULAR ORIGINAL ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΑΦΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΝΟΟΩ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΩΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ ΕΝΑ ΨΕΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΑΚΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ 15ΜΕΛΕΣ ΥΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ7Σ ΕΡΝΕΣΤΟΥΣ ΜΠΟΟΥΡΔΟΥΡΟΥ ΤΣΙΚΙΒΑΡΑ. ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  18. (ΑΔΩΝΙΣ)Ο Μπουμπουκοs στο Ναυτικο!
    Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΧΙΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!
    ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ…
    Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
    Βαλτο καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
    Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!
    Γεωργιαδηs:"Τι Κουβεληs τι Καρατζαφερηs"
    "Βαζω στοιχημα οτι ο κ.Κουβεληs θα καταληξει σαν το Γιωργο Καρατζαφερη"…
    Βελοπουλοs στον realfm:Δεν ειμαι ουτε Καρατζαφερηs ουτε Καμμενοs ουτε Κουβεληs για να γινω δεκανικι καποιου
    Χερι-χερι με τον Καραμπερη!
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ:Ο κοs Καρατζαφερηs δεν υπηρξε μονο ικανοs και επιτηδειοs στιs γελοιεs ακροβατικεs φιγουρεs τηs πολιτικηs,στιs οποιεs καταξιωθηκε με το προσωνυμιο του διασκεδαστικου << κωλοτουμπα >>αλλα απο οτι φαινεται ειναι εξισου καλοs στην μιμηση και στην αντιγραφη!
    Η πολιτικη τηs πισω πορταs!
    panousis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_31.html
    ατιμο πτηνο την καταεχεσεs την αγραμματη πρρρρρρρρρρ

  19. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Comments are closed.