Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

Και τι περιμένεις από ανθρώπους/
που τους βιάσανε τις γυναίκες μπροστά στα μάτια τους/ και δεν τράβηξαν τον σουγιά τους./

Απαθώς τότε κι απαθώς σήμερα ζητάνε απλώς διαζύγιο./
Τέτοιοι ρουφιάνοι/ δεν μπορούν να πολεμήσουν για τίποτε.

Παντελής Μηχανικός, Ίτε

Η ανάληψη καθηκόντων του Φώτη Κουβέλη συντελέστηκε μεγαλοπρεπώς στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην Μεσογείων. Ο πάλαι πολιτικός του αντίπαλος, που άλλοτε τον καννιβάλιζε από το προφίλ του στα Μέσα της Κοινωνικής Δικτύωσης, τον υποδέχθηκε με άγημα, και μίλησε με τα θερμότερα λόγια στην εθιμοτυπική συνέντευξη τύπου.

Την ίδια, περίπου, στιγμή ο τουρκικός στρατός, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί επαρκώς –καθώς το ΓΕΣ, με τις κατευναστικές του ανακοινώσεις επιμένει να παίζει τον ρόλο των φιμωμένων από το καθεστώς Ερντογάν τουρκικών ΜΜΕ- συνέλαβε δύο στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που εκτελούσαν την υπηρεσιακή τους περίπολο στην ελληνοτουρκική μεθόριο του Έβρου.

Αυτή υπήρξε και η πραγματική υποδοχή του Φώτη Κουβέλη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς και η απάντηση στην πολιτική κατευνασμού του Ερντογάν, και γονυπετών παρακλήσεων για διαμεσολάβηση στους Αμερικάνους που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

Γιατί η σχέση αιτίου και αιτιατού είναι, στην προκειμένη περίπτωση, τόσο έκδηλη που είναι αδύνατον να αποκρυβούν από τα καραγκιοζιλίκια της εσωτερικής πολιτικής ζωής, και τις ‘μουσικές καρέκλες’ που παίζουν οι θεσιθήρες με τα αξιώματα: «Αν», λοιπόν, η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στο σκηνικό πρόκλησης που έστησε ο Ερντογάν στα Ίμια ήταν σοβαρή, σθεναρή και αξιοπρεπής, τότε κατά πάσα πιθανότητα το περιστατικό που συνέβη πριν 48 περίπου ώρες στον Έβρο, θα έληγε όπως έληξαν και τα τόσα άλλα αντίστοιχα που συνέβησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως όχι. Τώρα που η κυβέρνηση έκανε πως δεν άκουσε στις απειλές του συμβούλου του Ερντογάν ότι «θα σπάσει τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια», και εκτίμησε ‘ρεαλιστικά’ ότι δέρνοντάς μας ο μεγάλος τσαμπουκάς και γείτονας θα ιδρώσει και θα πάθει πνευμονία πεθαίνοντας μόνος του πριν τα συνθλίψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

3 thoughts on “Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

  1. Διαφονώ με τον αρθρογράφο, για το γιατί Ο κύριος Κουβέλης Κάτω από τον κυριο Καμμένο, Ε αυτό δεν τρώγεται, Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι, γιατί να βάζουμε πρώτα τα κπμματικά
    Συμφέροντα από τη Συμφιλίωση και τα Εθνικά Συμφέροντα,, μια απάντηση από τον αρθρογράφο και κάθε ,;;;;;; Διανοούμενο, ευχαριστώ,,,,g,,,m,

  2. τι φταιει ο χοντρος και ο λιγνος αυτοι οι δυο τεραστιοι κωμικοι
    και τους γελοιοποιητε κανοντας κολαζ τους προδοτες πανω τους λιγη ντροπη και σεβασμος δεν βλαπτει

  3. υπομονη, ερχονται ο Κούλης και η Φώφη και τότε θα δουν οι Ερντογάν και Ζάεφ!

Comments are closed.