Γιούχα και αποχώρηση του B. Λεβέντη στο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» – (βίντεο)

Επίθεση» σε Σημίτη και Παπανδρέου ….

Ένταση επικράτησε στο πρώτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, με τον Βασίλη Λεβέντη να βάζει… μπουρλότο με την επίθεση που πραγματοποίησε κατά των Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, στη διάρκεια το χαιρετισμού του.

Η ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο σώμα του Συνεδρίου καθώς ο κ. Λεβέντης άσκησε οξεία κριτική στις πρώην ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ με ονομαστικές αναφορές στον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου και στις επιλογές τους. Ο κ. Λεβέντης μίλησε ακόμη και για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επέκρινε την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική.

Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ.

Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του. Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.

loading...

10 thoughts on “Γιούχα και αποχώρηση του B. Λεβέντη στο συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» – (βίντεο)

  1. Ποιες προσβολές ρε δούλε; Μπράβο στον Λεβέντη που είχε την παρρησία να πει δυο σωστές (ίσως τις πιο σωστές) εκεί πέρα κουβέντες. Αφού δεν έχετε ρε αχμάκια την δύναμη να δέχεστε κριτικές (σωστές), γιατί παριστάνετε τους "δημοκράτες" και καλείτε ομιλητές άλλων κομμάτων; Αφού ήσασταν και είστε μόνο γιεσμεν και τίποτα περισσότερο τι τα θέλετε τα μικρόφωνα για άλλους; Τους "έθιξε" ποιον; Το κινέζο και το ζαβό ! Τι θέλετε τότε και κάνετε συνέδρια ρε; Για να χειροκροτάτε τους εαυτούς σας;

  2. …και πείτε στον "πελεκάνο" να λέει "συντρόφισσες και σύντροφοι" (ποτέ δεν καταλάβαμε σε τι αλλά πάμε παρακάτω…). Οχι "φίλες και φίλοι" !
    Ο,τι και να έλεγε ο "πελεκάνος" χειροκροτούσαν τα ρετάλια…. Τους εαυτούς τους!

  3. …οι "στρατιώτες του κινήματος" ! Ένα διαλυμένο ασκέρι είστε ρε και τίποτα παραπάνω!

  4. Μπράβο του Λεβέντη,
    τελικά μονο απο μικρό κι απο τρελό μεθαίνεις καμια αλήθεια,
    Μπράβο στον Λεβέντη.

  5. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
    ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ !!! ΑΞΙΟΣ !!!

  6. Αν έλεγε "Ζήτω ο κινέζος και το ζαβό!", θα χειροκροτούσαν ακόμα τα πρασινοειδή χαχόλια…

  7. Η απόλυτη ξεφτίλα, χειροκρότησαν Γαπ και Σιμίτη ουστ ρε σοσιαλιστές της πούτσας

  8. Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΦΩΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

  10. Εύγε!!! Λεβέντης όνομα και πραμα!!!

Comments are closed.