Τόσκας κατά 88χρονου: Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ..( Ε ναι εδώ είμαστε κολοχανείο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

«Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση» είπε και παραλλήλισε την πράξη του ηλιιωμένου με το… μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα

Κριτική στον 88χρονο απόστρατο του Λιμενικού ο οποίος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα άσκησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Όλοι οι άνθρωποι που σκέφτονται κάπως συνετά σε αυτή τη χώρα καταδικάζουν φυσικά τις εγκληματικές πράξεις αλλά επίσης και τις περιπτώσεις αυτοδικίας» είπε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε:

«Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ, δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Εδώ πρέπει να εφαρμόζονται οι κανόνες και οι αρμόδες αρχές είναι που έχουν το δικαίωμα της νόμιμης βίας».

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να παραλληλίσει όσα συνέβησαν στη Γλυφάδα με το μακελειό στο Πάρκλαντ της Φλόριντα όταν έπεσαν νεκροί 17 άνθρωποι από τον μακελάρη Νίκολας Κρουζ.

«Μακάρι να μπορούσαμε να εξαλείψουμε τις εγκληματικές πράξεις, δεν πρέπει όμως αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο, δεν πρέπει να δούμε σκηνές και καταστάσεις που ακόμη και στην αμερικανική κοινωνία καταδικάζονται και βλέπετε τι σάλος έχει προκύψει από διαμαρτυρίες μαθητών στις ΗΠΑ που τόσο διαδεδομένο είναι το δικαίωμα αυτοάμυνας» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Real FM.

Κληθείς να τοποθετηθεί στο σχόλιο ενός ακροατή ότι «βαφτίζει» την αυτοάμυνα, αυτοδικία ο κ. Τόσκας απάντησε «καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να βαφτίζοιυμε αυτοάμυνα την αυτοδικία. Τα όρια είναι δυσδικάκριτα, όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου ξέρω ότι δεν μπορεί τα όρια να μπαίνουν σε χάρακα. Υπάρχουν οι νόμοι και θα πρέπει τους νόμους να τους σεβόμαστε. Δεν μπορούμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο».

Χαρακτήρισε λογικούς τους προβληματισμους για την αλλαγή αυτών των ορίων προσθέτοντας ότι «αυτό που αλλάζουμε αυτή τη στιγμή είναι να κατεβάζουμε τους αστυνομικούς στο δρόμο». Σύμφωνα με τον ίδιο, δε, «υπάρχει καλή αντιμετώπιση του μεγάλου εγκλήματος όμως συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα στο πεζοδρόμιο, στα σπίτια και τα αυτοκίνητα».

Κληθείς τέλος να τοποθετηθεί για τη δράση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της πρέσβειρας του Ισραήλ είπε «τι έκανε ο Ρουβίκωνας; Έριξε χαρτάκια. Αυτό είναι καταδικαστέο αλλά μην ποινικοποιούμε και μεγαλοποιούμε τέτοιες καταστάσεις, χαρτάκια ρίχνουν και έξω από το λευκό Οίκο. Ούτε για μένα είναι ωραίο πολιτικά αλλά δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα που αναδεικνύει εγκληματικότητα, είναι καταδικαστέα αλλά μην φτάσουμε στο άλλο άκρο, έχει έναν άλλο κίνδυνο το θέμα».

loading...

20 thoughts on “Τόσκας κατά 88χρονου: Εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ..( Ε ναι εδώ είμαστε κολοχανείο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

  1. ….. μιλώντας στο Real FM. ΑΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.!!

  2. ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΑΝ ΕΜΠΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ 2 ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ? , ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 50 – 100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ

  3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΕ (ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΛΑΤΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΔΩ, ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΑ….

  4. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ……ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ , ΑΛΒΑΝΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟ….ΣΚΥΛΟΙ.-

  5. κύριε Τόσκα, με λίγα λόγια,ξέρετε τι είπατε στους κλέφτες/εγκληματίες , Παιδιά μου αγαπημένα, ο νόμος σας προστατεύει, πηγαίνετε , κλέψτε, και όποιος αντισταθεί σκοτώστε τον . δεν πρόκειται να αμυνθεί κανείς, εάν κάποιος τολμήσει, θα τον κλείσω φυλακή για να σας προστατεύσω, Αυτό είπατε κύριε Τόσκα, Ε, λοιπόν, όποιος τολμήσει να παραβιάσει την πόρτα του Σπιτιού μου, κύριε Τόσκα, θα πέσει ΝΕΚΡΟΣ και αυτά που λέτε περί αγριας Δύσης είναι δικά σας κουραφέξελα,
    Εάν, δεν θέλετε να συμβαίνουν αυτά, υποχρέωση σας είναι να μου εξασφαλίσετε, την σωματική μου ακεραιότητα και το απαράβατο στο Σπίτι μου, και μετά μιλάμε για τα του νόμου,,,g,,m,

  6. Άλλα 88 χρόνια να ζήσεις γέρο λεβέντη!…, αλλά λίγο καλύτερα δεν μπορούσες να σκοπεύσεις;!…. Εσύ είσαι το παράδειγμα για όλη την κοινωνία μας καί αυτά που τσαμπουνάει ο Τόσκας εμείς τα ακούμε ''δωρεάν''!…. Όποιος τολμάει καί περνάει το κατώφλι του σπιτιού μας με κακές προθέσεις θα γίνεται φέτες για τόστ!…. Μου γεμίσατε την Χώρα λαθροσκατά καί λιμοκοντόρους δολοφόνους καί τολμάτε να μας κάνετε καί ηθική διαπαιδαγώγηση;!…. Ούστ!….. Μήπως μπορεί ο κ.Υπουργός να μας ενημερώσει για τα στατιστικά στοιχεία που κατέχει το Υπουργείο του, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ανυποψίαστοι καί φιλήσυχοι συμπολίτες μας, από το 1990 καί εντεύθεν, έπεσαν θύματα δολοφόνων, ληστών, κλεπτών κλπ εισαγόμενων εγκληματιών;!….. Κατά την άποψή μου πρέπει να επιτραπεί σε όλους τους Έλληνες πολίτες να κατέχουν όπλα για αμυντικούς σκοπούς εντός των οικιών τους!….. Μόνον έτσι οι δολοφόνοι καί οι ληστές θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν καί μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους σε άλλες Χώρες, πιό ηλίθιες από την δική μας!………… …Ε.

  7. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝΕ ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝΕ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΑΣΚΟΥΝΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΜΑΖΟΥΝΕ
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ 88 ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

  8. ολοι μαζι ας φωναξουμε ρυθμικα

    τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα τοσκα

  9. ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ. ΕΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΡΕ ΤΟΣΚΑ ΕΛΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΛΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΟΥΞΙΑ ΜΑΙΜΟΥ.

  10. OΛΟΙ ΗΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΗΕΡΟΔΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΣΚΑ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΤΕΡΑ ΜΟΡΦΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΙ ΗΤΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΜΠΕΤΑΤΖΙΔΟΝ ΟΣΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ Η ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΙΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΗΘΟΙ ΚΑΙ ΕΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΤΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΤΟΣΚΑΣ!!! ΕΓΩ ΔΗΛΟΝΟ, ΕΣΕΙΣ ΕΡΕΒΝΗΣΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΟΥ!.

  11. 5,07 εισαι μεγαλος μαλακας
    τι δουλεια εχει η μανα του αν ηταν αυτο που λες και αν ειχε γεννηθει το παιδι με ή χωρις πατερα σε γαμο
    κανε αλλη κριτικη ηλιθιε στον ιδιο και οχι στη μανα του που ποιος ξερει γιατι εφτασε σε αυτο σημειο και αν ειναι αληθεια αυτα που λες ..α να χαθεις ζωον

  12. στενοχωρεθηκες λεβεντη που εβγαλε στην φορα την καταγωγη του τοσκα?μηπως εισαι της ιδιας καταγωγης μ αυτον και σε κοπτει τοσο πολυ? η εισαι συριζαικο αποβρασμα?

  13. Ένας άχρηστος συριζαιος και τίποτε περισσότερο.

  14. οχι δεν ειμαι συριζαιος ειμαι ανθρωπος και σεβομαι τον καθε γονιο γιατι εχω χασει τους γονεις μου και τους δυο μαζι καταλαβες 5,51 τη διαφορα μας
    τον τοσκα τον εχω γραμμενο οπως και καθε ειδους ζωα σαν εσενα τη μανα του οχι

  15. Αν έμπαιναν στο δικό σου σπίτι,εσύ τί θα έκανες κ Τόσκα; Θα περίμενες να σε ξυλοκοπήσουν,να βιάσουν την γυναίκα σου ή την κόρη σου και μετά να σε ληστέψουν; Εσύ και όλοι οι πολιτικοι γιατί κυκλοφορείτε με φρουρά; Φοβάστε για την σωματική σας ακεραιότητα; Ε το ίδιο κι εμείς. Εκτός κι αν μας βάλετε ανα σπίτι και φρουρό,οπότε δεν χρειάζεται να οπλοφορούμε

  16. φαρ ουεστ την κάνατε την χώρα τασια μουζαλα τοσκα αλεξη και οι συν αυτω

  17. an i politeia den mporei mallon den thelei na kanei auto pou prepei o politis ehei kathe dikaioma autoamynas opos kai na reiknei kyverniseis san kai tou logou sas.

  18. Αντε γαμησου παλιοπουτανας γιε γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι αν θες πάρτους σπίτι σου εσύ και όλα τα ανθελληνικά αριστερά σκουλικια του συριζα εμείς δεν τους θέλουμε και καλα έκανε ο παππούς

  19. To πρόβλημα δεν ειναι Ο Τόσκας ή ο καθε Τόσκας που ρποσωρινά βρίσκεται σ αυτή τη θέση.
    Το πρόβλημα είναι μόνιμο δομικό διαχρονικό και κανένας Τόσκας δεν τολμα να αγγιξει ή να αναφερει καν.
    Απο τοτε που το επάρατο ΠΑΣΟΚ επετρεψε τον συνδικαλισμό στο Δημόσιο, στους δικαστες και στα Σώματα ασφαλείας!
    οι συνδικαληστές ουσιαστικά διοικούν και οι κυβερνησεις τα κόμματα το βουλώνουν διοτι,
    οι συνδικαληστές υποσχονται ¨φήφους¨ για τις επόμενες εκλογές.
    Είναι απαραδεκτο σε μια χρεωκοπημενη χώρα, να συνδικαλίζονται οι μονιμοι δημοσιοι υπαλληλοι και μαλιστα αυτοι της Εκτελεστικής Εξουσίας.
    Ο Τόσκας σύντομα θα είναι παρελθόν, οι επομενοι τί θα κανουν πως θα κυβερνησουν;
    Η Αστυνομια εχει αυτονομηθεί, η Δικαιοσύνη το ίδιο,
    οι κυβερνησεις οχι μονον δεν τους ελεγχουν αλλα εγω πιστευω πως τους φοβουνται κιόλας.
    Αυτά πρεπει να γινουν γνωστά στο ΔΝΤ και στις κυβερνησεις της Ε.Ε. που ψηφίζουν τα δανεικά προς την ακυβερνητη χώρα μας.
    Η Αστυνομια δουλευει για τα "δικά" της συμφεροντα ενδιαφεροντα και ανθρώπους.
    Η Δικαιοσύνη, είναι ανεξάρτητη, καθυστερεί να "αποφασίσει" οσο και η Τουρκική!
    Απορώ γιατί αγανακτούμε με την μακροχρονη προφυλακιση των αξιωματικών.
    Η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι, πληρωνουμε φορους εισφορές και χαρατσια για να εξασφαλίζουμε στολή μισθό όπλο σε 50.000 αστυνομικους, που απλως κανουν δημοσιες σχεσεις με τον μητροπολίτη μεχρι να γινουν στρατηγοί.

  20. Oύτε λόγος για πρόληψη, προληπτιοι ελεγχοι στα υποπτα αυτοκινητα, κυρίως τη νύχτα.
    Εγώ βλέπω μονο την ημερα, αν δεν βρέχει, δυο μοτοσυκλέτες να καθονται σε καποια σκιά και να συζητουν αδιάφορα!
    Σπανίως δέ ελεγχουν τα μηχανακια για κρανη και κανενα ΙΧ, δικό μας πάντα.
    Αποφευγουν αλλοδαπούς και υπόπτους τσιγγάνους ρουμάνους με μεγάλα αυτοκινητα .
    Τη νύχτα ολοι τους ειναι κρυμμένοι, αόρατοι, περιμένουν να εκδηλωθεί το έγκλημα και μετά,
    και με τις οδηγίες του "δημοσιουπαλληλικού κώδικα" και την βοήθεια του Θεού,
    θα το διαλευκάνουν!
    Στην ΕΛΑΣ εργάζονται και πολλές χιλιάδες γυναικών αστυνομικών οι οποιες ειναι εντελώς αχρηστες διοτι καταλαμβανουν θεσεις, αυξάνουν τα νουμερα αλλά απο δουλειά, άφαντες.

Comments are closed.