ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 666 ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σεβασμιώτατοι Αρχιεπίσκοποι και Επίσκοποι των Ορθοδόξων Ελλήνων ευλογείτε.

Οι Ορθόδοξοι Έλληνες αντιμετωπίζουμε σήμερα την προσπάθεια της Κυβέρνησης, να επιβάλει διά υπουργικών αποφάσεων την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με τον δυσώνυμο για τους Χριστιανούς αριθμό αναγνώσεως 666.

Αυτό ως γνωστόν το επιθυμούν και το προαναγγέλουν εδώ και πολλά χρόνια όλες οι Κυβερνήσεις μετά από το 1990, αλλά καμία δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να το επιβάλει στους Έλληνες, διότι υπάρχουν πάντα και πολύ ορθά, πολλές αντιδράσεις διαφόρων φορέων αλλά και της διοίκησης της Ορθοδόξου Εκκλησίας, διότι αυτή η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με τις βιομετρικές δυνατότητες της όπως μας τις έχουν παρουσιάσει ειδικοί επιστήμονες, παραβιάζει ένα πλήθος προσωπικών δεδομένων των ανθρώπων καταργώντας ουσιαστικά την ελευθερίαν των, αλλά και με τον δυσώνυμο αριθμό αναγνώσεως 666 παραβιάζει και την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΝ των Ορθοδόξων Ελλήνων, καθώς ο αριθμός 666 αναγράφεται μέσα στην Καινή Διαθήκη και ταυτίζεται με τον αντίχριστο, ενώ έχουμε και πλήθος αγίων και προφητών που μας προειδοποιούν περί του δυσώνυμου αυτού αριθμού 666 και της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, που την αναφέρουν ως “χάραγμα”, με τελευταίο τον άγιο Παΐσιο τον αγιορίτη που μας ενημερώνει και μας προειδοποιεί με το ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ του, που στην σελίδα 3 το αναφέρει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και διαβάστε τι γράφει ο άγιος:
“Και ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα “το θηρίο” στις Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφίξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγίσματος τι φανερώνουν; Δυστυχώς στο ράδιο παρακολουθούμε μόνο τι καιρό θα έχουμε; Τι θα μας πει ο Χριστός; “υποκριταί, το μεν πρόσωπον του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών ου δύναστε γνώναι;” Ματθ. κεφ 16,

Σεβασμιώτατοι Αρχιεπίσκοποι και Επίσκοποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.
Την επιστολή σας την στέλνω, διότι δεν βλέπω καμία ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ από πλευράς σας μέχρι στιγμής, προς την κατεύθυνση της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των Ορθοδόξων Ελλήνων, ούτε ως προς την γραπτήν παρακαταθήκη που μας άφησε προς ενημέρωση και εγρήγορση ο άγιος Παΐσιος, αλλά ούτε ως προς την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος του 1998, που ΠΡΟΤΡΈΠΕΙ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τους πιστούς Χριστιανούς, ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, αν σε αυτήν υπάρχει φανερός ή κρυφός, ο δυσώνυμος αριθμός 666.

ΓΙΑΤΊ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;
Να σας θυμίσω την απόφαση που έχει πάρει επί του θέματος των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και σας ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ THΣ EKKΛΗΣIAΣ THΣ EΛΛΑΔΟΣ (1998)

Προς Τον ευσεβή ορθόδοξον ελληνικόν λαόν.
Τέκνα ημών εν Κυρίω αγαπητά,

………………………………………………………………………………………………………………………
2.Εάν επομένως και εφ΄όσον οι νέες ταυτότητες μέλλουν να χρησιμοποιήσουν σαν κωδικό αναγνώσεως τους από ηλεκτρονικά μηχανήματα τον δυσώνυμο και απαράδεκτο αριθμό 666, τότε η Ιερά Σύνοδος θεωρούσα ότι παραβιάζεται η θρησκευτική συνείδηση των ορθοδόξων πιστών, συνιστά στους πιστούς να μη δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Στην περίπτωση αυτή οφείλει η Κυβέρνηση να θεωρήση τους πιστούς αυτούς ως προβάλλοντας λόγους συνειδήσεως και να ρυθμίση με άλλο τρόπο την έναντι της Πολιτείας τακτοποίησή τους.

………………………………………………………………………………..Ο συνδυασμός όλων αυτών, καθώς και η επιμονή για την χρησιμοποίηση του αριθμού 666 μας καλούν σε αφύπνιση, νήψη, πνευματική εγρήγορση και αμετάθετον ελπίδα στη νίκη του Χριστού. Διό και πατρικώς προτρεπόμεθα πάντας με τον αποστολικό λόγο “Μη θροείσθε”(Β’ Θεσσαλ. 2,2). Να στηρίζεσθε στην πίστη και να εμπιστεύεσθε τον Θεόν. Στήκετε και κρατείτε την πίστη, με την Χάρη του Κυρίου. Αυτού η δύναμις και το άπειρον έλεος είη μετά πάντων υμών.

+ Ο Αθηνών Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ, Πρόεδρος+ Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ+ Ο Πατρών ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ+ Ο Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ΙΕΡΟΘΕΟΣ+ Ο Λευκάδος και Ιθάκης ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ+ Ο Καρυστίας και Σκύρου ΣΕΡΑΦΕΙΜ+ Ο Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως+ Ο Σερρών και Νιγρίτης ΜΑΞΙΜΟΣ+ Ο Μηθύμνης ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Ελευθερουπόλεως ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ+ Ο Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ+ Ο Κίτρους και Κατερίνης ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ+ Ο Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Ο Αρχιγραμματεύς+ Ο Διαυλείας Δαμασκηνός

Είναι “ηλίου φαεινότερον” πως γνωρίζετε ΑΠΑΝΤΕΣ την ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ της Ιεράς Συνόδου του 1998.

Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ μέχρι τώρα παραμένετε ΑΔΡΑΝΕΙΣ και δεν ενημερώνετε τους πιστούς Χριστιανούς;
Ποιος έχει αναλάβει Σεβασμιώτατοι την ευθύνη απέναντι στον Θεό και πρέπει να ενημερώνει τους πιστούς για τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου που αφορούν την ΣΩΤΗΡΙΑ της ψυχής; Εσείς ή εγώ;
Η μέχρι σήμερα ΑΔΡΑΝΕΙΑ σας, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί από την Άθεη Κυβέρνηση η εκβιαστική επιβολή της Ηλεκτρονικής ταυτότητας, είναι από ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΗ, έως …ΔΟΛΙΑ..

Το προσωπικό μου ερώτημα προς όλους σας είναι ΣΚΛΗΡΟ.
Υπέρ ποίου αγωνίζεστε και ποιόν Θεό υπηρετείτε;
Τον άγιο Τριαδικό Θεό που εκφράστηκε σε εμάς διά της αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου και μας συμβούλεψε να ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ τις νέες ταυτότητες,
ή αγωνίζεστε υπέρ του διαβόλου και “άρχοντα” του κόσμου τούτου, που θέλει να μας πλανήσει και να μας κρατήσει στην άγνοια, ώστε να δεχθούμε τις νέες ταυτότητες;

ΦΑΝΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

[email protected]

loading...

12 thoughts on “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 666 ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  1. Προς
    Ιωάννην Λαμπρόπουλον
    συγγραφέα-ερευνητή-αρθρογράφο

    Αγαπητό εν Χριστώ τέκνον μας
    Αφού μελετήσωμεν την επιστολήν σας, θα αποφασίσωμεν
    σσχετικώς.

    Με πατερικάς ευχάς

    + Ο Αθηνών Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ

  2. κύριε Λαμπρόπουλε, Όταν η πίστη είναι ισχυρή, μην ανησυχείτε για το,,,,6,6,6,
    Να ανησυχείτε όταν ο Λαός απομακρύνεται από τα προσωπικά τεκταινόμενα και τη σαπίλα των Γεγονότων.

  3. Η κάρτα αυτή είναι ξενόφερτη. Γι' αυτό πρέπει να μας προβληματίζει.
    Ποια εξουσία ενδιαφέρεται για το καλό των πολιτών; Αν ενδιαφερόταν για το καλό των πολιτών, θα πεινούσε κανείς σήμερα;
    Οι πόλεμοι στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία ή στη Λιβύη έγιναν για το καλό των πολιτών;

  4. 7 27
    και ο χριστιανισμος ειναι ξενοφερτος εβραικης προελευσης.
    τα 3/4 της αγ. γραφης ειναι κειμενα που υπαρχουν και στον ιουδαισμο γι αυτο πρεπει μας προβληματιζει

  5. και εσυ 7:56 απο τουρκοαλβανικη ψωρρα πασχεις
    ειδες τιποτα καλο στη πορεια σου μεχρι σημερα;
    χειροτερος εχεις γινει

  6. 7:56 μ.μ.
    Οι Εβραίοι θανάτωσαν τον Χριστό και καταδίωκαν τους μαθητές του.
    Η Καινή Διαθήκη είναι γραμμένη στην Ελληνική γλώσσα. Οι Ορθόδοξοι πιστεύουν στον Χριστό και στη διδασκαλία του, δεν πιστεύουν στον Ιουδαϊσμό. Άνοιξε τα μάτια σου και μάθε την αλήθεια. Ερεύνα μόνος σου, μην ακούς ό,τι σου λένε.
    Ο Χριστός δεν έκανε κακό σε κανένα, αντίθετα θυσιάστηκε για εμάς. Εσένα τι κακό σου έκανε ο Χριστός;

  7. To 666 είναι ο σωστός αριθμός και πρέπει να υπάρχει στις νέες ταυτότητες.

  8. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΕΦ. 5 (ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ)

    17 Μη νομίσετε ότι ήλθα να καταλύσω τον νόμον του Μωϋσέως η την διδασκαλίαν των προφητών. Δεν ήλθα να καταλύσω αυτά, αλλά να τα τηρήσω, να τα εκπληρώσω και να τα ολοκληρώσω εις ένα τέλειον νόμον.

    18 Διότι σας διαβεβαιώ με πάσαν επισημότητα, ότι έως ότου υπάρχη ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα η ένα κόμμα, δεν θα παραπέση από τον νόμον, μέχρι την στιγμήν που όλα θα επαληθεύσουν και θα πραγματοποιηθούν εις την ζωήν και το έργον μου.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦ. 5

    39 Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς και να συλλαμβάνετε τα βαθύτερα αυτών νοήματα, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι με την έρευναν και την πίστιν εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ.

    [Προφανώς εννοεί ο Ιησούς τα εβραϊκά ιερά κείμενα, την Π. Διαθήκη, αφού η Καινή δεν είχε ακόμα γραφεί.]

    Από τα παραπάνω αποπάσματα της Αγίας Γραφής [τα λόγια δηλαδή του Ιησού] αποδεικνύεται η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον Ιησού της ιουδαϊκής θρησκείας.

    Άλλωστε ο Ιησούς, ως πιστός Ιουδαίος προσευχόταν στην Συναγωγή
    και υπέστη περιτομή, την οποία οι χριστιανοί αναγνωρίουν και εορτάζουν ως πνευματικό γεγονός (την 1η Ιανουαρίου).

  9. Ο νόμος του Μωυσέως εμπεριέχει εντολές που οδηγούν τους πολίτες στην αγάπη και την κοινωνία στην ομόνοια και στην συνεργασία.

    Σε προκαλώ να μου πεις ποια εντολή από τις 10 το Μωυσέως στρέφεται εναντίον του ανθρώπου.

    Τι εντολές αυτές συμπλήρωσε ο Κύριος προσθέτοντας κι άλλες, όπως π.χ. ''αγάπα και τον εχθρό σου.

    Ο Ιησούς πήγαινε στην Συναγωγή, αλλά μάθε τι δίδασκε τόσο σ' αυτή όσο και εκτός Συναγωγής.

    Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν τηρούν τα έθιμα των Εβραίων, είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Π.χ. οι Εβραίοι είχαν τα έθιμα της περιτομής, του λιθοβολισμού ή της αποφυγής του χοιρινού κρέατος. Έχουν οι Ορθόδοξοι τέτοια έθιμα;

    Τι δεν καταλαβαίνεις, άνθρωπέ μου;

  10. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ,Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΑ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΥΓΓΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΦΥΣΙΚΟ,ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΘΕΟ,ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ,ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ,ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΙΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΘΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ….

  11. ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΗΣΑΣΤΕ ΑΔΑΟΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ κ ΑΡΧΗΜΑΝΔΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΗ / ΕΒΡΑΙΟΜΑΦΙΟΖΗ ΗΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΙΕΡΟΝΙΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ κ ΟΙ ΑΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΤΟ ΨΗΦΗΣΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΟΤΙ ΕΨΗΦΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΟ, ΑΦΤΟΙ ΣΙΟΠΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΓΟΝΙΖΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1245/50Μ.Χ. ΠΟΥ ΙΔΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ / ΕΣΑΣ/ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ κ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΣΙ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ ΜΕΣΟ ΚΑΤΗΧΥΣΕΙΣ. ΔΙΑ ΑΝΙΠΡΑΧΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΘΕΟΜΙΤΟΡ, ΜΑΘΟΙΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ, Κ.Λ. ΟΥΤΕ ΚΕΝΙ Η ΠΑΛΕΑ ΔΙΑΘΙΚΗ ΚΕ ΔΙΣΚΟΠΟΤΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΘΕΣ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΜΕΝΗ ΜΙΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΠΡΟΦΙΤΗΣ Ο ΟΠΙΟΣ ΣΤΑΒΡΟΘΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΕ ΑΝΕΣΤΗΘΗ ΤΗΝ 12 ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΕ ΑΝΗΨΟΘΗ ΗΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΤΟ ΑΓΓΑΛΙΑ!!!!!!!! ΟΛΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΔΑΧΤΗ ΠΕΡΙ ΘΡΙΣΚΙΟΝ ΙΝΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΙΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΟΝ. ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΕΒΡΕΟΝ, Ι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΕ ΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ. ΠΡΕΠΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΛΑ ΑΝΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΜΠ ΡΟΤΘΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΩΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΔΟΜΕΝΩΝ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΣΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΗ ΑΞΙΑ.

Comments are closed.