Καταπολεμήστε τον πονόλαιμο σε μόλις μία ημέρα χωρις να πάρετε φάρμακα με αυτα τα 5 θαυματουργά γιατροσόφια!

Ο πονόλαιμος προκαλείται από το βακτήριο του Στρεπτόκοκκου και είναι πολύ συνηθισμένος στα παιδιά.

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματά του είναι πόνος στον λαιμό και φλεγμονή.

Συνήθως αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά αν και θα σας συμβουλεύαμε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις φυσικές θεραπείες προκειμένου να καταπολεμήσετε αυτό το βακτήριο απλά και γρήγορα!

Μέλι

Το μέλι έχει πολύ δυνατή αντιβακτηριακή δράση και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην μείωση της φλεγμονής και του πόνου. Το καλό είναι ότι προσφέρει άμεση ανακούφιση.

*Βιταμίνη C- Λεμόνι

Τα λεμόνια είναι γεμάτα με βιταμίνη C, η οποία έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και θα μειώσει τον πόνο. Φτιάξτε ένα τσάι με λεμόνι και μέλι.

Αιθέρια έλαια

Τα αιθέρια έλαια έχουν εκπληκτικά οφέλη στην περίπτωση αυτή. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο λεμονιού, γκρέιπφρουτ, λεμονόχορτου, θυμαριού, λεβάντας ή κανέλας.

– Απλά ρίξτε 5 σταγόνες από το έλαιο της αρεσκείας σας σε λίγο νερό. Βάλτε το μίγμα σε ένα σκεύος και ζεστάνετέ το. Τώρα, εισπνεύστε τον ατμό που βγαίνει για περίπου 10-15 λεπτά. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεστε σε μία μέρα.

Μηλόξυδο

Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες ενάντια στις μολύνσεις. Αναμίξτε 3 κ.σ με 250ml ζεστού νερού. Κάντε γαργάρες με το μίγμα και θα νιώσετε πολύ γρήγορα ανακούφιση.

Πιπέρι καγιέν

Ανακατέψτε μία κουταλιά του γλυκού από αυτό το πιπέρι με μισή κούπα χυμό καρύδας ή έλαιο καρύδας. Αυτό θα βοηθήσει να χαλαρώσουν και οι μυς και θα μειώσει την φλεγμονή.

Πλέον δεν χρειάζεστε αντιβιοτικά για να καταπολεμήσετε τον πονόλαιμο: Διαλέξτε μία από αυτές τις θαυματουργές θεραπείες και λύστε το πρόβλημά σας εύκολα και φυσικά!

loading...

2 thoughts on “Καταπολεμήστε τον πονόλαιμο σε μόλις μία ημέρα χωρις να πάρετε φάρμακα με αυτα τα 5 θαυματουργά γιατροσόφια!

  1. ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ Η ΛΑΙΜΟΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ Η ΚΕΦΑΛΟΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΚΟΙΛΟΣ Η ΚΟΙΛΟΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΣΤΟΜΑΧΟΣ Η ΣΤΟΜΑΧΟΟΠΟΝΟΣ,ΠΟΝΟΠΟΔΟΣ Η ΠΟΔΟΠΟΝΟΣ ΚΤΛΠ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ Η ΛΑΙΜΟΠΟΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ?

  2. Αλατονερο βοηθα,8.21 μας στραβολαιμιασες πρωι πρωι

Comments are closed.