Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 36χρονος που οργάνωνε τις επιθέσεις στα Εξάρχεια

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν τον 36χρονο που οργάνωνε κάθε Σαββατοκύριακο τις επιθέσεις σε δυνάμεις των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για έναν 36χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται ότι καθοδηγεί τις ομάδες των ατόμων που εξαπολύουν σε μόνιμη βάση επιδρομές σε Πολυτεχνείο και Χαριλάου Τρικούπη.

Οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τον οργανωτή των επιδρομών και κατέστρωσαν σχέδιο για την παγίδευση του. Επειδή περίμεναν νέες επιθέσεις σε διμοιρία που φρουρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βράδυ του Σαββάτου, είχαν κρυφτεί σε κατάλληλα σημεία. Τη στιγμή που σημειώθηκε η επίθεση με βόμβες μολότοφ οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 36χρονο.

Ο άνδρας, που είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν για επεισόδια, κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια και μπιτόνια βενζίνης σε οχήματα της Τροχαίας, που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του Β’ Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής. Από την εμπρηστική επίθεση υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές τρία υπηρεσιακά οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

loading...

2 thoughts on “Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 36χρονος που οργάνωνε τις επιθέσεις στα Εξάρχεια

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

  2. Ποτε θα αφεθει ελευθερος για να συνεχισει το εργο του?

Comments are closed.