Λαμία: 21 χρόνια φυλακή στον 43χρονο που μαχαίρωσε τη γειτόνισσα

Το έγκλημα έγινε πριν από ένα χρόνο στη Λυγαριά, όταν ο 43χρονος μεθυσμένος μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα και τραυμάτισε τον άντρα της….

Σε 21 χρόνια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καρπενησίου, τον 43χρονο που σε κατάσταση μέθης το πρωί της 30ης Μαΐου 2017 στη Λυγαριά Λαμίας επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας σοβαρά την 63χρονη γειτόνισσά του και ελαφρύτερα τον σύζυγό της που προσπάθησε να εμποδίσει το κακό.

Η υπόθεση είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία, που παρακολουθούσε σοκαρισμένη τον δολοφόνο να απολαμβάνει αμέσως μετά την πράξη του τον φραπέ του κυκλοφορώντας με το μαχαίρι του φονικού!

Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα πάλεψε επί 35 ημέρες στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας για τη ζωή της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το χωριό.

Τότε ο δράστης, που αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, είχε ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, ωστόσο το Δικαστήριο αποφάσισε τον πολυετή εγκλεισμό του στις φυλακές.

lamiareport.gr/

loading...

1 thought on “Λαμία: 21 χρόνια φυλακή στον 43χρονο που μαχαίρωσε τη γειτόνισσα

  1. ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ Π.Χ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΔΩ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ ΝΑ ΤΑ 3/5 ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΜΕΙΟΝ 13,6%Χ3.14*8 ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕ 3 ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ? ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ? ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 8-9 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΤΙ ΕΔΩ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ Ο ΞΗΡΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 7ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 17 ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥΙΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!

Comments are closed.