Στυγερή δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι μπροστά στην φίλη του!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της ΕΛ. ΑΣ. από την στυγερή δολοφονία ενός 19χρονου στο Μαρούσι Αττικής από μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά για το κινητό και τα χρήματά του τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στην έντρομη φίλη του.

Σύμφωνα με όσα είπε η 18χρονη φίλη του στους αστυνομικούς οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες. Αφού τους πλησίασαν τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους.

«Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτοί έβγαλαν κάτι και τον χτύπησαν στον θώρακα» είπε η κοπέλα που βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Το φονικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων. Σύμφωνα με την κοπέλα, η οποία επέστρεφε από διασκέδαση μαζί με τον 19χρονο, στο σημείο βρίσκονταν και άλλα άτομα

Πλέον η αστυνομία αναζητά τους αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου με τη βοήθειά τους να εντοπίσει τους τρεις δράστες που τραυμάτισαν θανάσιμα το 19χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ εκεί μεταφέρθηκε και η 18χρονη φίλη του, την οποία οι δύο ληστές δεν άγγιξαν.

loading...

5 thoughts on “Στυγερή δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι μπροστά στην φίλη του!

  1. θεε και κυριε καλα σκοτωσανε το παιδακι ετσι για ενα κινητο;
    που θα φτασουμε σε αυτο το τοπο τι αλλο πρεπει να γινει για να συγκινηθουν οι εισαγγελεις οι αστυνομικοι ολοι τελος παντων
    αδικια δεν ειναι αυτο να φυγει το παλληκαρακι ετσι χωρις λογο

  2. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ : ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ "ΚΟΥΒΕΛΟΥ", ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΠΑΤΟΥΛΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΗΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ή ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

  3. που φτασαμε…
    19χρονο παλληκαρι να το σφαζουν σαν αρνι στη μεση του δρομου για το τιποτα
    που να περισσεψουν αστυνομικοι για να προστατευσουν τους πολιτες απο την εγκληματικοτητα των κακοποιων, που εχει παρει εφιαλτικες διαστασεις
    η μιση αστυνομια ασχολειται με την φυλαξη των κοπροσκυλων του κυνοβουλιου και τους παρατρεχαμενους

  4. Όταν η δικαιοσύνη είναι τόσο μαλακή με τις αποφάσεις και για εναν φόνο εκτίουν ποινή 10 ετη και με τα μισά βγαίνεις , δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ οι δολοφονίες , ή έστω να ελαττωθούν !!! Ολα είναι θέμα της πολύ "δημοκρατίας" και της πολύ κακής δικαιοσύνης !!!!!!

  5. Συμβουλή,
    γονείς μιλήστε στα παιδιά σας.
    Μακάρι να μην συμβεί σε κανεναν μας, αλλά αν συμβεί το πολυτιμότερο εκείνη τη στιγμή είναι η ζωή τους,όχι τα κινητά και τα χρήματα.
    Τα κινητά τα ξαναγοραζεις, το ίδιο και τα χρήματα δουλεύεις και τα βρίσκεις.
    Την ζωή όμως ούτε την αγοραζεις ούτε την ξαναβρίσκει ς.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις στις μερες που ζουμε, να την προστατεύουν σαν φυλαχτό.
    Φιλικα
    Αρτεμις

Comments are closed.