Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνική μειοδοσία vs δημόσια διαφθορά

Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο ότι μια μόλις ημέρα μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος, το οποίο προσπάθησαν να υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές εθνομηδενιστές, ήλθε στην επιφάνεια ένα μεγάλο σκάνδαλο δημόσιας διαφθοράς.

Οι ένοχοι να πληρώσουν και να πάνε φυλακή, η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία αντίρρηση σε αυτό.

Όμως ας γνωρίζουν οι νεομπολσεβίκοι προπαγανδιστές και λογοκριτές ότι με μια προανακριτική για το σκάνδαλο Novartis δεν σβήνεται η προδοσία του “Gorna Makedonija”.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

14 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνική μειοδοσία vs δημόσια διαφθορά

  1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Πάντοτε μιλάει σωστά και λέει αλήθειες.

  3. Έχω μια απορία.
    Επειδή, όπως λένε, εγώ δεν έχω άμεση γνώση, καθίστανται υπόδικοι βουλευτές κι άλλων κομμάτων, θα κοπεί η κρατική επιχορήγηση και σ' αυτά τα κόμματα, όπως κόπηκε στη Χρυσή Αυγή;;
    Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει;;

  4. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης αυτή η λέξη, η ''διαφθορά'', ακούγεται συνεχώς και αδιαλείπτως.

  5. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ,
    ουστ πουστ Δυσλεξαρα μου ….
    γραφεις μια μικρα κ μεγαλα

  6. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΤΑ ΠΟΛΙΚΑ ΣΚΥΒΕΛΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟΤ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΛΛΗΨΗ , ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ

  7. 4:37 μ.μ.
    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ
    ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ?

  8. ΜΠΑ Ο 4.37 ΑΠΟ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΛΛΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΕ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ΒΡΟΝΧΟΚΗΛΗ ΚΟΙΝΩΣ Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΟΞΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ε ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ''ΠΟΝΟ'' ΤΟΥ..ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ….

  9. ΜΑΚΑΡΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!

  10. Οι Πατριώτες δεν πρόδωσαν ποτέ την Πατρίδα και τον Λαό.
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.

  11. Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.

  12. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ…"ΘΑΥΜΑ", ΝΑ ΕΙΝΑΙ …"ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ" ΚΑΙ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ…"ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ", ΜΑΛΛΟΝ Ο κ. …ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ…ΕΞΗΓΗΣΕΙ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. Πραατς πρατς σου πεταξε τα κοπρανα εξω τσαπελοφαγε ο διαχειριστησ ε? χιλια δυο ονοματα αλλαζεις αλλα μολις αρχισεις τους γνωστους αυνανισμους φαααπ σου καθιζει μια και ουυυστ οξω πουστη α'την παραγγα φσσιιιιτ μπααααμ…να τωρα αρχισε τις παπαριες 7αξιας και κλαπαρχιδιας. ε αστον σου λεει μαλακιουλες λεει και σαν την κουραδιτσα επιπλεις μεχρι να σας τσουβαλιασουν απατεωνεσ κλεφτ6εσ καταζητουμενοι να πατε στο διαλο να γλυτωσει η κοινωνια χαμουρες απατεωνες!!

    ΒΙΚΗ ΒΙΚΗΗΗ? Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΒΙΚΙ???

Comments are closed.