ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΟVΑRΤΙS» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

EINAI ΓIA ΓEΛIA KAI ΓIA KΛAMAΤΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!




Σκάνδαλο Novartis, σκάνδαλο φάντασμα της οπερέτας, ή πιό σωστά το κουκλοθέατρο που έστησε ο συριζανέλ δωσίλογος θίασος…

τρομαγμένος από την οργή του λαού που εκφράστηκε μαζικά στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας…

Όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, το σκάνδαλο θα γίνει σκανδάλη και θα εκπυρσοκροτήσει το όπλο αναφλέγοντας όλη την πυρίτιδα οργή των Ελλήνων, τους οποίους έχουν εξαθλιώσει οι ξένοι τοκογλύφοι και οι εδώ δωσίλογοί τους δήθεν κυβερνώντες.
Είμαστε σαν τους αληθινούς Εβραίους πριν το Ολοκαύτωμα, οι ίδιοι οι ψευτοεβραίοι εκ Χαζάρων που τους εξολόθρευσαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως αφού πρώτα τους πήραν τις περιουσίες, επιφυλλάσουν και για μας την ίδια μοίρα!
Ήδη το «προαπαιτούμενο» που λείπει για να πάρουμε την πάντοτε αόρατη «δόση» του ατελεύτητου δανείου, είναι η «απρόσκοπτη διενέργεια των πλειστηριασμών» 
Θέλουν να μας πάρουν τις περιουσίες και μετά να μας εξοντώσουν, να αφήσουν μόνο ελληνόφωνους νεοραγιάδες υποταγμένους για να τους υπηρετούν…



loading...

2 thoughts on “ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΟVΑRΤΙS» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

  1. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΥΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΚΥ ΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ,ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ,ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ,ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΟΚΤΟΝΟΙ (Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ) ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ .ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

  2. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ

Comments are closed.