Σάλος στη Βουλή από την απίστευτη αθλιότητα της Χριστοδουλοπούλου (Video)

Σε μα απίστευτη λεκτική ακρότητα προέβη η Τασία Χριστοδουλοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής η οποία θα διερευνήσει τα καταγγελλόμενα αδικήματα εναντίον δέκα πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis.

Ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ζητούσε να λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας για το αν είναι σωστό να στηθούν μία, δέκα ή έντεκα κάλπες -ώστε να συμπεριληφθεί και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, όμως η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου αρνούνταν πεισματικά.

«Κύριε Αθανασίου τα νομικά αφήστε τα λοιπόν. Θέλετε να μιλήσετε νομικά, πολιτικά» είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου ενώ προήδρευε της διαδικασίας.

Και νομίζοντας προφανώς ότι έχει κλείσει το μικρόφωνο της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ξέσπασε εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου λέγοντας: «Αι στο διάολο…».

Το λεκτικό ατόπημα της κυρίας Χριστοδουλοπούλου προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.

Ο κ. Δένδιας αποκάλυψε ότι η αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε από τα μικρόφωνα να… διαολοστέλνει τον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου αρχικά διέψευσε ότι έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο και στην συνέχεια αρνήθηκε να ανακαλέσει συνεχίζοντας τις ειρωνικές παρεμβάσεις.

Διαβάστε το διάλογο που ακολούθησε μεταξύ της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και του κ. Αθανασίου:

Χαράλαμπος Αθανασίου: Αυτό που κάνετε είναι ανεπίτρεπτο. Έχουν ενοχλήσει οι παρεμβάσεις μου που οδήγησαν στην αποκάλυψης της σκευωρίας με τους μάρτυρες Ανακαλέστε.

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Διαβάστε τους νόμους.

Χ. Αθανασίου: έχετε λάθος. Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Ήθελε επί προσωπικού ένα λεπτό δεν είπε τίποτα.

Χ. Αθανασίου: Θα ανακαλέσετε;

Τ. Χριστοδουλοπούλου: Σας παρακαλώ τελειώσατε. Τότε θα δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε. Θα μπορούσαμε να δούμε ένα ψηφοδέλτιο με τα δέκα ονόματα . Πως από πριν θα προσδιοριστεί ποιοι θα παραπεμφθούν στην προανακριτική; Πως από πριν μπορεί να αποκλειστεί ότι κάποιοι μπορεί να μην παραπεμφθούν;»

loading...

9 thoughts on “Σάλος στη Βουλή από την απίστευτη αθλιότητα της Χριστοδουλοπούλου (Video)

  1. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜ ΠΡΑΓΜΑ ΕΥΧΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΑΕΡΑ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΚΑΤΑΡΜΑΕΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ Μ….Ι ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…..

  2. AYΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,
    ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΠΑΤΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ,
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ.

  3. πιο σκανδαλο βρε κουτα;;;;; κανεις απο αυτους δεν τα πηρε,,,,,αυτοιιιιιιιιι ειναι λιαχτιδες αστρα φωτεινα αμεμπτοι και πανω απο ολα καθαροι σαν πλημενα τζαμια,,,,τωρα το πως η ελλαδιτσα μας εφτασε εδω;;;;;;;ε ρωτηστε καναν αλον και οχι αυτους,,,,,ο περιπτερας φταιει που δεν κοβει αποδιξεις ο φοροφυγας,,,, αααααα και αυτοι στις λαικες πειτε μου πηγατε καμια φορα στο παζαρι και πηρατε αποδειξη;;;;;;;ετσι για να ξερουμε τι λεμε πως και για τι εφερε την χωρα εδω;;;δεν θελω χαζαααααααα και τετοια οτι τα διαμαντια μας τα αρπαξαν αυτοι

  4. ΦΑΝΤΑΣΟΥ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ! ΤΗΝ ΚΑΤΕΦΑΓΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΥΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΠΟΡΠΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΝΕΙ..ΑΠΑΤΗ ΜΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑ ΑΕΡΓΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

  5. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ 23 ΔΙΣ ,ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΘΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΣΤΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ Η ΨΩΦΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΑΤΑ Η ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΚΟΥΝΤΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ Η ΟΧΙ.ΑΥΤΟΙ ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΕΨΙΑ.ΤΟ ΨΑΡΙ ΔΥΣΡΤΥΧΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΔΟΦΟΡΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ.ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ………….

  6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΗ . ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.

  7. τι ειπε ο μπαμμμμμπηs στην κλανητσατανη;
    ο μπαμμμμπηs εκεινη την αδηλωτη μεζονετα την δηλωσε;

  8. Ο ΜΠΑΜΜΜΜΜΠΗΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Comments are closed.