ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΤΕ? Έβαλε πάλι νερά η Βουλή – Μούσκεμα τα έδρανα [pics]

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που μπάζει νερά η Ολομέλεια της Βουλής. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η βροχή που πέφτει σήμερα κατάφερε να περάσει τα μέτρα ασφαλείας και μούσκεψε τα έδρανα των βουλευτών.

Οι υπάλληλοι της Βουλής φαίνεται να είναι πλέον προετοιμασμένοι για την υγρή εισβολή στην Ολομέλεια της Βουλής και όπως θα δείτε κάλυψαν με ειδικά καλύμματα τα μικρόφωνα που υπάρχουν στα έδρανα των βουλευτών.

loading...

5 thoughts on “ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΤΕ? Έβαλε πάλι νερά η Βουλή – Μούσκεμα τα έδρανα [pics]

  1. POY INE I "EPISTIMONES ARHITEKTONES"??? O MULOS EVREOTURKOS TSIPRITOGLU IXE LEI SPOYDASI ARXITEKTONIKI GIATI DEN DIXNI STIN PRAKSI AN PRAGMATI ESPOYDASE??? I STANI TOY TREXI NERA TA PROBATA TOY BREXONTE DEN TA LIPATE? TOSO KTINATHROPOS INE???

  2. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΗΞΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  3. ΚΑΠΟΙΟς ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ

  4. Όλα γίνονται βάση σχεδίου. Η χώρα διασύρεται διεθνώς από κράτη και κρατίδια. Οι δήθεν "ηγέτες" Έλληνες πολιτικοί είναι τραγέλαφος σε σημείο που βάζουν αυτογκόλ στον εαυτό τους και αυτοαναιρούνται καθημερινά ψευδόμενοι. Το Σύνταγμα παραβιάζεται πολύ εύκολα και για διάφορους λόγους. Ζητούν να αλλάξουν το Σύνταγμα που δεν εφαρμόζουν στην κατεύθυνση που να καλύπτει τους βουλευτές από πιθανές μελλοντικές ποινικές διώξεις. Καταστρέφουν την παιδεία όλων βαθμίδων. Κάνουν το στρατό συνδικαλιστικό όργανο και προτρέπουν τους νέους να πάρουν απαλλαγή. Μας γεμίζουν ξένους, μας λένε ρατσιστές αν δεν τους θέλουμε και σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους βάλουμε και σπίτι μας. Ξεπουλάνε κάθε τι Ελληνικό. Μας διασύρουν οι πολιτικοί παγκοσμίως ως μπατατζήδες και δείχνουν οσφυοκαμψία σε κάθε ξένο επικυρίαρχο. Ωθούν τους νέους να φύγουν στο εξωτερικό, να ζουν με επιδόματα ανεργίας χωρίς να δουλεύουν, αν μην κάνουν παιδιά γιατί δεν συμφέρει κλπ κλπ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ή ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.