Ναι, είναι θεοί στην ΕΡΤ: Αν γίνει παγκόσμιος πόλεμος… κινδυνεύει η ειρήνη! (pic)

Σε μια πρωτοφανή «αποκάλυψη» προέβη πριν από λίγη ώρα η ΕΡΤ, καθώς μέσω του site της μας ενημέρωσε για τις τρομακτικές συνέπειες ενός παγκοσμίου πολέμου…

Εχετε δίκιο- ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, καθώς μιλάμε για χιλιάδες sites, τα οποία «ανεβάζουν» καθημερινά δεκάδες ειδήσεις. Επομένως, το να μπορέσεις να διαλέξεις έναν και μόνο τίτλο για τον κορυφαίο όλων των εποχών στο ελληνικό διαδίκτυο δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Ή, ακριβέστερα, δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς στο «κόλπο» μπήκε η ΕΡΤ και έδειξε με συνοπτικές διαδικασίες στα λοιπά… γατάκια πώς γίνεται η δουλειά.

Τι ακριβώς συνέβη; Αν δεν κάθεστε, καθίστε, διότι αυτό που θα διαβάσετε ενδέχεται να σας σοκάρει: ένας Γ΄ παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να διαταράξει την ειρήνη! Ναι, ναι, όπως ακριβώς σας το λέμε.

Μπορεί στο μυαλό της συντριπτικής πλειοψηφίας ο πόλεμος να ενισχύει αφάνταστα την ειρήνη, όμως το site της ΕΡΤ, επικαλούμενο μια νέα, ρηξικέλευθη έρευνα, δεν αποκλείει μέσα στα επόμενα 100 χρόνια (ούτε ο Πιτ Παπαδάκος τέτοια ευστοχία στις προβλέψεις…) να γίνει πράγματι παγκόσμιος πόλεμος, ο οποίος παραδόξως θα βάλει πολύ δύσκολα στην ειρήνη.

Δείτε παρακάτω τον τίτλο- ποίημα της ΕΡΤ, ο οποίος θα ‘πρεπε να ‘χει ήδη βραβευτεί με Νόμπελ.

Ενδεχομένως, με Νόμπελ Ειρήνης…

loading...