Η ΕΡΤOpen, στην οποία έχει εκπομπή κι η Γεωργία Μπιτάκου, έδιωξε δημοσιογράφο που μίλησε πατριωτικά για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Υπάρχει κόσμος που αφελώς πιστεύει ότι η Soro-ζαίικη ΕΡΤ-Open είναι ένας δήθεν “πολιτικά ακηδεμόνευτος” ενημερωτικός δίαυλος που δήθεν “αντιστέκεται στα μνημόνια και τις κυβερνητικές πολιτικές”. Όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα παρουσιάζουν. Στον δίαυλο αυτόν επικρατεί στην ένας ψευτοπροοδευτικός ολοκληρωτισμός που υποστηρίζει την δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας”. Έτσι, η ΕΡΤ-Open έκοψε πρόσφατα την εκπομπή ενός αντιμνημονιακού δημοσιογράφου, γιατί έκανε το “λάθος” να είναι πατριώτης, να αντιτίθεται στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, να υποστηρίζει τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού και να αντιτίθεται στην πολιτισμική διάβρωση του έθνους. Με την κίνησή της αυτήν, η ΕΡΤ-Open, αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα είναι ένα πολιτικά κηδεμονευόμενο εργαλείο, που συντάσσεται πλήρως με τα συμφέροντα της κυβέρνησης (άρα και της Τρόικα), της Γερμανίας, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Φίμωσαν την πατριωτική φωνή του Μιχάλη Μπότα από την ΕΡΤοπεν!

10 Φεβρουαρίου 2018

Ενόχλησε όσο δεν πάει, από ότι φαίνεται,η σκληρή ,πατριωτική φωνή του Μιχάλη Μπότα και μετά από 7 άκρως επιτυχημένες εκπομπές, κόπηκε φασιστικά έπειτα από παρέμβαση τις ΚΕΕΡΦΑ και άλλων ακροαριστερών συνιστωσών.

Η εξήγηση που δόθηκε στον δημοσιογράφο ήταν ότι εκφράζει φασιστικές και εθνικιστικές απόψεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το πνεύμα της ΕΡΤopen.

Ιδιαίτερα ενόχλησαν οι αλλεπάληλες εκκλήσεις στον κόσμο για το συλλαλητήριο των Αθηνών στις 4 Φλεβάρη, που οι ίδιοι θεωρούσαν φασιστικό.

Ενόχλησαν επίσης,οι γεμάτες αγάπη αναφορές του στον μακαριστό Χριστόδουλο και τα απαξιωτικά λόγια του δημοσιογράφου για τον αρχιεπίσκοπο Ιερωνυμο.

Θεωρήθηκαν υπερβολικές οι αναφορές του στην Βόρειο Ηπειρο και την Κωνσταντινούπολη ως ελληνικές!

Αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανένδοτη στάση του Κ. Μπότα όσον αφορά τους λαθρομετανάστες και τα προνόμια που απολαμβάνουν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,που κατά την γνώμη του είναι ρατσισμός κατά των ίδιων των Ελλήνων!

Η διεύθυνση του σταθμού συντάχθηκε με την ΚΕΕΡΦΑ και έτσι κόπηκε η εκπομπή του,πολύ πατριώτη για τα γούστα τους, κ.Μιχαλη Μπότα.

ethnikanea

Πηγή >> https://katohika.gr/ellada/fimosan-tin- … n-ertopen/

loading...