Δ. Αβραμόπουλος: «Πρόκεται περί σκευωρίας – Συκοφάντες και νοσηρά μυαλά στην υπόθεση Novartis»

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης και πρώην υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος, εκφράζοντας την οργή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, υπογράμμισε ότι πρόκειται για «σκευωρία», που του έστησαν «συκοφάντες» και «νοσηρά μυαλά».

Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι «σήμερα έλαβα γνώση της ατεκμηρίωτης και διάτρητης δικογραφίας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρόκειται για σκευωρία χωρίς προηγούμενο που σε καμία χώρα της Ε.Ε. δεν θα ευσταθούσε. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευστούν».

Ο Ευρωπαίος επίτροπος αντέδρασε σε όσα υποστηρίζει ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες για μίζες που δόθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού που αφορούσε στον μοριακό έλεγχο αίματος για τον ιο HIV.

«Όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, μια εβδομάδα μετά, δύο συμπατριώτες μας πέθαναν από τον ιο HIV. Τότε ρώτησα τους συνεργάτες μου τί χρειάζεται και μου απάντησαν μοριακός έλεγχος. Να εγκαταστήσουμε, απάντησα. Μου είπαν ότι χρειάζεται διαγωνισμός και θα στοιχίσει πολλά. Και τότε τί έκανα; Αντί να διενεργήσει τον διαγωνισμό το υπουργείο Υγείας ή το υπουργείο Ανάπτυξης , κάτι που δεν ξέρουν αυτοί οι συκοφάντες, εισηγήθηκα και πέρασε νόμος με τον οποίο συνεστήθη διακομματική επιτροπή της Βουλής, για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, που διενήργησε τον διαγωνισμό για τον μοριακό έλεγχο και στο τέλος με βάση τις αποφάσεις αυτές προχωρήσεις».

«Αρα αυτό που λέει, όχι μόνο δεν στέκει, αλλά είναι συκοφαντία. Αυτό που δεν ξέρει αυτός ο αλητήριος είναι ότι δεν ήταν το υπουργείο, ήταν η Βουλή. Ας κατηγορήσει λοιπόν ευθέως τη Βουλή» δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσθέτοντας:

«Θα περίμενα οι ανακριτές αυτά να τα ρωτούν και όχι να παίρνουν στα σίγουρα όσα τους λένε αυτοί οι περιέργοι τύποι που προσπαθούν να φυλάξουν τον πισινό τους από όσα τους περιμένουν για τις απατεωνιές που έκαναν στις εταιρείες τους».

loading...

8 thoughts on “Δ. Αβραμόπουλος: «Πρόκεται περί σκευωρίας – Συκοφάντες και νοσηρά μυαλά στην υπόθεση Novartis»

  1. Σοβαροφανή αβραμοπουλάκο που μια ζωή πουλούσες μούρη. Κάτσε στο σκαμνί και άσε τις παρλαπίπες. Ο κύριος Τίποτα στο σκαμνί. Σπουδαία τα λάχανα…

  2. Τα ίδια λέει και ο τράγκας-μάγκας εδώ και 2 μέρες (ως οφείλει βεβαίως…βεβαίως…και ως αρχικαραδεξιάρα του κερατά μια ζωή) και ας προσπαθεί να κάνει στις εκπομπές του τον αμερόληπτο δημοσιογράφο…
    Τράγκα-μάγκα άδικα λέτε παρλαπίπες. Η δικογραφία τους καθίζει στο σκαμνί, ό,τι και να τσαμπουνάτε όλοι σας ομού.
    Ας αποδείξουν πως δεν είναι λαμόγια.
    Με τις υγείες σας…!
    Αντε να πιστέψει ο λαός μετά πως θέλετε κάθαρση…

  3. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΖΗΤΟΥΛΑ….ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΟΥΣΣΣΤΤΤ

  4. Ο άδωνις Κύριε Τίποτα, προτείνει να καταγγείλετε το FBI σαν κομμουνιστές στην γελοιογραφία της "Ζούγκλας". Κάντε το, ωραία ιδέα. Και μετά και τους μάρτυρες! Τους βάζει ο μπόμπο της Β.Κορέας…

  5. ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ

  6. ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΑΚΙΑ.

  7. ρε τα κλεφτρόνια, 40 μύρια για εμβόλια που δεν χρειάστηκαν ποτέ και έχετε το θράσος και μιλάτε???? ου να μου χαθείτε να χάνεστε….και μετά μιλούσατε για την χρυσή αυγή???? άς τον διάβολο…

Comments are closed.