ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…




Γράφει ο Μιχαήλ Γεωργίου

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ενημερώθηκα από καλό φίλο στην Αθήνα πως αναμένονταν τις αμέσως επόμενες ώρες να…

ανακοινωθεί δίωξη πρώην πρωθυπουργών και υπουργών για το σκάνδαλο της Novartis. Μάλιστα αυτή η δίωξη θα περιείχε και στοιχεία που έχουν περάσει στην κυβέρνηση από την “σύμμαχο” χώρα των ΗΠΑ.

Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό ήταν πως δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι και να εισάγουν ένα θέμα που έχει ήδη παραγραφεί (κακώς αλλά έχει παραγραφεί) και μπορεί να αναζητηθεί μόνο το θέμα ξεπλύματος χρήματος (αδίκημα στο οποίο δεν υπάρχει παραγραφή). 
Η κοινή λογική όμως υποδεικνύει πως το συγκεκριμένο σκάνδαλο βγήκε από τα συρτάρια και μπήκε στην επικαιρότητα προκειμένου να παραπλανήσει από τα αποτελέσματα των δύο συλλαλητηρίων και την ολοκληρωτική ήττα της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 
Με την καταγεγραμμένη συντριπτική πολιτική ήττα και λαϊκή κατακραυγή το καταρρέον καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσε από το μεσημέρι της Κυριακής το “αντίπαλο δέος” στην ενημέρωση των πολιτών. Άρα, όλα ήταν αναμενόμενα και τα πάντα ήταν πλέον δυνατόν να συμβούν…
Και συνέβησαν… Πέρασαν λίγες μόλις ώρες και η πληροφορία έγινε πλέον είδηση. Είδηση που επαλήθευε όχι την ηλιθιότητα αλλά τον απόλυτο πανικό του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του. 
Πανικό που αφήνει εμφανή σημάδια της αγωνίας αλλά και ταυτόχρονα της αναζήτησης μέσου ομαλής (μη τιμωρητικής και συμπεφωνημένης στον χρόνο) εξόδου από την εξουσία. Το “κατηγορητήριο” εντυπωσιακό ως πυροτέχνημα, αλλά εντόνως προβληματικό. 
Η προπαγάνδα “χτυπάει κόκκινο”, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται λίαν αμφίβολο για τους αντιπάλους. Το δεδομένο είναι πως με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει η “πύλη της κόλασης” στην οποία ο ίδιος κατευθύνεται ολοταχώς, ευελπιστώντας μια καλή συμφωνία με τον διάβολο…
Η πασιφανής νευρικότητα μετατρέπεται σε ανεξέλεγκτη ηλιθιότητα των κυβερνώντων, που χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους επιχειρούν να αλλάξουν την “ατζέντα” της επικαιρότητας. 
Μόνο που με τον τρόπο αυτό διακινδυνεύουν να κατορθώσουν την συσπείρωση πολιτικών χώρων από όπου ευελπιστούσαν να εισπράξουν ψήφους σε περίπτωση ψηφοφορίας στην Βουλή της όποιας συμφωνίας με τα Σκόπια. 






loading...

9 thoughts on “ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS!

  1. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Απεδείχθησαν σαρσέμηδες ολκής όσον αφορά το συλλαλητήριο, το είπαμε όλοι μας! Το ότι σας ξεμπροστιάζουν τώρα καθίκια της Δεξιάς και του κλεφτοπασοκ, δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με το σκοπιανό. Αλλού αυτά, σας πήραμε χαμπάρι που το πάτε. Στην σέντρααααααααααα ρεεεεεεεεεε!!!!

  2. Ο πανικός και η αγωνία αρθρογράφε,είναι αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος ενημερώνεται πλέον με πολλούς τρόπους,και όχι μόνο με τις συστημικές φυλλάδες,όπως γινότανε παλαιότερα.
    Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιοί ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας. Ποιοί έφαγαν ή μάλλον κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα τόσα χρόνια,για να κάνουν οφσορ,βίλες δεκάδων εκατομμυρίων στα πιο ακριβά μέρη του κόσμου,με καταθέσεις στις τράπεζες του εξωτερικού.
    Ποιός λοιπον είναι πανικοβλημένος με τόσες τρομερές αποκαλύψεις; Οι σημερινοί μπορεί να συνεχίζουν το έργο των προηγουμένων, με μνημόνια φόρους και αντιλαικά μέτρα,αλλά προς το παρον κανεις δεν μπορεί να τους προσάψει κατηγορητήριο για ιδιοτικοποίηση δημόσιου χρήματος. Γι αυτό και ο κόσμος θα το φχαριστηθεί να δει όλα αυτά τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,να έχουν την τύχη του Τσοχατζόπουλου.

  3. ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

  4. https://www.youtube.com/watch?v=HeiuJXiIGWw
    Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).
    Οι μηνυτές,
    • Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και
    • ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως,
    προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

    • την εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων,
    • την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και
    • την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

    Το Ε.ΠΑ.Μ. σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα :

    «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας»

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 11.00 – 16.00

    Ξενοδοχείο ROAYAL OLYMPIC, αίθουσα «Καλλιρόη»,

    Οδός Αθανασίου Διάκου 28 – 34, περιοχή Μακρυγιάννη
    (απέναντι από τις Στύλες του Ολυμπίου Διός, σταθμός Μετρό «Ακρόπολη»

    Είσοδος ελεύθερη.

    Εισηγητές :
    • Δημήτρης Κυπριώτης (προεδρεύων)
    • Δημήτρης Καζάκης
    • Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης (κεντρικός εισηγητής)
    • Φώτης Λεπίδας
    • Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΝΗ

    ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΙ ΣΕΡΣΕΜΗΔΕΣ ΚΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

  6. ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ .ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ .ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ -ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ .ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΒΛΑΚΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙ ^ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ^ ΟΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΟΙ ΟΡΙΝΤΖΙΝΑΛ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΙΛΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΞΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ,ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ ΞΕΡΟΥΝΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ .

  7. ΤΑ 23 ΔΙΣ ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.ΟΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜ.ΤΑ 23 ΔΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ?Ο ΘΕΟΣ?………..

  8. Συμφωνώ, με τον 11.01πμ και τον 2,02μμ πολύ σωστά, α,,,

  9. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΣΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ )ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Comments are closed.