Ο Σαμαράς κατέθεσε τη μήνυση κατά Τσίπρα για τη Novartis: Έστησε μια άθλια σκευωρία

Διαβάστε όλo το κείμενο της μήνυσης – «Οι κατηγορίες “φωνάζουν” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες, δεν θα επιβάλει καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα, δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές, δεν θα ανατρέψουν την αστική Δημοκρατία» τόνισε, μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός

Το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε την μήνυση κατά του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την υπόθεση Novartis.

«Με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία» ανέφερε για τον κύριο Τσίπρα ο Αντώνης Σαμαράς, συμπληρώνοντας πως η σκευωρία αυτή «είναι τόσο κακο-στημένη, που καταρρέει από μόνη της. Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία».
         
«Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς “Μαδούρο” στην Ελλάδα», αναφέρει ακόμα, προσθέτοντας πως η μήνυση που κατέθεσε έχει και τον χαρακτήρα αποφυγής παρόμοιας κατάστασης στο μέλλον, όπου στημμένοι ψευδομάρτυρες θα μπορούν να κατηγορούν πολιτικούς.           
«Δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές. Αυτοί να δούμε πως θα κρυφτούν», δηλώνει ο κύριος Σαμαράς και καταλήγει: «Αυτοί που βγήκαν με ψέματα, πολιτεύθηκαν με ψέματα και σήμερα καταφεύγουν σε συκοφαντίες, θα λογοδοτήσουν. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν! Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο! Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν».

Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:
         
«Σήμερα, καταθέτω μήνυση κατά του Πρωθυπουργού. Γιατί με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία. Είναι τόσο κακο-στημένη, που καταρρέει από μόνη της. Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
         
Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές, προσπαθούν με ψέματα να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό. O μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιγνίδι όσων πετούν “λάσπη στον ανεμιστήρα”, είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους.
         
Αλλά υπάρχει και πολιτικός λόγος: Γιατί στο μέλλον, κάθε νέα Κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί στημένους ψευδομάρτυρες για να εξοντώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτό, όμως, θα ήταν το τέλος της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς “Μαδούρο” στην Ελλάδα!
         
Οι συκοφάντες ξεχνάνε ότι ήταν η Κυβέρνησή μας που χτύπησε αποτελεσματικά τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Μειώνοντας δραστικά το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης. Ενώ η τότε αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα καταψήφιζε τα μέτρα με τα οποία εμείς χτυπάγαμε την ασυδοσία.
         
Αυτοί λοιπόν, που συμμάχησαν τότε με τα συμφέροντα, κατηγορούν σήμερα όσους χτύπησαν τότε τη διαφθορά. Αν το δεχθούμε αυτό, κανείς δεν θα αγγίξει τη διαφθορά στο μέλλον! Και δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές. Αυτοί να δούμε πως θα κρυφτούν.
         
Η εθνική ομοψυχία στηρίζεται στην αλήθεια. Όχι στις συκοφαντίες! Η αλήθεια, λοιπόν, θα λάμψει. Και η αλήθεια φοβίζει τους θρασύδειλους.
         
Χθες, μόλις, μας είπαν οι Ευρωπαίοι πως ο Τσίπρας χρέωσε τον Ελληνικό λαό όχι με 100, αλλά με 200 δισεκατομμύρια! Κι έχουν το θράσος να μιλάνε. Όμως θα λογοδοτήσουν!
         
Αυτοί που βγήκαν με ψέματα, πολιτεύθηκαν με ψέματα και σήμερα καταφεύγουν σε συκοφαντίες, θα λογοδοτήσουν. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν! Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο! Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν».

Για 8 αδικήματα εγκαλεί Τσίπρα, Παπαγγελόπουλου, εισαγγελείς και προστευόμενους μάρτυρες ο Σαμαράς

– Κατάχρηση εξουσίας κατά φυσική αυτουργία και άμεση συνέργεια (άρθρο 239 περ. β’ ΠΚ), για τους 3η, 4ο και 5ο των μηνυομένων.

-Παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 ΠΚ), για τους 3η, 4ο και 5ο των μηνυομένων.

– Παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου (άρθρο 252 ΠΚ), για τους 3η, 4ο και 5ο των μηνυομένων.

– Παραβίαση του άρθρου 22 παρ. 4, 6 ν.2472/1997, για τους 3η, 4ο και 5ο των μηνυομένων.

– Ψευδορκία μάρτυρα (άρθρο 224 ΠΚ), για τους 6ο και 7ο των μηνυομένων.

– Συκοφαντική δυσφήμιση (άρθρο 363 ΠΚ), για τους 6ο και 7ο των μηνυομένων.

– Ηθική αυτουργία στα ανωτέρω αδικήματα για τους 1ο και 2ο των μηνυομένων και

-Συμμορία (άρθρο 187 παρ. 5 ΠΚ), για τους 1ο, 2ο, 3η, 4ο και 5ο των μηνυομένων.

loading...

7 thoughts on “Ο Σαμαράς κατέθεσε τη μήνυση κατά Τσίπρα για τη Novartis: Έστησε μια άθλια σκευωρία

  1. Ρε σεις εκεί στην αντιπολίτευση,δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο. Προκειμένου να ξανακαθήσετε στις ίδιες καρέκλες που καθόσασταν για πολλά πολλά χρόνια,δεν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε,εκτός από ψεύδη,και σοβαρά εθνικά θέματα,για να πάρετε πολιτικό πλεονέκτημα,γράφοντας στα π@π@ρια σας,από την μια τον δοκιμαζόμενο λαό,κι από την άλλη τα συμφέροντα του τόπου.
    Πραγματικά είστε πολύ γελοία υποκείμενα,και αδίστακτοι μισθοφόροι,που έχετε καταληστέψει το δημόσιο χρήμα,και το παίζετε αθώες περιστερές. Είστε επικίνδυνοι για την χώρα, και αμετανόητοι ψεύτες.
    Ειστε αδίστακτοι,και διατεθημένοι να κάνετε τα πάντα για την εξουσία.

  2. ρε καμανετσι…..θα κανεις μηνυση και το FBI ???απο εκει δεν ηρθαν τα χαμπερια???η μηπως θα κανεις και τον σαλμα που λεει οτι αυτος ενημερωσε τους αμερικανους…μπας και πεσει στα μαλακα….Ακου κομανετσι…ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι δεν προκειτε να σας αγγιξει κανεις γιατι ο τσιπρας δεν καταφερε να παρει ακομα την εξουσια,ολοι οι δικαστικοι ειναι δικα σας μορφωματα (βλεπε με τις αδειες καναλιων)..αλλα τα πραγματα εχουν αλαξει και ας μην το καταλαβατε….θα το δεις στις επομενες εκλογες..με εσενα τον κουλη και αδωνη η ΝΔ θα μαθει τα εδρανα της αντιπολιτευσης ποντο ποντο..

  3. Εντελώς ψεύτικο και προβοκατόρικο άρθρο,με ανούσιες και ηλίθιες δικαιολογίες.
    Από την άλλη έχουμε μία κυβέρνηση,που έχει παραδώσει "ψυχή και σώμα" στους δανειστές,αφήνοντας τους Ελληνες,στην δισβάστακτη πλέον μοίρα τους.
    Ναι κυριοι της συγκυβέρνησης. Δεν κάνατε για τον λαό ΤΙΠΟΤΑ από όσα υποσχόσασταν. Εκτός από το κοινωνικό μέρισμα που δώσατε δύο φορές,κι εκείνο από τα υποτιθέμενα πλεονάσματα,σε ανθρώπους που είναι στο έλεος του Θεού,έχετε εγκαταλείψει εντελώς όλους τους άλλους,αυτούς που παιρνουν ένα στοιχειώδη μισθό ή σύνταξη,που παλέβουν για τις οικογένειές τους με νύχια και δόντια,που συντηρούν 30χρονα άνεργα παιδιά, που πληρώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης χρυσάφι,που η ΔΕΗ τους ξεζουμίζει κάθε δίμηνο,(650Kwh 150€ λογαριασμός),που πληρώνουν νοίκιο για το σπίτι τους στο κράτος,που το ξαναπληρώνουν μέσω του στεγαστικού στις τράπεζες,και που έχουν πληρώσει τα μαλοκέφαλά τους για να το χτίσουν,και όλοι εσείς και νυν και πρώην,έχετε εξασφαλίσει τους απογόνους σας μέχρι και 10 γενεές.
    Γιατί να σε εμπιστευθούμε κ πρωθυπουργέ; Τί έκανες για να ελαφρύνεις τα έξοδα του κοσμάκι,που οι περισσότεροι ζούν στο όριο της εξαθλίωσης; Αυτό το όραμα είχε η υποτιθέμενη αριστερά; Γι αυτά αγωνιζόσουν να έλθεις στην εξουσία; Για να κάνεις τους μισθούς και τις συντάξεις,χειρώτερες απ όσο τις παρέλαβες; Ή μήπως θεωρείς τις δόσεις ελάφρυνση των νοικοκυριών; ΑΙΣΧΟΣ !!!!
    Στις επόμενες εκλογές,θα τρίβετε τα ματάκια σας,κι εσείς και οι προηγούμενοι,που θεωρουν τον Ελληνικό λαό ηλίθιο. Αυτοί που μας μπαντάκωσαν στα μνημόνια,θέλουν να ξανάλθουν,αυτή τη φορά για να μας βγάλουν. Για γέλια και για κλάματα.

  4. Βρε 2,40 και 2,41 τι παπαριές είναι αυτές που γράφετε , διότι εδώ πρέπει να σας συμβαίνουν τρία πράγματα. 1) ίσως δεν μένετε στην Ελλάδα και δεν γνωρίζετε ( θεμιτό ) , 2) είστε διορισμένοι μισθοδοτούμενοι ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛ ( και αυτό θεμιτό ) , 3) έχετε πνευματική ανεπάρκεια ή εγκεφαλικό πρόβλημα και χρειάζεσαι επειγόντως την αποτύπωση ενός εγκεφαλογραφίματος και την γρήγορη επίσκεψη στον αρμόδιο αυτού του είδους ιατρό ( εδώ είναι σοβαρό γιατί η ασθένειά σας δείχνει να έχει καλπάζουσα μορφή και έχετε πάθει απώλεια περιβάλλοντος ) ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣΈΧΕΤΕ

  5. ΦΙΛΕ 5,10.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΨΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΩΡΥΟΝΤΑΙ.ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΛΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ.ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΕΙΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΜΕ ΑΓΑΠΗ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ…

  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟ ΦΩΤΟΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΤΟΝ ΝΤΟΓΙΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦ
    ΑΛΑΚΙ Ο ΖΑΒΟΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ

  7. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ:

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ "ΗΧΗΤΙΚΟ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ";;

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.-

Comments are closed.