Παπαδημούλης για Novartis: Σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές συστήνω ψυχραιμία

«Σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους βάσει του Συντάγματος, τους συστήνω να διαβάσουν τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου  και την,
έστω και καθυστερημένη, ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων» με την οποία ζητείται «ψυχραιμία και νηφαλιότητα» ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δήλωσή του στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euractiv σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Σε δημοσίευμά του, το Euractiv αναφέρει πως η υπόθεση Novartis ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας», καθώς οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ενέχονται, με βάση τη δικογραφία, ενώ γίνεται αναφορά και στον επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Αβραμόπουλο, το όνομα του οποίου βρίσκεται επίσης στη σχετική δικογραφία.

loading...

4 thoughts on “Παπαδημούλης για Novartis: Σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές συστήνω ψυχραιμία

  1. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ , ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΛΠ ,Ο κος (θεός να τον κάνει)ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;;βλέπε μαρφιν ,δολοφονίες χρυσαυγιτών κλπ) Ο ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ , ΣΥΝΙΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ .ΔΕΙΛΟΙ ΑΛΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΣΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΥΜΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΚΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥΣ

  2. Ο Παπαδημούλης έχει όλα τα γνωρίσματα ενός αριστερού.

    1 Εκατομμυριούχος.
    2 Ανεπάγγελτος, δεν εργάσθηκε.
    3 Φασίστας. Δεν το κρύβει. Θαυμαστής του σάπιου καθεστώτος Κάστρο της Κούβας. Υποστηρίζει, μαζί την χρυσή αυγή, στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τον αιμοσταγή δικτάτορα της Βενεζουέλας Μαδούρο.
    4 Χαφιές. Καταδίδει (γνωστή τακτική των φασιστών), με φώτο την βουλευτή Καϊλή, γιά την συμμετοχή της στο συλλαλητήριο γιά την Μακεδονία μας.
    5 Ανέντιμος, ψευταράς, κωλοτούμπας.

Comments are closed.