Β. Θάνου για Novartis: «Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη – Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα»

Ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και σε επίπεδο μεθοδεύσεων και σε επίπεδο εύρους των εμπλεκομένων προσώπων χαρακτήρισε η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, την υπόθεση Novartis.

«Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, προχωρούν με σοβαρότητα και προσεκτικά βήματα στην υπόθεση Novartis και θεωρώ ότι θα διαλευκάνουν την υπόθεση» δήλωσε η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βασιλική Θάνου, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Alpha 989.

Ερωτηθείσα για τις επιθέσεις που έχουν δέχτηκαν οι δικαστές και οι εισαγγελείς, η κ. Θάνου δήλωσε ότι «και οι δικαστές και οι εισαγγελείς ενήργησαν σύμφωνα με το Νόμο και το Σύνταγμα» και χαρακτήρισε τις επιθέσεις αδικαιολόγητες.

«Οι γενικότερες επιθέσεις και η κατασυκοφάντηση είναι και ανεπίτρεπτες και αδικαιολόγητες και θα έλεγα ας αφήσουν επιτέλους τους λειτουργούς της δικαιοσύνης να προχωρήσουν στο έργο τους» δήλωσε η κ. Θάνου και αναφερόμενη στην κ. Τουλουπάκη υποστήριξε ότι «τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της έχουν το σθένος να συνεχίσουν το έργο τους παραγνωρίζοντας τις απειλές και τις ύβρεις».

Αναφορικά με το αν η κυβέρνηση θα ζητήσει αποζημίωση από την Novartis, η κ. Θάνου, στη ραδιοφωνική της συνέντευξη, δήλωσε: «Ασφαλώς πιστεύω ότι θα προχωρήσει το αίτημα για αποζημίωση». Και διευκρίνισε ότι «αν και δεν έχει συζητήσει το θέμα με τον πρωθυπουργό, δεν έχει λόγο να μην το κάνει η κυβέρνηση».

Για τους προστατευμένους μάρτυρες, η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού υποστήριξε, απευθυνόμενη σε όσους τους αποκαλούν «κουκουλοφόρους» ότι «όφειλαν να γνωρίζουν ότι σε όλα τα κράτη της ΕΕ ισχύει το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων», ενώ προσέθεσε «απορώ γιατί ακούγεται και από στόματα προσώπων που θα έπρεπε να διαθέτουν πολιτικό πολιτισμό και επίπεδο».

Τέλος κληθείσα να σχολιάσει αν το «έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας» έχει παραγραφεί, η κ. Θάνου περιορίστηκε να πει: «Ας περιμένουμε λίγες μέρες, θα αποφανθεί η Βουλή περί αυτού».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

loading...

7 thoughts on “Β. Θάνου για Novartis: «Έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη – Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα»

  1. η περιούσια ειναι ανουσια ειναι λεσβια ανωμαλαρα τσατσογρια

  2. Μίλησε ποιος;
    Η σύμβουλος του Τσίπρα …

  3. ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΡΝΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟ ΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ .ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

  4. ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΤΟ ΑΜΙΣΘΟΝ? ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ!!

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΑΝ ΠΑΛΕ!!!!

  6. Εσείς κ. Θάνου αναρωτηθήκατε ποτέ αν διαθέτεται πολιτικό πολιτισμό ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ , διότι με τα λεγόμενά σας ο πολιτισμός σας , η αξιοπρέπεια σας και ο αυτοσεβασμός σας, είναι δευτερεύοντα μπορεί και μη υπαρκτά για σας , βάση των λόγων σου και των έργων σου

  7. 1:27 m.m. I THANU DEN EXI TIPOTA APO OLA AFTA POY ANAFERIS, DITI INE EVREOMASONA ISERXOMENI APO AMERIKI, DILADI EVREOAMERIKANA TIS ILLUMINATI STALMENI STIN ELLADA GIA TIN KATASTROFI TON ELLINON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.