Μηνύσεις από Λοβέρδο για Novartis: Θα αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω από τους ψευδομάρτυρες

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη αμέσως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, κατά των «φυσικών και ηθικών αυτουργών»

Για «κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες» και «ηθικούς αυτουργούς», οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, ανακοινώνοντας πως μόλις επιστρέψει από την Αμερική θα καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων ανακίνησαν και ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση της Novartis.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του
Ανδρέα Λοβέρδου:
«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι μόνο γελοίο αλλά είναι και τρισάθλιο. 

Οι συκοφαντικές και έωλες κατηγορίες με το που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτοκαταργήθηκαν. Οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες θα αποκαλυφθούν όπως επίσης και όσοι κρύβονται πίσω από αυτούς.

Άμα τη επιστροφή μου από την Αμερική καταθέτω μηνύσεις και αγωγές όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών  αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους θεσμούς και όσοι ενέπλεξαν την δικαιοσύνη σε σκοτεινές πολιτικές μεθοδεύσεις θα λογοδοτήσουν».

loading...

3 thoughts on “Μηνύσεις από Λοβέρδο για Novartis: Θα αποκαλυφθούν όσοι κρύβονται πίσω από τους ψευδομάρτυρες

  1. λοβέρδο, σκάσε και κολύμπα. Απόδειξέ μας πως δεν τ΄άρπαξες. Δηλώσεις και απειλές κράτα τες για τον εαυτό σου. Καλή αντάμωση στην σέντρα.

  2. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΑΤΕ". ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!! Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"
    ΔΕΝ πέφτουμε στην παγίδα τους, προσπερνάμε τα προπετάσματα καπνού της παραπληροφόρησης και στοχεύουμε σε ΕΝΑ σημείο, κι ο Πλανήτης να γυρίσει ανάποδα, και ο Φίλης να παντρευτεί το Βενιζέλο και να κάνουν τρίδυμα, στα μέζεά μας ΟΛΑ, ο στόχος είναι μοναδικός και ΕΝΑΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Καμμία Novartis σήμερα, ή αύριο κάτι άλλο, κανένα πραγματικό ή πλαστό σκάνδαλο δεν πρέπει να αποσπάσει την προσοχή και την αγωνιστική μας εγρήγορση απο το ΕΘΝΙΚΟ μας θέμα της παράδοσης Ελληνικών κεκτημένων όπως το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ και όλων των δεινών που θα προκύψουν απο αυτήν την παράδοση. Το ΙΔΙΟ σάπιο πολιτικό κατεστημένο των τελευταίων 44 ετών, ΞΕΨΥΧΑΕΙ και ΣΦΑΔΑΖΕΙ…..
    πολτοποιημένο κάτω απο τις ηρωίκές πατούσες των αγωνιστών Ελλήνων που τους πατάει αλύπητα σαν βρωμερά σκουλίκια. Σήμερα, μετά την πρωτοφανή εξέγερση εκατομμυρίων πολιτών που σπάσαν τα δεσμά του φόβου και σαν ορμητικός χείμαρρος παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους, στήσανε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την θεατρική παράσταση με έδρα τη Βουλή και με τίτλο: "Novartis" και ξερό ψωμί, πρωταγωνιστές οι ΙΔΙΟΙ πολιτικοί σκερβελέδες. Άλλαξαν ρόλους , ρούχα, σκηνοθεσία και χρώματα. Τώρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ μέσω ΣΥΡΙΖΑ "τρέχουν" τη Ν.Δ. που τους "έτρεχε" το 1989 και γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Μανωλιός, ο ΙΔΙΟΣ ο λαός ως απορημένος θεατής. Αυτό το θέατρο της βουλής πρέπει να κλείσει και ο λαός να απαιτήσει
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΠΩΣ; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
    "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

  3. Ρε τους υπόδικους, βρε βρε τα καλά παιδιά, που βγήκαν και απειλούν, σιγά σιγά την μαγκιά μην κλάσετε, εσείς καλόπαιδα κατηγορούσατε την χρυσή αυγή????????? βρε βρε…

Comments are closed.