ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ! Mπαλάφας: Δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί μισθοί και συντάξεις

Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας («κάτι μικροπράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά) εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών διαχέεται και στην πραγματική οικονομία.

«Με το σπαθί της παίρνει η χώρα το διαβατήριο για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια… το ξέρετε ότι είναι έτσι». «Τον Αύγουστο θα έχουμε καθαρή έξοδο από το μνημόνιο και για αυτό διαμορφώνουμε μαξιλάρι προστασίας που πάει καλά όλοι οι θεσμοί το λένε αυτό» επισήμανε.

Όσον αφορά τα Σκόπια ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι πρέπει «να αδράξουμε την ευκαιρία για επίλυση του ονοματολογικού, καθώς έχουμε μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση στην Ελλάδα και μια κυβέρνηση στη FΥΡΟΜ που θέλει λύση».

Όπως είπε, «την έχουν αναγνωρίσει όλοι την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό όνομα της ‘’Μακεδονία’’». «Να μη σπαταλάμε διπλωματικό κεφάλαιο για τη FΥΡΟΜ, η απειλή στην Ελλάδα δεν είναι στα βόρεια σύνορα, είναι στα ανατολικά, μη διευκολύνουμε την Τουρκία στη διείσδυση της στα Βαλκάνια» παρατήρησε ο Γιάννης Μπαλάφας.

Αφήνοντας δε αιχμές για τη ΝΔ σχολίασε ότι είναι υποκρισία να αντιδρούν όταν έχουν αναγνωρίσει το «Μακεδονία» στο ΠΓΔΜ.

«Η Άνγκελα Μέρκελ δεν φέρθηκε όπως έπρεπε να φερθεί σαν Eυρωπαία ηγέτης» είπε πάντως ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής για τις αναφορές της καγκελαρίου σε «Μακεδόνα» πρωθυπουργό. 

loading...

9 thoughts on “ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ! Mπαλάφας: Δεν έχουν ουσιαστικά μειωθεί μισθοί και συντάξεις

  1. Και σε μας μπαλαφάκο δεν έχει μειωθεί ουσιαστικά η επιθυμία να λέμε πως είσαι μεγάλος σαρσέμης!

  2. ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ Η ΧΩΡΑ ΚΛΠ…..ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥΕΛΕΓΕ ^ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ^,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΔΡΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΗΣΙ ,ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΆΠΟΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

  3. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΑΜΟ…..ΝΟΙ….

  4. κύριε Μπαλάφα, αφού ,όπως λές ουσιαστικά δεν έχετε μειώσει τις Συντάξεις, γιατί μου λείπουν 300 ευρώ κάθε μήνα από τη Συνταξή μου;
    κύριε Μπαλάφα, καθε φορά που βγαίνετε στα κανάλια, και λέτε όλες αυτές τις Ανοησίες, ΤΟΣΟ ποιό πολύ σας αντιπαθεί ο Λαός, είστε αδιόρθωτοι και ψεύτες και πολύ αηδιαστικοί,
    Κάνετε ένα αξιοπρεπές κίνημα για την Αριστερή ΙΔΕΑ, Σταματάτε να λέτε , ότι είστε Αριστερή Κυβέρνηση, σας παρακαλώ να βρείτε ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, για να μην σας το προσφέρω εγω και όλοι οι αγανακτισμένοι Έλληνες, κατάλαβες κύριε ιεροκήρυκα της καταστροφής;;;;

  5. Τι λέει ο παλιομαλάκας..
    Που στο διάολο τα βρήκαμε και τα φέραμε τα κοπρόσκυλα.

  6. ME ENA TENEKE LADI MPIKANE STO POLYTEXNEIO TA PRAKTORIA TOY PERISSOY
    TOTE POY HTANE ADIABLHTES OI EXETASEIS XAXAXAXAXAXA
    DEN XEROYN NA XTISOYN OYTE AXYRWNA

    GIA TA FRAGA ZHTHSAN APO TON PERISSO METAGRAFH STH USA
    NA TOUS XANAPSIFHSETE BLAKES ELLHNES

  7. Εχει δίκιο, πρέπει να την … "αδράξουνε", διότι αν δεν την … "αδράξουνε" μπορεί να την … "αρπάξουνε".

  8. ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ.

    ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ….

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΑΛΑΦΑ…

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ- ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ !

    ΠΕΡΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ " ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ", ΓΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ??

    ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ", ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΦΑ ?

    ΟΙ " ΑΓΟΡΕΣ " ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ !

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ?

    ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ " ΑΓΟΡΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.