από ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕGA

Σε συνέχεια της από 8.02.2018 ανακοίνωσης της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία απεστάλη, μεταξύ άλλων, και στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, οι εργαζόμενοι του MEGA με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η TΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ τελικά δεν διαθέτει ούτε Διοικητικό Συμβούλιο ούτε Γενική Συνέλευση των
Μετόχων ούτε οποιαδήποτε καταστατικά όργανα αλλά την πραγματική διοίκηση αυτής ασκεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οποία αποφάσισε να ζητήσει από τους πιστωτές της εταιρείας να προχωρήσουν στα νόμιμα για την ικανοποίηση των απαιτήσεών τους.
Αφού λοιπόν το μοναδικό μέλημα της οικογένειας Βαρδινογιάννη είναι να ειδοποιήσει τους πιστωτές της εταιρείας να κινηθούν άμεσα, οι εργαζόμενοι του MEGA την ενημερώνουν για τα εξής :
Θεωρούμε την προσπάθεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη να επιρρίψει ευθύνες στο ΕΣΡ απόλυτα παρελκυστική και μη ανταποκρινόμενη στα πραγματικά γεγονότα. Είναι εμφανές ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη αναζητούσε από καιρό ένα άλλοθι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το MEGA λόγω των ενεργειών της και τελικά το βρήκε στην απάντηση του ΕΣΡ.
Θέλουμε να ενημερώσουμε την οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι, αφού αποφάσισε, ως η ασκούσα την πραγματική διοίκηση του ΜEGA, τη λήξη της λειτουργίας του καναλιού, θα πρέπει να υπολογίζει ότι πρέπει να καταβάλει, πέραν των οφειλομένων δεδουλευμένων, και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους.
Ενημερώνουμε επίσης την οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι σκοπός των εργαζομένων είναι να διενεργηθεί οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ για να ελεγχθούν όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν από την 1.01. 2016 ώστε να διαπιστωθεί ποιες καταβολές έχουν γίνει από την πλευρά των μετόχων, υπό ποιες συνθήκες και με ποιες εξασφαλίσεις.
Παραμένουμε στη διάθεση της πραγματικής διοίκησης της ΤΗΛΕΠΥΠΟΣ ΑΣ, δηλαδή της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ώστε να την ενημερώσουμε για τα ανωτέρω.
  Απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. TΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΥΣΑΥΓΕΙΑΔΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΚΗΝΟΕΤΙΚΑ ΕΦΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ) ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ''ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ'' ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΤΟΤΕ ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΣΑΣ ΕΧΥΝΕ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΑ ΤΣΙΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ....ΚΑΡΦΑΚΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]