Π. Κουρουμπλής: «Εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI» – Περιπλέκεται η υπόθεση Novartis

Την ύπαρξη αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα, στο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis και μάλιστα του ιδίου, αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π.Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση και τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι αναφέρεται στην δικογραφία, ανέφερε: «Εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI».

Τόνισε πως γίνεται αναφορά σε μια συνάντηση στο πλαίσιο ενός συνεδρίου.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι ενημερώθηκε πρώτη φορά για την υπόθεση το 2014, όταν ο Μάριος Σαλμάς του είπε ότι οι Αμερικανοί ερευνούν τις πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας.

Ο κ. Κουρουμπλής ζήτησε να αφήσουμε τη δικαστική έρευνα να ψάξει το θέμα και να μη βιαζόμαστε. «Θεωρώ ότι πολιτικές ευθύνες υπάρχουν. Ας μη βιαζόμαστε όμως» είπε χαρακτηριστικά.

«Από αυτή την ιστορία πρέπει να βγουν κάποια συμπεράσματα. Τι θα πάρει πίσω η Ελλάδα, όπως γίνεται σε άλλες χώρες και τι θα διεκδικήσει η χώρα μας όσον αφορά στην παραγωγή των φαρμάκων» πρόσθεσε ο υπουργός.

loading...

3 thoughts on “Π. Κουρουμπλής: «Εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI» – Περιπλέκεται η υπόθεση Novartis

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

    ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

  2. χαχαχαχαχαχαχαγκρρρ χεχεχεχοχοχογκρρρρρ αγβββ

  3. Μετά το φιάσκο της κυβέρνησης στη Βουλή και την αποκάλυψη της σκευωρίας, έγινε προανακριτική επιτροπή με πρόεδρο τον…… άντρα της κ. Τασίας, τον κυρ Θοδωρή Δρίτσα.

    Αυτόν που θα έσκιζε τα μνημόνια αλλά του άρεσε η εξουσία και είπε να μείνει.

    Η επιτροπή θα δει ότι παραγράφηκαν και θα στείλει τη δικογραφία στους δικαστές. Αν θα την πάρει η Τουλουπάκη ή θα πάει στα χέρια άλλων πιο ικανών δικαστών.
    Αν ρωτήσει κανείς το δικαστικό σώμα θα μάθει ότι υπάρχει οργή για τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και για τις απίστευτες νομικές ακροβασίες και παρατυπίες από τον Παπαγγελόπουλο και την ομάδα του.
    Για μήνες θα βλέπουμε «διαρροές» στα ντοκουμέντα και τα πληρωμένα παπαγαλάκια, για μήνες θα βλέπουμε να σπιλώνονται ξανά και ξανά έντιμοι άνθρωποι.

    Η προανακριτική θα συνεδριάσει μερικές φορές και μετά ο κυρ Θοδωρής Δρίτσας θα επιστρέψει στο λιμάνι της αγωνίας του.

    Το σχέδιο του Μαξίμου, με εγκέφαλους τον Τσίπρα, Πολάκη, Παπαγγελόπουλο, πάει μια χαρά.
    Ποιό είναι αυτό;

    Η διατήρηση της σκανδαλολογίας. Είναι η γνώμη του καφενείου. Η τροχήλατη βαλίτσα στον Σαμαρά, το ένα εκατομμύριο στον Στουρνάρα, τα 100 χιλιάρικα στον Πικραμμένο και ούτω κάθε εξής. Δεν πάει να φωνάζουν όλοι τους. Δεν πάει να καταθέτουν στοιχεία αδιάσειστα. Δεν πάει να καταγγέλλουν τη στημένη διαδικασία και τους κουκουλοφόρους.

    Αυτό που μένει είναι η λάσπη και αυτό η κυβέρνηση πρέπει να το προστατέψει ως κόρη οφθαλμού.

    Αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο Τσίπρα. Να δημιουργήσει νέο διχασμό, να φτιάξει νέα διλήμματα. Το 2015 έγινε πρωθυπουργός με το δίλημμα "μνημόνιο – αντιμνημόνιο". Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου με το δίλημμα "εμείς διαπραγματευόμαστε καλύτερα το μνημόνιο, εσείς είστε γερμανοτσολιάδες". Οι επόμενες εκλογές χρειάζονται ένα νέο αφήγημα που θα σώσει την αριστερά. Κι αυτό είναι το δίλημμα "καθαροί – βρόμικοι".

    Τώρα βέβαια θα με ερωτήσετε:
    Γιατί να είναι κουκουλοφόροι οι μάρτυρες;
    Ο λόγος είναι απλός.
    Για να προστατευθούν…. από κανένα…. μαχαίρωμα του Σαμαρά ή του Πικραμένου και το…. άγριο ξύλο από τον
    Στουρνάρα.

Comments are closed.