Χαμός με τη νέα φωτογραφία Καρανίκα στο Facebook: «Κατεβαίνεις για δήμαρχος;»

Η φωτογραφία στο περιστύλιο της Βουλής πυροδότησε σχόλια τόσο σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στον δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και για την… εμφάνισή του

Τις προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα φαίνεται ότι βάλθηκαν να αποκρυπτογραφήσουν τις τελευταίες μέρες οι διαδικτυακοί φίλοι του.

Αιτία η φωτογραφία του κ. Καρανίκα από το περιστύλιο της Βουλής, που επέλεξε ο ίδιος για φωτογραφία προφίλ στην προσωπική σελίδα του στο facebook, πυροδοτώντας σχόλια ακόμα και για πιθανή υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης!

«Κατεβαίνεις για δήμαρχος;;;;», η αυθόρμητη ερώτηση φίλης του πρωθυπουργικού συμβούλου, για να λάβει απάντηση στο πνεύμα αυτό από άλλη ένθερμη φίλη του: «Δήμαρχος Θεσσαλονίκης! θα σας τον ξαναπάρουμε πάνω».

Η νέα φωτογραφία του κ. Καρανίκα αποσπά μέχρι στιγμής εγκωμιαστικά σχόλια από το γυναικείο κοινό, του τύπου, «κούκλος σύντροφε» και «τελικά έχουμε τους πιο όμορφους συντρόφους !!!!!!!», χωρίς να λείπουν βέβαια και σχολιασμοί εκ μέρους αντρών που προκρίνουν παλαιότερες ημίγυμνες εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια των ακτιβιστικών του δράσεων.

loading...

2 thoughts on “Χαμός με τη νέα φωτογραφία Καρανίκα στο Facebook: «Κατεβαίνεις για δήμαρχος;»

  1. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΘΕΟΙ Ω ΙΛΑΡΟΤΗΣ Ω ΘΕΟΠΕΜΠΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΕΛΩΤΟΣ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  2. ΕΔΩ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟΝ ΧΑΣΙΚΛΗ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;

    ΕΛΑ ΠΑΝΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΓΚΕΪ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ

Comments are closed.