Ο ΜΑΗ-ΝΤΑΝΟΣ Γιώργος Αγγελόπουλος απαντάει στο «κράξιμο» που έχει δεχθεί για το Τατουάζ

Για τον λόγο που τον βλέπουμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό και όχι στον ΣΚΑΙ, μέσα από τον οποίο τον γνωρίσαμε, αλλά και για τις κριτικές που έχει δεχθεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Ο ΣΚΑΪ δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση για να μπω στο Survivor. Δέχτηκα πρόταση από τον ΣΚΑΪ μία μέρα πριν υπογράψω με το Τατουάζ, που αφορούσε στο Survivor Πανόραμα και είχε να κάνει με ένα επεισόδιο την εβδομάδα ως συμπαρουσιαστής, μάλλον, της Ντορέττας. Επειδή ήταν αργοπορημένο, θεώρησα καλύτερο για μένα να κάνω το Τατουάζ”, είπε στο Πρωινό ο Ντάνος.

Και συνέχισε: “Δεν έχω δεχτεί κάποια άλλη πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω να παίξω λίγο, τους βλέπω και θέλω να μπω στην τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς με άφησε ο ΣΚΑΪ να φύγω, ρωτήστε τον ΣΚΑΪ. Από τη στιγμή που 5-6 μήνες δεν είχε γνωστοποιηθεί τίποτα, έπρεπε κι εγώ να κάνω κάποια κίνηση”.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν βλέπει το φετινό Survivor: “Δεν βλέπω το Survivor γιατί δεν έχω χρόνο, οι ώρες είναι περιορισμένες και όταν έχω χρόνο βλέπω το Survivor”.

Όσο για τις κριτικές; Ο νικητής του περσινού reality επιβίωσης απάντησε στα “καρφιά” του Μέμου Μπεγνή και τις λοιπές κριτικές, λέγοντας: “Δεν έκανα καμία κίνηση για να βαφτιστώ ηθοποιός από τη μία μέρα στην άλλη. Καλό είναι κάποιος που είναι τόσο έμπειρος να βοηθήσει τους άλλους”.

loading...