Καμμένος σε Βούτση: Επιμένω να αντιμετωπιστώ ως απλός πολίτης για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία

Τη βούλησή του να μην υπαχθεί στην προστασία του άρθρου 86 του Συντάγματος αλλά να αντιμετωπιστεί ως απλός πολίτης, κάνει γνωστή, εντός της ημέρας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,
αναφορικά με τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Όπως έκανε γνωστό νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο κ. Καμμένος επικοινώνησε μαζί του σήμερα και τον ενημέρωσε ότι σήμερα κιόλας του αποστέλλει επιστολή με την οποία θα επαναλαμβάνει, αυτό που έχει ήδη δηλώσει προς την εισαγγελέα κ. Τουλουπάκη, ότι δηλαδή, απεκδύεται κάθε προστασίας και ασυλίας του άρθρου 86 για την ευθύνη υπουργών και ότι διατίθεται να καταθέσει ως απλός πολίτης για την άμεση και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Είναι μια πολιτική κίνηση, ένα σήμα προς τη δικαιοσύνη από τον ίδιο ότι είναι διατεθειμένος για τα ζητήματα που αναφέρονται στη δικογραφία να αντιμετωπιστεί ως απλός πολίτης», είπε ο πρόεδρος της Βουλής και προσέθεσε ότι «ο κ. Καμμένος θέλει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, την υπόθεση, χωρίς την προφύλαξη που του δίνει το άρθρο 86 του Συντάγματος».

loading...

4 thoughts on “Καμμένος σε Βούτση: Επιμένω να αντιμετωπιστώ ως απλός πολίτης για την πώληση βλημάτων στην Σαουδική Αραβία

  1. Αλλο ενα σωου του αρχιλαμογιου,ξερει οτι δεν θα γινει τιποτα και προκαλει δηθεν οτι ειναι αθωος ο αλητης

  2. Stin ellada tu 2018 asxolumaste gia pio lamogio politikos ta exi pari katadikazontas tin xora mas sti aveveotita. Den Lei va isixasi aftos o topos me tipota. To idio provlima apo anekathen me to use politikus. Ta palia xronia ipirxan STRATIOTIKOI me arxidia tora eine oloi aderfes.

  3. Η ντροπή του πολιτικού κόσμου.
    Αρχιψευταράς, συναγωνίζεται τον Τσίπρα.

    Το παίζει υπερπατριώτης.
    Πάμπλουτος αν και δεν εργάσθηκε.
    Τζογαδόρος, χαρτοπαίκτης, συχνάζει σε καζίνο.

    Ανίκανος να παράγει πολιτική.
    Δεν έχει μέχρι τώρα παρουσιάσει καμία πολιτική πρόταση.
    Θρασύτατος.

    Χαμηλής νοημοσύνης, συκοφάντης,
    υβριστής (έχει καταδικαστεί , αλλά με τα εκατομμύρια που του άφησε ο πατέρας του, εξαγοράζει τις ποινές και κυκλοφορεί ελεύθερος),
    φαιδρός έως γελοίος, καρναβαλίζεται όλο τον χρόνο.

    Ντύνεται με στολές στρατηγού, αεροπόρου, αλεξιπτωτιστή, καταδρομέα….., ανίκανος, αυθάδης, ανεύθυνος.
    Επικίνδυνος γιά τον τόπο.

    Φοβάται τις εκλογές, γιατί γνωρίζει ότι δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή.
    Θα λογοδοτήσει σύντομα γιά τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο, την απάτη με τα βλήματα, τις ύβρεις και συκοφαντίες.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΑΡΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΕΘΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ…….

Comments are closed.