Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο EΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ* ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ









Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ Η ΘΕΟΔΩΡΑ.

Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. 
*  

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – YouTube


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΣΜΟ. 
Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΔΑ ΜΕΡΟΣ Α













Δυο φορες εγινε στην παγκοσμια ιστορια η αναστηλωση των ιερων εικονων και τις δυο φορες την αναστηλωση την εκαναν δυο κορες του Ιησου Χριστου και της παναγιας.

Δυο πολυ ηθικες γυναικες κρατησαν ορθια την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια. 


Αυτες ηταν η Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη και η αυτοκρατειρα Θεοδωρα.


Για αυτο διαχρονικα θα πρεπει αναλογα με την ηθικη, την παιδεια και τις ικανοτητες τους, ολες οι γνησιες Ελληνιδες να εχουν πολυ σημαντικους ρολους ενιοτε και θεσεις.
Στην συγχρονη εποχη θα πρεπει να δινονται αρμοδιοτητες-θεσεις στις γυναικες. 


Ολα αυτα με την απαραιτητη προυποθεση οτι ειναι πολυ ηθικες,αυστηροτατα 
μονογαμικες, να ντυνονται χριστιανικα και εχουν την απαραιτητη, ηθικη, την παιδεια και τις ικανοτητες.

Οι περιπτωσεις και τα επιτευγματα της Ειρηνης, της Θεοδωρας εφεραν το γυναικειο φυλο στο απογειο του.

Τοσοι γεναιοι και εξυπνοι ανδρες οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα στα πεδια των μαχων για να προστατεψουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ομως δεν επετυχαν να αποκαταστησουν της ιερες εικονες. 

Οτι δεν εκαναν πολλες χιλιαδες γεναιοι Ελληνες στρατιωτικοι το καταφεραν δυο γυναικες οι Αυτοκρατειρες Ειρηνη και Θεοδωρα.

Αυτο που εκαναν οι δυο αυτοκρατειρες δεν ηταν σε καθολου τυχαιο, ενω μας δειχνει το ποσο ηθικες και το ποσο θεοσεβουμενες ηταν τοτε ολες οι γνησιες Ελληνιδες, ωστε να ειναι σε θεση να επιτυχουν θαυμαστα πραγματα και σωτηρια για το Ελληνικο εθνος.

Δεν ηταν απο συμπτωση η Ελλαδα στην κορυφη του κοσμου,κατα την εποχη του μεσαιωνα καθως τα θεμελια του Ελληνικου εθνους τα οποια ειναι οι ηθικες γυναικες και οι γυναικες με παιδεια ηταν η συντριπτικη πλειοψηφια.

Ακομη μεταξυ αλλων οι ενεργειες των δυο γυναικων μας δειχνουν το τεραστιο ηθικο-χριστιανικο και πολιτιστικο υποβαθρο και οτι οι ανθρωποι οι οποιοι υπεπεσαν σε σφαλματα η αμαρτηματα ηταν σε θεση να κανουν παρα πολυ σημαντικα πραγματα.  


Πολυ σημαντικο ειναι οτι μεσα απο την χριστιανικη ηθικη αυτες οι γυναικες βιωσαν πιο εντονα τα θρησκευτικα συναισθηματα απο τους ανδρες, της εποχης τους με αποτελεσμα να ειναι σε θεση να δωσουν τελος στον πιο θανατηφορο εμφυλιο ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.  

Οι περισσοτερες Ελληνιδες γυναικες εκεινη την εποχη ηταν εικονοφιλες.


Αυτο ειναι ενα ακομη ενδεικτικο στοιχειο.
Σε αυτο τον πιο σημαντικο ρολο επαιξε η πιστη, η μονογαμια εφ ορου ζωης ο κατα φυσιν ερωτας, των γυναικων αυτων.

Κοινα χαρακτηριστηκα και των δυο γυναικων ηταν η ισχυρη πιστη στον Χριστο, η μοναγαμια και η ηθικη.

Η αυτοκρατειρα Ειρνηνη και η Θεοδωρα αναστηλωσαν της ιερες εικονες του Χριστου και των αγιων. 

Η θεοδωρα και η Ειρηνη ειχαν κατι ακομη κοινο καθως ηταν οι πιο δυναμικες γυναικες του μεσαιωνα. 

Οι δυο Ελληνιδες βασιλισσες ειχαν ενα ακομη κοινο οτι ηταν πανεμορφες.

Η ΑΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ.
Ειναι απολ

υτως σιγουρο οτι η Θεοδωρα ειχε ως προτυπο της την Ελληνιδα αυτοκρατειρα Ειρηνη. (1) 


Αλλωστε η Ειρηνη εφυγε απο την ζωη το 802 μ.χ., και η Θεοδωρα το 843  μ.χ., εκανε την δευτερη και οριστικη αποκατασταση των ιερων εικονων.


Ειναι δεδομενο οτι  η επιρροη και τα επιτευγματα της Ειρηνης ηταν ακομη παρα πολυ εντονα. 

Η Θεοδωρα ως θαυμαστρια της Ειρηνης, επικυρωσε τα πρακτικα απο την ζ οικουμενικη συνοδο την οποια ειχε συκγαλεσει η Ελληνιδα Ειρηνη και αποκατεστησε για δευτερη φορα στην ιστορια της ιερες εικονες. (1)    
Η αυτοκρατειρα Θεοδωρα ηταν μια πολυ ηθικη και θεσεβουμενη γυναικα.


Διοτι ο συζυγος της ο αυτοκρατορας Θεοφιλος απαγορευσε την λατρεια των ιερων εικονων, εκεινη πηγαινε μαζι με της πεντε κορες τους στην μητερα της την Θεοκτιστη και εκει προσκυνουσε κρυφα απο τον Θεοφιλο της ιερες εικονες. (2)

Η Ελληνιδα Θεοδωρα ειναι εκεινη η οποια εγινε η αιτια για να ξεκινησει η β φαση ακμης της Ελληνικης-ρωμαικης-αυτοκρατοριας. 

Εαν συνεχιζοταν η εικονομαχια το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος θα ειχε καταρρευσει πανευματικα-ηθικα ενω στην συνεχεια θα επακολουθουσε η πολιτικη, η στρατιωτικη και η κοινωνικη διαλυση εθονυς με συνεπεα να το κατακτουσαν οι αραβες.(2)

Η αυτοκρατειρα Θεοδωρα ανοιξε τον δρομο για να ερθει ο μεγας Φωτιος στον πατριαρχικο θρονο και εν συνεχεια υπο την ιερη καθοδηγηση του Φωτιου, οι Κυρριλλος και Μεθοδιος πηγαινουν στην Σερβια για να εκχριστιανισουν τους Σερβους.

Ο μεγας πατριαρχης ειναι ισως ο πρωτος ο οποιος ειδε οτι εκτος απο τους Σερβους οτι επρεπε να γινουν Χρριστιανοι και οι ρωσοι ωστε να μειωθουν με αυτον τον τροπο οι πολλοι εξωτερικοι εχθροι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.


Μεταξυ πολλων αλλων αγια Θεοδωρα εγινε η αιτια να ιδρυθει 

η ανωτατη  

πανεπιστημιακη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων. 



Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 


Ξακουστη εμεινε η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της Μαγναυρας στην βασιλευουσα με πρυτάνη-καθηγητη μια  πολύ μεγαλη μορφη της μεσαιωνικης Ελληνικης φιλοσοφιας τον Λεοντα τον μαθηματικο. 

Αν και ο Λεων ηταν ανηψιος του εικονομαχου λογιου και πατριαρχη του Ιωαννη του γραμματικου, ο Βαρδας εκτιμωντας την τεραστια μορφωση του τον διορισε πρυτανη της φιλοσοφικης σχολης.  

O Λεων ο μαθηματικος ειχε λιγο πριν καθαιρεθει απο αρχιεπισκοπος Θεσσαλονικης. 

Αυτος ομως δεν εμποδισε τον καισαρα Βαρδα να τον κανει πρυτανη της ανωτατης φιλοσοφικης σχολης.

Αυτο μας δειχνει το πολυ υψηλο επιπεδο των Ελληνων της εποχης εκεινης και οτι πανω απο ολα εβαζαν τον Χριστιανισμο και την Ελλαδα.

Ο πρύτανης Λεων ο μαθηματικος ηταν γεωμέτρης, αστρονόμος, φιλόσοφος. 
Ο Λεων προετοιμασε για να εκδωθουν εκ νεου τα εργα του Αρχιμηδη , του Ευκλειδη, του Απολλωνιου του Πυργαιου, του Πτολεμαιου. 
Τα Εργα αυτά βρίσκονται αυτην την στιγμη στο πανεπιστημιο της Οξφόρδης. 

Ο Ιδιος εγραψε της προσωπικες του παρατηρήσεις ,επανω στους Ευκλειδη και Αρχιμηδη. 
Ο Λεων, είναι ο πρωτος που εισηγαγε τα γραμματα στην Αλγεβρα, ενώ κατοπιν εντολης του ΜΙχαηλ του γ ,εφτιαξε τον πρωτο οπτικο τηλεγραφο, ο οποιος τοποθετηθηκε στην Ταρσο της Κιλικιας. 
Ο Λεων ειχε παει για πολλα χρονια σε μοναστηρι στην Ανδρο , οπου βρηκε και μελετησε , επι πολλα ετη σπανια βιβλια των Αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων. 

Να μην ξεχναμε οτι στην Ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της Μαγναυρας διδακε ο μεγας πατριαρχης και λογιος ο Φωτιος.


ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

O αυτοκρατορας Θεοφιλος ηταν μεγαλος εικονομαχος αυτοκρατορας και ειχε προβει και σε διωξεις εναντια στους χριστιανους εικονολατρες.


 Το 842 ο Θεοφιλος ειχε αρρωστησει παρα πολυ σοβαρα από δυσεντερια. 

Η κατασταση της υγειας του ηταν τραγικη. Ακομη και οι καλυτεροι ιατροι δεν ηταν σε θεση να βοηθησουν τον βασιλια Θεοφιλο.

Η δυσεντερια ειχε παραμορφωσει το προσωπου του και ο λαρυγγάς του Θεοφιλου ειχε βγει εξω απο το στομα του. 

Η αγια αυτοκρατειρα Θεοδωρα ως ηθικη και θρησκευομενη γυναικα, διοτι απαγορευε ο Θεοφιλος την λατρεια των ιερων ειοκονων προσευχοταν κρυφα στην εικονα τηςπαναγιας να βοηθησει και να κανει το θαυμα της για τον αυτοκρατορα, 

Μια βραδια και επειτα απο την προσευχη της ειδε η βασιλισσα ενα ασχημο ονειρο: Αγγελοι κυριου χτυπουσαν αλυπητα τον βασιλια Θεοφιλο. 

Την ιδια ακριβως στιμγη εβλεπε τον ιδο εφιαλτη και ο αυτοκρατορας Θεοφιλος ο οποιος κοιμοταν.
Η Θεοδωρα ξυπνησε ταραγμενη και ακουσε φωνες απο το δωματιο του Θεοφιλου ο οποιος ελεγε οτι εξαιτιας της αδικης απαγορευσεως της λατρειας των ιερων εικονων των “χτυπουσαν” οι αγγελοι. 

Η Θεοδωρα εισηλθε κατατρομαγμενη και σαστισμενη στο δωματιο του Θεοφιλου, ξεχνωντας προς στιγμην οτι είχε μαζι της ιερο εικονισμα της Παναγιας
Ο βασιλιας Θεοφιλος μολις ειδε την ιερη εικονα την πηρε αμεσως απο την Θεοδωρα και την προσκυνησε.
Με λυγμους παρακαλουσε την υπεραγια Θεοτοκο να τον βοηθησει να μην πεθανει. Επειτα απο την Θερμη προσευχη του ο Θεοφιλος εγινε εντελως καλα.

Το θαυμα αυτο του αλλαξε την ζωη.

Οπως σας εχω αναφερει πολλες φορες μια απο τις μεγαλυτερες αξιες σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του και να τα διορθωνει και οχι να τα  συνεχιζει. 
Ο Θεοφιλος ο οποιος εστειλε στις εξοριες και στις φυλακες αρκετους Ελληνες διοτι προσκυνουσαν τις εικονες τωρα ο ιδιος παρακαλουσε με λυγμους μπροστα στην ιερη εικονα της παναγιας για να μην πεθανει.
Η ζωη του ειχε πλεον αλλαξει.
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ-Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. 

Επι πολλους αιωνες οι ηθικες, μονογαμικες, και πολυ σωστα ντυμενες Ελληνιδες γεννουσαν Ηρωες, Αγιους Και Αγιες. 
Στον αντιποδα αυτην την εποχη οι ανηθικες, πολυσυντροφικες ραγιαδοπουλες οι οποιες ντυνονται παρα πολυ προστυχα γεννουν δειλους, ανανδρους, θηλυπρεπεις και κιναιδους. 

Σε αυτην την εποχη της απολυτης παρακμης υπαρχουν οι εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Υπαρχουν γυναικες οι οποιες δεν εχουν σαπισει απο την σεξουαλικη διαφθορα. 
Το αποτελεσμα ειναι να στεκονται με πολυ μεγαλη ηθικη, με παρα πολυ μεγαλη αξιοπρεπεια και να συμβαλλουν τα μεγιστα στην επιβιωση της πατριδος τους. Γυναικες οι οποιες με την γεναιοτητα τους εξευτελισαν πολλους απο τους δηθεν “αντρες” του δυτικου κοσμου, οι οποιοι εχουν σαπισει απο την μοδα-νεα ταξη και ειναι ανικανοι σε ολα.

Σην σημερινή εποχη υπαρχουν ακομη γυναικες ανθρωποι, γυναικες με πολυ μεγαλη αξια και τιμη. Αυτές είναι οι Συριες γυναικες οι οποιες πολεμουν με μεγαλη γενναιοτητα στην Συρια την νεα ταξη 

Δυστυχως δεν εχουμε τετοιες γυναικες για το Ελληνικο εθνος

Η αγια Θεοδωρα ειχε κατι κοινο με ολες τις υπολοιπες Ελληνιδες γυναικες εκεινων των αιωνων διοτι εκκλησιαζοταν συνεχεια και εν συνεχεια εγινε μοναχη.

Η ορθοδοξη εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες.

Οι Ελληνιδες συνεχεια παρεβρισκοταν σε εσπερινους, αγρυπνιες κλπ.
.

Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν παντοτε φιλανθρωπιες.

Συνεχεια οι γνησιες Ελληνιδες επισκεπτοταν  νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. 



Για τους ιδιους λογους, επισκεπτοταν  τα φτωχοκομεία, εκαναν παρεα στους φτωχους και τους εδιναν ελεημοσυνη, ενω πηγαιναν και σε κρατουμενους.


Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων, στρατιωτών του μεσαιωνα.

Για αυτό τοτε είμασταν παγκοσμια αυτοκρατορια. 
Αντιθετα στην εποχη μας εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας ,σβηνουμε αργα και σταθερα. 



Διαχρονικα οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 


Στον αντιποδα οι πορνες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουλικες ανωμαλιες είναι    σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή.



 Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί.


Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.


Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία. Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες, κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.



 Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν» 


Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.

Ενδεικτικα και επιγραμματικα πριν κλεισω σας αναφερω τι ελεγαν σχετικα οι προγονοι μας, περι γυναικων.
Θεωρώ χαμένον, εκείνον που έχασε την ντροπή, μας αναφερει ο ύπατος, ο κορυφαιος των φιλοσόφων ολου του κοσμου ο Πλάτων. 
Όταν η γυναίκα αποβάλλει τον χιτώνα, αποβάλλει και την αιδω (Ηρόδοτος). 
Η μυαλωμένη γυναίκα ούτε τον πήχυ του χεριού της δεν αφήνει ελεύθερο για να τον βλέπουν δημόσια, αναφέρει ο Πλούταρχος. 
Με το να χάσης κάθε ίχνος εντροπής προσέλαβες όψιν πόρνης» (Παλαιά Διαθήκη – Προφ. Ιερεμίας 3,3). Και αν η γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη τότε δεν φταίει βέβαια αν κάποιος σκανδαλιστεί μαζί της, αν όμως είναι άσεμνα ντυμένη τότε η ευθύνη της είναι τρομερή, διότι ο Χριστός μας έχυσε το αίμα του για τη σωτηρία των ψυχών. (Ιησούς Χριστός – Ματθαίος 5, 28).«Όταν φύγει η ντροπή από τον άνθρωπο γίνεται πρόξενος πολλών κακών» (Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος). 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ :

 Nα ξέρετε ότι για κάθε άντρα η κεφαλή του είναι ο Χριστός και κεφαλή της γυναίκας ο άντρας της. Βέβαια ο ανδρας δεν οφείλει να κατακαλύπτεται στην κεφαλή του, επειδή είναι εικόνα και δόξα του Θεού. η γυναίκα όμως είναι δόξα του άντρα. Γιατί δεν προέρχεται ο άντρας από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άντρα. Και βέβαια, δε δημιουργήθηκε ο άντρας για τη γυναίκα, αλλά η γυ

Η μείνασα παρθένος φροντίζει με όλην της την ψυχήν και επιδιώκει εκείνα που αρέσουν στον Κυριον, δια να είναι αγία και καθαρά κατά το σώμα και την ψυχήν. Λέγω δε αυτό περί της παρθενικής ζωής αποκλειστικά και μόνον προς το συμφέρον σας, όχι δια να σας βάλω θηλειά στον λαιμόν και να σας τραβήξω, χωρίς να το θέλετε, στον άγαμον βίον, αλλά δια να σας δείξω και να σας οδηγήσω εις μίαν σεμνήν ζωήν και διακεκριμένην θέσιν πλησίον του Κυρίου, χωρίς βιωτικούς περισπασμούς και φροντίδας», (Προς Κορινθίους πρώτη επιστολή Κεφάλαιο 7).

Η κατασταση είναι παρα πολύ ασχημη. 
Για το Ελληνικο εθνος είναι πλεον ζητημα ζωης και θανατου, να ξαναδημιουργηθουν νεες γενιες ηθικων Ελλήνων. 
Διαφορετικα δεν υπαρχει καμια ελπιδα σωτηριας και επιβιώσεως. 
Οι σαπισμένες από την σεξουαλικη διαφθορα ραγιαδοπουλες ως πορνες μητερες,
είναι αδυνατον να δημιουργησουν τους ηθικους Ελληνες του αυριο. 

Αυτό το γνωριζουν και το επισημαινουν 

ολοι οσοι δεν εχουν σαπισει ηθικα και ειναι γνησιοι ΕλληνεςΧριστιανοι.

Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. 
Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. 



Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 

Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας. 



Ακομη και ο Αλεξανδρος με παρα πολύ εμπειρους και με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας



Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.


Η αγια Θεοδωρα εφυγε απο την ζωη στις 11 Φεβρουαριου του 867 μ.χ.

Αυτη ειναι η ημερα κατα την οποια τιμαμε την μνημη της Αγιας δια την αποκατασταση των ιερων εικονων, τα θαυματα της και τον χριστιανικο βιο της. 

Κατα την ανοικομιδη το ιερο λειψανο της αγιας βρεθηκε αθικτο, ευωδιαζε μυρο. Εκτοτε η αγια Θεοδωρα εκανε αρκετα θαυματα.




Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
































ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΘΕΟΦΙΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΥ
ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

Ο Ελληνας Βασιλιας Θεοφιλος ηταν γιος του αυτοκρατορα Μιχαηλ του Β της λεγομενης Αμοριανης η Φρυγικης δυναστείας.

Ο Θεοφιλος ειχε αξιολογη μορφωση και εμεινε ξακουστος για την δικαιοσύνη του.  

Ι

σως να ηταν 

ο πιο δικαιος Ελληνας Αυτοκρατορας στην ιστορια της Ελληνικης (Ρωμαικης) Αυτοκρατοριας, μετα τον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων, τον Ιερο Βασιλειο τον β.


Εντουτοις ο ιδιος ανθρωπος 

 ηταν εικονομαχος και εξαιτιας του παρα 

πολυ μεγαλου φανατισμου του, κυνηγησε αδικα αρκετους Ελληηνες χριστιανους οι οποιοι προσκυνουσαν τις ιερες εικονες.


ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑ
ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ.


Χαρακτηριστικά ειναι τα περιστατικα που θα σας αναφερω.

Η γυναικα του Θεοφιλου και μητερα του Μιχαηλ του Γ Θεοδωρα ειχε κρυφα απο τον θεοφιλο εμπορικο πλοιο κανωντας εμποριο, μολις το εμαθε ο Βασιλιας σε μια από της καθιερωμενες βολτες που εκανε με τα ποδια, πηγε στο λιμανι ρωτησε δηθεν τινος ειναι το συγκεκριμενο καραβι.



Μετα διεταξε να περασει το πληρωμα εξω και εκαψε το καραβι μαζι με το εμπορευμα. Υστερα δημοσιος μιλησε με φοβερες προσβολες προς την γυναικα του γιατι ετρωγε το ψωμι των φτωχων και την απειλησε μεχρι και με θανατικη ποινη εαν ξανατολμησει κατι παρομοιο. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΘΕΟΔΩΡΑ, Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΘΕΟΔΩΡΑ), Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΜΦΥΛΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Ο Θεοφιλος μιλουσε παντοτε με τους φτωχούς Ελληνες, οι οποιοι του ελεγαν τα προβλήματα τους. 


Ο Θεοφιλος τιμωρουσε παρα πολύ σκληρα ολους τους πλουσιους που ειχαν αδικησει φτωχούς και τους επεστρεφε σπιτια, κτηματα, ζωα, καθως επισης αποκαθιστουσε ολες της αδικιες που γινοταν εις βαρος των φτωχων Ελλήνων.

Ακομη ο Θεοφιλος ρωτουσε προσωπικα για τις τιμες των πραγματων στην αγορα της Βασιλεύουσας. Επισης ο Θεοφιλος ειχε πεντε κορες. 


Η μια απο αυτες ειχε παντρευτεί τον Πετρωνα ο οποιος εχτισε το παλατι του διπλα στην καλυβα μιας χηρας γριουλας με εννια παιδια κρυβοντας της εντελως τον ηλιο. 


Σε μια απο τις βολτες του του Θεοφιλου τον πλησιασε η γριουλα και του ειπε τι της εκανε ο Πετρωνας. 

Τ

οτε ο Θεοφιλος εδωσε δημοσιως εντολη στον Πετρωνα να γκρεμισει αμεσως το παλατι του και να παρει την κορη του να πανε να χτισουν αλλου. Ο Πετρωνας διεφθαρμενος οπως ηταν παρακουσε τον αυτοκράτορα και εβαλε ανθρωπους του να παρακολοθουν την γριουλα για να μην μπορει να πλησιασει ξανα τον Θεοφιλο. 


Μετα απο εξι μηνες η γριουλα καταφερε να ξεφυγει απο τους ανθρωπους του Πετρωνα και πηγε γονατισε μπροστα στον βασιλια λεγοντας του οτι οχι μονον δεν γκρεμισε τιποτα ο Πετρωνας, αλλα εβαλε και ανθρωπους του να την παρακολουθουν για να μην μπορεσει να ξαναπλησιασει τον Βασιλια. 


Τοτε ο Θεοφιλος μαστιγωσε δημοσιως προσωπικα ο ιδιος τον Πετρωνα και επεβλεψε ο ιδιος το γκρεμισμα του σπιτιου του.

Ένα ακομη ενδεικτικο περιστατικο.


Ο Θεοφιλος 

ειχε βγαλει διαταγη προς 

ολη την Ελληνικη

αυτοκρατορικη επικρατεια 

να του βρουνε το γρηγοροτερο αλογο

, για να το εχει στις εκστρατείες. 

Τοτε ενας στρατηγος του προσπαθησε να αφαιρεσει δια της βιας το αλογο απο ενα στρατιωτη του, για να το παραδωσει στον Θεοφιλο, ωστε να εχει την ευνοια του Βασιλεως.


Ο στρατιωτης δεν το εδινε, για αυτο ο στρατηγος τον κατηγορησε ψεματα για δειλια σε μια μαχη.

Το αποτέλεσμα ηταν οτι ο στρατιώτης απολυθηκε απο τον αυτοκρατορικο στρατο, ενώ κατορθωσε τελικα να του αποσπασει το αλογο ο στρατηγος.

Σε μια γενικη επιστρατευση που συμμετειχε και ο αδικως

α

πολυμενος στρατιώτης, κατα την υποχωρηση σε μια μαχη του Ελληνικου στρατου, ο στρατιωτης συμμετειχε με ενα πιο αργο αλογο τον προλαβαν οι Αραβες και τον σκοτωσαν

.

Αυτο διοτι 

το δικο του αλογο το ειχε παρει ο στρατηγος με την βια, και το εδωσε στον Βασιλια, ένα γεγονος το οποιο ο Θεοφιλος αγνοουσε. 


Αμεσως η χηρα γυναικα του στρατιωτη με δυο παιδια παρουσιαστηκε στον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ Θεοφιλο και του ειπε τι επαθε, τοτε ο Θεοφιλος καλεσε τον στρατηγο να παρουσιαστει μπροστα του.

Αρχικα αρνηθηκε τα παντα, όμως στην συνεχεια

ομολογησε.

 

Ο Βασιλιας τον εδιωξε απο τον Ελληνικο Αυτοκρατορικο στρατο. 


Τον εστειλε εξορια και εκανε τα παιδια με την χηρα του αδικοχαμενου στρατιωτη κληρονομους στην περιουσια του στρατηγου.


Βλεπουμε εδω για πολλοστη φορα οτι ολοι οι μεγαλοι Ελληνες ηγετες ειχαν θετικα και αρνητικα στην διακυβερνηση τους.

Οι μονοι οι οποιοι εχουν μονον αρνητικα ειναι οι προδοτες αλλοδαποι πολιτικοι, απο την στημενη μεταπολιτευση μεχρι και 

σημερα (1973 μ.χ.-2018μ.χ.).


ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΗΤΑΝ 
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ.

(1) Η Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη ειχε πεθερο τον αυτοκρατορα τον Κωνσταντινο τον πεμπτο ο οποιος ηταν γιος του Λεοντα του τριτου.


ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ Δ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ.

Μολις πεθανε ο Λεων η Ειρηνη ως χριστιανη, ειχε σαν πρωτο και μοναδικο στοχο την αποκατασταση των εικονων, ειδικα μετα από τον απιστευτο εμφυλιο που ζουσε. 



Ενας Ελληνικος εμφύλιος ο οποιος κατεστρεφε πολύ ασχημα το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος σε πνευματικο, ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο και κοινωνικο επιπεδο.

Η Ελληνιδα Ειρηνη εκανε πολλες φιλανθρωπιες και εκκλησιαζοταν συνεχεια, ενώ εχτισε και Εκκλησιες-μονααστηρια. 



Ακομη και όταν εγκατελειψε τον θρονο, τον τελευταιο χρονο της ζωης της, τον εζησε στην Θερμη της Λέσβου, οπου εκανε φιλανθρωπιες.

Ακομη η βασιλισσα Ειρηνη εχτισε ενα μοναστηρι, στην θεση οπου βρισκεται σημερα η μονη του Αγιου Ραφαηλ. 




Δυστυχως εξαιτιας των αλλοδαπών συμβουλων της παρεκτραπη, σε ενεργειες που δεν θα επρεπε να κανει σε καμια των περιπτώσεων.

Παρα τις οποιες ενεργειες της, για την αποκτηση της εξουσιας, παρα τις οποιες παρεκτροπες παρεμεινε μονογαμικη, χωρις ποτε να υποπεσει στο βαρυτερο και αισχροτερο των αμαρτημάτων, την σεξουαλικη διαφθορα, η οποια κατεστρεψε στην εποχη μας την Ελλαδα και μας καταντησε σκλαβους στους¨ “νεοταξιτες”. 



Η Ελληνιδα Ειρηνη παρεμεινε πιστη στον Ελληνικο τροπο ζωης που διδαξε μεταξυ αλλων η Αυγουστα Αγια Ελενη.


Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ
ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΥ. ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.

ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ
ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ Γ.

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη σε καμια των περιπτώσεων δεν ηταν εβραια όπως την κατηγορουν. διοτι τοτε δεν θα εκανε την αποκατασταση των εικονων. 




Ουτε φυσικα ονομαζοταν Σαρανταπηχου, όπως ισχυρίζονται οι πανάρχαιοι εχθροι των Ελλήνων οι εβραιοι δωδεκαθειστες.

Ότι εχει σχεση με το Χριστο, τον Πλατωνα και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια το καταδιωκουν και το συκοφαντουν οι εβραιοι και ολοι οι αλλοι εωσφορικοι λαοι. 



Σαρανταπηχος; ονομαζοταν ο εβραιος από την Τιβεριαδα ο οποιος δημιουργησε την εικονομαχια.

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Η ΕΙΡΗΝΗ
ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ
ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ.


Την αποκατασταση των εικονων, η Ειρηνη την πετυχε με επεισοδιακο τροπο.




 Ολα αυτά διοτι η στιγμη δεν ηταν η καλυτερη χρονικα, για κατι τετοιο στον πολιτικο και στρατιωτικο τομεα


. Για να πετυχει την επαναφορά της λατρειας των Εικονων η Ειρηνη κρατησε μερος των Ελληνικων αυτοκρατορικων στρατιωτικων δυναμεων στην Κωνσταντινουπολη. 




Όλα αυτα εις βαρος της αμυνας των Ελληνικων Ανατολικων συνορων. Παρα τις προσπαθειες της, η Ειρηνη δεν κατορθωσε κατα την πρωτη συνοδο (31 Ιουλιου 786 μ.χ.) στους Αγιους Αποστολους, να πετυχει τον στοχο της. 



Ο Στρατος που ηταν στο μεγαλυτερο μερος του εικονομαχικος, ηταν πιστος στον Κωνσταντινο τον Ε, για αυτο ματαιωσε τα σχεδια της Ειρηνης για αναστηλωση των εικονων. 



H Ειρηνη δεν απογοητευεται και αποσασιζει με ενα γυναικειο τεχνασμα να αποστρατευσει τους εικονομαχους στρατιωτες και τους αξιωματικους.

Η βασιλισσα με τους προσκαλεσε να συζητησουν με προσχημα τις επερχομενες αραβικες εκστρατειες και την δικη της συμμετοχη σε αυτες.


Η Ειρηνη τους υποδεχτηκε θερμα και τους ανεφερε οτι θα επρεπε να αφησουν ολοι τα οπλα τους και να περασουν αοπλοι με τα πλοια στην απεναντι ακτη του Βοσπορου.

Οι στρατιωτες και οι αξιωματικοι την πιστεψαν και οταν εφτασαν στην απεναντι ακτη τους ανακοινωσαν οτι αποστρατευονται απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο.

Με αυτον τον τροπο η αυτοκρατειρα ειχε ολη την ανεση πλεον να συγκαλεσει την ζ οικουμενικη συνοδο.

Η Ειρηνη στην προσπαθεια της να επαναφερει της ιερες εικονες εβαλε σε μεγαλο κινδυνο την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 

Ολα αυτα απο καθαρη θρησκευτικη ευλαβεια και για την προστασια του Ελληνοχριστιανισμου.



Η καταστροφη του εθνους των Ελλήνων, η απειλη της εθνικης ανεξαρτησιας, ηταν προ των πυλων.

Οι ηττες απο τους αραβες ηταν συνεχομενες, οι οποιοι εφταναν ανενόχλητοι, μεχρι την Κωνσταντινουπολη. 





Σε καθε εκστρατεια εσφαζαν, εκαιγαν,εκλεβαν, βιαζαν, ενώ επαιρναν σκλαβες Ελληνιδες για σεξουαλικα σκευη.

Όλα αυτά την Ειρηνη, δεν την ενδιεφεραν καθολου , η οποια ειχε ως σκοπο ζωης την αποκατασταση των ιερων εικονων. 




Τεραστιο λαθος της Ειρήνης, που δεν ειχε υπομονη, και δεν υπολογισε τις συμφορες που παθαιναν εξαιτιας της, οι αθωοι Ελληνες υπηκοοι. 




Αιτια δεν ηταν μονον η Ειρηνη με την λαθος χρονικη επιλογη καθως βασικοι υπαιτιοι, ηταν οι δημιουργοι της εικονομαχίας. 




Όμως σχετικα με την προσπαθεια αποκαταστάσεως των εικονων , και με όλα αυτά που συνεβαιναν, υπεύθυνοι για αυτό ηταν η Ειρηνη, και οι εικονομαχοι στρατηγοι με τον στρατο της Μικρας Ασιας που ηταν στην πλειοψηφια τους εικονομαχοι. 



Οι εικονομαχοι στρατηγοι αποφασισαν για αντιποινα στην Ειρηνη, να καθονται με την σειρα τους θεατες αφηνοντας τον χαλιφη χαρουν αρ ρασιντ να κανει ανενοχλητος παρελαση μαζι με τους αγαρηνους μεχρι την βασιλευουσα. 



Θυμα με ευθυνη των δυο πλευρων, ο Ελληνικος λαος., αν και η Ειρηνη εκανε το απολυτως σωστο στο θρησκευτικο τομεα.

Η ζ οικουμενικη συνοδος υπηρξε ενας προσωπικος θριαμβος της Ελληνιδας Ειρηνης και ενας θριαμβος της ορθοδοξιας. 

Η αυτοκρατειρα Ειρηνη η οποια επεσε θυμα των αλλοδαπών βασιλικων συμβουλων με αποτέλεσμα να τυφλωσει το ιδιο της παιδι, είναι η ιδια γυναικα η οποια σταματησε τον πιο καταστροφικο εμφυλιο πολεμο την Εικονομαχια.

Η εικονομαχια δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια, αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει δια παντος την αυτοκρατορια σε πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο, για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Μετα την ζ οικουμενικη συνοδο οι Εβραιοι της πολιτικης αριστοκρατιας της Κωνσταντινουπολεως ειχαν ως απολκειστικο σκοπο να ριξουν την Ελληνιδα βασιλισσα Ειρηνη απο τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο, για να επαναφερουν την εικονομαχια και την απαγορευση της λατρειας των ιερων εικονων,

Παραλληλα ηθελαν να εκδικηθουν την Ελληνιδα Ειρηνη και να την καταστρεψουν.

Συνεπως οι αλλοδαποι συμβουλοι της Ειρηνης ειχαν διπλο σκοπο.

Σε περιπτωση που οι δυο ευνουχοι συμβουλοι της Ειρηνης δεν ειχαν τα αναμενομενα αποτελεσματα προωθουσαν παραλληλα ενα εναλλακτικο σχεδιο με την γερμανια και τον Καρλομαγνο.  


Στον Ελληνικο (ρωμαικο ) θρονο, για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα ανεβαινει μια γυναικα.



Η Ειρηνη είναι η πρωτη γυναικα στα παγκοσμια χρονικα η οποια γινεται  αυτοκρατειρα.

Η Ειρηνη γινεται αυτοκρατειρα, στην κορυφαια αυτοκρατορια του μεσαιωνα,την Ελληνικη  (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 


Με την ανοδο της Ειρήνης στον θρονο υπηρχε νομικο κενο,στην Ελληνικη(ρωμαικη), αυτοκρατορια, καθως βαση του Ελληνικου (ρωμαικου) νομου απαγορευοταν να ανεβει γυναικα, στον θρονο.

Για αυτους τους λογους, όλα τα διατάγματα,ολους τους νομους η Ειρηνη τους υπεγραφε όχι ως γυναικα βασιλισσα
αυτοκρατειρα, αλλα ως “ανδρας” αυτοκρατορας.


Ολα αυτα γγια να είναι όλα απολυτως νομιμα,για να μην υπαρχει νομικο κενο, για να μην είναι ακυροι οι νομοι,τα διατάγματα κλπ. 

Την χρονικη στιγμη που ανεβαινει στον Ελληνικο (Ρωμαικο) θρονο, ειναι μια παρα πολύ επικινδυνη χρονικα στιγμη, διοτι το 800 μ.Χ., εχουμε την επισημη υποταγη,του Βατικανού, στους Γερμανους.


Το βατικανο επισημά πλεον το 800 μ.Χ.,ανηκει στον εωσφορισμο, ανηκει στην “νεα” ταξη πραγματων. 
Για αυτους τους λογους ο λεων εστεψε,τον γερμανο Καρλομαγνο “αυτοκρατορα της “αγιας ρωμαικης αυτοκρατοριας”. 
Οι σατανιστες της “νεας’ταξης πραγματων εκριναν ότι είναι η πιο καταλληλη στιγμη να διεκδικησουν σε διπλωματικο επιπεδο, τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο.
Όλα αυτά διοτι βαση νομου, του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, υπηρχε νομικο κενο και δεν υπηρχε αυτοκρατορας. 

Για αυτους τους λογους εκριναν οι σατανιστες της νεας ταξεως πραγματων, ότι είναι η πιο καταλληλη στιγμη για διεκδικησουν αναιμακτα τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο.

Αυτο το εκαναν για να σφετεριστουν την Ελληνικη-ρωμαικη εξουσια, μαζι με τους παγκοσμιους τιτλους εξουσιας των Ελλήνων, ως Ρωμαιων αυτοκρατορων και της Ελλαδας αντιστοιχα ως Ρωμαικη αυτοκρατορια.
Το μονον βεβαιο είναι ότι οι γερμανοι δεν ηταν σε θεση να αμφισβητησουν εκεινη την εποχη, την εξουσια των Ελλήνων στο Ρωμαικο αυτοκρατορικο κρατος δια των οπλων. 
Για αυτό επελεξαν την διπλωματικη οδο. 
Για οσους δεν γνωριζουν οι γερμανοι (κατά πλειοψηφια) είναι ενας ακομη λαος της”νεας” ταξης,που προσπαθει εδώ και 1700 χρονια να μας καταστρεψει.
Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια, γενοκτονιων, πολεμων 1700 ετων,εις βαρος της Ελλαδος.
Ο Καρλομαγνος με τον παπα Λεων, μαζι με τους υπολοιπους νεοταξιτες δεν εχασαν την ευκαιρια που τους παρουσιαστηκε με την περιπτωση της Ειρηνης.
Αλλωστετο εδαφος ηταν απολυτος ετοιμο, καθως εάν δεν πεθανε η Ερυθρω (ρετρουδη), η γερμανιδα κορη του Καρλομαγνου , θα ειχε παντρευτει τον γιο της ειρηνης τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο τον εκτο.
Τωρα λοιπον σκεφτηκε ο Καρλομαγνος να κανει προταση γαμου στην Ειρηνη.
Όλα ηταν ετοιμα πλεον για να γινει ο Καρλομαγνος συζυγος της Ειρήνης, ενω εν συνεχεια θα γινοταν αυτοκρατορας των Ελλήνων.
Οι Ελληνες αξιωματούχοι, διεγνωσαν παρα πολύ σωστα τον θανασιμο κινδυνο,από τον γαμο μεταξυ Ειρήνης και Καρλομαγνου, για αυτό ανετρεψαν με πολύ γρηγορες ενεργειες την Ειρηνη από τον θρονο, βαζωντας στην θεση της έναν πολιτικο αξιωματουχο τον Νικηφορο.
Με αυτόν τον τροπο ματαιωθηκε την τελευταια στιγμη, για μια ακομη φορα η ανοδος ενός γερμανου,στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως. 

Στην συνεχεια η Ειρηνη εδειξε που εχει τους θησαυρους της στο παλατι ,τους πηρε ολους ο Νικηφορος την εστειλε φυλακη στην πριγκιποννησο ενω εν συνεχεια πηγε  εξορια στην Μυτιληνη οπου πεθανε οπως Λεσβου απο την Ειρηνη που πεθανε εκει στις 9 Αυγουστου του 803 μ.χ. 
(2)

Ειναι νωστο οτι ο πρωταιτιος της εικονομαχιας ειναι ο εβραιος απο την Τιβεριαδα με το ονομα Σαραντάπηχος, μαζι με τον αυτοκρατορα Λέων γ τον Ισαυρο.



ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ 
ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ, ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ)..  

Ο Λεων ο γ είναι ενας αυτοκρατορας που ανεβηκε στον θρονο καθαρα,με την υποστηριξη των εωσφοριστων ,της “νεας ” Ταξης. 
Ο Λεων ο γ ,μαζι με τον Εβραιο Σαρανταπηχο * από την Τιβεριαδα,είναι η αιτια για την δημιουργια του πιο θανατηφορου εμφυλιου πολεμου που γνωρισε ποτε το Ελληνικο Εθνος. 
H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 

Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος. 
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη(ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων, βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων.

Η ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Μεταξυ αλλων ο εβραιος Σαραντάπηχος ο οποιος ηταν συμβουλος του Λεοντα, αποφασισε, νὰ ἀποχριστιανίσει τὴν Ελληνικη παιδεία καὶ τὴν αὐτοκρατορία, νὰ τὴν ἐκκοσμικεύσει, ὥστε νὰ μην εχει καμια επιρροή ο χριστιανισμος στοὺς Ελληνες πιστούς-υπηκόους.

Ὁ Λέων Ἴσαυρος, με τον Εβραιο Σαρανταπηχο, θέλησεαν νὰ δώσουν μία νεοταξικη εωσφορικη κατεύθυνση στὸν πολιτισμὸ καὶ στὴν παιδεία, ὅπως ἐπιθυμοῦν νὰ δώσουν καὶ οἱ νεώτεροι σημερινοι συγχρονοι προδοτες στὴν Ἑλλάδα,.

Ὁ Μέγας Φώτιος ηταν κατοχος μιας ἐξαιρετικης, μιας μοναδικης σοφιας και γνωσης, για την οποία προκαλοῦσε τον θαυμασμο και τὸν επαινο ακομη και των ἐχθρῶν καὶ των αντιπαλων του. 

Πρωτου να γινει πατριαρχης δίδασκε σε ιδιωτικη σχολη που ειχε δημιουργησει στὴν οἰκία του, ομως διδασκε καὶ στὸ πανεπιστημιο της Μαγναυρας. 
Δίδασκε γραμματικη, φιλοσοφια, λογικη, διαλεκτική, ἀκόμη καὶ μαθηματικα. 
Μὲ πολλη στενοχωρια εγκατελειψε αυτην την εκπαιδευτικη δραστηριοτητα η οποια ειχε γινει ο σκοπος, της ζωης του, όμως πιεζόμενος απο τριτους, στην ἡλικια των σαραντα ετων στον πατριαρχικο θρονο.
H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα. Την εποχη που είναι χαλίφης ο Γιεζιδ ο β, πηγαινουν εβραιοι και του λενε ότι είναι”προφήτες”, αστρολογοι. 
Ειπαν λοιπον οι εβραιοι στον Γιεζιδ τον β ότι εάν ηθελε μεγαλες δοξες, εάν ηθελε να είναι χαλίφης για πολλα χρονια, η λυση είναι μονον μια. Θα επρεπε να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου,των αγιων,της Παναγιας , από ολους τους υπηκόους του χαλιφάτου.
Ο Γιεζιδ ο β,τους πιστεψε, για αυτό απαγορευσε την λατρεια των ιερων εικονων από τους Χριστιανούς υπηκοους του. 
Λιγο αργοτερα όμως πεθανε,αντι να ζησει παρα πολλα χρονια, με μεγαλες δοξες, όπως του ειχαν προφητεψει οι εβραιοι. Στον θρονο των Ισμαηλιτών ανεβαινει ο γιος του Χαλιφη, ο Χισαμ, ο οποιος εβγαλε διαταγή να πιασουν τους εβραιους “προφήτες”. 
Οι εβραιοι όμως προλαβαν να περασουν τα σύνορα του αγαρηνου χαλιφάτου και να διαφυγουν.
Ο Ιωαννης Ζωναράς ο κορυφαιος Ιστορικος του μεσαιωνα κατά γενικη ομολογια,χαρακτηριζει τους εβραιους αυτους που πηγαν στον Ισμαηλιτη χαλιφη Γιεζιδ ως απατεωνες. 
Εντουτοις στην συνεχεια όμως ο Ιωαννης Ζωναράς σιωπα, σχετικα για της ενεργειες των ιδιων εβραιων,για το ιδιο θεμα. 
Οι Εβραιοι συνεχιζαν της “προφητειες” (δολοπλοκιες), περι καταργησεως της λατρειας των ιερων εικονων, μεχρι να βρουν το καταλληλο ατομο, να κανει πραξη τα σχεδια τους. 
Οι εβραιοι δεν απογοητευτηκαν,και πηγαινουν εν συνεχεια, στα Ελληνοαραβικα συνορα, σε έναν αγνωστο εκεινη την εποχη στρατιωτη τον Λεων, για να του “προφητεψουν” ότι αυτος θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας. 
Οταν όμως γινει αυτοκρατορας, θα τον επισκεφτουν,στην Κωνσταντινουπολη, για    να του ζητησουν μια και μονον χαρη. 
Ο Λεων πραγματι γινεται αυτοκρατορας, οι ιδιοι εβραιοι πηγαινουν στην Βασιλευουσα να τον συναντησουν. 
Όταν τους δεχτηκε ο Λεων,οι εβραιοι του ειπαν ότι δεν θελουν ουτε χρηματα, ουτε παλατια ,ουτε δοξες σε ανταλαγμα που του “προφητεψαν ” οτι θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας,και το μονο πραγμα που του ζητουν είναι να απαγορεψει από ολους τους Χριστιανούς της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, την λατρεια των ιερεων εικονων του Χριστου,των Αγιων, της παναγιας. 
Οντος ο Λεων ο γ απαγορεψε την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου. 
Ο Λεων μαζι με τους εβραιους είναι η αιτια για να ξεκινησει ο φοβερότερος θρησκευτικος εμφύλιος στην ιστορια του Ελληνικου Εθνους. 
Ενας εμφύλιος που δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια,αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει την αυτοκρατορια σε στρατιωτικο, πολιτικο επιπεδο,για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Σχετικα με τον Ιωαννη Ζωναρα

Είναι απολυτως απαραδεκτο αυτό που εκανε ο ιστορικος Ιωαννης Ζωναράς, ο οποιος ενώ αρχικα αποκαλει τους εβραιους “προφήτες” ως απατεωνες, όταν πηγαινουν στον χαλιφη Γιεζιδ τον β να κανουν της” προφητειες” τους. 

Στην συνεχεια οταν οι ιδιοι , εβραιοι, με αρχηγο τον Σαρανταπηχο, πηγαινουν
 να πλησιασουν τον Λεοντα,στα Ελληνοαραβικα σύνορα, ο Ζωναράς να σιωπα, χωρις να ξαναναφερει ότι είναι απατεωνες. 
Αυτους που λιγο πριν ο ιδιος αποκαλεσε απατεωνες μεσα στο εργο του, τωρα τους δεχεται ως “προφήτες”.Φυσικα δεν γνωρίζουμε εάν δεχτηκε πιεσεις, να μην γραψει την αληθεια.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 

Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος.
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη(ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων, 
βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων. 
Η εικονομαχια ηταν η αιτια, όταν βρισκοταν εικονόφιλος Βασιλιας στον Ελληνικο ρωμαικο θρονο,τα στρατιωτικα θεματα της Μικρας Ασιας, που στην πλειοψηφια τους ηταν εικονομαχικα, για να εκδικηθουν τον βασιλια που ηταν εικονολάτρης, αφηναν τους αραβες να φτανουν μεχρι την Κωνσταντινουπολη, κανοντας σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων, εντελως ανενόχλητοι,την ιδια ωρα που οι Ελληνες αυτοκρατορικοι στρατιώτες καθοταν ως θεατες σε παρελαση, μπροστα σε ολες της αραβικες επιθεσεις.

Το πιο σημαντικο είναι ότι οι βασιλιαδες που δεν ηταν απολυτα καλοι, σωστοι,οι τιμιοι, οπως ο Λεων ο γ, ο οποιος ανεβηκε στην εξουσια με τον τροπο που σας ανεφερα, απαγορεύοντας την λατρεια των ιερων Εικονων, εντούτοις μπορεσε να υπερασπιστεί την πατριδα στο ακεραιο από τους εξωτερικούς εχθρούς.

Οσο αναφορα τα πολιτικα δρωμενα του Λεων του γ, η “κορυφαια” του ενεργεια σε συνεννοηση , παντοτε με τον Σαρανταπηχο, ειτε με την αδεια του Σαρανταπηχου εάν προτιμάτε,εγινε ο διωγμος των Εβραιων της Ελληνικης(ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Τον διωγμο των εβραιων τον εκανε ο Λεων ο γ , μαζι με τον Σαρανταπηχο, για έναν και μονο λογο,για να δικαιολογησει την εικονομαχικη αιρεση που δημιουργησε,η οποια ελαχιστα ελειψε από το να καταστρεψει δια παντος την Ελληνικη Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Η ενεργεια αυτή του Λεωντα είναι σπανιοτατη , καθως οι διωγμοι κατά,των εβραιων, την εποχη του μεσαιωνα είναι, παρα πολυ σπανιο φαινομενο. 
Θα πρεπει να γνωρίζεται ότι σε περιπτωση που δεν ειχαν κανει οι εβραιοι με τον Λεων αυτην την θανατηφορα μαστιγα (αιρεση),την εικονομαχια,είναι απολυτα βεβαιο ότι η Ελλαδα θα βρισκοταν σε εποχη ακμης όχι επι της Μακεδονικης Δυναστείας, αλλα επι Κωνσταντινου του Πεμπτου, και της δυναστείας των Ισαυρων.


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
  

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

loading...

17 thoughts on “Η ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

  1. ΨΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΕ Η ΘΕΟΔΩΡΑ
    ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΑΦΛΑΓΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    αυτοκράτειρα Θεοδώρα είχε μια αξιοσημείωτη άνοδο στην εξουσία. Γεννημένη στη χαμηλότερη κοινωνική τάξη. Παρ' όλα αυτά, εκείνη προσέλκυσε την αγάπη του Αυτοκράτορα, του θεοφιλου, ο οποίος, προς έκπληξη της ευπρεπούς κοινωνίας, την έκανε όχι μόνο σύζυγό του αλλά και συνεργάτιδά του στη διακυβέρνηση για την αποκατασταση τψνεβραικων εικονων.

    Επιτρέψτε μου να τιμήσω την ιερή μνήμη της αγίας Θεοδώρας συζύγου αγ. Ιουστινιανού που μαζί με την επίσης φόνισσα αγία Θεοδώρα χήρα Θεόφιλου, αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη πως και η Νέα Ρώμη μπορεί να καυχιέται για τις δικές της Αγριππίνες, Μεσσαλίνες και Ποππαίες. Γνωρίζοντας πως δυστυχώς θα βρεθούν διαδικτυακοί ομολογητές της Ορθοδοξίας για να αμφισβητήσουν ελαφρά τη καρδία (τη ντροπή!) την αγιοποίηση της Θεοδώρας Α΄, (το έχουν ήδη κάνει για την αγία Ειρήνη την Αθηναία εκτυφλώτρια του γιού της), τους παραπέμπω στο σχετικό κόμβο της «Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική».
    (στο http://www.oca.org/FSlives.asp Search for a feast or saint by NAME: βάλτε «theodora» η Search by date βάλτε «November 14» )

  2. ΜΟΛΙΣ 17 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ Η
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

  3. Η ποτάνα(Θεοδώρα) είχε παράδειγμα την άλλη ποτάνα(Ειρήνη).
    "Μydia kai kokkinoi lagoi"

  4. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ = ΕΙΣΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

  5. Kε Διαχειριστα θα βλεπετε ασφαλως οτι το θεμα με τον καταζητουμενο κακοποιο φυγοδικο και φυγοποινο με το ονομα Πσωρρας λαμβανει διαστασεις ανεξελεγκτες. Το ατομο προφανως αποτρελαθηκε γιατι ψυχοιπαθης ειναι ε τωρα του εχει λασκαρει τελειως.
    Το θεμα ειναι (και φιλικα μεθ'εκτιμησεως σας το αναφερω) μην τυχον και εχετε εσεις τραβηγματα ασ το πουμε ετσι με αυτον τον ανωμαλο ψυχοπαθη και την ολιγομελλη συμμορια που απαρτιζουν αυτην την σπειρα με τα γραφομενα τους εδω μεσα παρανομως βεβαιως διοτι αυτος ο καταζητουμενος ψυχοπαθης κακοποιος και τα τσιρακια που διαθετει τσαπελοφαγος κλπ βρισκουν την ευκαιρεια καιμ τρυπωνουν οπως ειναι τρυπωμενος ο μαυριδεροσ γυφτος στους υπονομους που τρεχει σαν αφηνιασμενο αλογο λογω του κοντου του κορμιου δεν εχει προβλημα ο καταζητουμενοσ κακοποιος αρχαιοκαπηλος απατεωνας να βρεικοινως στο ''ταβανι'' των υπονομων ετσι λοποπν εφορμα εδω στην φιλοξενη ιστοσελιδα σασ και λεγω μην τυχον σας καταλογισουν ευθυνες περι υποθαλψις εγικληματια με τα γραφομενα του ψυχοπαθουσ υποκειμενου διοτι να για παραδειγμα οριστε αυτη την στιγμη τα γραφομενα του παραλληρηματα ειναι καινουργια νεου τυπου εχουν ταρακουνηθει τα μυαλα του τοσο πολυ και λογικο ειναι διοτι σκεπτομενος οτι πλησιαζει η ωρα οπου θα αφησει την σαπια κλεφτικια ψυχη του συντομα εντος των φυλακων εχει σαλεψει τελειως και πλεον εκτοσ απο τις Αστυνομικες αρχες θα πρεπει να τρεξουν και οι αργες υγειας να μεριμνησουν δια τον εγκλεισμο αυτου του υποκειμενου εις αρμοδιο ιδρυμα οπου θα εχει την καταλληλη αρωγη καταλαβαινετε τι εννοω ενα βαγοινι ξυλο την ημερα ωσπου να γινει 1.05 υψοσ. γιαυτο εκπεταξτετον παρακαλω οσο το δυνατον συντομωτερα απο εδω μεσα που οπως ολοι γνωριζουμε εδω ειναι να ανταλλασουν μυνημα ανθρωποι οχι ο καταζητουμενοσ κακοποιοσ !!! Σβιιιινγκ να Ακουστει και να εκτοξευτει ο μαυριδεροσ γυφτος με ορμη. Ευχαριστω πιστος Αναγνωστης σας εις την Δημοκρατικην ιστοσελιδα σας.

  6. Παρακαλώ τον αξιότιμο διαχειριστή
    του ξυπνήστε ρε να σβήσει τα υβριστικά σχόλια ένθεν κ ένθεν
    για να παραμείνει η σελίδα καθαρή όπως αξίζει σε κάθε ορθόδοξη ανάρτηση σεβόμεθα τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε ανθρώπου
    αλλά το κακό με τις προσβολές ΑΓΙΩΝ έχει λάβει τραγικές διαστάσεις σας ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

    Όποιο σχόλιο δεν ανταποκρίνεται στο θέμα να διαγραφεί

  7. ΣΩΣΤΟΣ !!!
    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!

    ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΕΘΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΞΗΔΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ.
    ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘ' ΟΛΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΘΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΚΟΜΠΑΝΙΑΣ.

  8. XAAA AAA XA XA XA XAAAAAA ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΛΟΓΟ! ΩΩΩ ΘΕΟΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  9. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    ####################################

    ΚΥΚΛΩΠΑΣ

    HOME
    Παπαδημούλης: «Να μοιραστούμε Θεσσαλονίκη και Καβάλα με τα Σκόπια»
    7:30 μ.μ. No comments

    Την άποψη να μοιραστούμε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας με τους Σκοπιανούς εξέφρασε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

    Για «ώρα ευθύνης», με τελικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, κάνει λόγο σε παρέμβασή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Image: Supplied
    ν
    ΟΠΩΣ ανέφερε στην πρωινή εκπομπή Weekend on line του Δημήτρη Τάκη και της Γεωργίας Σκιτζή στα Παραπολιτικά FM, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας είναι μεν ελληνικά, αλλά έχουν σε αυτά δικαιώματα και τα Σκόπια. Γι’ αυτό και πρέπει, εν όψει μάλιστα της μελλοντικής ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, να τα μοιραστούμε με τους Σκοπιανούς.
    Είπε μάλιστα πως αυτό θα γίνει παραχωρώντας στα Σκόπια την Εγνατία Οδό, ώστε να υπάρχει ένας δίαυλος εντός ελληνικού εδάφους που θα επιτρέπει στους Σκοπιανούς την ελεύθερη πρόσβαση στα δύο λιμάνια για να τα χρησιμοποιούν όπως θέλουν. Όπως είπε, δεν βλέπει το λόγο να αρνείται η Ελλάδα την έξοδο των Σκοπίων στο Αιγαίο, αφού όλοι είμαστε μια μεγάλη βαλκανική οικογένεια, που εντάσσεται στην ακόμα μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικογένεια. Το να μην μπορούν οι Σκοπιανοί να κάνουν ελεύθερη χρήση των δύο λιμανιών είναι απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό.
    Πρόσθεσε επίσης ότι από την παραχώρηση αυτή η Ελλάδα θα βγει πολλαπλώς ωφελημένη, χωρίς όμως να εξηγήσει επακριβώς ποιο θα είναι το όφελος για τη χώρα μας.
    Το επιχείρημα του κ. Παπαδημούλη για την παραχώρηση των δύο λιμανιών ήταν ότι αφού θα περάσει από τη χώρα μας ο Αδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, ενώνοντας τόσες χώρες της Ανατολής με τη Δύση,

    https://kyklwpas.blogspot.gr/2018/02/blog-post_209.html

  10. Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018
    ΕΚΤΑΚΤΟ – Ισραηλινό αεροσκάφος πάνω από τον τουρκικό Στόλο – Ετοιμάζεται COMAO Ισραηλινών F-15 F-16 – Η Τουρκία απαιτεί από τις εταιρείες να αποχωρήσουν από την κυπριακή ΑΟΖ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/comao-f-15-f-16.html#more

  11. ΧΑΧΑΧΑ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑΥΜΑ.

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ.

  12. ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΧΑΧΑΧΑ. ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

    ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ, ΧΛΟΥΤΣΟΥ.

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΗΜΟ ΕΧΕΤΕ
    ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ.

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ.

    ΕΧΕΤΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  13. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΑΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD… ……9666…

  14. ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΥ ''ΑΞΙΑΣ'' ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΤΑ ΑΚΟΥΣ? ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ!!

  15. κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟΥ Ξ/Ρ,

    ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΕΝ…"ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ "ΟΡΟΥΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BLOGGER"…

    TO…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ …"ΑΞΙΟΣ" ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ…ΛΑΘΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΥΠΡΕΠΗ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΟΡΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BLOGGER" ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΣΕ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΩ ΩΣ "ΛΑΘΟΣ" ΕΚ …"ΦΟΡΤΟΥ" ΣΧΟΛΙΩΝ…

    ΝΑ …ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ "ΑΔΙΚΟ" ΚΑΙ "ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ" ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ" ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΙΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ "ΠΛΗΡΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ …"ΣΧΟΛΙΑ", ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΑΙ "ΠΑΡΑΒΑΣΗ", ΕΙΤΕ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ, ΕΙΤΕ ΕΚ…ΛΑΘΟΥΣ.

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΜΙΑ "ΕΝ ΚΛΕΙΣΤΩ" ΛΕΣΧΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ", ΔΩΣΤΕ "ΚΩΔΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΝ…ΑΝΑΓΚΗ ΖΗΤΗΣΤΕ…"ΣΥΝΔΡΟΜΗ".

    ΔΙΚΑΙΩΜΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η "ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ" ΣΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ".

    ΕΙΝΑΙ "ΑΔΙΚΟ" ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ" ΚΑΠΟΙΟ "ΣΧΟΛΙΟ" ΚΑΙ …"ΚΑΠΟΙΟΣ" ΝΑ ΤΟ …"ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ".

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.