Τα έχασαν και δεν ξέρουν τι κάνουν…..

Γράφει ο *Νίκος Κούτρικας ….

Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση δεν αφουγκράζεται πια καθόλου την κοινωνία. Η υπόθεση της Novartis ήρθε όπως υποστηρίζουν όλοι ως “αντίδοτο” στην επικαιρότητα για να περάσει στα “αζήτητα” το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας.

Η κυβέρνηση επεξεργάστηκε πολιτικά τα γεγονότα που ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη και το μεγάλο όχι για το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και ξεκίνησε την σκανδαλολογία της η οποία όμως δεν οδηγεί πουθενά… 

Στο Συλλαλητήριο της Αθήνας εντυπωσίασε ο Μίκης Θεοδωράκης με την ομιλία του καθώς και όλοι οι ομιλητές, η εκκλησία ήταν παρούσα, ο κόσμος ήταν πάνω από 1 εκατ. και πολλοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν τον όγκο του συλλαλητηρίου υποτιμώντας με δηλώσεις τους αριθμητικά την μεγαλειώδη συμμετοχή του κόσμου.

Η κυβέρνηση όμως αντί να αξιοποιήσει θετικά το όλο κλίμα αρκέστηκε σε επιθέσεις ενάντια του Συλλαλητηρίου  δεν έκανε ούτε μία δήλωση ότι πήρε το μήνυμα αντίθετα δια στόματος του υπουργού της δήλωσε ότι θα συνεχίσει την πολιτική της να βρεθεί εδώ και τώρα λύση με τα Σκόπια!

Την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις με την φαρμακευτική και τα πρόσωπα που πήραν το φως της δημοσιότητας βγάζοντας έτσι από το κάδρο τα συλλαλητήρια…Και όπως είναι φυσικό άρχισαν οι διαδικασίες και οι δηλώσεις και οι μηνύσεις.

Μόνο που σήμερα έχει κοπεί το ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους, έχουν μειωθεί συντάξεις, έχουν αυξηθεί οι εργοδοτικές εισφορές, έπεσε το αφορολόγητο, οι τράπεζες λειτουργούν με όριο τα 1840 ευρώ το μήνα, οι μικρομεσαίοι καταρρέουν, τα κονδύλια του ΕΣΠΑ που έχουν εγκριθεί δεν εκταμιεύονται  και τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα.

Η κοινωνία με τα συλλαλητήρια έδωσε το πατριωτικό μήνυμα.

Τώρα σπέρνουν ανέμους και σε λίγο θα εισπράξουν θύελλες….

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

3 thoughts on “Τα έχασαν και δεν ξέρουν τι κάνουν…..

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙ@ ΤΗΣ!
    ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΛΕΝΕ. ΞΥΔΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…

  2. ΚΟΥΤΡΙΧΑ ΕΙΣΑΙ ΨΩΔΕΞΙΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΆ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΚΟΜΑΤΩΝ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.ΑΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΩΧΡΟΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

  3. Πατριώτη καλά τα λέει ο άνθρωπος, Πολύ Συριζοτρολιάρης εισαι

Comments are closed.