Παυλόπουλος: Οι Έλληνες ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε όταν χρειάζεται και έναντι πάντων την εθνική μας κυριαρχία

“Η Επέτειος της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων έχει προσλάβει μέσα στο χρόνο εθνικές διαστάσεις, τόσο λόγω των ιστορικών γεγονότων της εποχής εκείνης όσο και λόγω των συμβολισμών που
εκπέμπει, διαχρονικώς, για τον λαό μας και το έθνος μας” δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τις τελετές για τον εορτασμό της 105ης επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.

“Από τους πολλούς και εμβληματικούς αυτούς συμβολισμούς ας κρατήσουμε άσβεστους στην μνήμη μας, μέσα στην σημερινή κρίσιμη συγκυρία, τους εξής δύο: Πρώτον, εμείς, οι Έλληνες, λαός και έθνος της ειρήνης και της Δημοκρατίας, ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε, όταν χρειάζεται και έναντι πάντων, τα σύνορά μας, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας κυριαρχία, που τώρα πια είναι σύνορα, έδαφος και κυριαρχία και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι σε θέση ν’ αποδείξουν, ανά πάσα στιγμή, ότι η Ελλάδα είναι ήρεμη δύναμη, η οποία σέβεται τους φίλους της αλλά ουδέποτε φοβήθηκε τους εχθρούς της” σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:

“Και, δεύτερον, το Έπος της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων επιτεύχθηκε όταν είμαστε αρραγώς ενωμένοι, ενώ, λίγα χρόνια αργότερα, ο διχασμός οδήγησε σε εθνικών διαστάσεων καταστροφή. Μόνον, λοιπόν, υπό συνθήκες αρραγούς ενότητας μπορούμε, ως Ήρεμη Δύναμη, να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αναλογεί και μας ταιριάζει, σύμφωνα με την ιστορία μας και την εθνική μας κληρονομιά”.

loading...

9 thoughts on “Παυλόπουλος: Οι Έλληνες ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε όταν χρειάζεται και έναντι πάντων την εθνική μας κυριαρχία

  1. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ .

  2. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΕΛΛΗΝΕΣ " ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ?

    ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΥΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ?

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ !

    ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΑ ΕΤΣΙ ?

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΚΥΡ- ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ?

    ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ , ΝΑΙ -ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ " ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ " ΚΑΙ ΤΩΝ " ΛΑΘΡΟ ".

    ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ κ.λ.π ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ !!

    Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΨΟΦΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ…..

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΥΦΤΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΕΤΕ !

    ΟΥΣΤ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  3. ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΑΡΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑΣ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.ΛΟΓΙΟΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ….

  4. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.

    ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ…ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΑΤΕ (ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ…)ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ", ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΚΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ.

    ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.-

  5. ΚΑΙ ΠΟΥ΄ΣΑΙ ΠΑΚΗ…

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ..ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!

  6. Νομίζει ο καραγκιόζης οτι θα στείλουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν για να περνάει καλά αυτός και το σκυλολόι του.
    Τα έχουμε στείλει ήδη στο εξωτερικό.

  7. den ntrepese xeftila poy tha nas doylepsis me sta matiamas !!!!akou prostatevei ta simferontamas;;;;

  8. are kolgere to kryma ths agelikis stin marfin sto kefasisoy xeftilismeno goyroyni

  9. ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ Η ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΙΖΟΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ .

Comments are closed.