Τι Συμβαίνει στο σώμα μας, σε έναν Αρχαίο Ελληνικό Ναό

Ο ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αν κάποιος επισκεφθεί έναν ενεργειακό χώρο, (όλα τα Ελληνικά Ιερά είναι ενεργειακοί χώροι), αντιλαμβάνεται την ιερότητα του χώρου και επιθυμεί να ιδεί κάτι το υπερφυσικό, τότε το πνεύμα του προκαλεί έντονους κραδασμούς νιονικής ενέργειας στον εγκέφαλο και στην συνείδηση του.

Οι κραδασμοί αυτοί μεταφέρονται στα κύτταρα ολόκληρου του σώματος του και ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά την συχνότητα τους.

Αν η συχνότητα των κραδασμών φτάσει την συχνότητα του ηλιακού φωτός, τότε αρχίζει βαθμηδόν ο υλικός κόσμος να χάνεται από μπροστά του και στα μάτια του εμφανίζεται ένας κόσμος διάφανος και αιθερικός. Χωρίς να χάνει τίποτα από την νοητική του κατάσταση, απομακρύνεται από την τρισδιάστατη πραγματικότητα και μεταπίπτει σε αιθερική μορφή.

Όταν οι συχνότητες του σώματος του ξεπεράσουν τις συχνότητες του ηλιακού φάσματος, τότε εισέρχεται στην υπερβατική πραγματικότητα, σε άλλη διάσταση και βρίσκεται σε απευθείας επαφή, σε πλήρη συνειδησιακή κατάσταση, με τον υπερβατικό κόσμο.

Αν δεν φοβηθεί και μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση στην οποίαν έχει περιέλθει, τότε μπορεί να ταξιδέψει στο σύμπαν με το φυσικό του σώμα που έχει μεταπέσει σε άλλη διάσταση και αντίστροφα, να εισέρχεται στον υλικό κόσμο..

loading...

6 thoughts on “Τι Συμβαίνει στο σώμα μας, σε έναν Αρχαίο Ελληνικό Ναό

  1. αυτο ειναι αληθεια!
    καποτε ειχα βρεθει σε εναν ιερο χωρο των προγονων μας
    και ξαφνικα εκει που καθομουν πανω σε μια μαρμαρινη πεζουλα ενιωσα κραδασμους πρρρρρρρρρπρρρρρρρρρρπρρρρκαι μια υπερβατικοτητα εντονη ζαλιστηκα και βρεθηκα με τον ευταξια να πεταμε πορδωντας στο σειριο εκει ειδαμε τον απολλωνα να εχει διπλα του τον ψωρρα ντυμενο μογγολογυφτο με το υπεροπλο στο χερι
    να φωναζει αηρ αηρ αηρ αηρ ζευ ζευ ζευ και τολουρι της μανας

  2. ετσι οπως παρουσιαζεται αυτα τα θεματα ειναι σαν να πουλατε κοσμηματα σε σουβλατζιδικο ντροπη σας γιατι αυτο ειναι υπουλη υποβαθμιση

  3. περαστε κοσμε στο σουπερ μαρκετ του χεστητε ρε εχει απο ολα

  4. αηρ αηρ φωναξε ο Σωρρας ο Σωτηρρρ
    αερακι αερακι φωναξε και το Πατερακη και τραβουσε καζανακι

  5. ΞΕΠΕΤΑΞΤΕ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ 7ΑΞΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ…ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΤΟ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΨΩΝΙΟ….

  6. "ΦΙΛΤΑΤΕ" 10.15μ.μ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΟΥ …"ΠΗΓΑΖΕΙ" ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

    ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΣΑΣ, ΑΛΛΑ Ω! ΤΟΥ "ΘΑΥΜΑΤΟΣ"…ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ "ΗΘΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ…"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ 7ΞΙΑΣ", ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΑΙ…"ΕΠΩΝΥΜΩΣ"…

    ΤΟΥΣ ΔΕ ΩΣ ΔΩΡΟΝ…"ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ" ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ" ΚΑΘ' ΟΤΙ ΔΕΝ…"ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΜΑΙ"

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.