«Προς τον έρωτα»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μουσικοποιητική εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου , «προς τον έρωτα». Στην κατάμεστη αίθουσα του παλιού σχολείου τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τοπικοί φορείς, μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου και οι οικογένειες των συμμετεχόντων.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου με τη συμμετοχή προσκεκλημένων ποιητών, μελών της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας που ανέγνωσαν ποιήματά τους προς τιμήν του έρωτα.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με μουσικά διαλείμματα από τη Χαρά Κατσαρού στο πιάνο και τη Δήμητρα Παρρή Νίκα στο βιολί, που έπαιξαν αποσπάσματα από γνωστά κλασικά έργα. Παράλληλα προβλήθηκε βίντεο με έργα τέχνης. Στο κλείσιμο της βραδιάς η μοντέρνα χορογραφία με τον Παναγιώτη Ζαχουδάνη και την Αναστασία Μακρή (του χορευτικού τμήματος του Ομίλου) σε ρυθμό βαλς εντυπωσίασε όλους, με παρατεταμένα χειροκροτήματα, ενώ φεύγοντας προσφέρθηκε στους καλεσμένους αναμνηστικό με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και σοκολατάκια .

Φωτογραφικά κάλυψε τη βραδιά η Στέλλα Τζιτζιλή την οποία ευχαριστούμε πολύ όλοι!

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩ.ΣΥ.Π.

Ε. Κορτσάρη-Γ. Γραμματέας

loading...