Επεισόδια οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε οπαδός του ΠΑΟΚ!

Συμπλοκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε οπαδούς του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ. Στο νοσοκομείο ένας οπαδός του «δικέφαλου του Βορρά».

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Παρασκευής.

Ομάδα οπαδών του Ηρακλή που βρισκόταν κοντά στον σύνδεσμο της «Αυτόνομης Θύρας 10» επιτέθηκε σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας οπαδός του «δικέφαλου του Βορρά» στο κεφάλι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες των Μέσων της πόλης είναι και φαντάρος.

Λίγο μετά την συμπλοκή στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όμως δεν έχουν αναφερθεί συλλήψεις μέχρι στιγμής.

loading...

1 thought on “Επεισόδια οπαδών στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε οπαδός του ΠΑΟΚ!

  1. ΠΑΝΤΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ,ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ ,ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Comments are closed.