ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δεν ξεχναμε Αντωνακη τα 18 σημεια του Ζαπειου που τα εκανες ολα αναποδα μιας και μιλαμε για ψευτες,δεν ξεχναμε το παρελθον σου την δεκαετια του 90′,δεν ξεχναμε τα δακρυγονα και τις γκλοπιες στους συνταξιουχους,
δεν ξεχναμε που μας κουναγες το δαχτυλο οτι δεν γινεται αλλιως,ενω εσεις κανατε μεγαλυτερο φαγοποτι και απο την siemens του Κουλη. Ειμαστε ο λαος που στις εκλογες παμε να ψηφισουμε τον λιγοτερο επικινδυνο και τον λιγοτερο λαλακα. Και εχουμε και τους αριστερους ψευτες με τις δεξιες τσεπες να μας το παιζουν αριστεροι σε οτιδηποτε ανθελληνικο και σε οτι εχει να κανει με την τσεπη του κοσμακι καπιταλες μεχρι κοκκαλο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

αναγνωστης

loading...

20 thoughts on “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  1. ΕΜ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ''ΑΝΕΜΙΣΤΗΣ'' ΜΕΖΕΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΩΝ ''ΑΛΛΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ''!! ΦΑΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ..

  2. ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΜΠΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑΣΠΙΛΟΣ,ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ(ΝΟΒΑΡΤΙΣ)ΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΣΚΙΠ(Κ.Ι.Σ)

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

  3. Κρατίστην είναι δημοκρατίαν εν ή πάντες ως τύραννον φοβούνται τον νόμον. ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

  4. ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ…

    ΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ Ή ΨΕΥΔΕΣ…

    "ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” (K.Πλεύρη – Εκδόσεις «Νέα Θέσις» 1965)

    Σελίς 16:
    «΄Εχουμε δύο είδη δημοκρατών. Εκείνους που γνωρίζουν τι είναι δημοκρατία και την υποστηρίζουν από συμφέρον και εκείνους που αγνοούν ή νομίζουν ότι γνωρίζουν και την υποστηρίζουν από ιδεολογία.
    ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ενώ οι άλλοι που φωνάζουν για δημοκρατία, ούτε περί τίνος πρόκειται ξέρουν, γιατί αν ήξεραν θα έπαυαν να φωνάζουν»

    Σελίς 17:
    «ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΔΙΟΡΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ΄ΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ»

    Σελίδες 18 έως 21:
    «Η δημοκρατία, άρρηκτα δεμένη με τον καπιταλισμό, φτιάχνει το κατ΄εξοχήν πλουτοκρατικό καθεστώς και το τελειότερο σύστημα λαϊκής καταπιέσεως…
    Με την εθνική επανάσταση τού 1821 ο λαός απελευθερώθηκε από τον εξωτερικό τύραννο, αλλά δεν απολυτρώθηκε από τον εσωτερικό δυνάστη, εναντίον του οποίου οφείλει το έθνος να στραφή, εάν πραγματικά θέλη μια καλύτερη ζωή…

    ..οι θεσμοί και οι παραχωρήσεις, που κάνει η δημοκρατία, δεν αποβλέπουν στην πραγματοποίησι της λαϊκής κυριαρχίας, αλλά στην πραγματοποίησι της λαϊκής υποταγής στην κεφαλαιοκρατία»
    «Θεωρητικά ο λαός είναι κυρίαρχος, στην ζωή όμως αποδεικνύεται ότι ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ που σχημάτισαν παράδοσι πολιτικών οικογενειών και ασκούν σημαντικήν επιρροή πάνω στον λαό. ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…
    Τα μέλη αυτών των οικογενειών είναι οι μέτοχοι τής εκμεταλλευτικής εταιρείας τών πλουτοκρατών. Από αυτήν ξεπετάγονται οι αρχηγοί. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, που δεν γεννώνται, αλλά ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

  5. Σελίδες 24,25 :
    «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…
    ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΕΝΩ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    Μ΄άλλα λόγια, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΚΕΙΝΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΛΑΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ…»

    Σελίς 25:
    «Τα κόμματα υπήρξαν και παραμένουν εμπόδια στην επιβολή κοινού πολιτικού ιδεώδους, πρωταρχικού στοιχείου γιά την επίτευξη εθνικής ενότητος…»

    Σελίς 27 ,28:
    «Τα δημοκρατικά κόμματα δεν αγωνίζονται για το συμφέρον τής πατρίδος, αλλά εργάζονται για το δικό τους που είναι τέτοιο, ώστε όταν το υπηρετή κανείς να βλάπτη το εθνικό.
    Εφ΄όσον ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΩΦΕΛΟΥΝ, φυσικό είναι τα κόμματα να προσπαθούν να κερδίζουν την εύνοια τού πλήθους, από την οποίαν και μόνο εξαρτάται αν θα καταλάβουν κοινοβουλευτικά την αρχή.
    Κάτω από αυτές τις συνθήκες, τα κόμματα δεν ήταν δυνατόν να γίνουν καθοδηγητές τού λαού, αλλά έγιναν εκείνο που είναι: ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΡΠΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΖΗΣ…

    Οι υπουργοί και βουλευτές…ασχολούνται περισσότερο με το κόμμα παρά με το κράτος, από το οποίο πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κόμμα»

  6. Σελίς 31:
    «Η εξύψωσις του πρώτου ΤΥΧΟΝΤΟΣ ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥ σε εθνικό αντιπρόσωπο είναι ύβρις απέναντι τής Ιστορίας, η οποία θέλει οι αντιπρόσωποι τού έθνους να μην εκλέγονται με ψήφους, αλλά να επιβάλλονται με τις θυσίες και τούς αγώνες που κάνουν για την Ελληνική Μεγαλοσύνη. Κάθε άλλη διδασκαλία είναι ψεύτικη και ανθελληνική.

    Οι βουλευτές δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το έθνος, ούτε τον λαό. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ»

    Σελίς 32:
    «Οι μεταπηδήσεις από το ένα κόμμα στο άλλο δεν σημαίνουν και αλλαγή ιδεολογίας, γιατί ιδεολογία δεν υπάρχει, ούτε εκεί που ήσαν, ούτε εκεί που πήγαν.
    ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΙΔΕΕΣ, ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…
    Το μέχρι σήμερα επιτελεσμένο έργο τού κοινοβουλίου βεβαιώνει, ότι δικαιούνται αδριάντα εθνικού ήρωος εκείνοι που κατά καιρούς το κλείνανε»

    Σελίς 35:
    «Με την δημοκρατία στην υπόθεση τής ελευθερίας διαφέρουμε ουσιαστικά, γιατί ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο,ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟΝ»

    Σελίδες 36, 37:
    «Κοινωνική πειθαρχία δεν σημαίνει απεμπόληση τών ατομικών ελευθεριών, αλλά εδραίωσι κάθε ελευθερίας που δεν βλάπτει το έθνος…
    Πιστεύω και πρέπει να συμφωνήτε, ότι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΗ ‘’ΠΕΙΝΑΩ’’, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΡΩΗ»

  7. Σελίς 40:
    «Η δημοκρατία καταπολεμεί τα ιδανικά, γιατί από αυτά αντλούνται οι ακατάβλητες δυνάμεις, που εμποδίζουν το ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΗ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ»

    Σελίδες 48, 49:
    «Ο λαός ισούται με όσους πολίτες έχουν δικαίωμα ψήφου και επί πλέον προσέρχονται στις κάλπες για να ψηφίσουν. Το σύνολο αυτό τών πολιτών, που οπωσδήποτε είναι μικρότερον ολοκλήρου του λαού, διασπάται κατανεμόμενο στα διάφορα κόμματα που ψηφίζουν οι εκλογείς. Αποτέλεσμα τών εκλογών είναι η επιτυχία ενός κόμματος που αναλαμβάνει την διακυβέρνησι τής χώρας. ΄Ετσι λοιπόν φαίνεται καθαρά ότι ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΣΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ.
    Η πλειοψηφία είναι σχετική, αυτό όμως δεν εμποδίζει το τυχερό κόμμα να σχηματίση κυβέρνησι και να διοικήση, γιατί ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»

  8. Σελίς 50:
    «Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις είναι αντιλαϊκές, γιατί δεν προέρχονται από το λαό και ούτε εργάζονται για το λαό. Απλούστατα ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΟΠΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙ ΤΟΥΣ.

    Με τις ευνοϊκές συμβατικές παραχωρήσεις, τούς χαριστικούς νόμους, τις ύποπτες οικονομικές συμφωνίες και με τα όσα άλλα που μηχανεύονται, διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα σε κομματικές δουλειές και παρασκηνιακές σκευωρίες, που αποβλέπουν στην διατήρησί τους στην αρχή».

    Σελίδες 52,έως 54:
    «ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ, ΕΠΙΒΛΑΒΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ, ΜΕ
    ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΛΗ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η ΒΟΥΛΗ.

    Τα μέλη της είναι απολύτως ανεύθυνα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα λόγια και τις πράξεις τους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα για ανύπαρκτες υπηρεσίες και ένα μέρος από αυτά, ασκώντας αντιδραστική κωλυσιεργία, εμποδίζει την κυβέρνησι στο έργο της, επιφέροντας έτσι την αδράνεια τής κρατικής μηχανής»

  9. Σελίς 58:
    "Εκείνοι οι οποίοι ασχολήθηκαν με την Ελληνική Ιστορία, θα έχουν κατανοήση ότι, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑΝ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ. Οι αξιόλογοι πολιτικοστρατιωτικοί ηγέτες τού έθνους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού ακόμη τού Περικλέους, ήσαν αντιδημοκράτες – το πολίτευμα τού χρυσού αιώνος ήταν «δημοκρατία τούνομα, αρχή δε τού πρώτου ανδρός…»

  10. Σελίδες 62, 63:
    «Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, που, υποτάσσοντας το πνεύμα στην ύλη, ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ, ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    Στην Ελλάδα δεν είχε απήχησι, γιατί προσέκρουσε στο βαθύ εθνικό και ηθικό αίσθημα τού λαού, ο οποίος δεν ήταν ποτέ δυνατό να πυκνώση τις τάξεις μιάς ΚΑΘΑΡΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΑΘΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΠΕΙΣΜΑΤΩΔΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΛΑΥΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    Θα αναγνωρίσω και είναι προς τιμήν τού λαού μας, το γεγονός ότι περιφρόνησε ένα τέτοιο ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΞΕΝΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    (Τον κομμουνισμό στην Ελλάδα διέδωσε ο εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια και πρώτοι «΄Ελληνες» κομμουνισταί βουλευτές ήσαν οι εβραίοι Κοέν και Βεντούρα, που βγήκαν από τις ψήφους τών εβραίων τής Θεσσαλονίκης)…

    ΑΥΤΗ Η ΞΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, Η ΤΟΣΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, Η ΤΟΣΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ, ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΛΙΚΝΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ ΚΑΙ, ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΠ΄ΑΥΤΟ, ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΥΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΟΣ.

    Η δημοκρατία είναι η τελευταία στροφή του δρόμου που οδηγεί στον κομμουνιστικό γκρεμό…
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

  11. Σελίς 65, 66:
    «ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΧΡΕΙΑΖΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, κτύπησε κατ΄ευθείαν αυτό το ίδιο, κατακεραυνώνοντάς το με προδοσίες που ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία του είχε δεί…

    Η υπό τής δημοκρατίας παρεχομένη προς τον κομμουνισμό υποστήριξης, δεν αποτελεί μίαν ανεξάρτητη πράξι, που πιθανώς κάποτε θα διορθωθή, αλλά πρέπει ν΄αποδοθή στο αντιπατριωτικό περιεχόμενο τού δημοκρατικού συστήματος, σαν μερική εκδήλωσις αυτού.

    Ο κομμουνισμός και η δημοκρατία είναι δύο μορφές εθνικής προδοσίας, τόσο φανερές, για όσους ξέρουν τα πράγματα, ώστε δικαιώνομαι απολύτως όταν λέγω πώς, Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    Η μελέτη τού δημοκρατικού συστήματος, ως συνόλου και στις λεπτομέρειές του, οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ»

  12. Σελίδες 75 έως 77:
    «Από τη στιγμή, που ένας θεσμός ξεφύγη τού προορισμού του και πάψη να ικανοποιή κοινωνικές ανάγκες, χάνει τον λόγο τής υπάρξεώς του και πρέπει να καταργηθή, γιατί διαφορετικά η παρά φύσι διατήρησίς του θα ευνοήση αντεθνικά συμφέροντα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ.

    Η μεταβολή τών θεσμών δεν είναι ζήτημα δευτερεύον. Η πολιτική ιστορία διδάσκει, ότι ΟΣΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΙ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙ…

  13. YΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΝΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΑΠΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ, ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»

    «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    Η μόνη αξιοπρεπής και παραδεκτή ειρήνη, είναι εκείνη που στηρίζεται στην ισορροπία τών δυνάμεων. Η άλλη, που σήμερα προπαγανδίζεται, είναι απαράδεκτη και υποκριτική. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, διότι αποτελεί το ιδεολογικό καταφύγιο τών δειλών και αδυνάτων. Και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, διότι κρύβει τα επεκτατικά σχέδια τών επιθετικών λαών, που βλέπουν σ΄αυτήν τον αναγκαίο παράγοντα, για την απόκτησι τής υπεροπλίας σε βάρος τών άλλων, που έχουν την ηλιθιότητα, εν ονόματι τής ειρήνης, να παραμελούν την πολεμική τους προπαρασκευή…

    Οι λαοί, οι οποίοι δεν μεριμνούν για τον εξοπλισμό τους, αποτελούν συνεχή πρόκλησι για πόλεμο. Εμπλεκόμενοι δε κάποτε υποχρεωτικά σε αυτόν, θα ηττηθούν γιατί ήταν ανέτοιμοι και θα υποταγούν σ΄ένα αντίπαλο περισσότερο ρεαλιστή και λιγότερο ονειροπαρμένο. ΤΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ»

  14. Πολύ φασισταριό μαζεύτηκε, πάω να πααίνω.

  15. Τελικά σαμαρά δεν μας είπες. Το παραχέσατε ή όχι;

  16. Σήμερα ο Πλευρικός διαχειριστής του ξ/ρε μας κάνει μάθημα Δημοκρατίας ή μάθημα Χούντας;

  17. https://www.youtube.com/watch?v=XcjvX6Nr1-s#t=18
    ΣΑΜΑΡΑΣ: ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=Ec1Zp6PDjW0
    Αντώνης Σαμαράς-ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-Τα ψέματα στους Έλληνες!

    https://www.youtube.com/watch?v=oG232FnN91w
    Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&x-yt-ts=1421782837&v=b1PuVrSCa94&list=RDO8Iv_pM0dxI
    ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=AwGdMkpz9vw
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

    Ντόρα :Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τέτοιος ρεμπεσκές ήτανε …

  18. ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΦΤΙΑΣΙΔΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ, ΤΟΣΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ… (9:29)

Comments are closed.