ΑΥΤΟΣ είναι ο πρώτος ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ που μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα! ΔΕΙΤΕ τον! (ΦΩΤΟ)



Την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προωθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και να τος ο πρώτος..

makeleio.gr/
loading...

11 thoughts on “ΑΥΤΟΣ είναι ο πρώτος ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ που μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα! ΔΕΙΤΕ τον! (ΦΩΤΟ)

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΙΔΙΟΣ ΦΤΥΣΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΜΗ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  3. Τωρα γελατε,αλλα πολυ συντομα τα κτηνη που κυβερνουν θα στους φερουν μπροστα σου ελληνα μαλακα,τοτε να δεις τον αχμετ της εξουσιας τι προκειται να σου κανει.

  4. EXO IPI POLAKIS OTI OLI-KE SIGGENIS MOY AKOMA- ISASTE ILITHII!!!!!!!!!! DEN AKSIZETE NA LETE OTI ISASTE ELLINES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O TOSKAS INE EBREOMASONOS KE TON TOPOTHETISAN EKI POY TON XRIAZONTAN KE ITA VLAKIA POY SAS PROIDOPII GIA TOYS TZIHAT ISLAMISTES STA SOMATA ASFALIAS!!!!!!!!!! KE AN SAS VASTA ANTISTATHITE KOYRADES POY KSERETE TO SINDAGMA k TOYS NOMOYS!!!!!!! THA SAS ANIGOYN TO SPITI THA SAS GAMOYN TIS KORES, GINEKES, MANES KE POY KSERIS MPORI KE ESAS TOYS KSIPNIOYS k NTAIDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EFTASE I ORAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MALAKES AFISTE TOYS KANAPEDES KE PARTE TA OPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA INE TORA I ORAAAAAAA NA DIKSETE EAN AKSIZETE NA LEGESTE E L L I N E S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Μην λέτε τρίχες, όπως έχουν ερθει τα πράγματα, αφου ο Σαμαρας ανοιξε τα σύνορα, και μένουν ακόμα ανοιχτά, όλα είναι υποχρεωτικά, και Αστυνομικούς και Δικαστές όλων των Εθνικοτήτων θα έχουμε , όλα αυτά για το καλό το Δικό μας. εκτός εάν μάθουν, που το απεύχομαι,να πουλάνε φούντα

  6. pio oraio htane to allo soy pseydonymo AΩ anor8ografos

  7. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΣΩΡΡΑΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

  8. Μην τα διαγραφεισ διαχειριστη τ σχολια για το πουτανοσκυλο το ξεκωλιασμενο που βγαινει η γεροκαποτα η τρυπια HARLEM νο5 και χρησιμοποιοει η ψωλη και το ονομα O ELLIN! αμα του τιναξω λια πουτσογροθια και μεινει τυφλος και κουφος τι θα γινει ο σαπιος με τον ανοιχτο πρωκτο?

  9. ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!!

  10. Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΕΙ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΒΡΩΜΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ O ELLIN! ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ ΚΥΝΑΙΔΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΙΠΑΘΗ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ? ΠΕΤΑΞΕΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΞΕΣΚΙΣΕΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΥ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ Ο ΝΟΘΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ O ELLIN! ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΒΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΩΡΑ.

Comments are closed.