ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ










H πιο ακραια μορφη του εωσφορισμου ηταν και ειναι το εβραικο δωδεκαθεο.  

Εκατομμυρια ανθρωποθυσιες, φαγωμα των ατυχων  θυσιαμενων, που σημαινει κανιβαλισμος, ευνουχισμοι
ανδρων, βασανισμοι, εκπορενευση των γυναικων, και μεταξυ ολων ο απανθρωπος και αντιχριστος θεσμος της δουλειας, των κιναιδων.  

Πανω απο ολα ομως οι εβραιοι δωδεκαθειστες καθως και ολοι οι εωσφοριστες απο τα αρχααι χρονια μεχρι σημερα εκαναn και κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλιες, δια την εξυμνηση των δαιμονων και του εωσφορου.  

Εδω και αρκετα χρονια μας παρουσιαζουν ως δυο πολυ καλους και σοφους βασιλιαδες τον Σολομωντα και την βασιλισσα του Σαβα. 

Σημερα σε αυτην την εργασια θα δουμε εαν υπηρξαν σοφοι και σε ποιον τομεα.  

Δεν ειναι τυχαιο οτι η βασιλισσα του Σαβα εγινε πολλες ταινιες απο τους εβραιους σατανιστες-δωδεκαθειστες του χολυγουντ, αλλα οι αγιες και αυτοκρατειρες οπως 
η Θεοφανω, η Θεοδωρα, η Ευδοκια κλπ,  δεν εγιναν ποτε καμια ταινια.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ, ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ. 

Αυτες οι γυναικες γεννησαν τους αγιους, της αγιες και τους ηρωες.

Στον αντιποδα οι σημερινες ραγιαδοπουλες γενουν δειλους, θηλυπρεπεις κιναιδους και πορνες πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. 


H Μηδεια ηταν και είναι μεχρι στιγμης η μεγαλυτερη μαυρη μαγισσα ολων των εποχων.

Οι δυναμεις αυτης της μαυρης μάγισσας του δωδεκαθεου, ηταν κυριολεκτικα απίστευτες. Δεν είναι τυχαιο, ότι ηταν ιέρεια της δαιμονικης Εκάτης.

Η Μηδεια είναι η αιτια που επετυχε ο Ιασονας να πάρει το χρυσόμαλλο δέρας.
Η μαυρη μαγισσα ,δίνει σε εκείνον ένα υγρό με το οποίο έπρεπε να επαλείψει το σώμα και την ασπίδα του με την βοήθεια του οποίου δεν θα μπορούσε να τον βλάψει  ούτε η φωτιά, αλλά ούτε και τα όπλα. 
Επίσης του δίνει συμβουλή να ρίξει ανάμεσα στους πολεμιστές που ο ίδιος «σπέρνει» με τα δόντια του δράκου πέτρα, ώστε να αλληλοσκοτωθούνε πιστεύοντας ότι κάποιος από αυτούς την έριξε. 
Το χρυσόμαλλο δέρας ήταν κρεμασμένο σε μια βελανιδιά στο δάσος του Άρη και το φυλούσε συνεχώς ένας άγρυπνος, τεράστιος δράκος. Η Μήδεια με τα μαγικά της κατάφερε να κοιμίσει τον δράκο , για να παρει με ευκολια ο Ιασονας το δερας. 
Με την αρπαγη αμεσως η Μηδεια με τον Ιασονα , εγκαταλειπουν την Κολχίδα.
Ο πατέρας της Μήδειας, εξοργισμένος από την αρπαγή αυτού του θησαυρού αλλά κι από την προδοσία της κόρης του,  ακολούθησε με όλο του τον στόλο.τους κλεφτες. 
Η μαυρη μαγισσα , έχοντας κατά νού αυτή την εκδοχη, είχε πάρει στο καράβι τον μικρότερο αδερφό , τον Άψυρτο.
Για να καθυστερήσουν λοιπον τον Αιήτη, σκότωσε και διαμέλισε τον αδερφο της, πετώντας ένα – ένα τα κομμάτια του στην θάλασσα. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να ξεφύγουν από τον βασιλιά, ο οποίος σταματούσε για να μαζέψει τα κομμάτια του γιού του. 
Η συμμβολη της μαυρης μάγισσας στην ολοκλήρωση της αργοναυτικής εκστρατείας , ηταν καταλυτικη.Χωρις την μαγισσα του εωσφορικου δωδεκαθεου δεν θα ειχε κανει απολυτως τιποτα ο Ιασονας με τους αργοναύτες.Ενδεικτικα σας αναφερω μια ακομη πραξη μαυρης μαγειας.
Όταν οι Αργοναύτες πλησίαζαν προς την Κρήτη ο Τάλως, ένας χάλκινος γίγαντας που ο Ήφαιστος είχε δωρίσει στον βασιλιά της Κρήτης Μίνωα με σκοπό την προστασία του νησιού, αρχρσε και έριχνε μεγάλες πέτρες με σκοπό να απομακρύνει την Αργώ και συνεπώς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες της.
 Η Μήδεια με τα βότανά της αποπροσανατολίζει τον χάλκινο γίγαντα και γνωρίζοντας το αδύνατο σημείο του που ήταν η φτέρνα του στην οποία υπήρχε ένα καρφί ή μία λεπτή μεμβράνη όπου έκλεινε την μοναδική του φλέβα που διέτρεχε ολόκληρο το σώμα του, το αφαιρεί και χύνεται το «ιχώρ» το αιθέριο υγρό που κυλούσε ως αίμα και του επέτρεπε να ” να λειτουργει. 
Στην Ιωλκο, η Μηδεια μεταμφιέστηκε σε ιέρεια της Αρτέμιδος.
 Εμφανίστηκε στις κόρες του Πελία συμβουλεύοντάς τες να κομματιάσουν τον Πελία και να βάλουν τα κομμάτια του να βράσουν σε μία χύτρα, εάν βέβαια θέλουν να γίνει ξανά ο πατέρας τους νέος.Με αυτόν τον τροπο σκοτωσε τον Πελια, η φοβερη μαυρη μαγισσα του δωδεκαθεου.


Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΜΑΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ.
Οι αρχαιοι Θεσσαλοι ηξεραν οτι η Μηδεια δεν είναι μια απλη μαυρη μαγισσα.
Πιστευαν ότι ηταν δαιμονας και όχι απλα η κορυφαια μαυρη μαγισσα. 
Ειδαν με τα ματια τους τα δαιμονικα επιτευγματα της, οπως να εμποδιζει η να αλλαζει τηντροχια των αστρων.
Ειδαν την δυνατοτητα που είχε να κάνει τις γυναικες να μη γεννουν παιδια, αλλά τερατα και φιδια. Επισης ηταν σε θεση με τα μαγικα της να θανατώνει ανθρώπους ακομη και απο μακρινες α­ποστασεις, με οπλο την εωσφορικη μαυρη μαγεια.
Και γαρ βλεμμα και αναπνοην αυτης δεχομε­νους τηκεσθαι και νοσειν. Φορούσε μαύ­ρα την νυχτα για να μαζευει φαρμακερα βοτανα ενώ οταν ξεριζωνε το τρομε­ρο βοτανο το λεγομενοπρομηθείο τα χώματα εσειονταν σαν να χορευαν.
Την είδαν να σφαζει αρνια για να τους πιει μεχρι και την τελευταια σταλαματια αιματος.
 Έκανε τα παντα να την υπακουν, ακομα καιεκεινα τα φοβερα κορακια που εφερναν αιωνοβια ατυχια εκατό ετων σε οποιον τολμουσε να τα αντικρυσει, ακομη και εκεινα τα εξουσιαζε. Αυτό φυσικα δεν ηταν κατι δυσκολο για μιατετοια μαγισσα.
Κυριολεκτικα η μαυρη μαγισσα του εωσφορικου δωδεκαθεου δινει ρεσιτάλ μαυρης μαγειας όταν αναλαμβανει, να κανει ξανα νέο τον πεθερο της, και πατερα του Ιασονα.
Η ολη διαδικασια, οι επικλησεις δαιμονων του εωσφορικου δωδεκαθεου, αλλα και η συγκεντρωση ειδικων βοτανων, αποτελουν κατι το μοναδικο στην ιστορια της μαυρης μαγειας και του εωσφορικου δωδεκαθεου.
Ο πατερας του Ιασωνα ο Αισωνας οταν εμαθε με τι μαγικο τροπο εκανε τον Ιασωνα να νικησει και να παρει το χρυσομαλλο δερας, σκεφθηκε, οτι αυτη που ξερει τοσα πολλα σιγουρα θαξερει καποιο μαγικο για να τον κάνει πάλι νέο. Για αυτό αμεσως της εκανε την σχετικη προταση. Η φοβερή μάγισσα που ολα τα ηξερε, δεν του εφερε αντιρρηση και δεν άργη­σε να τονξανακανει νεο.
Της νύχτες πήγαινε στα Οιταια ορη για να μαζευει εωσφορικα-μαγικα βοτανα . Νουσων φυσις ιατηρ, αλλα μαγικα βοτανα. 
Εκει φυτρωνε και ο ελλεβορος που εκανε χρηση ο Η­ρακλής. 
Εκεί υπηρχε το θανατηφορο βοτανο, υγρο που ραντισε η γυναικα του Ηρα­κλη τον χιτωνα του .
Ακομη εκει βρισκοταν  το φίλτρο της Πανχρηστου Πειθους. 
Ο Νέσσας συμβουλεψε την γυναικα του Ηρα­κλη να μαζεψει το αιμα του Νεσσου πριν ξεψυχησει υστερα απο το τοξεμα που του εκανε ο Ηρακλης , της έδωκε τη συνταγη πως θα κανει το φιλτρο της Πανχρή­στου πειθους, για να ξεχασει ο Ηρακλης την Ιολη που αγαπησε και να γυρισει πισω στην Δηιανειρα.
Φοβερα και τρομερα πραγματα επετυχε η Μηδεια της νυχτες με την δαιμονικη βοη­θεια. 

Ηταν νυχτα πανσεληνος οταν η Μηδεια βγαίνει από το παλάτι της, «παρεβεβλημμνη – απολελυμενη εσθήτα, γυμνήν του ποδας, γυμνην την κομην περικεχυμενην εις του ωμους..


 
Η μαγισσα χανεται μεσα στην νυχτα και φθανει στην οχθη του ποτα­μου Αναυρου. Σκύβει τρεις φορές και βρεχει το κεφαλι της με το νερο του ποτα­μου, υστερα γονατιζει και σηκωνει ταχε­ρια προς τον ουρανο και παρακαλα τη νύχτα που δενει- λυνει τα μαγια .

ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

Ζητάει τη συνδρομή των δαιμόνων η μαυρη μάγισσα, διοτί και εκείνοι οι δαιμονες είναι οντότητες του σκοτους και της νυχτας.

Νυχτα εσυ που κρύβεις όλα τα μυστηρια και εσεις δαιμονες των δασεων και της νυ­χτας, ελατε να με βοηθησετε, έχω ανα­γκη απο το φιλτρο εκείνο που ξανανιω­νει την ζωη των θνητων καιδιωχνει μακρια τα γηρατειά.

Και τοτε δια μιας σιγησε η φυση ολη και αιφνης κατεβαινει απο τα υψη αρμα φτερωτο που το έσερναν Δράκοντες. 

Εφού παρευθυς επέβη και τους κεχαλινωμένους των Δρακόντων αυχέναςεθώπευε και δια των χειρών τας ελαφράς η νιας εσάλευε. Καβαλάει έπειτα και ξεπεζεύει στις Οιταιες χωρες οπου εκει επι εννια ημερες μαζευει βοτανα μαγικα απο τις οχθες του Αριδανου, του Σπερχειου, του Πηνειου, του Ενιπεα. Επισης μαζευει βοτανα απο λίμνες, απο βουνα και καμπους.
Σφάζει ύστερα ενα μαυρο προβατο και το αιμα του το βαζει σε χαλκινο δοχειο. 
Μετα ριχνει μεσα και αλλα μαγικα πολλα , μεταξυ αυτων αμμο απο ωκεανο, και σπλαχνα λυκου, οπου τα ανακατεψε με τα βοτανια και εκανε το μαγικο φιλτρο της νεοτητας. Με αυτο εγινε νεος ο Αισωνας, του οποιου προηγούμενος του ειχε κό­ψει πρωτα το λαιμο και υστερα εχυσε στιςαρτηριες υγρο απο το μαγικο φιλ­τρο και αμεσως ζωντανεψε ενας νεος και ωραιος Αισωνας.

Στην συνεχεια Ιασονας και Μηδεια Πηγαινουν στην Κορινθο. 

Όταν λοιπόν ο Ιάσονας με τη Μήδεια πήγαν στην Κόρινθο έμειναν εκεί για αρκετά χρόνια, αγαπημένοι, για αυτο απέκτησαν και παιδια. Ο βασιλιάς Κρέοντας μάλιστα εκτιμούσε βαθύτατα τον Ιάσονα μόλις έμαθε για τα κατορθώματα του και οι δυο τους είχαν μια πολύ καλή σχέση.
Οι Κορίνθιοι αγαπούσαν τον Ιάσονα για τον ίδιο λόγο αν και φοβόντουσαν τη Μήδεια για τις μαγικές της ικανότητες και την απέφευγαν. 
Κάποια στιγμή ο Ιάσονας ερωτεύτηκε την όμορφη κόρη του Κρέοντα, τη Γλαύκη, και ζήτησε από τον Κρέοντα να την παντρευτεί, ο οποίος περίχαρος δέχθηκε και του υποσχέθηκε μάλιστα να πάρει και τον θρόνο του μόλις αυτός πεθάνει.
Ο Ιασονας εγκατελειψε την μαυρη μαγισσα, και παντρευτηκε την κορη του βασιλια της Κορινθου. Αρχικά η Μηδεια σκοτώσε τη νέα του σύζυγο, του Ιασονα, κάτι το οποίο πέτυχε εύκολα. 
Πήρε ένα ολοκαίνουριο φόρεμα και το εμπότισε με ένα ισχυρό δηλητήριο ώστε να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, στέλνοντας της το ως γαμήλιο δώρο.
Η Γλαύκη ενθουσιασμένη από το όμορφο φόρεμα αλλά κι από την υποτιθέμενη μεγαλοψυχία που επέδειξε η πρώτη σύζυγος του Ιάσονα το φόρεσε γρήγορα και το έδειξε χαρούμενη στον πατέρα της. 
Ομως ξαφνικά το δηλητήριο, που ειχε βαλει η Μηδεια, άρχισε να την καίει και το φόρεμα πήρε φωτιά, όπως κι η ίδια.Ματαια προσπαθησε ο πατέρας να σώσει την κόρη του, καθως το αποτέλεσμα ήταν να βρούν φρικτό θάνατο και οι δυο. 
Η Μήδεια όμως θέλησε να κάνει μεγαλύτερο κακό στον Ιάσονα και να τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο, τρόπο που θα βύθιζε ακόμα και την ίδια στην θλίψη και τη δυστυχία. 
Για αυτό σκότωσε τα παιδια που ειχε κανει με τον Ιασονα. Οταν έφτασε στο σπίτι της ο εξαγριωμένος Ιάσονας, μολις ειδε το φρικτό αυτό εγκλημα, ένιωσε απέραντη δυστυχία και πόνο.
Ύστερα απ’ αυτό κατέφυγε στην Αθήνα όπου μετά από κάμποσα χρόνια παντρεύτηκε τον Αιγέα, το βασιλιά της πόλης. Λέγεται μάλιστα πως είχε ένα γιό από τον Ιάσονα (το παιδί που δεν είχε σκοτώσει), το Μήδο, τον οποίο φιλοδοξούσε να κάνει μελλοντικό βασιλιά της Αθήνας. 
Όταν λοιπόν παρουσιάστηκε ο Ελληνας Θησέας,που ούτε καν ο Αιγέας δε γνώριζε οτι είναι γιός του, η Μήδεια προσπάθησε να εξαπατήσει τον σύζυγο της για να τον σκοτώσει. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη της έφυγε μακρυά από την Αθήνα.
Η Μήδεια ήταν ιέρεια της εβραικης “θεας” Άρτεμης στην Κολχίδα, το οποΙο εΙχε ιδρυσει η μητερα η θεια της, η τρομερη δαιμονικη εβραικη “θεα”  Εκάτη.
Η  ιερεια Μηδεια εκανε τους φόνους των ξενων, οπως το ειχε ορισει η Εκατη και όπως το έκανε η μαυρη μαγισσα-ιέρεια Ιφιγενεια στον ναό της Άρτεμης στην Ταυριδα.
Η ΥΨΙΠΥΛΗ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΑ
ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΥΡΗ
ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ.

Η Υψιπύλη είχε διδαχτει απο την Μηδεια τα μυστικα της μαυρης μαγειας.

Γενικότερα οι κάτοικοι της Λημνου ειχαν στην αρχαιοτητα μια ταση προς την μαυρη μαγεια και τον εωσφορισμο.


Στην Λήμνο εξάλλου δεν είναι τυχαιο ότι βρηκαν κατοικια και καταφυγιο οι δαιμονικοι Κάβειροι. 

Οι Κάβειροι συνδέονται με τα εωσφορικα Καβειρια μυστήρια.

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΘΗΚΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΧΕ. 
Η Μήδεια εμφανίζεται με δικαιοδοσία σε ζωή και θάνατο.απο τον Οβίδιος που βάζει τη Μήδεια να ανασταίνει με τις μαγείες της τον πατέρα του Ιάσονα, τον Αίσονα, και να ξανασυναντά τον γιο του.
Η μαυρη μαγισσα του εωσφορικου δωδεκαθεου φτιαχνει με βοτανα και αλοιφες
 μαγικες συνταγες ώστε να τις χρησιμοποιει  σε ξόρκια. Ακομη η τρομερη μαυρη μαγισσα  δηλητηρισζει, μαγνητίζει με το βλέμμα. προκαλεί ύπνο, αρωστιες. 
Φυσικα όπως ολες οι μαυρες μαγισσες φονεύει  και θυσιάζει, αθωους, ανθρώπους ειτε βάζει άλλους να φονεύουν τελετουργικά προς τιμην τον εβραιων διαμονων του Δωδεκαθεου (Άψυρτος, Πελίας).
Μεσα από εωσφορικες ενεργειες με τελετουργικες δρσσεις, ξορκια και ουσιες επιτυγχανει την αναπαραγωγή, την  αιώνια νιότη και την  αθανασία.
Φυσικα όπως ολες οι μαυρες μαγισσες του εβραικου δωδεκαθεου η Μησεια εχει την ικανοτητα της μαντειας.
Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΚΑΤΗ ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ Η ΘΕΙΑ
ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ.

Η Εκάτη ηταν η αιτια κάθε είδους παρανοικης ανωμαλιας.

Εκεί όπου υποχωρουσαν απο τρομο ολοι οι ουρανιοι θεοι και δαιμονες εκεινη βρισκόταν στο στοιχειο της. Πριν από κάθε εμφάνισή της ακουγονταν ουρλιαχτα σκυλων, σεισμοι, βροντες και βοή. Κατόπιν, εμφανιζoταν εκεiνη, ξαφνικα στους άνθρωπους, για να του προξενησει κακο, με τρομακτικες μορφες, όπως πελωριας γυναικας με φιδια αντι για μαλλια, κρατώντας έναν πυρσο στο ένα χέρι και ένα ξιφος στο αλλο.

ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
ΔΑΙΜΟΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΚΑΤΗ.

Ο Ησίοδος την εξυμνουσε περιπου ως αρχηγό ολων των θεων.
Η Εκατη ήταν μια υποχθονια θεα.


Είχε σχέση με την θεα Εστια, που ήταν η Γη, η πηγαια ουσια, η αιτια των παντων και η αιτια για την λατρεια των ψυχων στην εστια του σπιτιου. Πιστευοταν μαλιστα, ότι η ιδια η Εκατη κατοικουσε στο βαθος της εστιας, οπου την τιμουσαν μαζί με τον δαιμονα Ερμή, το ανδρικό αντίστοιχό της, και τους (εφεστιους) σπιτικους πατρογονικους θεους. Ηταν, επισης η κυρια των ψυχων, οι οποιες ειχαν ακομη δεσμους με τον επανω κόσμο, παρουσα στους τοπους κατοικιας των νεκρων, στούς τάφους, και στην λατρεία τους.

Παράλληλα ο μεγας μυστης περι των δαιμονων ο Ησιοδος αναφερει, ότι η πρώτη γενια των θνητών, που γεννηθηκαν μαζί με τους θεούς πέθανε και κλείστηκε μεσα στην γη, οπου ονομαστηκαν χθονιοι δαιμονες ενω εγιναν επιστατες-φυλακες των ανθρώπων. Η εννοια του δαιμονα υποβαθμιστηκε και έγιναν οι δαίμονες τα ενδιαμεσα οντα αναμεσα στους θεους και τους ανθρωπους, που κατειχαν την υπερφυσικη δυναμη με την οποια επενεβαιναν στην ανθρωπινη Ζωη.


Μια ακομη παλλακιδα του εωσφορου η οποια ζηλεψε την δοξα της Μηδειας και επιθυμουσε να φτασει ψηλα στην ιεραρχεια του εβραιου εωσφορικου δωδεκαθεου ηταν και η μαυρη μαγισσα,η βασιλισσα του Σαββα. 

Επι πολλους αιωνες την απολυτη δυναμη στο εβραικο  εωσφορικο δωδεακθεο, την ειχαν μονον οι παρα πολυ εκφυλες πορνες, οι μαυρες μαγισσες  οπως η Μηδεια, η Κιρκη, η Αγλαονικη, η Θεωριδα κλπ. 

Εντουτοις απο την ημερα που ενα μεγαλο τμημα του εβραικου λαου απο μονοθειστες τις παλαιας διαθηκης εγιναν εωσφοριστες-δωδκαθειστες τα δεδομενα αλλαξαν, εστω και προσωρινα.

Μετα την απελευθερωση των Ισραηλινων απο τα 
δεσμα των Αιγυπτιων και την επιστροφη τους στην πατριδα, για πρωτη φορα και μοναδικη φορα κατ εξαιρεσιν, σε ολη την παγκοσμια ιστορια θα εχουμε και ενα πολυ μεγαλο μαυρο μαγο ανδρα τον Σολομωντα.  

Ο Σολομων θα αναγωνσιτει πολλες μεγαλες και
ξανουστες μαγισσες των παλιοτερψν εποχων. 

Πλησιασε μαλιστα αρκετα σε δυναμεις τις κορυφαιες μαυρες μαγισσες οπως ηταν η Μηδεια, η Κιρκη κλπ.


Οταν ακουσε για την φημη του τρομερου μαυρου μαγου απο το Ισραηλ, η πονηρη πορνη

 και πολυ 

απληστη για μαγικες δυναμεις, βασιλισσα του Σαββα, επιθυμωντας να ανεβει υψηλοτερα στην ιεραρχεια των μαγισσων του εβραικου δωδεκαθεου, εσπευσε αμεσως να τον σνναντησει, για να του αποσ

πασει τα μυστικα του. 


Κατα την παραμονη της εκει η βασιλλισσα 

επιδωθηκε με τον Σολομωντα σε καθε ειδους σεξουαλικη μαγεια.


Η σεξουαλικη μαγεια η οποια αποτελει το πιο βασικοτερο
τελετουργικο του εβραικου δωδεκαθεου περιλαμβανει τους 

σοδομισμους

, τα 

στοματικα, τα 

αχαλινωτα ομαδικα οργια, ομοφυλοφιλικα και καθε ειδους ανωμαλια που εχει 

το εβραικο δωδεκαθεο.


Μεσα απο την ενωση των δυο μαυρων μαγων του Σολομωντα και της βασιλισσας του Σαββα γεννηθηκε και ενα διαβολοπαιδο.


Ο γνωστος σοφος βασιλιας του Ισραηλ ο Σολομωντας δεν ηταν μονο ξακουστος για την σοφια του.


Αλλα ηταν ξακουστος για τις ιδιαιτερες του ικανοτητες να ελεγχει πνευματα-δαιμονικες δυναμεις.

Καποιοι απο τους πατερες της Εκκλησιας πιστευουν οτι ο οικος του εβραιου βασιλια Δαυιδ ειναι ο πρωτος που προσχωρησε στο στρατοπεδο του σατανα.

Σας θυμιζω σχετικα της δηλωσεις -συνεντευξεις του μητροπολιτη Πειραιως Σεραφειμ, για το ιστορικο γεγονος οτι ενα μερος του εβραικου λαου απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκης εγιναν εωσφοριστες.

Το σπουδαιοτερο ομως σημειο σχετικα με την Σολομωνικη ειναι εκει που αναφερει οτι καλουμε καποιον δαιμονα του δινουμε ενα ονομα απο τους αρχαγγελους του Τριαδικου Θεου π.χ. Μιχαηλ ,και μετα ο δαιμονας υποτασσεται στον μαγο θα μας πει ο Σολομωντας η οποιος αλλος τα εγραψε ολα αυτα.


Ο δαιμονας λοιπον ειναι ετοιμος μετα το ονομα του Αρχαγγελου που ελαβε να εκτελεσει ολες της εντολες που ειναι για καλο σκοπο για το καλο της ανθρωποτητας που θα του δωσει εντολη ο καλος μαγος.

Λεγεται ακομη οτι με την βοηθεια των δαιμονων εχτισε τον ναο μεσα σε τρεις ημερες ο εβραιος βασιλιας.


Για τους μασονους,  ο Βασιλιας Σολομωντας υπηρξε ο πρωτος τεκτονας ολων των εποχων. 

Στην εποχη του Σολομωντα 

θα ερθουν στην Ελλαδα οι γνωστοι εκπαιδευμενοι μαγοι του εβραικου δωδεκαθεου οι οποιοι θα δωσουν την τελικη μορφη στα εωσφορικα Ελευσινια,  στα Δελφικα και τα υπολοιπα εβραικα δωδεκαθειστικα μυστηρια


Οπως γνωριζουν ολοι η ορθοδοξη Χριστιανικη Θρησκεια δεν δεχεται κανενος ειδους μαγεια ,ουτε την μαυρη ουτε την λευκη μαγεια ,για την οποια ιχυριζονται οτι ειναι θεμιτη καθως ειναι για καλο σκοπο.

Γνωστοι ειναι οι θρυλοι για το περιβοητο δαχτυλιδι του Σολομωντα.


Επισης ο Σολομωντας ειχε παρα πολλες γυναικες.  Αμετρητες ηταν κυριολεκτικα.  



Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,
από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο,εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 

Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 


Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.


Ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, μεταξυ αλλων 
εχουν πολλες γυναικες απο τα αρχαια χρονια μεχρι την εποχη μας.


Ολα αυτα οπως γνωριζετε δεν ταιριαζουν με τους νομους του πραγματικου τριαδικου θεου.



Μεσα στην Σολομωνικη αναφερονται επισης ονοματα των δαιμονων τα οποια ειναι ιδια με των αρχαγγελων.

Ακομη οι 72 περιβοητοι βασιλιαδες νεφελιμ του λιακοπουλου αναφερονται οι περισοτεροι μεσα στην Σολομωνικη.

Μεταξυ αλλων καποιες «κυριες του καλου κυκλου του αριστοκρατικου που πηγαιναν σε κολεγια της Αγγλιας μιλουν για καποια μαγικα μεταγιον του Σολομωντα που χρησιμοποιηουσαν στης τελετες μαυρης 

Για οσους δεν γνωριζαουν ο Σολομωντας ειχε ένα στρατό από πουλιά και ζώα τα οποια τον υπακούουν στις  απλά με ένα του νεύμα. 

Οπως ειναι ηδη γνωστο απο τα αρχαια χρονια μονον οι μαυροι μαγοι ειχαν τετοιου ειδους δυνατοτητες και οχι οι ανθρωποι του αληθινου θεου.

  

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 



…………………………………………………..


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Οι μεγαλυτεροι Ελληνες σοφοι και επιστημονες εχουν κανει αναφορες για το ξενοφεερτο δωδεκαθεο απο την Αιγυπτο. Μεταξυ αυτων ηταν οι Αριστοκλης, Ηροδοτος, Ισοκρατης, Εκαταιος κλπ.


Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες διοτι καταδικαζαν το  εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 

Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 

Ηταν αδυνατον  οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.


Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.



Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ


Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).



Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 


Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι. (2)

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 

Οι Ελληνες φιλοσοφοι  σοφιστες, ποιητες, ιστορικοι δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την
ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.
 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 

Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 

Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. 

Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 

Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες.

Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.

 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).


Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας.

Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 


Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 

Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 
Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. 

Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτη.

loading...

32 thoughts on “ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΧΘΕΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ

    ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    Κυριακή της ορθοδοξίας σήμερα και
    χίλια διακόσια χρόνια τώρα ψέλνονται από τους ιερείς, που μισθοδοτούνται και συνταξιοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο, κατάρες (αναθεματισμο) κατά των Ελλήνων (είναι το……"ευχαριστώ")

    Αναθεματισμός 1ος
    Σε όσους φρονούν και λένε ότι είναι φτιαχτή κάθε φυσική δύναμη και ενέργεια της τρισυπόστατης Θεότητας, και…… τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 2ος
    Σε όσους ασπάζονται τις διδασκαλίες των Ελληνων και δεν τις σπουδάζουν μόνο για μόρφωση, αλλά ακολουθούν και τις μάταιες θεωρίες τους και τις πιστεύουν ως αληθινές,…… τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 3ος
    Σε όσους μαζί με τα άλλα μυθικά πλάσματα, με δική τους πρωτοβουλία, διαστρεβλώνουν τις δικές μας πεποιθήσεις και δέχονται ως αληθινές τις πλατωνικές ιδέες και λέγουν ότι η ύλη, ούσα αυθύπαρκτη, μορφοποιείται από τις ίδιες ιδέες, και προφανώς αμφισβητούν το αυτεξούσιο του Δημιουργού,…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 4ος
    Σε όσους δέχονται και διαδίδουν τις μάταιες ελληνικές αντιλήψεις, ότι και οι ψυχές προϋπήρχαν και ότι τα πάντα δεν προήλθαν ούτε προέκυψαν από την ανυπαρξία,…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 5ος
    Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν τις ασεβείς δοξασίες των Ελλήνων στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία για τις ανθρώπινες ψυχές …….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 6ος
    Σε όσους προτιμούν την ανόητη λεγόμενη σοφία των εκτός [χριστιανισμού] φιλοσόφων και ακολουθούν τους δασκάλους τους…….. τρεις φορές ανάθεμα.

    Αναθεματισμός 7ος
    Σε όσους λένε ότι οι σοφοί των Ελλήνων και πρωτοστάτες στις αιρέσεις – στους οποίους οι επτά άγιες και Καθολικές Σύνοδοι και όλοι οι Πατέρες που έλαμψαν μέσα στην Ορθοδοξία τούς αναθεμάτισαν, ως ξένους στην Καθολική Εκκλησία, λόγω του ψεύτικου και βρώμικου περιεχομένου των λόγων τους……… τρεις φορές ανάθεμα.

  2. ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΕΙΟΙ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  3. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
    28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
    ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ
    ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,

    Ο Δ.Καζάκης αποκαλύπτει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ με τα 600 Δις του Σώρρα
    https://www.youtube.com/watch?v=VAMD0yPPYEk

  4. Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
    – Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
    – Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

    Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

    Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

    Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

    Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

  5. **************************************************
    Οι αναθεματισμοί είναι λόγια (=λόγια), δεν είναι πράξεις που σκοτώνουν ανθρώπους. Δες όμως εδώ:

    Ο Σωκράτης οδηγήθηκε στην πυρά από σκοταδιστές της αρχαιότητας.
    Καταδικάστηκε σε θάνατο, επειδή – άκουσον άκουσον – δεν συμφωνούσε με τις επικρατούσες τότε αντιλήψεις περί θεών !!!

    Δεν ήταν όμως ο μόνος που κυνηγήθηκε για τις αντιλήψεις του.
    Καταδιώχθηκαν επίσης ο Πλάτων, ο Αναξαγόρας, ο Αριστοτέλης,
    ο Αίσωπος, ο Διογένης, ο Λεωγόρας, ο Ανδοκίδης και ο Πρωταγόρας του οποίου έκαψαν και τα βιβλία.

    Και το πιο φρικιαστικό:
    Οι ιερείς έκαψαν ζωντανούς τον Πυθαγόρα και τους μαθητές του στον Κρότωνα το 430 π. Χ. ! ! !
    ***********************************************

  6. ΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ
    ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΠΟΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ"
    ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ;

    ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

    Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

    Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο!

    Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ).

    Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

    Τον Σώρρα με την υπερτεχνολογία, τη Τράπεζα της Ανατολής, το νανογιλέκο, τη διαστημική συσκευή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απο αγνό παρθένο νερό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το χασίσι, που νομιμοποίησε λίγους μήνες μετά ο Τσίπρας;

    Ο άλλος o Ντρούπη είχε υψηλό IQ και με αυτό το προσόν διαφήμιζε ζεόλιθο PhD και έκανε “καριέρα”. Και όχι μόνο αυτό, έβαζε κάτι ζώα και τον έτρωγαν μπροστά στον κόσμο στη τηλεόραση. Η χώρα αυτή έχει ξεφύγει. Κυβερνούν οι αμόρφωτοι.

    Λέει λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον Καζάκη

    … Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

    «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ»
    «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
    «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
    Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:

    1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
    2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
    3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
    4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

    Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.
    Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

  7. *******************************************
    Οι αναθεματισμοί είναι λόγια (=λόγια), δεν είναι πράξεις που σκοτώνουν ανθρώπους. Δες όμως εδώ:

    Οι σκοταδιστές της αρχαιότητας θυσίαζαν ανθρώπους
    (προσέξτε: ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) στην πυρά των βωμών των θεών της ειδωλολατρίας. Ήταν η φρίκη των ανθρωποθυσιών.
    ***********************************************

  8. Δεν Τον Ξέρουμε Τον Κύριο Κοτζιά, Απαντούν Τα Πανεπιστήμια Που Αναφέρει Στο Βιογραφικό Του…
    Δεν είναι μόνο το ψέμα. Είναι το θράσος ενός ψέματος τέτοιου μεγέθους.

    Όσοι ακούσαμε αυτή την απίθανη καρικατούρα να μην μπορεί να αρθρώσει μια φράση, παρά το σκονάκι που κράταγε, με άθλια αγγλικά, χειρότερα κι από του Τσίπρα, στην πρώτη του εμφάνιση στις Βρυξέλλες ήμασταν σίγουροι ότι δεν πήρε ούτε elementary στον Στρατηγάκη.

    Το βιογραφικό του όμως έγραφε ότι ήταν καθηγητής στο Χάρβαρντ, στην Οξφόρδη και στο Μάρμπουργκ της Γερμανίας. Σε τι γλώσσα δίδασκε; Σε τμήμα κωφαλάλων; Κι έρχεται τώρα η επίσημη απάντηση από τα τρία πανεπιστήμια που λένε «δεν τον ξέρουμε τον κύριο!» (The replies we received confirmed that Mr Kotzias has never been Professor at Oxford and Harvard universities, and has never been elected Associate Professor in Marburg (the title of Associate Professor [C3-Professor] does not even exist in German universities).

    Σε κάθε σοβαρή χώρα θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός, τουλάχιστον. Εδώ η ΠΦΑ (με το ηθικό πλεονέκτημα, ντε!) σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτε! Ρε τι “ναι ετούτοι! Πού τους βρήκαμε όλους αυτούς τους σουργελοαπατεώνες; Πού μπλέξαμε, αδερφέ;

    http://www.pesotithes.gr/

    Ο Κοτζιάς μετείχε σε ένα πρόγραμμα του Weatherhead Center (αυτός το γράφει Centre, τόσο Βρετανός…) μαζί με ανθρώπους που ασχολούνταν με διεθνείς σχέσεις (Αμερικανούς, Καναδούς, Ουζμπέκους, Αιγύπτιους) το 2001-2002. Προφανώς τον έστειλε το Υπ.Εξ. τότε. Να το πρόγραμμα της χρονιάς
    http://wcfia.harvard.edu/…/wcf…/files/wcfia_ar_2001_2002.pdf
    και να και το paper (υποχρεωτικό για όλους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, εργασία για να ολοκληρώσουν τη φοίτηση) που έδωσε –
    http://projects.iq.harvard.edu/fi…/fellows/files/kotzias.pdf.
    Αν ήταν τέτοιοι οι διδάσκοντες στο Harvard θα ήταν δεκάδες χιλιάδες. Ίσως να εννοεί πως δίδαξε, ξερω γω, ήθος;

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ
    ΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΟΜΩΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

  9. Yπαρχουν τρεις λογοι που οι προδοτες εβραιοψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια
    για την ελληνικη μακεδονια.

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον γυφταξια το

  10. EΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΔΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕ! ΧΑΘΗΚΑΝ 150αρια ΚΑΙ 10αρικα ΔΩΣΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΖΙΙΝΝΝ ΒΖΙΙΙΝ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΓΡΑΙΑ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ 9 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΥΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΩΣ ΙΣΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΥΝΩΝ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ….

  11. Το εβραιόδουλο κρατικοδίαιτο παπαδαριό της θρησκείας της αγάπης μας καταράστηκε και πάλι εχθές.

    Πού ακούστηκε κάποιος να καταριέται, υποτιμά και να υβρίζει τους προγόνους του;
    Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες νόμοι προστατεύουν και επιβάλλουν σεβασμό των προγόνων.
    Όλοι οι λαοί θεωρούν καθήκον τους να τιμούν τους προγόνους.

    Την Ελλάδα κατέστησαν γνωστή στην υφήλιο οι κορυφαίοι φιλόσοφοι, καλλιτέχνες και επιστήμονες της αρχαιότητος,
    αυτούς που καταράσθηκε εχθές το παπαδαριό.

    Δεν μπορεί να έχει φυσιολογική εξέλιξη ένα έθνος του οποίου οι ρίζες αποκόπησαν βιαίως και του επιβλήθηκαν ξενόφερτες συνταγές σωτηρίας, αμφίβολης πνευματικότητας.

  12. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    Ο «εθνοσωτήρας» των τρισεκατομμυρίων, της απόρρητης αρχαιοελληνικής τεχνολογίας και των διαστημοπλοίων της NASA!

    έχει κυριολεκτικά όλα: δράκο, αμύθητους θησαυρούς, αρχαίους θεούς, απόκρυφες τεχνολογίες και ό,τι άλλο θα σκάρωναν οι μεγάλοι παραμυθάδες της ιστορίας!

    Ο «χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη» δεν υποσχέθηκε τίποτα μπροστά στον μυστηριώδη Πατρινό που εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός για να μας βγάλει μαγικά από την κρίση και τα μνημόνια, αν και το πέρασμά του μόνο θαυματουργό δεν ήταν.

    Το άρμα του Αρτέμη Σώρρα εμφανίστηκε μια μέρα πάνω σε ένα λευκό σύννεφο για να βρέξει δισεκατομμύρια στην πτωχευμένη Ελλάδα. Ο αυτόκλητος σωτήρας ισχυρίστηκε μια ωραία πρωία ότι με τα αμύθητα ποσά που διαθέτει θα μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος Ελλάδας και Κύπρου και να μείνουν και μερικά «ψιλά» σε περίπτωση ανάγκης.

    Ο Σώρρας υποσχέθηκε αποπληρωμή του δυσβάσταχτου δημόσιου χρέους και κατόπιν μόνιμη απαλλαγή από τα ιδιωτικά χρέη του λαουτζίκου, ξαλαφρώνοντας κράτος και πολίτες με μια κίνηση. Όταν αργότερα ίδρυσε τον πολιτικό φορέα του, συνέχισε την παροχολογία στην ίδια γραμμή, υποσχόμενος πια 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο του.

    Τα λόγια δεν κοστίζουν εξάλλου τίποτα. Όσο για τη μυστική συνταγή του, τα έχει όλα: όρκους πίστης, φανατικό ποίμνιο, επικλήσεις σε αρχαία πνεύματα και μια «ιερή Ελλήνων χώρα που γέννησες τον Αρτέμη Σώρρα», όπως θέλει το άτυπο σλογκανάκι της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις».

  13. Τίποτα δεν είναι επίσημα γνωστό ή επιβεβαιωμένο για τον Αρτέμη Σώρρα, λες και οι μυθολογίες στις οποίες πιστεύει έχουν ρίξει την αχλή του θρύλου στην ίδια του τη ζωή. Ο ίδιος πλασαρίστηκε ως ομογενής, αν και ξέρουμε πια ότι είναι ολότελα γηγενής και ορμώμενος εκ Πατρών.

    Αποσπασματικές πληροφορίες έχουν κατά καιρούς βγει στο φως της δημοσιότητας, όλες εξαντλούνται ωστόσο σε επίπεδο εικασίας και φημών. Πολλά «φέρεται», «φαίνεται» και «μάλλον» περιβάλλουν τον προ δισ. βίο του, κάνοντάς τον έναν σωστό μυστήριο. Πλέον ακούγεται ότι διαμένει μόνιμα στη Νέα Σμύρνη της Αττικής με τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά.

    Πώς ζει όμως ο Αρτέμης Σώρρας που έχει τα δισεκατομμύρια πετσετάκια;

    Μα με την απόκρυφη αρχαιοελληνική τεχνολογία που κατέχει και μετατρέπει σε καύσιμο οτιδήποτε στερεό υπάρχει στον πλανήτη Γη! Τα οποία πουλά σε αεροπορικές εταιρίες και απομυζεί δισεκατομμύρια, 600 τον αριθμό. Ο ίδιος αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι κατέχει άλλη μια απόρρητη αρχαιοελληνική πατέντα, αυτή τη φορά μια ερμητική «ανώτερη τεχνολογία» για να πετά ένα αεροπλάνο επί μήνες χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού.

    Καμιά πατέντα ανεξάντλητης ενέργειας δεν είναι πάντως κατατεθειμένη πουθενά στον πλανήτη Γη, και αναφέρουμε συνεχώς τον πλανήτη Γη γιατί τα έργα και οι ημέρες του κυρίου Σώρρα δεν εξαντλούνται στον περιορισμένο χώρο της Υδρογείου. Ενδεχομένως καμία αεροπορική δεν τον έχει ακούσει ποτέ και τα αεριωθούμενα συνεχίζουν να βασίζονται στα παραδοσιακά καύσιμα τούτου του κόσμου.

  14. ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2370227/pios-ine-telika-o-artemis-sorras

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ << εθνοσωτηρα >> ???

  15. **********************************************
    Εσύ αγνοείς τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την αρχαία ελληνική ιστορία.
    Πρώτα πρώτα οι ίδιοι οι αρχαίοι φιλόσοφοι βρίσκονταν σε διαμάχη μεταξύ τους, διότι δεν συμφωνούσαν μεταξύ τους.
    Αφού λοιπόν οι αρχαίοι φιλόσοφοι δεν συμφωνούσαν μεταξύ τους, γιατί η Ορθοδοξία πρέπει να συμφωνεί με όλες τις ιδέες των φιλοσόφων;

    Παράδειγμα:
    Ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων τάσσονται υπέρ της δουλείας. Η Ορθοδοξία πρέπει να συμφωνήσει με αυτούς που υποστηρίζουν αυτές τις αντιλήψεις των φιλοσόφων;;;

    Εσύ θα ήθελες να είσαι σήμερα δικός μου δούλος;;;
    Περιμένω την απάντησή σου.
    *********************************************

  16. Σε Σένα Πλάστη και Θεέ ετούτη τη στιγμή
    υψώνουμε καρδιά και νου, παράκληση θερμή

    Πατέρα ρίξε σπλαχνικά
    στα πλάσματά σου μια ματιά
    και φως σαν ουράνια χαραυγή σκόρπα
    απ'το θρόνο σου στη γη.

    μην αποστρέψεις την άγια σου θωριά
    μην μας αφήσεις χωρίς παρηγοριά
    και οδήγησέ μας την ψυχή
    τον δρόμο σου ν'ακολουθεί
    των αδυνάτων βοηθέ
    μεγάλε πλάστη και αγαθέ

    θεέ μου παντοδύναμε , βοήθησέ με ,συγχώρησε τα λάθη μου,δώσε μου φώτιση και δείξε μου τον ίσιο δρόμο.
    Εμείς τα παιδιά σε έχουμε περισσότερο ανάγκη και σε χρειαζόμαστε ως σύμμαχο στις δυσκολίες και στους πειρασμούς.
    Σε ευχαριστώ Κύριε που είμαι υγιής και μπορώ να χαίρομαι όσα Εσύ μου χάρισες.

  17. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ; ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ.
    ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ – ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – (ΡΟΔΟΣ) (25-02-2018)
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4135&v=ufVMsHvu1Z4

  18. μην απορεις, οι οπαδοι της πανθρησκειας
    μεταχειριζονται πλειστους τροπους για
    να ξεγελανε τους αθωους πολιτες ,οι καιροι
    ειναι πονηροι και οι δαιμονες πολλοι
    να προσευχομαστε μονο ετσι θα σωθουμε

  19. Στήν άλωσην τής πόλης ,από τόν Μωάμεθ ,τό παπαδαριό δέν ήταν αθτό πού βοήθησε τούς τούρκους γιά τήν άλωσή της καί ο τούρκος τούς έκανε φοροεισπράκτορες καί χωροφύλακες τών σκλαβομένων Ελλήνων,χριστιανοί ορθόδοξοι δέν ήταν?Τόν Καραισκάκη,τόν Ανδρούτσο,ορθόδοξοι χριστιανοί δέν τούς σκότωσαν?Τόν Κολοκοτρώνη,χριστιανοί ορθόδοξοι δέν τόν φυλάκισαν καί παραλίγο νά τόν σκοτώσουν,ευτυχώς πού βρέθηκαν δύο δικαστές καί δέν υπέγραψαν,μέ αποτέλεσμα νά τήν γλυτώσει ό γέρο-στρατηγός.Θέλετε κι'άλλα, γιά τούς χριστιανούς ορθοδόξους?Θά τά ξαναπούμε.ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  20. ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ????????

  21. ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ??ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ?

  22. ΠΟΙΟΣ ΘΥΙΣΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ??ΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ??ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ???ΤΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ??ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ?ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΦΟΡΙΣΑΝΕ?ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ??ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛ)??ΠΟΣΟ ΑΝΕΧΤΗΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΦΟΡΗΣΑΝΕ??ΠΟΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ ΜΕ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ??ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ??ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ??ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑ??ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ??ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ??ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΗΞΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΜΦΗΣΒΗΤΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΩ ΚΑΥΧΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ!!!!ΑΡΑΓΕ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΓΙΑΤΡΟΣ,ΦΥΣΙΚΟΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ,ΧΗΜΚΟΣ κ.α ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ???…ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ (ΕΝΑ ΘΥΜΑ)ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!

  23. ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ,
    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΗΤΑΝ 12ΘΕΪΣΤΕΣ;
    ΕΙΔΕΣ Ν' ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΔΙΑΚΟΣ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ;
    Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ
    ΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΙΣΩ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ..

  24. **********************************************
    Βλέπω ότι σας αρέσουν τα παραμύθια.
    Εάν θέλεις απαντήσεις, γράψε ένα ένα τα θέματα, για να σου απαντώ και να μαθαίνεις την αλήθεια.
    Π.χ. Κανένας δεν θυσίασε το παιδί του στον Θεό. Σε παραπληροφορούν. Αυτά που γράφει ή Βίβλος για τον Μ. Αλέξανδρο είναι παραμύθια; Γράφει παραμύθια η Παλαιά Διαθήκη;

    Α Μακαβαίων. 1,1
    Ο Αλέξανδρος, ο υιός του Φιλίππου, ο Μακεδών, έπειτα από την νίκην του εναντίον των Περσών, κατά την οποίαν ενίκησε τον βασιλέα των Περσών και των Μηδων Δαρείον, εξώρμησεν από την χώραν των Χετταίων και έγινε βασιλεύς αντί εκείνου εις τας χώρας αυτάς, αφού προηγουμένως είχε γίνει βασιλεύς ολοκλήρου της Ελλάδος.
    Α Μακκαβαίων. 1,2
    Διεξήγαγε πολλούς επιτυχείς πολέμους, έγινε κύριος πολλών φρουρίων και εθανάτωσε βασιλείς πολλών χωρών.

    http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/21.%20MaccabA.htm

    Καλόν, λοιπόν, είναι να ψάχνεις μόνος σου την αλήθεια.

    Οι σταυροφορίες ή η ιερά εξέταση δεν έχουν καμιά σχέση με την Ορθοδοξία.
    Οι σταυροφόροι πολέμησαν εναντίον των Ορθοδόξων Χριστιανών και κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Κατέσφαξαν Ορθοδόξους.
    Ερεύνα την αλήθεια.
    *****************************************************

  25. ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΕΑ?????ΔΗΛ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ???ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ….ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΗΣΕΤΕ! Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΣΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΥΤΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!…ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ??

  26. ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ!!…ΔΗΛ ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΟ?..ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΕΙ Π Α Ν Τ Ο Υ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΕΙ ΑΜΝΟ ΔΗΛ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!..ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΝΕ……ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

  27. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΣΚΛΗΠΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ……

  28. να προσευχομαστε μονο ετσι θα σωθουμε ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ??…

  29. ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΟΡΑΓΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΑΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΩΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΝΕΣ!!ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΓΛΩΣΣΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ????ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ??ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ …ΟΜΗΡΟ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΥΣΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗ ΗΡΟΔΟΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΠΑΡΜΕΝΙΔΗ ΟΡΦΕΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΥΠΑΤΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΑΝΑΞΑΓΩΡΑ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΑΙΣΩΠΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗ ΛΕΥΚΙΠΠΟ ΣΤΡΑΒΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑ ΞΕΝΟΦΩΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΕΡΜΟΓΕΝΗ ΑΠΠΟΛΩΝΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΜΕΝΕΛΑΟ ΑΧΧΙΛΕΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΦΙΛΛΙΠΟ ΠΥΘΙΑ ΙΣΙΩΔΟ ΖΗΝΩΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙΜΑ ΒΡΑΣΙΔΑ ΟΡΕΣΤΗ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΠΕΛΟΠΑ ΚΡΩΤΟΝΑ ΣΙΚΕΛΙΑ ΑΘΗΝΑ ΘΗΒΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΠΕΡΣΕΑ ΘΗΣΕΑ ΙΑΣΩΝΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ??ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ!! ΕΣΥ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΟ ΑΣΙΑΤΗ ΙΟΥΔΑΙΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!

  30. ΕΣΥ ΓΥΦΤΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΒΡΕΞΟΥΝ 500ΕΥΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ

  31. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΓΙΔΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΡΕ ΖΩΩΟΟΟ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ Η ΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΒΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ 12ΘΕΟ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΔΙΣΤΗ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

  32. ΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
    Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

    »Η σωζόμενη στην Παλαιά Βουλή περικεφαλαία είναι αγγλική, από την προεπαναστατική εποχή που ο Κολοκοτρώνης υπηρετούσε ως μισθοφόρος των Άγγλων στη Ζάκυνθο. Είναι εξάρτημα της επίσημης στολής του Άγγλου ταγματάρχη. Το κουβαλούσε μαζί του ως ενθύμιο, όχι ως τεκμήριο ελληνικότητας»

Comments are closed.