ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΚΛΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

Σαν αποτέλεσμα ενεργειών και παραλήψεων των ηγεσιών του ελεεινού κομματικού κατεστημένου ΔΗΣΥ,ΑΚΕΛ,ΔΗΚΟ, που μας κυβέρνησε από το 1974 μέχρι σήμερα, η Κύπρος και ο Λαός της περνά σήμερα
την χειρότερη οικονομική κρίση από το 1974, τα σημάδια της οποίας είναι ολοφάνερα στον μέσο πολίτη (1 στους 5 πολίτες ζει κάτω από το όριο της φτώχιας) και κυρίως στους νέους μας. Και δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, η οποία με θυσίες και σκληρή δουλειά μπορεί να αναστραφεί, είναι κυρίως το πολιτικό μας πρόβλημα, που μέσω της αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ, την οποία οι ηγεσίες και των 3 πιο πάνω κομμάτων προκρίνουν, και είναι έτοιμες να υπογράψουν και να παραδώσουν την χώρα μας στην Τουρκία του ισλαμοφασίστα Ερντογάν.

Με βάση και το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα, έχω την άποψη και την ισχυρή πεποίθηση ότι οι πολιτικοί αναλυτές και εκλογολόγοι  δεν έχουν πλέον ρόλο να διαδραματίσουν στο κυπριακό πολιτικό γίγνεσθαι. Θα πρέπει πάραυτα να μετακληθούν από το εξωτερικό ειδικοί ψυχολόγοι, ψυχίατροι, κοινωνιολόγοι, αιματολόγοι και γενετιστές για να αναλύσουν ενδελεχώς την ψυχοσύνθεση και το DNA του κύπριου ψηφοφόρου!!!. Τα ευρήματα μιας τέτοιας μελέτης θα μπορούσαν να  αποδείξουν, πώς ο μαζοχισμός, ο αρρωστημένος κομματικός πατριωτισμός και η πολιτική ανωριμότητα ενός λαού μπορεί να καταστρέψει και να εξαφανίσει την χώρα του. Τα ευρήματα μια τέτοιας μελέτης θα μπορούσαν να κοινοποιηθούν μέσω διαδικτύου η άλλως πώς σ’ όλες τις χώρες της υφηλίου για να βοηθήσουν τουλάχιστον άλλους λαούς, να αποφύγουν το δικό μας παράδειγμα και να σώσουν τις χώρες τους.

Όμηρος Αλεξάνδρου

loading...