Απίστευτη πρόκληση από μουσουλμάνους της Θράκης! «Η Ελλάδα πολεμά μαζί με τρομοκράτες»

Απίστευτη πρόκληση από ιστοσελίδα μερίδας μουσουλμάνων στην Θράκη – Κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία εις βάρος της Τουρκίας – Διασύρουν και ρίχνουν λάσπη σε… νεκρό ομογενή που πολεμούσε το ISIS – Ανέσυραν φωτογραφία… 3 χρόνων για να στηρίξουν τις ανυπόστατες κατηγορίες τους

Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησαν ορισμένοι μουσουλμάνοι της Θράκης, οι οποίοι σε site που διαχειρίζονται κατηγορούν την Ελλάδα για τρομοκρατία.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν σε νεκρό ομογενή, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχες με τους τζιχαντιστές στην Συρία, αναφέροντάς τον ως «τρομοκράτη».
«Η Ελλάδα συνεργάζεται με τρομοκράτες»

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Millet Gazetesi, αναφέρει πως η Ελλάδα συνεργάζεται με «τρομοκράτες», επειδή συνεργάζεται με τον Διεθνή Συνασπισμό στην Συρία.

Στον συνασπισμό αυτό συμμετέχουν οι ΗΠΑ, αντιπολιτευόμενες συριακές δυνάμεις και Κούρδοι πολιτοφύλακες, και είναι οι γνωστές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις.

Στο προκλητικό τους δημοσίευμα λοιπόν, δείχνουν το φέρετρο ενός στρατιώτη που πολεμούσε το ISIS και που πάνω του έχει μια ελληνική σημαία. Έτσι λοιπόν οι εν λόγω μουσουλμάνοι βρήκαν ευκαιρία να… «αποκαλύψουν» το ποιες χώρες στηρίζουν τους «τρομοκράτες Κούρδους».
Ποιος είναι ο στρατιώτης που καλύφθηκε με την Ελληνική σημαία

Στην πραγματικότητα κανένας στρατιώτης από την Ελλάδα δεν ταξίδεψε στην Συρία για να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος. Πρόκειται για τον ομογενή Ελληνο-Βρετανό Κωνσταντίνο Έρικ Σκάρφιλντ, που σκοτώθηκε στις 2 Μαρτίου του 2015 στην Συρία.

Αυτό αποδεικνύει την «πρεμούρα» των προβοκατόρων να ανακαλύψουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει, αφού ανέσυραν φωτογραφία… 3 χρόνια πριν.

Ο ομογενής ήταν πεζοναύτης, και συγκεκριμένα ανήκε στους Royal Marines, ένα επίλεκτο στρατιωτικό σώμα των Βρετανών. Πήγε να πολεμήσει εθελοντικά στην Συρία και μπήκε στις κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού, που τότε πολεμούσαν τους τζιχαντιστές στο Κόμπανι.

Η κηδεία του έγινε στο Νότιγχαμ της Αγγλίας, και πάνω στο φέρετρο υπήρχε η βρετανική αλλά και η ελληνική σημαία, μιας και αγαπούσε βαθιά την Ελλάδα.

loading...