Το θυελλώδες “διαζύγιο” Ν.Δ- Αντώναρου: Το παρασκήνιο της διαγραφής και οι αντιδράσεις που προκάλεσε

Ο Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία, κατόπιν απόφασης του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Αφορμή για τη διαγραφή του πρώην κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ
και στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αποτέλεσε μία ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου στο Facebook σχετικά με την υπόθεση Novartis, στην οποία αναφερόταν με βαρείς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…», σημείωσε ο κ. Αντώναρος και προσέθεσε:

«Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Σε μία λιτή ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε τη διαγραφή του κυρίου Αντώναρου σημειώνοντας: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία χαρακτήρισε άκυρη τη διαγραφή του από το κόμμα, εξηγώντας πως δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. «Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη “τίθεμαι” εκτός κόμματος. Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», έγραψε ο κ. Αντώναρος και προσέθεσε:

«Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιέχομενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Ολοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Αντώναρος έκανε μία νέα ανάρτηση αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση Novartis. « Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μόλις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι “πάρτι στον χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.” Τουτέστιν: όλα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετά (ενδιαφέρον ε;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Κατά τα άλλα, αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης…και βάζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τότε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!», έγραψε ο κ. Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Στη συνέχεια, ο κύριος Αντώναρος γνωστοποίησε μέσω Facebook πως έστειλε μήνυμα στον Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να «να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Αντώναρου:

Αμέσως μετά, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ανήρτησε μια φωτογραφία του στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή.

Τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο Ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κύρτσος.

«Σε βολεμένο Συριζοτρόλ εξελίχθηκε ο Αντώναρος. Αναδείχθηκε από ΝΔ και μετά εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με 10.000 καθαρά τον μήνα», έγραψε ο κ. Κύρτσος και προσέθεσε: «Το έριξε στη λάσπη κατά της ΝΔ που τον προώθησε προσποιούμενος τη «φωνή» του Καραμανλή. Και κλάμα για τη διαγραφή του οι Συριζαίοι του διαδικτύου».

Δείτε την ανάρτηση:

loading...

2 thoughts on “Το θυελλώδες “διαζύγιο” Ν.Δ- Αντώναρου: Το παρασκήνιο της διαγραφής και οι αντιδράσεις που προκάλεσε

  1. Και στο΄πα αντώναρε τρόμπα. Γυάλιζε κάπου-κάπου το "κράνος" σου. Τα χρόνια είναι επικίνδυνα, όλοι είναι στην τσίτα. Κανένας δεν γουστάρει να βλέπει αγυάλιστες καράφλες….

  2. Πολυ συγκινήθηκα που είδα την αντιτουριστική σκατόφατσα του Αντώναρου δίπλα στον Κ, Καραμανλή .Τόση συγκίνηση με κατέλαβε που παρουσίασα συμπτώματα άκρατης διάροιας όπως και πολλοί αλλοι στη ΝΔ.Επιπλέον ^ Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι ^ μόλις πληροφορήθηκε τη διαγραφή του Αντώναρου . Καθόλου δεν θα μας λείψει και καλή αποτυχία στο κοματίδιο που θα προσκοληθείς ,το σενάριο , το παίζω αντίδραση γιά να με διαγράψουν και να κάνω τον ήρωα κατάντησε αηδία ,κάτι σαν σήριαλ της ερτ και πιά δεν πιάνει.

Comments are closed.