ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!..

ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΖΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…


Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αυτοκτονικές τάσεις δεχόμενη να παραδώσει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, ευτυχώς…

οι Βούλγαροι για δικούς τους λόγους φαίνεται ότι… θα μας σώσουν.

Σύμφωνα με την Καθημερινή: «Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε σήμερα ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, στις επιφυλάξεις της Σόφιας για ενδεχόμενη νέα ονομασία της γειτονικής χώρας, του τύπου «Βόρεια Μακεδονία».
«Εναλλακτικές ονομασίες του τύπου «Βόρεια Μακεδονία» είναι «απόλυτα απαράδεκτες για μας» επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη. Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας», τόνισε ο κ. Μπορίσοφ.
«Στο πλαίσιο διαφορετικών διαβουλεύσεων που έχουν γίνει μαζί μας στο παρελθόν, συζητήθηκαν διάφορες εκδοχές. Θα επαναλάβω, ότι μια από τις εκδοχές που τέθηκαν υπόψη μου ήταν η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», αν δεν κάνω λάθος.






loading...

2 thoughts on “ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!..

  1. Υπάρχει πιθανότητα να βγούμε διπλά "κερδίσμένοι" να κερδίσουμε δλδ τη μη παραχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ καθώς και "μερικά"μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Comments are closed.