Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» των κατσαπλιάδων δείχνει… δημοψήφισμα

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» για το Σκοπιανό και το συλλαλητήριο. Η εφημερίδα που όπως είναι γνωστό πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πρωτοσέλιδο δημοψηφισματικού χαρακτήρα εν μέσω των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό. Οι συζητήσεις για δημοψήφισμα έχουν γίνει και μέχρι πριν λίγες μέρες απορρίπτονταν από την κυβερνητική πλευρά.

Ωστόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων με άρθρο του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» είχε ταχθεί υπέρ ενός δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας λέγοντας ότι πρέπει οι πολίτες να αποφασίσουν.

Συγκεκριμένα ανέφερε πριν λίγες μέρες ότι: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλον λαό».

Η εφημερίδα «Αυγή» έχει σήμερα χωρισμένο το πρωτοσέλιδο σε «Ναι» και «Όχι» θυμίζοντας εποχές δημοψηφίσματος. Σημειώνεται ότι στα Σκόπια θα γίνει δημοψήφισμα, εφόσον υπάρξει τελική πρόταση για λύση του ζητήματος.

Η εφημερίδα γράφει συγκεκριμένα:

ΝΑΙ
Στο εθνικό συμφέρον και τη δημοκρατία
Στην εθνική γραμμή και την ευθύνη
Στον πατριωτισμό και τη συνεννόηση

ΟΧΙ
Στην πατριδοκαπηλία και τη μικροπολιτική,
Στον εθνικισμό, την υπευκφυγή και την ανευθυνότητα
Στην Ακροδεξιά και τον φασισμό

loading...

4 thoughts on “Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» των κατσαπλιάδων δείχνει… δημοψήφισμα

  1. ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΦΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ", ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ", ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ !
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ !!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΑΔΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΟΥΦΟ !!!!!!!!
    ΡΙΞΕΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΟΥΧΛΙΑΣΕΙ….

  2. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ
    ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΘΕΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ:

    Εφημερίς "Ριζοσπάστης" τής 27-6-1925:
    "Ο Μακεδονικός και Θρακικός λαός διεξάγουν ένα επαναστατικό αγώνα γιά την ελευθερία ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, αυτός ο αγώνας γίνεται με τo δίκαιο τού πλήρους ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ".

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΛΕΥΘ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ"
    ("ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΣΕΛ. 399)

  4. Βρε δεν μας χ@@ζουν με τις βλακείες τους.Επειδή ο διεστραμμένος τους εγκέφαλος το΄χει κάψει και βλέπουν το άσπρο-μαύρο,νομίζουν ότι με τέτοια φτηνιάρικα διλλήματα θα μας επηρεάσουν;
    Δεν κατάλαβαν ακόμη ότι τους πήραμε χαμπάρι και ο λόγος τους έχει την αξία των λυμάτων βόθρου;

Comments are closed.