Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ (Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ)

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ












ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΠΠΙΑ ΜΕΡΟΣ Α- 

Από τα παναρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον ανθρωποκτονο εωσφορο, παντοτε σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες. 

Ολα αυτα για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 
Μεταξυ αλλων απο τα αρχαια χρονια ολοι αυτοι οι λαοι μονιμα επιτιθονται στην Ελλαδα.

Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.


Η βασική αιτία της παρακμης της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν το εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Το εωσφορικο δωδεκαθεο μεταξυ αλλων εχει ως το πιο βασικο τελετουργικο του τις ανθρωποθυσιες και την σεξουαλικη διαφθορα.

Aκομη ενας απο τους βασικους θεσμους του δωδεκαθεου  ειναι ο θεσμος της δουλειας.

Το φοινικικο δωδεκαθεο με την σεξουαλικη διαφθορα και με τον θεσμο της δουλειας υπηρξε ανασταλτικος παραγοντας δια την παραπερα εξελιξη της ρωμαικης κοινωνιας σε ηθικο, πνευματικο, στρατιωτικο και σε οικονομικο επιπεδο, σχετικα με την αναπτυξη του ρωμαικου κρατους.

Αυτο διοτι η σεξουαλικη διαφθορα και ο θεσμος της δουλειας επαφεραν στην ηθικη-πνευματικη εξαθλιωση στις
κατωτερες κοινωνικες ταξεις. 


Ομως στο σημειο αυτο να επαναλαβω οτι η κρίση δεν ήταν μονον οικονομικη αλλα πανω απο ολα ηταν ηθικη και πνευματικη. 

Οταν υπαρχει ισχυρη πνευματικη, ηθικη κριση τοτε συνεπεια αυτων των δυο ειναι η πολιτικη, στρατιωτικη και κοινωνικη καταπτωση.

 Η πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν πλεον και μαθηματικα αναποφευκτη. 

Αρκετοι απλοι ρωμαιοι πολιτες είχαν μείνει πλεον άνεργοι, ενω ηταν υποταγμενοι οπως οι σημερινοι νεοραγιαδες, και το μονο το οποιο  ζητουσαν ηταν η σεξουαλικη διαφθορα και τα θεαματα ενω μερικες φορες ζητουσαν απο τους ρωμαιους κυβερνοντες να τους δωσουν λιγα χρηματα παραπανω για την εργασια τους, ειτε να τους δωσουν εργασια.
Μια απο τις μεγαλυτερες συνεπειες της ηθικης παρακμης ειναι και η τοκογλυφια η οποια είχε γινει πλεον θεσμος για την ρωμαικη κρατος.

Η τοκογλυφια ηταν μια πολυ τρομερη κοινωνικη μαστιγα, οπως ηταν και η βαρυτατη φορολογια με την δεκατη.


Τα χαρατσια εξαντλουσαν ολους τους φτωχους δημιουργωντας νεους ανεργους, στους ηδη υπαρχοντες, ή ακομη χειροτερα οι δανειοληπτες που αδυνατουσαν να αποπληρωσουν τα χρεη τους κατεληγαν να γινονται δουλοι. 


Η απογνωση του απλου λαου εξαιτιας της πεινας και της βαριας φορολογιας τους οδηγησε καποιες φορες σε επαναστατικα κινηματα. 


Τα κινηματα, ομως, αυτα δεν ειχαν ως στοχο την ανατροπήη των ρωμαιων αξιωματουχων, αλλά ειχε στοχο να τους δώσουν λιγα παραπάνω ψιχουλα  ως μισθο.

Ολα αυτα γινοταν εξαιτιας της ελειψεως παιδειας και ηθικων αρχων, ενω πανω απο ολα διοτι δεν γνωριζαν τον αληθινο Θεο για αυτο και ειχε δημιουργηθει μια αρνητικη ψυχολογια υποταγης με την ρωμαιους αξιωματουχους. 




Η οριστικη πτωση της ρωμαικης αυτοκρατορίας ειχε ήδη αρχίσει και δεν υπηρχε κατι το οποιο θα την σταματουσε.

Η διοικητικη παραλυσια, η σεξουαλικη και η κοινωνική διαφθορά, σε συνδυασμο με τον ηθικο ξεπεσμο δεν ειχαν  προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια. 


Η ηθικη-πνευματικη καταπτωση εφερε την απελπισια τον φοβο και την απογνωση. 

Ολοι οι ανθρωποι και οι λαοι οι οποιοι ειναι αποκομενοι απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και τον Ιησου Χριστο ειναι τελειως αδυνατον να επιβιωσουν.

Παντοτε οι λαοι αυτοι παρουσιαζουν, κακια, δουλικοτητα,  
ενω παραμενουν αδρανεις σε ολα τα φοβερα εθνικα και κοινωνικα δεινα.


Η ηθική κατρακυλα, ο εωσφορισμος και η σεξουαλικη διαφθορα ήταν πλέον παρα πολυ ισχυρη στις ανωτατες  ταξεις, και σε ολοκληρη την αριστοκρατία της ρωμαικης αυτοκρατοριας, οπως ηταν και στις μεσαιες και κατωτερες κοινωνικες ταξεις. 

Αρχηγοι στην ηθικη και σεξουαλικη διαφθορα ηταν ολοι οι αρχαιοι ρωμαιοι αξιωματουχοι.

Την ιδια στιγμη που αναγεννιοταν ο Ελληνισμος ο χρονος
πλεον μετρουσε αντιστροφα για την καποτε πανισχυρη ρωμαικη αυτοκρατορία.



Στην ιδια ακριβως κατασταση βρεθηκαν και οι προγονοι μας οι αρχαιοι Ελληνες εξαιτιας του Αιγυπτιακου δωδεκαθεου. 

Ομως με το που γνωρισαν τον Χριστιανισμο αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 

Το κομβικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.

Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.  

Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 

Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 

Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.

Εκτος απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και ενα μικρο κομματι γνησιων Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα και πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 

Εκτος απο τα προαναφερομενα οι φοινικες εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  

Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.

Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 

  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
 

Ειναι γεγονος οτι η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε 
με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  

Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 


Το Ελληνικο εθνος με βαση την αδιαμφισβητητη πολιτιστικη του ανωτεροτητα θα επρεπε να ηταν 
αυτοκρατορια μεγαλης χρονικης διακρκειας απο την αρχαιοτητα. 

Δυστυχως οχι μονον δεν εγινε το πιο αυτονοητο ωστε να ειναι η Ελλαδα παγκοσμια                          αυτοκρατορια αλλα απο το 1519 π.χ.,  το ετος κατα το οποιο ηρθαν οι πρωτοι φοινικες σκλαβοι απο την Αιγυτπο, αρχισε η πνευματικη, η ηθικη, και στην συνχεια η πολιτικη και στρατιωτικη καθιζηση των Ελληνων.

Το χειροτερο ηταν οτι κατακερματισαν την Ελλαδα και ξεκινησαν τρομερους εμφυλιους γενοκτονικους πολεμους.  

Το Ελληνικο εθνος θα φτασει στο απογειο του οταν θα ενωθουν και θα γινουν ενα ο Αρχαιος Ελληνικος Πολιτισμος και ο Χριστιανισμος.
Μεχρι τοτε ηταν τελειως αδυνατον ο κορυφαιος μακραν  πολιτισμος  ολων των εποχων που ηταν και ειναι ο Ελληνικος, να φερει απο μονος του στο απογειον της ακμης του το Ελληνικο εθνος.

Αυτο διοτι το Ελληνικο εθνος ειχε καταστρεψει το Φοινικικο δωδεκαθεο.


Για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας, για όλα αυτά τα κοσμοιστορικα γεγοντα αιτια είναι ο Αγιος Κωνσταντινος. Ο Αγιος είναι ενας από τους ανθρώπους, στον οποιο χρωσταμε την υπαρξη μας ως εθνος.
Ο αγιος εμελλε να αλλαξει την ιστορια της ανθρωποτητος.


Ο αγιος ηταν η αιτια, για την δημιουργια της πρωτης παγκόσμιας Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας.


 Δεν υπαρχει αμφιβολια ότι αυτος ο μεγαλος πολιτικος ο Φλαβιος Βαλεριος διεγνωσε αριστα,ολα τα θεικα σημαδια, που του εστειλε ο Θεος, αν και πρωην σατανιστης , ηταν τεραστιο μυαλο, δεν ηταν μέθυσος, ενω δεν πηγαινε για σεξ με την αδερφη του, με την μητερα του στα πλαισια “θρησκευτικης” λατρειας του Εωσφορου, οπως εκαναν ο Καλιγούλας, Καρακαλλας, Κομμοδος, Νερων, κλπ.


Ο Αγιος Κωνσταντινος καταλαβε οτι ακομη και η ανερχομενη χριστιανικη Θρησκεια την ανοδο της και την εξαπλωση της την οφειλει στον αρχαιο ιερο Ελληνικο
πολιτισμο. 
Για αυτο θα παρει την ιστορικη του αποφαση να μεταφερει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους στην Κωνσταντινουπολη για να παραδωσει την διοικηση του κρατους στους Ελληνες.


Ο αγιος Κωνσταντινος με την αποφαση του αυτη αλλαξε την παγκοσμια ιστορια ενω ταυτοχρονα εδωσε παραταση ζωης για ακομη 880 χρονια στην μεχρι τοτε ετοιμοθανατη ρωμαικη αυτοκρατορια.

Γνωριζε πολυ καλα το μεγαλυτερο πολιτικο μυαλο ολων των εποχων ο Αγιος Κωνσταντινος οτι με αυτην την αποφαση του να αλλαξει την πρωτευουσα του ρωμαικου κρατους οτι παραχωρει την διοικηση του κρατους,δια παντος στους ανωτερους σε ηθικο και πνευματικο επιπεδο Ελληνες.


Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. Κανενας δεν ειναι τελειος.


Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα δκορθωνει. 


 
Το σημαντικο πραγμα ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 

Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;

Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως

 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ





ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.




ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ*
















ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ




  









loading...

10 thoughts on “Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ (Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ)

  1. ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ…ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ( ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ! (ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ», ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΝΕΟΣ ΨΩΡΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ)
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    fetim-lato3

    Επεκτείνονται οι απειλές εναντίον της Ελλάδας.
    Μετά τους Τούρκους και τους Σκοπιανούς τώρα έχουμε τους τσάμηδες της λεγόμενης «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς», με τον φερόμενο ως «αρχηγό» Φεστίμ Λατό (Festim Lato) να προβαίνει σε πολεμικές απειλές εναντίον των Ελλήνων πως έχουν έτοιμο «στρατό εισβολής»!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φεστίμ Λατό (Festim Lato) δεν αναγνωρίζεται από το κόμμα των τσάμηδων, το PDIU στην Αλβανία, καθώς αποκαλούν τον ίδιο και τους οπαδούς του «μαϊμού-τσάμηδες» όπως μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

    Διαχειριστής «αλβανοτσάμικης» σελίδας έγραψε ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στον «φόβο της Ελλάδας» από «επιθέσεις των τσάμηδων από τον Βορρά».

    Στο ίδιο σχόλιο παραθέτει δήλωση βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που δεν τον κατονομάζει, ο οποίος φέρεται να είπε ότι «αυτό που έγινε στο Κουμάνοβο των Σκοπίων, θα μπορούσε να γίνει και στη βόρεια Ελλάδα από μια ομάδα που αυτοαποκαλείται ««Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς» – (Ushtria Çlirimtare e Çamërisë ή με τα αρχικά «UÇÇ»).

    Ο διαχειριστής της ίδιας «αλβανοτσάμικης» σελίδας στο Facebook έγραψε πως «ως υπουργός Άμυνας της Κυβέρνησης της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς» σας ενημερώνω ότι αυτός ο στρατιωτικός σχηματισμός δεν είναι είδηση αλλά μια υπάρχουσα δομή του υπουργείου της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και δημιουργήθηκε με απόφαση της κυβέρνησης της Τσαμουριάς και με έγκριση από το κοινοβούλιο…».

    Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο που αυτοί οι τύποι «ξεφύτρωσαν» τώρα που η Αλβανία είναι έτοιμη να υπογράψει μέχρι τον Απρίλιο την συμφωνία οριοθέτησης της ΑΟΖ με την Ελλάδα και την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

    Πάντως δεν είναι προς υποτίμηση καθώς πρόκειται για παραστρατιωτικό σώμα το οποίο θα μπορούσε να προξενήσει πολύ σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα αφού δεν ελέγχεται από τον επίσημο κομματικό φορέα των Αλβανοτσάμηδων στην ΑΛβανία, που σημαίνει ότι εξυπηρετούν άλλες επιδιώξεις

    alvanotsamides1

    Στην κεντρική φωτογραφία ένα «άγημα» από Αλβανοτσάμηδες του UÇÇ παρατάσσεται κάπου στην Ολλανδία.

    festim_lato

    Ο Φεστίμ Λατό, ποζάρει ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα. Όταν δεν συστήνεται ως «πρόεδρος» της… Θεσπρωτίας κυκλοφορεί και ως «Κομαντάντ Τσάμι» (Komandant Cami). Δεν είναι ανέκδοτο, έτσι συστήνεται.

    http://www.unpolitical.gr/2018/02/blog-post_93.html

  2. Χιλιάδες Βορειοελλαδίτες ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στην Αθήνα.

    Τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης βάζουν έκτακτα δρομολόγια και κάνουν ειδική τιμή σε όσους κατέβουν στην πρωτεύουσα για το συλλαλητήριο, ενώ… αναβρασμός επικρατεί και στα περισσότερα ΚΤΕΛ της βόρειας Ελλάδας, αφού άνθρωποι όλων των ηλικιών θέλουν για ακόμα μία φορά να βροντοφωνάξουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

    «Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο. Τα τηλέφωνα έχουν… σπάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν που θέλει να πάει στο συλλαλητήριο χωρίς θέση» λέει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.

    Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τριανταφυλλίδης, όσοι κατέβουν στην Αθήνα το Σάββατο θα πληρώσουν με έκπτωση το εισιτήριο με επιστροφή. Ετσι, η τιμή του θα είναι 45 ευρώ, από 65 που κοστίζει κανονικά.

    «Η ίδια μειωμένη τιμή θα ισχύει και στα πρωινά δρομολόγια της Κυριακής, από τις 05.30 τα ξημερώματα έως τις 10 το πρωί. Κάνουμε αυτή την έκπτωση για να διευκολύνουμε τους διαδηλωτές.

    Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήμουν κι εγώ παρών. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να κατέβω στην Αθήνα, διότι θα πρέπει να είμαι στο ΚΤΕΛ, στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμβάλω στην εξυπηρέτηση του κόσμου» λέει ο κ. Τριανταφυλλίδης.

    «Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Οι Σερραίοι θέλουν να κατέβουν στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου και να ενώσουν τη φωνή τους με όλους τους Έλληνες Πέρα από τους μεμονωμένους πολίτες, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από συλλόγους, οι οποίοι θέλουν να μισθώσουν λεωφορεία» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σερρών Ηλίας Παπαγεωργίου.

    «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μεταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο συλλαλητήριο.

    Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

    Εμείς θα έχουμε το εισιτήριο σε τιμή κόστους, ίσα ίσα για να βγάλουμε τα λειτουργικά έξοδα, αφού δεν θέλουμε να κερδίσουμε από τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

    Το κανονικό κόστος του εισιτηρίου από τη Δράμα για την Αθήνα με επιστροφή είναι 85 ευρώ και αυτή τη φορά θα το χρεώσουμε μεταξύ 50 και 60 ευρώ» τονίζει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δράμας Θόδωρος Χατζόπουλος.

  3. ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΩ ΕΠΕΙΣΕ
    ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ
    ΧΡΗΜΑΤΩΝ,.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΟΙ
    ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ".

    Αυτό το γεγονός καταδεικνύει δόυ πράγματα.

    Ότι αν επαναλαμβάνεις το ίδιο ψέμα κάθε μέρα και επιμένεις σε αυτό τότε αποκτά διαστάσεις «αλήθειας» και ότι οι αφελεις δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχαράσσεται η Ιστορία ενός ένδοξου έθνους όπως το ελληνικό και να ερχεται παρραλληλα ενας γυφτος να μοιραζει πετσινα τρις.

  4. Σε μία άκρως προκλητική κίνηση προχώρησε η Καναδική αυτοαποκαλούμενη “Μακεδονική” ένωση σε ένα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Μακεδονικά superfoods.

    Η ένωση των εθνικιστών Σκοπιανών του Καναδά με επιστολή τους ζητούν από την εταιρεία “Greece to you” να αποσύρει όλα τα προϊόντα της που εστάλησαν στον Καναδά και αναγράφουν ως περιοχή προέλευσης την Μακεδονία και ως χώρα προέλευσης φυσικά την Ελλάδα.

    Μάλιστα οι ενέργειές τους, έγιναν ακόμα πιο εμπρηστικές όταν σε τοπική τους εφημερίδα θρασύτατα στιγματίζουν τα διεθνούς φήμης Ελληνικά superfoods με βάση το μέλι βάζοντας την φωτογραφία του βραβευμένου προϊόντος, το οποίο μάλιστα έχει ψηφιστεί και ως το καλύτερο superfood του κόσμου. Γράφοντας ως τίτλο “Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται τον όρο Μακεδονία στις συσκευασίες σας. Μακεδόνες είμαστε μόνο εμείς”.

    skopia meli.jpg

    polunikis oikonomou.jpgΦυσικά η εταιρεία απάντησε σε έντονο ύφος και όπως ακριβώς άρμοζε σε μία τέτοια περίπτωση στέλνοντας μάλιστα την φωτογραφία που κυκλοφορεί σε όλα τα προφίλ στο facebook με το πρόσωπο του ιδιοκτήτη λέγοντας στον επίλογο της το γνωστό “Μολών λαβέ”.

    Τελικά η εταιρεία συνεχίζει την ραγδαία ανοδική της πορεία κάνοντας εξαγωγές σε 31 χώρες χωρίς φυσικά να αλλάξει την συσκευασία της.

    Το προϊόν για το οποίο έγινε το θέμα είναι αυτό που κατέκτησε πρόσφατα την πρώτη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας, συσκευασίας και αγνότητας .

  5. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Η
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ
    ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΚΛΠ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ
    ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

  6. Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2018 – 10:56 μ.μ

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ. ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Η
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ
    ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ.

  7. Νάσαι καλά κύριε Άγγελε, με τις αναρτήσεις σου μας χαρίζεις
    άφθονο γέλιο τους δύσκολους αυτούς καιρούς.
    Συνέχισε….

  8. ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΓΙΑΣ
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ
    ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

  9. 12.44
    Μην ασχολεισαι με σκουπιδια

  10. XAXAXA. GYΦΤΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
    ΤΗΣ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ.

Comments are closed.