ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

Οι πατριδοκάπηλοι του ΛΑ.Ο.Σ και του Σαμαρά, που έλεγαν προδότη τον Καραμανλή φωτογραφίζονται με φόντο το ηρωϊκό Βέτο, στο Σύνταγμα…

Γεωργιάδης, Βορίδης, Ζερβουδάκης, τα πολιτικά φυντάνια που ανέδειξε το μόρφωμα του Καρατζαφέρη, κυρίως με τη μέθοδο των τηλεπωλήσεων. Οι δύο πρώτοι τσίριζαν από τα έδρανα της Βουλής και αποκαλούσαν τον Κώστα Καραμανλή προδότη όταν έβαζε το Βέτο στο Βουκουρέστι, ο τρίτος σε κάποιο καφενείο κοπάναγε τα τραπέζια όπως κάνει στην τηλεόραση πουλώντας τα κινητά του και «πουλούσε» εκατό κιλά μαγκιάς και είκοσι τόνους εθνικοπατριωτισμού.

Ας είναι καλά ο Αντώνης Σαμαράς που τους έβαλε όλους μαζί πακέτο στη ΝΔ. Αντώνης Σαμαράς, ο άλλος πολιτικός τυχοδιώκτης που έριξε τον Μητσοτάκη το 1993 για τα τηλεπικοινωνιακά συμφέροντα και έκανε καριέρα πουλώντας και αυτός το παραμύθι της «Μακεδονίας».

Όμως ήρθαν αδιάψευστα ντοκουμέντα που φανερώνουν πως ο παντοτινός αρχηγός της πολιτικής άνοιξης υπόγεια και φανερά συναινούσε στην προδοτική σύνθετη ονομασία των Σκοπίων είτε ο ίδιος είτε στελέχη της κυβέρνησής του. (π.χ. Βενιζέλος). Και όλα αυτά φυσικά για την καρέκλα και την εξουσία. Ο Αντώνης είναι πατριώτης λένε ακόμη και σήμερα οι ζαλισμένοι Πολανίτες. Αυτή είναι η γιαλαντζί ταυτότητα του Σαμαρά που είπε και αυτός να ξαραχνιάσει. Για αυτό και έφερε στο συλλαλητήριο μερικούς κλακαδόρους να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Αντώνης Σαμαράς», το σύνθημα δηλαδή της πτώσης της ΝΔ το 1993… Τότε που άνοιξε η πύλη της κολάσεως του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του χρηματιστηρίου, των Ιμίων, των σκανδάλων. Αυτοί οι κλακαδόροι, αυτό ονειρεύτηκαν πάλι στο Σύνταγμα. Πόσο φαιδρό και γελοίο.

Και τώρα τι έγινε; Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου είδαν αυτοί οι γιαλαντζί πατριώτες πως η δύναμη του λαού είναι συγκλονιστική, είπαν να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια του καιροσκοπισμού τους και να το παίξουν λίγο Ελληναράδες.

Ο δε Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο, να σπάσει το εμπάργκο των τηλεπωλήσεων που είχε υποσχεθεί στον Μητσοτάκη και να μπει στον πειρασμό για την χιλιοστή κωλοτούμπα πουλώντας βιβλία για την Μακεδονία…

Γιατί, πριν από αυτό, είχαν συνταχθεί όλοι (ΛΑ.Ο.Σ και ΠΟ.ΛΑΝ) σαν τα αρνάκια πίσω από τη σύνθετη ονομασία που πουλούσε η οικογένεια Μητσοτάκη. Δεν μάσησαν, ούτε όταν άκουσαν τον πατριώτη Κώστα Καραμανλή να δηλώνει πως δεν υπάρχει «Μακεδονικό έθνος». Όταν όμως είδαν τον κόσμο να πλημμυρίζει τη Θεσσαλονίκη, τρόμαξαν.

Η συνέχεια γνωστή. Τσίπρας και Μητσοτάκης χάθηκαν στη μετάφραση και στην προπαγάνδα. Προσπάθησαν να κερδίσουν ο ένας με ψέμματα και ο άλλος με υπέρμετρο ζήλο από κάτι που δεν τους ανήκει.

Το συλλαλητήριο ανήκει μόνο στους Έλληνες που αναγνώρισαν πως το Βέτο του Κώστα Καραμανλή ήταν η κορυφαία πολιτική πράξη (και τελευταία εθνικά πατριωτική της χώρας) που ξεκαθάρισε στις ξένες δυνάμεις πως η Ελλάδα μπορεί να αντισταθεί.

Μετά; Μετά ήρθε ο Γιωργάκης.

Και μετά ο Μητσοτάκης… που την ημέρα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης έκανε σκι.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Υ.Γ.
Δεν ξεχνώ, την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...

7 thoughts on “ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ

  1. Πότε και που αποκάλεσε "προδότη" ο Σαμαράς τον πρόεδρο της δημοκρατίας Καραμανλή, ανώνυμε ψευταρά;
    Ο Σαμαράς διεφώνησε με τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και παραιτήθηκε από υπουργός Εξωτερικών.

  2. ουτε χαρτζηλικι δεν αξιζεισ αρθρογραφε της πςντάρας

  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΒΟ -ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ 1992 ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΗΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

  4. Εσείς τι Συγγένεια έχετε με τον Σαμαρα; μήπως σας έταξε ντοματοπολτό; δεν κατάλαβα τι; η ημέτα ήτο αποκλειστικά και μόνο για το ΛΑΟ της Ελλάδος και όχι για την ψηφοθηρία των ανήκουστων,,,, μας έχετε Ζαλίσει τα αυτά μας, γιαυτό κώφτε το.

  5. Πεντε υπουργοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ απο Μιζεs τη Novartis!
    papatzides.blogspot.gr/2018/02/blog-post_25.html
    Αβραμοπουλοs Λοβερδοs Γεωργιαδηs Βοριδηs και το λουρι τηs…NOVARTIS!
    Η αντιστροφη μετρηση για την αποκαλυψη των ονοματων τεσσαρων(4)πρωτοκλασσατων στελεχων τηs Αντιπολιτευσηs που βρισκονται στη λιστα τηs εταιρειαs NOVARTIS αρχιζει την 1η Φεβρουαριου!
    Η Διαπλοκη προσπαθει με νυχια και δοντια στο εσωτερικο με συνεχειs συσκεψειs μελων τηs στην Αθηναικη Λεσχη να βρει τροπουs μη δημοσιοποιησηs των στοιχειων!
    Στιs συσκεψειs τηs Αθηναικηs Λεσχηs που γινονται σε ιδιαιτερο"πριβε χωρο"συχνη ειναι η παρουσια δυο υψηλοβαθμων δικαστικων λειτουργων και τραπεζικων στελεχων!Εκει αναλλασονται πληροφοριεs και οικοδομειται απο τωρα η"αμυνα"στη δικαστικη εξελιξη!
    ixnos.blogspot.gr/2018/02/novartis.html
    Ο Μykonian Βοριδηs δινει το στιγμα τηs νεοφιλελευθερηs ΝΔ:Σωστο το νομοσχεδιο για την αλλαγη φυλλου!
    paspartoy.blogspot.gr/2017/10/mykonian.html
    Ο Γεωργιαδηs Διαφημιζει Ζερβουδακη(Για τη Β'Αθηνων)-Τωρα καταλαβεs Γιατι"εφαγαν"την Παπακωστα;
    Τι ακριβωs δεν καταλαβαινειs;
    Zer εισαι το νεο μαs ειδωλο!Ψηφο στον Mr Zer μαs ηρθε φρεσκοs-φρεσκοs απο τον Καρατζαφερη!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/10/27/
    Σαμαραs-Γεωργιαδηs:Τα συνεταιρακια απο την Πολιτικη Ανοιξη και το ΛΑ.Ο.Σ Ετοιμα για Νεεs Ανακατωσουρεs!
    kentrodexios.wordpress.com/2017/10/29/

  6. δυδτυχης ΕΛΛΑΣ με τα γομαρια που γεννας

  7. μα αφου ειναι εθνικοφρονες τα παληκαρια

Comments are closed.