Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «εισβάλει» στο Αιγαίο και προκαλεί ψαρεύοντας ο ίδιος παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Υδατα (φωτό, βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί και το… ψάρεμα για να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία και να αμφισβητήσει τα όρια των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ).

Επιβιβάστηκε σε τουρκικό αλιευτικό που ψαρεύει παράνομα σε ελληνικά ύδατα, επιβραβεύοντας έτσι την παράνομη τουρκική δραστηριότητα και στέλνοντας μήνυμα για αναβάθμιση της προκλητικότητας της Άγκυρας στο Αιγαίο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάστηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και έχουν δοθεί από Έλληνα ψαρά. Είναι αποκαλυπτικές της προπαγάνδας που κάνει η Τουρκία και του «ντοπαρίσματος» της κοινής γνώμης κατά της Ελλάδας, με στόχο την πρόκληση ενός «θερμού επεισοδίου» που θα επιτρέψει στον Ερντογάν να μπορέσει να απεγκλωβιστεί από την Αφρίν ώστε να μην εμπλακεί σε έναν συνεχή πόλεμο φθοράς με τους Κούρδους αλλά και έναν μαζικότερου είδους με την ίδια την Δαμασκό.

Αυτές λοιπόν οι φωτογραφίες δείχνουν το Τούρκο πρόεδρο να έχει επιβιβαστεί σε τουρκικό αλιευτικό, ένα απ΄ αυτά που εμπλέκονται σε “ναυμαχίες” με ελληνικά σκάφη στα Ίμια, αλλά και σε άλλες περιοχές του Αιγαίου όπου οι Τούρκοι ψαράδες αυθαίρετα εμφανίζονται για να ψαρέψουν.

Πολλά απ΄ αυτά τα αλιευτικά σκάφη βεβαίως, δεν είναι μόνο ψαράδικα. Κάνουν κι άλλες δουλειές όπως φαίνεται… Χρησιμοποιούνται από την Τουρκία για να προκαλούν ένταση και να προκαλούν επεισόδια, “μετρώντας” αντιδράσεις. Οι παρεμβάσεις των σκαφών της τουρκικής Ακτοφυλακής και του Ναυτικού έρχονται πετά από κλήσεις των ψαράδων.

loading...

2 thoughts on “Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «εισβάλει» στο Αιγαίο και προκαλεί ψαρεύοντας ο ίδιος παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Υδατα (φωτό, βίντεο)

  1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ??

    ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ, ΕΜΕΙΝΕΣ ΨΩΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΗΛΙΘΙΕ….

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ, ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ….

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΟΜΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ?

    ΧΑ-ΧΑ !

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ " ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΦΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΚΥΛΟΥ!!

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΙΑ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ …..

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΙ' ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΝ!!

    ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΒΛΑΚΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΕΣ !

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΧΑΣΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΚΑΡΙΖΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥΓΓΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΑΡΙΞΙΕΣ….

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !

    ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΥΚΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !

    ΕΣΥ, ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ, ΕΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ !

    ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΙ' ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ !

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ?

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΟΛΟ " ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ" ΓΡΑΦΕΙ. ΓΙΑΤΙ ?

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ?

    ΤΟΣΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΠΙΑ…

    ΦΟΒΑΣΘΕ ΚΑΤΙ ?

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.