ΣΟΚ: ΒΕΤΟ σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε. από Βουλγαρία για το όνομα “Μακεδονία”! Αλλάζουν όλα…

Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αυτοκτονικές τάσεις δεχόμενη να παραδώσει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, ευτυχώς οι Βούλγαροι για δικούς τους λόγους φαίνεται ότι… θα μας σώσουν.

«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη και αρνήθηκε κάθετα την ονομασία Βόρεια Μακεδονία.

Η πρόταση είναι «απόλυτα απαράδεκτη για μας επειδή τα νοτιοδυτικά τμήματα της Βουλγαρίας συμπεριλαμβάνονται σε παρόμοια ονομασία, από γεωγραφική άποψη.  Κι αυτό θα μπορούσε να γίνει προϋπόθεση για εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Βουλγαρίας» ξεκαθάρισε ο Μπορίσοφ.

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΑ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΕΤΟ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ…;;;

loading...

3 thoughts on “ΣΟΚ: ΒΕΤΟ σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε. από Βουλγαρία για το όνομα “Μακεδονία”! Αλλάζουν όλα…

  1. ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΝ '' ΙΣΤΟΡΙΑ '' ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΑΝΕ ΒΙΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ Ε! ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΙ ΒΕΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΝΕ

  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!!, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΩΝ . Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ .

  3. ΕΕΕΕΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Τ Ω Ρ Α…..ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟ…..ΕΕΕΕ;……ΟΙ…..Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ…………ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ………ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΜΗ ΠΩ ΤΗ ΛΕΞΗ….ΘΑ ΜΑΣ ΚΩΨΟΥΝ ΣΤΟΝ…….ΑΕΡΑ……..ΚΟΚΚΙΝΗΣ…….ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ….

Comments are closed.