Νέα επίθεση του Πολάκη κατά του Άδωνι: Ήταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ…

Νέα επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

“Ειπε πως θα μας γδάρει το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο ……

“Ηταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ”…..

…τικ-τακ,τικ-τακ,τικ-τακ……” έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρότι δεν τον κατονομάζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε την Παρασκευή στον ALPHA για την υπόθεση Novartis:
“Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω”.

loading...

2 thoughts on “Νέα επίθεση του Πολάκη κατά του Άδωνι: Ήταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ…

  1. ΠΟΛΑΚΗ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΞΑΔΕΡΦΗ
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΟΣ ΤΟ ΑΠΛΥΤΟ ΑΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΤΡΑΣ ΒΡΩΜΙΑΣ…ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΔΟΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΟΣ? ΜΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΠΟΡΔΗ …ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΦΤΟΥΥΥΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΤΟΥΥΥΥ!!!

Comments are closed.