ΔΕΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ … Α.Τσίπρας προς Ν.Αναστασιάδη για ματαίωση γεώτρησης: «Δεν είναι ώρα για κλιμάκωση – Δεν έχουμε δυνάμεις»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε πριν λίγο σε συνομιλία του με τον Κύπριο πρόεδρο Ν.Αναστασιάδη ότι η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να αποστείλει αεροναυτικές δυνάμεις και  να βοηθήσει ενεργά την Κύπρο στο θέμα της γεώτρησης που μπλόκαραν τα τουρκικά πολεμικά στο βυθοτεμάχιο “3” της κυπριακής ΑΟΖ.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που είχε πριν από πέντε ώρες περίπου, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, συζήτησαν την κατάσταση όπως εξελίσσεται μετά την ανανέωση της τουρκικής NAVTEX στο τεμάχιο 3 της κυπριακής ΑΟΖ και απόλυτα έγκυρες πηγές από την Κύπρο, μεταδίδουν ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός σύστησε ψυχραιμία και αναζήτηση συμμαχιών στον διεθνή περίγυρο, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την άρνηση της Ιταλίας να υποστηρίξει την ΕΝΙ.

Σε ότι αφορά την πιθανή στρατιωτική στήριξη από την Ελλάδα, κρίθηκε ότι “Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλιμακωθεί η κατάσταση, δεν θα παίξουμε το παιχνίδι της Τουρκίας” και θα περιμένουν πώς θα τοποθετηθεί η Ευρωπαϊκή Ενωση στο ζήτημα.

Για όσους βιαστούν να κατηγορήσουν τον Α.Τσίπρα, να σημειώσουμε ότι η πιθανή περιοχή επιχειρήσεων είναι περίπου στις ακτές του… Λιβάνου. Για να γίνει μια τέτοια επιχείρηση έπρεπε να υπάρχουν βάσεις του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας στην ίδια την Κύπρο.

Οταν κλείνουν και αυτές που έχουν στην Ελλάδα οι Ενοπλες Δυνάμεις, λόγω Μνημονίων και οικονομικής καταστροφής, είναι μάλλον αδύνατον να σκεφθεί μια ελληνική κυβέρνηση στρατηγικά και να αποκτήσει μόνιμη αεροναυτική παρουσία στη Κύπρο.

Πάντως ο Α.Τσίπρας είπε ότι θα ενημερωθούν όλα τα αρμόδια όργανα της ΕΕ, καθώς και οι ΗΠΑ δια της διπλωματικής οδού.

Για το ζήτημα έχει ενημερωθεί και το Ισραήλ, το οποίο δια της διπλωματικής οδού δήλωσε “Την στήριξη του Τελ Αβίβ  στην προσπάθεια και τα δικαιώματα της Λευκωσίας”, αλλά μέχρι εκεί. Ισραηλινά αεροσκάφη επιτήρησης παρακολουθούν την αποχώρηση του SAIPEM το οποίο βάζει πλώρη για το Μαρόκο.

Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Κύπρο υπό τον Νίκο Αναστασιάδη για να συζητηθούν οι χειρισμοί της Λευκωσίας ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.

Αρχικώς ήταν προγραμματισμένες κατ ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη με τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά μετά την ανανέωση της NAVTEX ο σχεδιασμό άλλαξε.

Το ζήτημα είναι ότι πλέον στην πράξη ακυρώνονται όλες οι άδειες που έχει δώσει η Κύπρος για έρευνες εντός της ΑΟΖ της χώρας, καθώς τα τουρκικά πολεμικά θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνουν άλλες έρευνες.

Η αποχώρηση του SAIPEM 12000 και κυρίως η στάση της Ιταλίας, έχουν προβληματίσει βαθιά της ελληνική και την κυπριακή πλευρά, καθώς το συγκεκριμένο κοίτασμα είναι βέβαιο ότι κρύβει τεράστια ποσότητα φυσικού αερίου.

loading...

6 thoughts on “ΔΕΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ … Α.Τσίπρας προς Ν.Αναστασιάδη για ματαίωση γεώτρησης: «Δεν είναι ώρα για κλιμάκωση – Δεν έχουμε δυνάμεις»

  1. ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Στο εγγύς αιώνιο μέλλον…
    οι Έλληνες από προσκυνητές της χρυσής αγελάδας θα μεταμορφωθούν σε Υιούς του Θεού.

    Η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει από την λήθη που την φόρεσαν στα μυαλά οι διδάσκαλοι της παγκόσμιας τάξης των εβραϊκών πραγμάτων στα πρέπει της Ανθρωπότητας.

    Η Ολύμπια φλόγα θα ανάψει πρώτα στην Ελλάδα… και αιώνια όλοι οι λαοί θα την προσκυνούν ως Πνεύμα Ουράνιο, διότι θα λάμψη η Αλήθεια.

    Η Αιωνιότητα της παρουσίας του Υψίστου Χριστού θα καίει μέσα στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

    Οι άνθρωποι ποτέ δεν θα φθονούν ξανά, εκτός από μια χούφτα εβραίους που δεν θα ξέρουν που να κρύψουν τα μούτρα τους γιατί θα ντρέπονται… ο κόσμος θα τους γνωρίζει πια ως απάνθρωπους καταραστές όλων των εθνών… και ως παιδεραστές… ομοφυλόφιλοι ισραηλίτες και ανώμαλοι αιμομίκτες…

    Τα μοναστήρια θα γίνουν νοσοκομεία και σχολεία και πανεπιστήμια…

    Ο ορυκτός πλούτος …εκτός το πετρέλαιο που δεν το χρειαζόμαστε (θα έχουμε δωρεάν ενέργεια από καύσιμα- από το νερό). Όλοι οι Έλληνες θα παίρνουν Επίδομα Θεού…και ο κάθε Έλλην από μόνος του θα εργάζεται σύμφωνα με την Ουράνια παιδεία του Νέου Βυζαντίου με την καρδιά Του· και όχι για να δουλεύει, αλλά για να προσφέρει.

    Τα φάρμακα των εβραίων όλα θα καταργηθούν και η φαρμακευτική αγωγή των Ελλήνων θα δίνεται δωρεάν σε όλους…ο ασθένειες κατά το 95% θα αφανιστούν.

    Η παιδεία θα είναι δωρεάν, οι Έλληνες θα έχουν δωρεάν γη και υπηρεσίες.

    Οι Εκκλησίες των διασκορπισμένων φατριών θα καταργηθούν και θα ενωθούν εις Μίαν Ελληνική του Ιησού Χριστού της Σίβυλλας Ορθοδοξία…. και ο Θεός Αγάπη θα σπουδάζει την Αλήθεια στα παιδιά μας με Ηρόδοτο, Θουκυδίδη και όλα τα Ελληνικά του Θεού δώρα.

    Οι πόρνοι ντυμένοι ως ιερείς θα φανερωθούν στα μάτια όλου του κόσμου και θα διαγραφούν μαζί με τους εβραίους ψευδοπροφήτες αρχιμανδρίτες από το βιβλίο της Ζωής του Θεού, που στα χέρια μου παρέδωσαν οι άγγελοι Του.

    Τα δώδεκα πάθη της ψυχής του Ανθρώπου θα πάψουν να είναι θεοί …αλλά διδάσκαλοι…

    Πολλά ακόμα έχω να πω… ως προφήτης του Θεού των Ελλήνων,
    μα ο Ουρανός περιμένει πρώτα την μετάνοια σας…….
    Δεχθείτε την ήττα σας από την Σοφία του Ιησού Χριστού.

    Αδελφωθείτε Έλληνες ….
    και δοξάσατε τον Θεό…και αποταχθείτε τον θεό του σατανά σας των Εβραίων…. της ιεράς εκκλησίας του ισραήλ από την εκκλησία του Ιησού Χριστού.
    αμήν.

    ιωάννης βασιλεύς της αιώνιας Ελλάδος, μη εβραίος αλλά δικαστής της Εκκλησίας του Θεού των Ουρανών, ευλογημένος από τους Αγίους ταξιάρχες… ηγούμενος της Ορθόδοξης των Ελλήνων ουράνιας γης… και με το αίμα Μου το ευλογημένο των Κομνηνών εγώ ο πένης σας το υπογράφω…

    Αμήν στο Όνομα της Αειπάρθενης Παναγίας και Βασίλισσας του κόσμου…μητέρας του Θεού των Ορθόδοξων Ελλήνων…αμήν!

    Αναρτήθηκε από socratesnios στι

  2. 43 Τ0ΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΕΙΔΕΙΣ ''ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ'' ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΜΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΕΤΟΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ -ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΝΑ ΧΕΣΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ?…ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΜΕΝΕΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ''ΜΟΛΥΒΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΡΥΠΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ? ΑΚΟΥΣ Η ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ? ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ!!!!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΜΑΛΑΚΑ ΞΥΠΝΑ!!!!

  3. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ )ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΝΕΔΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ,ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΒΡΣΧΟΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΣΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΣΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ,ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΣΑ ΣΤΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΙΘΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΥΤΙΚΟΤΡΟΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ .Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .

  4. ΚΑΛΑ ΡΕΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ?
    ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ, ΔΩΣΕ ΚΙΑΠΟ ΔΩ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΛΕΜΕ.. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  5. Ψέματα είναι;
    Ουτε δυνάμεις ουτε λεφτά εχουμε.
    Ολα τα λεφτα πανε για μισθους και συντάξεις ναυάρχων στρατηγών και στελεχών!!!!!!!
    To many generals not enough solders.

  6. ENAΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ..!

Comments are closed.