ΛΟΛΑ ΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!


ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΒΙΝΤΕΟ

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η αγάπη των πλούσιων και επιτυχημένων μαρξιστών, που μοιράζονται τα...
υπουργεία της Κομμουνιστικής Κυβέρνησης Τσίπρα, προς τους φτωχούς και ανήμπορους αγγίζει τα όρια της διαστροφής.

Μην δουν ταλαίπωρο άνθρωπο, θα τον καθίσουν υποχρεωτικά και θα τον ταΐσουν από το συσσίτιο και τα γεμιστά της Θεανώς Φωτίου, θέλει δεν θέλει. Στην ανάγκη θα τον αλυσοδέσουν. «Αν δεν φας όλο το φαΐ σου, θα…»


Αφορμή για αυτό το σημείωμα είναι η νέα μουσολινικού ύφους προπαγανδιστική παραγωγή για ακόμα ένα «δίκαιο που έγινε πράξη» και μπορεί κανείς να την βρει εύκολα στο you tube. Προσοχή, έχει απενεργοποιηθεί ο σχολιασμός. «Ουδέν σχόλιον», απαντά ξερά ο διαδικτυακός υπουργός Προπαγάνδας.

Φανταζόμασταν ότι είχε περάσει –επιτέλους– στην ιστορία η βδελυρή συνήθεια των πολιτικών να εκμεταλλεύονται την παιδική αθωότητα για να κερδίσουν λίγες ψήφους παραπάνω· ποιός δεν θυμάται τις ανθοδέσμες που έτρεχαν σκοντάφτοντας να προσφέρουν κακόμοιρα στολισμένα παιδάκια στους πολιτικούς των δεκαετιών ’80s και ’90s στις περιοδείες τους;

Αμ, δε! Οι αριστεροί διοικητές του προτεκτοράτου μας, στη μανία τους να ξεπεράσουν όλους τους προκατόχους τους στον λαϊκισμό και τη φαυλότητα, ξέθαψαν και αυτό το μεσαιωνικό έθιμο και μάλιστα επί τα χείρω.

Ο λόγος για τα «υγιεινά σχολικά γεύματα», μια πρωτοβουλία της Κομισιόν από το 2006 με αποκλειστικό στόχο την απόκτηση υγιεινών συνηθειών διατροφής από τους μαθητές και την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε σε όλες τις χώρες της ΕΕ και διατίθενται γι’ αυτό το σκοπό 250 εκατομμύρια ευρώ.

Η Συριζαίικη εξουσία αρχικώς αγνόησε πλήρως τις συστάσεις της Κομισιόν τα έτη 2015 και 2016 και ήταν η μοναδική χώρα της Ε.Ε. που δεν υπέβαλλε καν αίτημα το 2015 (EURACTIV.com, 2018), με αποτέλεσμα να μην λάβει ούτε ένα ευρώ από τα 3.1 εκατομμύρια, ενώ έχασε και την δεύτερη προθεσμία για το 2016-’17 λόγω γραφειοκρατίας και καθυστερήσεων.Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]