Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΔΑ ΜΕΡΟΣ Α

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ 
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ 
ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ 
ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝ 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 
ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ 
ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-ΗΘΙΚΟ
ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ 
ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ
ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ 
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ-ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η 
ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ.

Το Ελληνικο εθνος για οσους δεν γνωριζουν βρισκεται υπο κατοχη ξενων δυναμεων απο το 1832 μ.χ. 


Για αυτο μας επεβαλλαν και γερμανο Βασιλια απο το ιδιο ετος. 

Δυστυχως το αιμα, οι θυσιες, οι κακουχιες, οι απωλειες και οι περιουσιες των Ηρωων του 1821 πηγαν χαμενες.

Δεκα μονον χρονια μετα απο την επανασταση του 1821 η Ελλαδα βρεθηκε υπο κηδεμονια και νεα σκλαβια.

Σε ενα σκλαβωμενο κρατος οι ισχυροι ξενοι δυναστες αποφασιζουν μεταλυ πολλων αλλων για το ποιες θα ειναι οι εθνικες εορτες των Ελληνων.(1)

Οι νεοταξιτες γερμανοι ηταν και ειναι εκεινοι οι οποιοι δεν επιτρεπουν να εορταστει καμια απολυτως εθνικη μας επετειο απο την μεσαιωνικη εποχη.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

Οι γερμανοι είναι ο μοναδικος λαος κατά τον μεσαιωνα,που δεν διεκδικουσε μονον τα εδάφη της αυτοκρατοριας, με πολεμους, ειτε μονο σε διπλωματικο επιπεδο στην συνεχεια, αλλα διεκδικουσε και τους τιτλους παγκόσμιας εξουσιας των Ελλήνων.

Ολοι οι υπολοιποι λαοι ηθελαν μονον να μας πολεμουν και να μας αφανισουν κατά τον μεσαιωνα.



 Οι λαοι αυτοι ηταν οι περσες, οι Αραβες, οι Βουλγαροι, οι Σελτζούκοι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι πετσενεγοι, οι κουμανοι, οι ουγγροι, οι χαζαροι, κλπ. 


Ολοι αυτοι οι λαοι γυρευαν να μας καταστρεψουν, ειτε καποιοι αλλοι λαοι μικροτερης δυναμικότητας , να μας κανουν οσο μεγαλυτερο κακο γινεται. 



Ολοι αυτοι οι λαοι ποτε δεν διεκδικησαν τους τιτλους εξουσιας των Ελληνων (ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι, υπηκοοι, ρωμαικη αυτοκρατορια), οι μονοι που το εκαναν ηταν οι γερμανοι. 




Για αυτό ως σφετεριστες, από την στιγμη που δεν ηταν ικανοι να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, με τα οπλα, ονομασαν παρανομα το κρατος τους ” αγια ρωμαικη αυτοκρατορια”.
Από εκεινη την χρονικη στιγμη αρχισε η αντιστροφη μετρηση. 



Οι γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. 


Με ορμητηριο αυτές της δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν ολους εκεινους τους αιωνες οι Ελληνες, στους γερμανους, ουννους, γοτθους, βησιγοτθους, οστρογοτθους, βανδαλους κλπ. 



Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο,με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. 






Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem, o Ioυλιος διεταξε να σφαχτουν ολοι οι γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. 



Οι ορδες των βαρβαρων γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν.


Ηταν η εποχη που o αυτοκρατορας μεγας Θεοδόσιος ο α.εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι γερμανοι της καταστροφες ,ηταν να προσληφθουν μαζικα ,ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο.

Πραγματικα τους προσελαβε ,οι γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμενοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες.

Οι Γερμανοι ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα ,να κανουν γαμους με Ελληνιδες. 



Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι , οπου συνεχιζαν κανονικα της επιδρομες μεχρι την Πελοπονησο. 




Οι Γερμανοι στρατηγοι γινονται η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, και αποφασιζουν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. 




Τοτε οι γεναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου ,πηραν την κατασταση στα χερια τους. 



Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. 



Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

Οι Γερμανοι εχασαν κάθε εξουσια μεσα στην αυτοκρατορια, ενώ μεχρι την εποχη του Ιουστινιανού του α, ειχαν πλεον εξασθενησει ως στρατιωτικη δυναμη.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. 
Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Το αποτελεσμα ηταν , να καταλαβουν ότι δεν μπορουν να κατακτησουν την Ελλαδα με τα οπλα. Για αυτό με εντολη των Εωσφοριστων της “νεας” ταξης αποσυρθηκαν στην δυση.
Οι φοβερες επιδρομες επι 2,5 αιωνες αδιάκοπα, εις βαρος της Ελλαδος , ειχαν πλεον σταματησει.
Στην Ιταλια και στις υπολοιπες περιοχες που εγκατασταθηκαν ,θα ιδρυσουν κρατος την “Αγια ” εωσφορικη “ρωμαικη ” αυτοκρατορια. 
Μαζι τους πηγε και το Βατικανο. το 800 μ.Χ., με την στεψη του καρλομαγνου ,από τον παπα Λεων τον γ, το Βατικανο ειχε περασει επίσημος πλεον στις ταξεις του εωσφορισμου .
Επειδή οι γερμανοι δεν ηταν πλεον σε θεση ,ολους εκεινους τους αιωνες να διεκδικησουν, με τα οπλα την Ελλαδα , την διεκδικουν στον διπλωματικο τομεα.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. 


Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια..


Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι τιτλοι για τους Ελληνες του μεσαιωνα. Διοτι το κρατος αυτό , την ρωμαικη αυτοκρατορια , δεν την δημιουργήσαμε εμεις οι Ελληνες, αλλα οι αρχαιοι Ρωμαιοι, μεχρι που ενας εξ αυτων, μας παρεδωσε την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

Σε περιπτωση που οι ιεροι και αγιοι προγονοι μας αλλαζαν την ονομασια της αυτοκρατοριας, από Ρωμαικη, σε Ελληνικη, αμεσως θα χαναμε την εξουσια, στα περισσοτερα αν οχι σε ολα εδάφη  της Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Ακομη ως εθνος το οποιο είναι ανωτερο ολων των υπολοιπων σε πνευματικο και πολιτιστικο επιπεδο επρεπε να τιμησουμε τους δυο κληροδοτες.αγιους οι οποιοι είναι ταυτόχρονα οι μεγαλυτεροι εθνικοι ευεργετες ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος.
 
Αυτοι οι δυο αγιοι μας παρεεδωσαν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Ποτε να μην ξεχνατε οτι οι γερμανοι οταν απετυχαν να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια με συνεπεια να αποσυρθουν στην Δυση, ηταν οι μονοι οι οποιοι πηγαν και πολεμησαν μαζι με τους Περσες και εναντια στους Ελληνες κατα την Βασιλιεα του Μεγα 

Ηρακλειου. (2)

Ειναι θλιβερο αλλα το ενδοξοτερο εθνος στο κοσμο διοτι ειναι εκ νεου στα δεσμα των νεοταξιτων και εχει απωλεσει την εθνικη του κυριαρχια δεν εορταζει τις εννα κατα σειρα μεγαλυτερες του εθνικες εορτες. 

Αυτες ειναι :  

1) Oι περσικοι πολεμοι (Μαραθωνας, Σαλαμινα, Πλαταιες). 

Ειναι οι  πρωτες μεγαλες και καθοριστικες ηττες του εβραικου δωδεκαθεου και της παγκοσμιας εωσφορικης περσικης αυτοκρατοριας.

Την περσικη, την Ρωμαικη οπως και την μωμεθανικη αυτοκρατορια της δημιουργησαν οι εωσφοριστες εβραιοι δωδεκαθειστες, οι οποιοι ουδεποτε τολμησαν να αντιμετωπισουν τους Ελληνες ως εθνος σε εναν  οποιοδηποτε πολεμο ανα τους αιωνες. 


Το ιδιο εκακαν και με τους υπολοιπους λαους που εστελναν εναντιον μας ομως οι γερμανοι, οι τουρκοι, οι βουλγαροι, οι ρωσοι, οι ουγγροι, οι σλαβοι, οι αβαροι κλπ. 

Ποτε δεν τολμησαν οι γνησιοι Εβραιοι να πολεμησουν το Ελληνικο εθνος. 

Παντοτε εβαζαν αλλους λαους αλλα και τα σημιτικα παρακλαδια οπως ειναι οι Φοινικες να μας πολεμουν.

2) Το επος του Αλεξανδρου. 

3) Το επος του Λεωνιδα στις Θερμοπυλες. 

4) Το απογειον της Ελληνικης-ρωμαικης δυναμεως με τον ιερο και αγιο Βασιλειο τον β.

5) Οι σταυροφοριες του Αργαλεου θανατου των Σαρακηνων (αγιος Νικηφορος).  

6) Η αλωση της πολεως απο τους Τουρκους το 1453. 

7) Η απελευθερωση του Ελληνικου εθνους απο την Ρωμαικη κυριαρχια το 324 μ.χ., και  η αποδοχη της Χριστιανικης θρησκειας απο τους Ελληνες


Εξαιτιας των χρηστων ηθων, της ορθοδοξιας και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,
εγιναν διοικητες στο 

(ρωμαικο κρατος), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.


Το κομβικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.

Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.  

Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 

Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 

Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.

Εκτος απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και ενα μικρο κομματι γνησιων Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα και πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 

Εκτος απο τα προαναφερομενα οι φοινικες εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  

Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.

Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 

  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
 

Ειναι γεγονος οτι η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε 
με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  



8)Των αγιων Ιεραρχων Μ.Βασιλειου, Αγιου Γρηγοριου, Ιωαννη του Χρυσοστομου και Αγιου Γρηγοριου Νυσσης. 


Οι τεσσερις μεγαλυτεροι νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι ολων των εποχων μεσα απο την ενωση του Πλατωνα με τον Χριστο, και την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδιασκαλιας μεσα στην ορθοδοξια εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο και αλλαξαν δια παντος την Ελληνικη και την  παγκοσμια ιστορια.


9) Το μεγαλυτερο και θρυλικοτερο επος ολων των εποχων απο καταβολης του Ελληνικου εθνους η
θρυλικη-χριστιανικη Ηρακλειαδα με τον Ελληνα απο την αγιοτοκο Καππαδοκια τον Ηρακλειο. 

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας, με την ανοδο του

 στον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο, θα βρει 

το κρατος 

τελειως χρεοκοπημενο. 

 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.


Στους αγιους τοπους εκτος από της πολυ αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους, το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν και τον ναο του Παναγιου ταφου,
εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, ενω πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 


Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον βασιλια Ηρακλειο, καθως και ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε
ολους τους τομεις, (στρατιωτικο, διοικητικο, 
πολιτικοεκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 

Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.

Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 


Να μην ξεχνατε ποτε μια απο τις προσωπικες    μου ιστορικες παρατηρησεις οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 


Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 


Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

ΠΩΣ ΕΠΕΤΥΧΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ; 

O  Ελληνας Ηρακλειος συνδυασε αριστα τις μοναδικες 
πηγες ζωης του Ελληνικου εθνους. 

Ο Ιδιος ηταν λογιος και λατρευε τον Πλατωνα και εναν απο τους μεγαλυτερους νεοπλατωνικους φιλοσοφους τον αγιο Γρηγοριο τον Ναζιανζηνο. 


ΤΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ 
ΑΜΥΝΑ ;


ΚΡΕΙΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ. 

 ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ.

Ο αγιος Γρηγοριος ως  νεοπλατωνικος φιλοσοφος ηταν απολυτως συμφωνος με το ιερο αξιωμα του Αριστοκλη, που διδαξε οτι απο την μητερα, τον πατερα και ολους τους αλλους προγονους η Ελλαδα ειναι το ιεροτερο, το το σεβαστοτερο και τον πολυτιμοτερο πραγμα. 


Οπως μας διδαξε ο παρα πολυ μεγαλος αγιος της
Ορθοδοξιας μας, δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που πολεμα για να κατατροπωσει τον εχθρο, απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα, την πιστη του και την πατριδα του.  

Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να ζησουμε για να αγαπησουμε, για να προσφερουμε. 

Επισης με αυτην την νεοταξικη και εωσφορικη λογικη θα ειχε εξαφανσιτει απο τον παγκοσμιο χαρτη πολλους αιωνες πριν το Ελληνικο εθνος.

Δεν ειναι χριστιανικο και λογικο να αγαπαμε τους εχθρους μας μεχρι θανατου. 

Ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος εξησε κατα την εποχη την οποια οι γερμανοι απειλουσαν με αφανισμο την Ελληνικη-ρωμαικη αυκτρατορια. 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ  ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΙΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,
Ηταν εντελως αδυνατον ενας απο τους κορυφαιους αγιους της ορθοδοξιας, ο οποιος προσφερε τα παντα στο Ελληνικο εθνος για να επιβιωσει και παραλληλα για να μεγαλουργησει τους επομενους αιωνες να διδασκει πραγματα εναντια στον Ιησου Χριστο. 

Τις διδαχες του αγιου Γρηγοριου της ασπαστηκαν και εφαρμοσαν ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες, αρχιστρατηγοι, στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.
Επισης ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης μας διδαξε οτι τους Ελληνες πρεπει να κυβερνουν οι λογιοι -φιλοσοφοι βασιλεις οι οποιοι ειναι ικανοτεροι και γεναιοτεροι απο ολους τους υπολοιπους Ελληνες. 

Ο κορυφαιος λογιος Ελληνας βασιλευς ηταν ο Ηρακλειος. 

Επισης ο Ηρακλειος ειναι ο δευτερος μεγαλυτερος Ελληνας ολων των εποχων μετα τον ιερο Βασιλειο τον β. 

Στα πολεμικα κατορθωματα ο Ηρακλειος ξεπερασε ολους τους υπολοιπους Ελληνες απο την ημερα που δημιουργηθηκε το Ελληνικο εθνος, εντουτοις σε ολους τους υπολοιπους τομεις υστερει σε σχεση με τον ιερο Βασιλειο τον β. 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.


Την εποχη του Ιουστινιανου του α,

θα κλεισουν προσωρινα οι κατ ευφημισμον “Ελληνικες φιλοσοφικες σχολες”. 


Ομως 

με την ανοδο του πρωτου Ελληνα αυτοκρατορα στον θρονο ανοιγουν εκ νεου οι γνησιες 

Ελληνικες φιλοσοφικες σχολες. 

Πριν απο τον Ηρακλειο οι προηγουμενοι αυτοκρατορες ειχαν κλειστες τις “Ελληνικες φιλοσοφικες” σχολες οι οποιες θα ανοιξουν εκ νεου μονον με τα πραγματικα  μαθηματα των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων και χωρις τις τελετες μαγειας των δωδεκαθεστων εβραιων απο την αιγυπτο.
ΣΩΣΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Ο
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ
ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ.
Δικαιως εκλεισε ο Ιουστινιανος της φιλοσοφικες σχολες, διοτι οι τελευταίοι νεοπλατωνικοί Ιάμβλιχος και Πρόκλος δεν ήσαν τόσον φιλόσοφοι όσον ιερείς μιας εωσφωρικής και ανυπάρκτου θρησκείας» (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.457). 

Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης μαυρης μαγείας, του  εωσφορικου-φοινικικου δωδεκαθεου 

γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό τους το 529μ.Χ. από τον Ιουστινιανό. 

Η ενεργεια, του Ιουστινιανού, να κλεισει τα κεντρα μαυρης μαγειας του εωσφορικου δωδεκαθεου ήταν μεν πολύ σωστή, όμως σε καμια περιπτωση δεν επρεπε να τους απομακρυνει από την Ελλαδα. 
Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις.
 Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, π.χ. ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες. «Μάγοι υπό ποικίλα ονόματα, ως φαρμακομάντεις, ιατρομάντεις, βωμολόχοι, αγύρται κλπ, έχοντας ως βοηθούς γραίας βωμολόχους,περιμακτρίας, τελεστρατίας, τυμπανιστρίας κ.α. περιήρχοντο τας πόλεις, υποσχόμενοι ζωή, υγεία, πλούτο, ευτεκνία, κάλλος και οποιοδηποτε αγαθό» (Θ.Η.Ε.,τομ.8,449). 
Ο καθηγητής Ν. Λούβαρις τόνισε πως στους ύστερους χρόνους της αρχαιότητος «μάγοι πολυάριθμοι και ποικιλώνυμοι, αγύρται, απολακταί, βωμολόχοι, ιατρομάντεις, καθαρτές, φαρμακομάντεις κλπ, συνοδευόμενοι υπό γυναικών μαγισσών ή βοηθών και αφορμώμενοι εκ Θεσσαλίας κυρίως, ήτις εθεωρείτο η κατ’ εξοχήν κοιτίς των, περιέτρεχον τας πόλεις και εξηπάτουν τους απλοϊκούς ανθρώπους.
Ο Ελληνας Καππαδοκης Ηρακλειος εκτος του οτι ηταν ο δευτερος μεγαλυτερος βασιλευς ολων των εποχων ηταν και αυτοκρατορας-φιλοσοφος για αυτο ανοιξε εκ νεου την ανωτατη πανεπιστημιακη Φιλοσοφικη σχολη στην Κωνσταντινουπολη.
Οι φιλοσοφικης σχολη λειτουργει με πρωτυπο την ιερη φιλοσοφικη σχολη του Πλατωνα, χωρις τελετες μαυρης μαγειας και πασης φυσεως ανωμαλιες τις οποιες  περιλαμβανει το εβραικο δωδεκαθεο. 
Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.


 
 
 

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.


Ο Ηρακλειος δημοσιευσε της εξαιρετικες επιστημονικες του εργασιες με τους τιτλους, υπόμνημα εις την μεγαλην του Πτολεμαιου συνταξιν. Η δευτερη σπουδαια εργασια ειχε τιτλο,περι κατασκευης, σφαιρας του αρατου.

Η Κωνσταντινουπολη όπως ηταν φυσικο ολους εκεινους τους αιωνες που ηταν σε Ελληνικα χερια δεν ηταν μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο, οικονομικο, θρησκευτικο κεντρο,αλλα ηταν ταυτόχρονα πανω από όλα παγκοσμιο πνευματικο κεντρο. 

Στην Κωνσταντινουπολη με την ανοδο του πρωτου Ελληνα αυτοκρατορα (Ηράκλειος), στον Ρωμαικο θρονο, ανοιξε αμεσως η Φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη. 

Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 

Ηταν τοσο μεγαλη η αγαπη του Ηρακλειου για την αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ωστε ο ιδιος πρπσωπικα εφερε τον Στεφανο τον Αλεξανδρινο στην βασιλευουσα για να διδαξει.

 
Ο Στεφανος διδαξε μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια. Παραλληλα ο Στεφανος εγραψε , μελετες για Πλατωνα , Αριστοτελη, Ιπποκρατη, Γαληνο. Ο Γαλλος καθηγητης της χημείας Berthelot Perrie σε λογο στην Γαλλικη ακαδημια , επιστημων (18 Μαιου 1900 μ.Χ.), ειπε ότι ο Στεφανος ηταν ο κορυφαιος επιστήμονας της εποχης του. 

Ο Στεφανος ειχε στο πανεπιστημιο του Ηρακλειου τον τιτλο του Οικουμενικου διδασκαλου της αρχαιας Ελληνικης φιλοσοφιας.
Εαν ηταν οι αρχαιοι Ελληνες εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα ξανανοιγε ο Ηρακλειος την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη. 
Συνεπως ειναι αισχρες και καταπτυστες οι κατηγοριες των εωσφοριστων του δωδεκαθεου, με παναρχαιο σκοπο τον αφανσμο του Ελληνικου εθνους.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ; 

Απαραβατο αρχαιοελληνικο αξιωμα ειναι οτι οι Ελληνες βασιλεις 

σε καμια των περιπτώσεων δεν 

στηριζουν 

 της στρατιωτικες τους επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν  καποιοι βασιλεις απο αναγκη η απο φθονο για τον Ελληνικο λαο. 


Οι γνησιοι Ελληνες βασιλεις-στρατιωτικοι γνωριζουν

 πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.


Ο

ι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.


Μια στρατιωτικη, μια πολιτικη, μια κοινωνικη επιτυχια για να εχει αξια, δεν πρεπει ποτε να επιτυγχανεται , εις βαρος, της οικονομικης ευημεριας των πολιτων η των υπηκόων.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘΗΣΕΑΣ.



Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Το ιδιο εκαναν και ολες οι επομενες γενιες Ελληνων στρατιωτικων μεχρι και το 1973 μ.χ.

Ο Ελληνας Ηρακλειος απο την Καππαδοκια επετυχε τα μεγαλυτερα στρατιωτικα κατορθωματα ολων των εποχων με την υποστηριξη της Ελληνικης- ορθοδοξης εκκλησιας και του πατριαρχη Σεργιου.
Εαν δεν υπηρχε ο πατριαρχης Σεργιος να δωσει ολους τους εκκλησιαστικους θησαυρους στον Ηρακλειο τοτε θα ειχε κατακτηθει και θα ειχε αφανσιτει το Ελληνικο κρατος απο τους περσες.

Για οσους δεν γνωριζουν το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος κατα την ανοδο του Μεγα Ηρακλειου στον θρονο ηταν τελέιως χρεοκοπημενο καθως δεν υπηρχε ουτε ενα χρυσο νομισμα μεσα στα Ελληνικα αυοκρατορικα ταμεια.   
Οσοι ειναι γνησιοι Ελληνες τους καλω να εορταζουν τις εννεα πανεθικες μας εορτες. 
Με την απελευθερωση του Ελληνικου εθνους θα καθιερωθουν επισημα πλεον ως οι μεγαλυτερες εννεα 
εθνικες εορτες των Ελληνων.
 


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 
  

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ-ΣΚΛΑΒΙΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ 
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1832 Μ.Χ. ΜΕΧΡΙ 
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

(1) Μεσα στα σχεδια των εωσφοριστων, δεν συμπεριλαμβανοταν, σε καμια των περιπτώσεων, η απελευθερωση της Ελλαδος.


Η επανασταση των Ελληνων Ηρωων του 1821 ε
γινε εναντια σε κάθε λογικη. Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους, εκεινη την εποχη.

Αυτή ακριβως είναι η διαφορα μας ως Ελληνες από τους ραγιαδες, από τους προδοτες. 


Ότι εκει που όλα δειχνουν τελειωμένα, εκει που όλα δειχνουν ,να μην υπαρχει ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόμαστε ,αντίθετα σε κάθε λογικη. 


Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη , είναι να πετυχαίνουμε το ακατορθωτο, και να κερδίζουμε την ελευθερια μας, την επιβίωση μας. Οι προγονοι μας ηταν σε αθλια πνευματικη κατασταση την 1821 , ηταν αγραμματοι οι περισσοτεροι, και δεν γνωριζαν ουτε να υπογραφουν. 


Δεν ειχαν την πνευματικη αιγλη των αρχαιων Φιλοσοφων, και των των αρχαιων Ελλήνων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Εντούτοις ειχαν κατι κοινο με τους αρχαιους προγονους. Αυτό ηταν τα χρηστα ηθη, ζουσαν με ταξη Ιησου Χριστου, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, το αποτέλεσμα ηταν να βρουν της απαραιτητες δυναμεις ώστε να κερδισουν την ελευθερια τους. 



Αυτό διοτι δεν ειχαν σαπισει ηθικα και πνευματικα , όπως σαπισαν οι περισσοτεροι νεοραγιαδες στην εποχη μας. Κατά την εποχη της επαναστάσεως του 1821, πριν ακομα να απελευθερωθεί η Ελλαδα, βρεθηκε καταχρεωμενη (και κατ ουσιαν σκλαβωμενη), με δυσβασταχτους ορους, στους προγονους των γνωστων σημερινων, παγκοσμιων τοκογλυφων εωσφοριστων. 



Το πρωτο δάνειο 800.000 λιρών είχε τόκο 5%, προμήθεια 3%, ασφάλιστρα 1,5% και περίοδο αποπληρωμής σε 36 χρόνια. Ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου τέθηκαν από ελληνικής πλευράς τα δημόσια κτήματα και όλα τα δημόσια έσοδα. 



Όμως, το ποσό που έφθασε στην επαναστατική διοίκηση ήταν μόλις 298.000 λίρες, αφού το παραχωρούμενο δάνειο είχε οριστεί στο 59% του ονομαστικού (472.000 λίρες) και από αυτό παρακρατήθηκαν 80.000 ως προκαταβολή τόκων δύο ετών, 16.000 για χρεολύσια, 2.000 ως προμήθεια και άλλες δαπάνες. Λιγο αργοτερα η Ελλαδα θα παρει και δευτερο δανειο 816.000 λίρες.


Από το δάνειο διατέθηκαν: 212.000 λίρες για την αναχρηματοδότηση του πρώτου δανείου, 77.000 για την αγορά όπλων και πυροβόλων, από τα οποία λίγα έφθασαν στην Ελλάδα, 160.000 για την παραγγελία 6 ατμοκίνητων πλοίων, από τα οποία μόνο τρία έφθασαν στην Ελλάδα (Καρτερία, «Επιχείρηση», Ερμής) και 155.000 για τη ναυπήγηση δύο φρεγατών σε ναυπηγεία της Νέας Υόρκης, από τις οποίες μόνο η μία (Ελλάς) ήλθε στην Ελλάδα, ενώ η δεύτερη πουλήθηκε για να χρηματοδοτηθεί η πρώτη. 




Τελικά, στην Ελλάδα έφθασε μόνο το ποσό των 232.558 στερλινών, δηλαδή λιγότερο από εκείνο που έλαβε κατά το πρώτο δάνειο, αν και το δεύτερο είχε συναφθεί σε υπερδιπλάσιο ύψος. 




Τα δύο αυτά δάνεια τα πηραν με στοχο, να ενισχυσουν τον αγώνα, τον οποίον όχι μόνο δεν ωφέλησαν, αλλά υπήρξαν αφετηρία εξάρτησης της χώρας από τους εωσφοριστες νεοταξιτες τραπεζιτες της Αγγλίας. Ραγιαδισμος, κακομοιρια, οι δηθεν γραμματιζούμενοι, γραμματεις και φαρισαίοι (ραγιαδες,προδοτες), οδηγουν εξ αρχης την Ελλαδα στην καταστροφή, με τα δανεια τα οποια πηραν από τους παγκοσμιους τοκογλύφους. Συνεπεια των δανειων αυτων και της οικονομικης σκλαβιας των Ελλήνων , ηταν η συνηθηκη της 6ης Ιουλίου του 1827. 



Την ημέρα αυτή, υπογράφτηκε η συνθήκη του Λονδίνου ανάμεσα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. Αναγνώριζε αυτόνομη Ελλάδα από τη γραμμή Αμβρακικού – Παγασητικού και νότια, κάτω από την επικυριαρχία του σουλτάνου. 



Το κυριότερο όμως ήταν πως η συνθήκη περιελάμβανε μυστικά άρθρα, που προέβλεπαν την αποστολή τριεθνούς στόλου στην Πελοπόννησο, με εντολή την επιβολή των αποφάσεων. Εκτελεστές της συνθήκης ορίστηκαν οι ναύαρχοι Ερρίκος Δανιήλ Γκοτιέ κόμης Ντεριγνί (1782 – 1835) για τη Γαλλία, Εδουάρδος Κόδριγκτον (1770 – 1851) για την Αγγλία και Λογγίνος Χέιντεν (1772 – 1840) για τη Ρωσία. 


Οι αγγλοι και ολοι οι υπολοιποι ξενοι μας αντιμετωπιζουν ως προτογονους αφρικανους. Σε αυτό συνεβαλε η τεραστια πνευματικη εξαθλιωση που υπηρχε για την πλειοψηφια των κατοικων, σε συνδιασμο με την εμφανιση των προγονων μας, οι oποιοι φορουσαν φουστανελες.

Ο Καποδίστριας ανήκε σε εκείνους που πίστευαν ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα, δεν είχαν ωριμάσει δηλαδή οι συνθήκες, για την απελευθέρωση των Ελλήνων. 



Όπως αφηγείται ο ίδιος, το 1818 οι Μαυροκορδάτος Α. και Πανταζόγλου «προσεπάθησαν να μοι αποδείξουν ότι η διατήρησις της μετά των Τούρκων ειρήνης ήτο αδύνατος, και ότι, ως Έλληνες, ήσαν ανυπόμονοι να μάθουν ότι τα Ρωσσικά στρατεύματα ήσαν έτοιμα να διαβούν τον Προύθον». 


Η απάντησή του ήταν ότι από την ημέρα της ελευθερίας «η κοινή ημών πατρίς ευρίσκεται ακόμη μακράν». Ακομη αναφερει ο ιδιος ότι δεν δεχτηκε να αναλαβει την διοικηση της Φιλικης εταιριας. 


Όταν επανελαβε την προταση ο Εμμανουηλ Ξανθος, στον Καπποδιστρια, εκεινος όχι μονον αρνθηθηκε, αλλα ειπε ότι : ν’ αποτραπούν διά παντός τρόπου οι Έλληνες από των ολεθρίων τούτων βουλευμάτων. 


Δεν ηθελε λοιπον ο Καποδίστριας σε καμια περιπτωση να γινει η επανασταση. 




Για αυτο προσπάθησε να συγκρατήσει τον Αλέξανδρο Υψηλάντη, λέγοντάς του τη γνώμη του για τα μελη της φιλικης εταιριας : «ωθούν την Ελλάδα προς τον όλεθρον, ελεεινοι αφαιρούντες νυν το χρήμα των αφελών ψυχών, προφυλαχθήτε από τοιούτους άνδρας».



 Όταν πλεον δεν υπήρχε δρόμος επιστροφής, προσπαθησε να πεισει τον τσαρο να παρεμβει δια των οπλων υπερ των Ελλήνων. Ελληνες είναι πολύ σημαντικο να γνωρίζετε , ότι μολις απελευθερωθηκε η Ελλαδα από τους Τουρκους, την ιδια στιγμη εγινε πρτοτεκτορατο των μεγαλων δυναμεων. Ενδεικτικο είναι ότι σημαντικό ρόλο στην κλήση του Καποδίστρια στην Ελλάδα διαδραμάτισε και ο Κολοκοτρώνης.


 Ο Κολοκοτρώνης ηταν τοτε αρχηγος του αλλοδαπου κόμματος (αγγλικο,ρωσικο, γαλλικο), αν και αρχικά ήταν κατά της εκλογής του Καποδιστρια, αλλαξε όμως γνώμη στη συνέχεια και ήταν αυτός που υφήρπασε την έγκριση του Άγγλου μοιράρχου Χάμιλτον, που είχε και τη σύμφωνη γνώμη του Στράτφορντ Κάνινγκ. 



Παρά ταύτα η εκλογή του θεωρήθηκε ως ήττα της αγγλικής εξωτερικής πολιτικής και νίκη της Ρωσίας.


 Ένα ακομη ενδεικτικο περιστατικο (από τα παρα πολλα), το οποιο μας δειχνει ότι εγιναν οι προγονοι μας ξανα ραγιαδες ενώ καλα καλα δεν ειχαν προλαβει να απελευθερωθούν, είναι ότι ο Καποδίστριας, πρωτου ακομη να δεχθεί την πρόταση που του έγινε, επισκέφθηκε την Πετρουπολη προκειμένου να αποδεσμευθεί επισήμως από την υπηρεσία του Τσάρου. 



Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Λονδινο όπου έφτασε σε ατυχή συγκυρία, δεδομένου ότι την επομένη της άφιξής του κηδευόταν ο Τζωρτζ Κάνινγκ. 


Η υποδοχή που του έγινε εκεί ήταν τουλάχιστον ψυχρή. Ύστερα από σύντομη παραμονή στο Παρισι, όπου έγινε θερμά δεκτός, αναχώρησε για την Αγκώνα, όπου έφτασε στις 8 Νοεμβρίου. 



Εκεί θα τον παρελάμβανε αγγλικό πλοίο να τον μεταφέρει στην Ελλάδα. Παρέμεινε όμως εκεί ως ραγιας, με επιθυμια των ξενων για 49 μέρες. 


Κατόπιν το πλοίο που τον παρέλαβε στις 26 Δεκεμβρίου, αντί να τον μεταφέρει στην Κέρκυρα να προσκυνήσει τους τάφους των προγόνων του και κατόπιν στην Ελλάδα, κατά παράβαση της συμφωνίας του με τους Άγγλους, τον μετέφερε στην Μάλτα, όπου συναντήθηκε με τον ναύαρχο Κόδριγκτον για να τον ενημερώσει για τις διαθέσεις της πολιτικής της Αγγλίας, που στο μεταξύ, μετά τον θάνατο του Κάνιγκ είχε μεταστραφεί σε πιο ανθελληνικές θέσεις. 



Ο Καποδίστριας απέπλευσε επιτέλους από τη Μάλτα για την Ελλάδα στις 14 Ιανουαρίου με το αγγλικό πολεμικό πλοίο Warspite 74, με συνοδεία δύο ακόμη πολεμικών πλοίων, ενός γαλλικού και ενός ρωσικού. 



Οι Αγγλοι, τα εκαναν όλα αυτά, διοτι ηθελαν να καταστήσουν σαφές ότι οι Ελληνες θα παραμεινουν ραγιαδες, και οτι η Αγγλία δεν θα δεχόταν καμία προσπάθεια του Καποδίστρια για επέκταση των συνόρων του νεοπαγούς κράτους και θα έπρεπε να αρκεστεί σε αυτά που καθόριζε η συνθήκη της 6ης Ιουλίου, δηλαδή σε αυτονομία και όχι ανεξαρτησία του Ελληνικου εθνους ενώ τα σύνορα θα ηταν η γραμμή Αχελώου-Μαλιακού. 



Ακομη οι Αγγλοι ηθελαν ο Καποδίστριας να αποστασιοποιηθεί , από την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας ως πρώην υπουργός εξωτερικών αυτής. Ενα ακομη περιστατικο είναι ενδεικτικο σχετικα με τα προαναφερομενα.

Όταν οι υδραιοι πλοιοκτητες , απαιτουσαν την αμεση χρηματικη τους αποζημιωση, για τα πλοια τους, τα οποια ειχαν καταστραφει, κατά την διαρκεια της Ελληνικης

επαναστάσεως του 1821. ο Κάποδίστριας υποσχέθηκε ότι μόλις θα βελτιώνονταν τα οικονομικά της χώρας, η Ύδρα θα έπαιρνε «το μερίδιόν της , από της αποζημιωσεις. 



Οι Υδραίοι, όμως, απαιτούσαν την άμεση καταβολή αυτών των αποζημιώσεων, πράγμα που ήταν αδύνατον λόγω της οικτρής οικονομικής κατάστασης του κράτους. 



Όι κατοικοι της υδρας αντιδρουν, Την 14η Ιουλίου 1831, οι Μιαούλης και Κριεζής με 200 Υδραίους στρατιώτες κατέλαβαν τον ναύσταθμο στον Πόρο επειδή έμαθαν ότι ο στόλος ήταν έτοιμος να κινηθεί κατά της Ύδρας. Αμέσως έσπευσαν οι αντιπρέσβεις των τριών μεγάλων δυνάμεων προκειμένου να διαπραγματευθούν. 



Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι αιφνιδιάζοντας τους εξεγερμένους τάχθηκαν υπέρ της νόμιμης κυβέρνησης και απαίτησαν την παράδοση των επαναστατών.  


Για αυτο ο αγγλικός, ο γαλλικός και ο ρωσικός στόλος είχαν αποκλείσει τα λιμάνια του Πόρου και της Ύδρας ώστε να μην επιτραπεί η ένωση των στόλων των επαναστατών.


Ο ελλιμενισμένος εθνικός στόλος στον Πόρο ήταν υπό την αρχηγία πλέον του Μιαούλη ενώ μια μικρή μοίρα, υπό την αρχηγία του Κανάρη, δεν δεχόταν να υπακούσει στους επαναστάτες. Και ενώ ο Άγγλος και ο Γάλλος ναύαρχος, κωλυσιεργώντας, έπλευσαν προς το Ναύπλιο για να συσκεφθούν με τους αντιπρέσβεις,ο Ρώσος ναύαρχος Ρίκορντ ανέλαβε να εφαρμόσει, μόνος αυτός, τις οδηγίες του Καποδίστρια.



 Απέκλεισε τους αντάρτες, ήρθε σε προστριβές μαζί τους, τίναξε στον αέρα τη «Νήσο των Σπετσών», αιχμαλώτισε ένα ακόμη πλοίο[ και τελικά εξώθησε τον Μιαούλη στο «Μεγαλουργόν έγκλημα». Το πρωί της 1ης Αυγούστου 1831 ο Μιαούλης, όπως είχε προειδοποιήσει τον Ρίκορντ, ανατίναξε δύο από τα πιο σύγχρονα τότε πλοία του Ελληνικού ναυτικού, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα». 


Ο Δ. Χοϊδάς, σε επιστολή του προς τον Αυγουστίνο Καποδίστρια, από την Τρίπολη, στις 10 Αυγούστου 1831, ανάμεσα σε πολλές άλλες σημαντικές πληροφορίες για την τραγική κατάσταση που επικρατούσε σε όλη τη χώρα, έγραφε : 


Πως οι Υδραίοι έλεγαν ότι «την φρεγάδαν (Ελλάς) την έκαυσαν δι ‘ αδείας του πρέσβεως της Αγγλίας, όστις τους υπεσχέθη ότι τους δίδει άλλην. Τι να πει κανεις ραγιαδισμος, σκλαβια, και υποτελεια και τεραστια εξαθλιωση.

Το 1850 ένας Εβραίος διπλωματης στην Αθήνα ο οποιος ηταν προξενος της Πορτογαλιας, επέδειξε μια παρα πολύ προσβητικη συμπεριφορα κατά την περιφορά του Επιταφίου.

Όμως οι πιστοί που ηταν στην περιφορα εξεμάνησαν και προέβησαν σε μικροκαταστροφές στην οικία του εβραιου προπηλακίζοντας και τον εβραιο διπλωμάτη. 


Τοτε αμεσως η Αγγλία όμως απαίτησε αποζημίωση για τιςμικροφθορές, το αστρονομικό ποσό των 888.736 δραχμών. Η Κυβέρνηση δεν το δεχτηκε, με αποτέλεσμα Ένας μεγάλος στόλος των Άγγλων να αποκκλεισουν τα λιμανια.


ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.



Το 1853 ξεκινα ο Κριμαικος πολεμος. Αγγλοι-γαλλοι στο πλευρο των Τουρκων εναντον των Ρωσων.


Η Ελλάδα επωφελειται από την ρωσοτουρκικη ρηξη και επιχειρει να απελευθερωσει την Ηπειρο, την ΘεσσαλΙα, και την Μακεδονια


Οι ξενες χωρες αντιδρουν και παλι. Τον Μαιο του 1854 αποβιβάζονται στον Πειραιά μια γαλλική μεραρχία και ένα αγγλικό σύνταγμα. Επιβάλλεται νεος αποκλεισμός.


Οι εισβολείς βιαιοπραγούν εναντίον των Ελλήνων.


Το χειρότερο είναι οτι, ο ξενος στρατός κατοχής, μεταδίδει επιδημία χολέρας που οδήγησε στον μαρτυρικο θανατο πολλες χιλιαδες Αθηναίους.



Το 1886 οι Βουλγαροι αρπαζουν την Ανατολικη Ρωμυλία, ο Ελληνικος λαος αντιδρα. 


Την ιδια στιγμη οι ναυτικες δυναμεις των ξενων χωρων επιβαλλουν εκ νεου αποκλεισμο ώστε να μην εχουν το δικαιωμα οι προγονοι μας να πολεμησουν.


Φυσικα ολοι οι ψευτοπολιτικοι ραγιαδες με πολυ μεγαλη δουλοπρεπεια προσκυνουν της ξενες χωρες, και με τον ραγιαδισμο τους “επικυρωνουν” την κατοχη από τα παναρχαια της Ανατολικης Ρωμυλίας από τους Βουλγαρους.


Τα ιδια τραγικα γεγονοτα είχαμε το 1897 κατά την Ηρωικη επανασταση στην Κρητη.


Η Κρητικη επανασταση πνίγεται στο αιμα εξαιτιας των ξενων χωρων που εξουσιαζουν την Ελλαδα.




Από εκεινα τα χρονια ολοι οι “Ελληνες” κομματαρχες είναι πιονια των ξενων δυναμεων χωρις καμια επιθυμια να αντιδαρασουν εστω και στην παραμικρη αδικια. 


Η Ελλαδα, εγινε αμεσως μετα την απελευθερωση της, ένα αθλιο, εξαθλιωμενο, και καταχρεωμενο προτεκτορατο των ξενων. Δυστυχως, το αιμα, οι θυσιες, οι ζωες, και οι περιουσιες των προγονων μας το 1821 πηγαν χαμενες, εξαιτιας των νεοταξιτων. 



Το σπουδαιοτερο ολων είναι ότι δεν εστειλαν για βασιλια έναν οποιονδηποτε αλλοδαπο, αλλα μας εστειλαν έναν γερμανο. Οι γερμανοι όπως σας εχω αναφερει αρκετες φορες, είναι ο χειρότερος, ο φοβερότερος εχθρος του Ελληνικου εθνους. 


Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων, με φοβερούς πολεμους και γενοκτονιες εις βαρος του Ελληνικου εθνους.Το απογειον της γερμανικης θηριωδίας, ηταν η κατακτηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, τον Απριλιο του 1204 μ.Χ. Από το 1832 μ.Χ., μεχρι την 21 Απριλιου του 1967 μ.Χ., η Ελλαδα είναι σκλαβωμενη. 



ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

loading...

22 thoughts on “Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΔΑ ΜΕΡΟΣ Α

  1. ΧΑΧΑΧΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΣΕΡΓΙΟΣ
    ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ
    ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΑΠΑΔΟΓΛΥΦΤΗ.

    ΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΑ.

    18 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.

  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ….ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…

    ΑΝ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ…ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο …ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΗΤΑΝ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

    ΤΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ….

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

    κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΕΛΛΗΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ …"ΛΥΠΑΜΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ…"ΜΕΘΟΔΟΥΣ" ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "ΔΟΥΛΩΝ" ΚΑΙ "ΡΑΓΙΑΔΩΝ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ …"θεου".

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΣΥ (ΕΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ) ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΛΠ ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ? Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ (ΑΠΑΤΕΟΝΟΙΖΕΥΓΑΡΟ Ε? ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΔΥΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΕΣ ΑΡΠΑΖΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΙΥΣ ΤΑ 10αρικα ΚΑΙ ΤΑ 150αρικα δινανε θαλασσινο νερο για να πιουν οι αγραμματοι χωριατες πρρρρ η τσιρλα πηγαινε συννεφο και ακομα αυτα τα ενα δυο τομαρια τα κτηνη εδω μεσα σερνονται και προσπαθουν ακομα να φανε να ροκανισουν απο του ηληθιους αμορφωτους χωριατες που τωρα στα χωρια τους ντρεπονται να κυκλοφορησουν περναν στην στρατα και τους φωναζουν αηρ αηρ ζευ ζευ και βροοουμμ τρεχαλα στο σπιτι γιατι εκτος απο τα 150αρια που χασανε δεν τους δεχονται ουτε στο καφενειο του χωριου πλεον τους περιγελουν οι συγχωριανοι τους. ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΓΣΤΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο ΓΥΦΤΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΕΤΨΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΕΥ ΖΕΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ''ΑΝΘΡΩΠΟ'' ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΑΗΡ…..ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΣΤ'ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕ?……. ΧΑ ΧΑΧΑΑΑ ΑΚΟΜΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΕΦΑΓΕ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑΙΙΙ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

  4. EΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΔΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕ! ΧΑΘΗΚΑΝ 150αρια ΚΑΙ 10αρικα ΔΩΣΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΖΙΙΝΝΝ ΒΖΙΙΙΝ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΓΡΑΙΑ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ 9 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΥΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΩΣ ΙΣΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΥΝΩΝ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ .

    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ; ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟY ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ
    ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ
    ΜΗΝΥΣΗ ; ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ. ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ
    ΤΟΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    ΛΥΠΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΌΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΣ
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΚΑΙ
    ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ
    ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ. ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.
    salom…salom..

  5. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΤΟΥ
    ΚΩΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΨΩΡΡΑ-ΨΩΡΡΑ.

    ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ. ΧΕΛΩΝΟΓΥΦΤΟΣ ΚΟΥΒΑΣ
    ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΜΟ.

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Τ' ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Markos GYFTAKIS
    2 ώρες ·

    ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΑΧΑ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ….

    Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο…..ΕΔΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ…

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  6. BIKHHHH? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΕΠΕΣΕ ΤΣΙΒΙΚΙ? ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  7. Αχαχαχαχα

    Την ιστορια την ξαναγραφει στον υπονομο, ο αναλφαβητος, παπατζης, καταζητουμενος, αρχαιοκαπηλος Μογγολογυφτας, που γνωριζει τα κρυμμενα μυστικα.
    Του τα ειχε φυλαγμενα η γιαγια του η Τουρκογυφτισσα στο σεντουκι της, μαζι με τις μετοχες της Τραπεζας Ανατολης, αξιας 687 δισεκατομμυριων εκαστη και απο τα χειρογραφα συμβολαια του Μ. Αλεξανδρου με τους Μαορι, τους οποιους χρηματοδοτησε.
    Θα την κυκλοφορησει μαζι με τα χρηματογραφα…

  8. Πιιφφ πιιφφ μα τι μυριζει βρε παιδια? δεν σας μυριζει κατι?

  9. ΓΥΦΤΙΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ….

  10. Αχαχαχαχαχαχα

    Αχαχαχαχαχαχαχα

    Ο καταζητουμενος τρισεκατομμυριουχος μπατιρογυφτος, που εφαγε τα λεφτα του κουμπαρου του και των συνεταιρων του, που εχει φεσωσει οποιον μιλαει Ελληνικα και την βγαζει με τις συνδρομες και τα τα δεκαρικα των ηλιθιων, χαρισε 600 δις στην Ελληνικη Δημοκρατια, αποπληρωνει τα χρεη των Ελλήνων και θα τους μοιρασει και 20χιλιαρα σε μετρητα, οταν γινει πρωθυπουργος του Αγ. Σουτσου ανημερα
    Πιο ηλιθιος απο τα ηλιθια γυφτογιδα πεθαινεις

    Αχαχαχαχαχα

  11. 18 ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ….ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  12. που ειναι η ευταξουλα η πιπατζουτζουτζου τζου

  13. ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ
    ΓΥΦΤΑΚΛΕΙΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΚΑΖΑΡΟΙ
    ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ.

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΤΟΚΑΖΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

  14. ΧΤΥΠΑΣ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ …ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΕ¨ΠΩΩΩ ΠΩΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

  15. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΒΟΔΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΟ
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ..

  16. ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

    …………………………………………………..

    Ο μέσος αρχαίος Έλληνας δεν ήταν απλά θρησκόληπτος Δεν ήταν μέρος της ζωής του η Θρησκεία.. Η ζωή του όλη, δημόσια και ιδιωτική, ρυθμίζονταν από αυτή. Φυσικά, μπορούμε να κατηγορούμε τον Μεσαίωνα για θεοκρατία. Όμως, ο Μεσαίωνας είχε διαχωρίσει το Κράτος από την Εκκλησία, σαν έννοιες και σαν οργανωτική δομή. Στην αρχαία Ελλάδα, τέτοιος διαχωρισμός δεν υπήρχε. Το κράτος ήταν η θρησκεία, και η θρησκεία ήταν το Κράτος. Όλα αυτά θα γίνουν ακόμα πιο κατανοητά από παραδείγματα που θα παρατεθούν αργότερα.

    Είναι πραγματικά αστείο να ακούμε σήμερα διάφορους να ζητάνε χωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος, στο όνομα της αρχαίας Δημοκρατικής παράδοσης… Είναι ακόμα αστειότερο να ακούμε τους ίδιους να κατηγορούν τον Μεσαίωνα για θεοκρατία και σκοταδισμό, πάλι σε υποτιθέμενη αντίθεση με την αρχαία Ελλάδα.

    Αν αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονται πράγματι εναντίον του σκοταδισμού, πρέπει να γνωρίζουν πως η διαστρέβλωση της αλήθειας και της Ιστορίας είναι βασικό του γνώρισμα…

    Όταν ακούμε για τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα που συλλειτουργούσε με τον Πατριάρχη στην Αγιά Σοφιά, πρέπει να θυμόμαστε τον Θεμιστοκλή να θυσιάζει ως αρχιερεύς μαζί με τον Μάντη Ευφραντίδη πριν τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Δεν μπορεί να κατηγορούμε τον ένα και να υμνούμε τον άλλον, επειδή έκαναν το ίδιο πράγμα…

    Ο Αχιλλέας θυσίαζε νεαρούς Τρώες στον νεκρό Πάτροκλο, ο Θεμιστοκλής θυσίαζε νεαρούς Πέρσες στο Διόνυσο, ο Μεγαλέξαντρος θυσίασε μια ολόκληρη φυλή (τους Κοσσαίους) εις μνήμην του Ηφαιστίωνα, (κατά τον Πλούταρχο) και ο Αυτοκράτορας έκαιγε Βογομίλους [αιρετικούς] στην πυρά, ως θυσία στον Κύριο των Δυνάμεων. Έτσι είχε μάθει από τους προγόνους του/μας. εμάς όμως, μας ενοχλεί μόνο αυτός, ο τελευταίος, γιατί… κατάστρεψε το πνεύμα της αρχαίας Ελλάδας.

    Η μόλυνση του περιβάλλοντος από την τσίκνα της θυσίας ήταν ίδια, αλλά σκεπάζεται από την οσμή της άγνοιας και της παραπληροφόρησης…

    https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/to-ierateio-sten-archaia-ellada-1

  17. ΤΟ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΨΩΡΡΑ ΘΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ

    ΠΑΤΕΡ ΑΚΗΣ

  18. ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ;
    ΣΕ 18 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΣΚΕΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

  19. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ
    (ΚΥΡΙΕ ΕΥΤΑΞΙΑ) ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΩΠΙΝΩΝ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

  20. Οι Εβραίοι διέλυσαν την χώρα και την κατέστρεψαν. Διέλυσαν τις πιο ισχυρές χώρες. Διέλυσαν παραγωγικές οικονομίες εκατομμυρίων εργαζομένων και τις μετέτρεψαν σε καταναλωτικές κοινωνίες ανέργων. Διέλυσαν και πούλησαν σαν ανταλλακτικά τα εργοστάσια που τους τάιζαν. Πήραν άπειρη πνευματική εργασία ολόκληρων λαών και αφού την έκαναν “πακέτο” ιδιόκτητων πνευματικών δικαιωμάτων, την “πούλησαν” στους Κινέζους, στους Ινδούς και σε όποιον άλλον βρήκαν μπροστά τους.

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ
    ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΘΙΓΓΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
    ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ
    ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  21. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΣ ΣΚΑΠΑΝΕΙΣ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ
    ΧΙΛΙΑ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ . Ο ΕΩΣΦΓΟΡΙΤΙΚΟΣ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ

  22. ΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ…"ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ …"ΠΗΓΑΙΝΑΝ" ΚΑΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ" ΕΠΙ ΜΙΣΘΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ…"ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ", ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ…"ΠΟΝΑΕΙ"…

    ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ …ΠΛΑΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ" ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ" ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ …(ΑΝΩΝΥΜΩΣ) ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ", ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ…ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.