Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.


















ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ 
ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 
ΥΜΟΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ 
ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ 
ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ 
ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ Υ
ΠΑΡΧΟΥΝ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ.

ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ 
ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ.

ΟΙ “ ΘΕΟΙ” ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ 
ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.





 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 





Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 





Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 




Πως ηταν δυνατον ειπα οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.




 Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 

Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΛΑΘΡΕΙΣΒ0ΟΛΕΙΣ ;

O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
ενδεικτικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.



Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.


 Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 





Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.






 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 




Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.






 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 



Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 




Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 




Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.



 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).



 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 



Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 




Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 



Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 




Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.


Ο Ιπποκρατης ειναι ο πρωτος, Ελληνας Ιατρος ο οποιος  διδαξε οτι η ιατρικη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Αυτο βεβαια ηταν αντιθετο με τα οικονομικα συμφεροντα των εβραιων εωσφοριστων του Δωδεκαθεου οι οποιοι εκτος απο μαυροι μαγοι ιερεις, γινοταν και “Ιατροι” ωστε να εκμεταλευονται τους Ελληνες με καθε πιθανο και απιθανο τροπο.

Σας εχω αναφερει πολλες φορες τις αιτιες για τις οποιες ο Ιουστινιανος εκλεισε προσωρινα τις φιλοσοφικες σχολες στην Αθηνα, καθως ειχαν μετατραπει μαζι με τους ναους σε κεντρα μαυρης μαγειας και απατης.
ΣΩΣΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Ο
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ.


Δικαιως εκλεισε ο Ιουστινιανος της εβραικες Αθηναικες
φιλοσοφικες σχολες, διοτι οι τελευταίοι νεοπλατωνικοί Ιάμβλιχος και Πρόκλος δεν ήσαν τόσον φιλόσοφοι όσον ιερείς μιας εωσφωρικής και ανυπάρκτου θρησκείας» (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.457). (1)



Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης μαυρης μαγείας, του  εωσφορικου-φοινικικου δωδεκαθεου 

γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό τους το 529μ.Χ. από τον Ιουστινιανό. 





Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις.



 Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, π.χ. ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες. «Μάγοι υπό ποικίλα ονόματα, ως φαρμακομάντεις, ιατρομάντεις, βωμολόχοι, αγύρται κλπ, έχοντας ως βοηθούς γραίας βωμολόχους,περιμακτρίας, τελεστρατίας, τυμπανιστρίας κ.α. περιήρχοντο τας πόλεις, υποσχόμενοι ζωή, υγεία, πλούτο, ευτεκνία, κάλλος και οποιοδηποτε αγαθό» (Θ.Η.Ε.,τομ.8,449). 



Ο καθηγητής Ν. Λούβαρις τόνισε πως στους ύστερους χρόνους της αρχαιότητος «μάγοι πολυάριθμοι και ποικιλώνυμοι, αγύρται, απολακταί, βωμολόχοι, ιατρομάντεις, καθαρτές, φαρμακομάντεις κλπ, συνοδευόμενοι υπό γυναικών μαγισσών ή βοηθών και αφορμώμενοι εκ Θεσσαλίας κυρίως, ήτις εθεωρείτο η κατ’ εξοχήν κοιτίς των, περιέτρεχον τας πόλεις και εξηπάτουν τους απλοϊκούς ανθρώπους.




Ο μεγας Ιπποκρατης ενημερωσε τους αγραμματους Ελληνες οτι οι αρρωστειες δεν είναι θεοσταλτες, απο τους εβραιους δαιμονες του δωδεκαθεου, αλλα προερχονται απο φυσικα αιτια.

Η επιστημονικη αληθεια εφερε τον Ιπποκρατη , αντιμετωπο με το εβραικο εωσφορικο ιερατειο , το οποιο παντοτε επεβαλε  την πολιτικη-κοινωνική δυναμη του και τον ασφυκτικο ελεγχο σε ολους τους τομεις με σκοπο τον αφανισμο του Ελληνικου εθνους.
Οποιος ατυχος Ελληνας ειχε οποιοδηποτε μικρο η μεγαλο προβλημα υγειας επρεπε να παει απαραιτητος στα  εβραικα δαιμονικα Ασκληπιεια για να μην κατηγορηθει απο τους εβραιους ως ασεβης πρους τους δαιμονες.
Εκει στα Ασκληπιεια κοιμιζαν τους ασθενεις  στο εωσφορικο αβαστο του δαιμονα Ασκληπιου.
Κατα την διαρκεια του υπνου μετα απο τελετες μαυρης μαγειας εκανε την εμφανιση του στα ονειρα των ασθενων ο δαιμονας Ασκληπιος, ο οποιος εδεινε ασχετες συμβουλες και οδηγιες καθως οι δαιμονες ειναι μονον για να προκαλουν ανομια, αταξια, ανωμαλια και πασης φυσεως καταστροφη στους ανθρωπους.

Ο Ελληνας Ιπποκρατης οπως ηταν λογικο ασκησε την Ιατρικη με βαση τον αρχαιο Ελληνικο πολτισμο μακρια απο τα εβραικα Ασκληπιεια, διοτι ως γνησιος Ελληνας επιστημονας  ειχε ως  μοναδικο σκοπο την  θεραπεια των Ελληνων και οχι την επιδεινωση των ασθενων, και τον θανατο τους, καθως  αρκετες φορες, οι ατυχοι Ελληνες πεθαιναν στα χερια των εωσφοριστων του εβραικου δωδεκαθεου.  
ΕΔΩ Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ
ΤΑΙΝΙΑ :

Το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια. 

Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  


Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων.  

Ειναι γνωστο οτι ο εωσφορισμος ειναι η “θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 

Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.

Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.

Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 



Οταν μας κατεστρεψαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει η Ελλαδα αμαχητι απο την ρωμαικη αυτοκρατορια. 


Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν ενω παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο κρατος το οποιο ηταν προηγουμενος σκλαβοι. 
 
 
Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι Αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.

Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου)    
Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.

Οταν επιχειρησαν κατα τους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.

Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 

Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  

Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 

Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 

Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.


Ολα τα ανδραποδα 
απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 

Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.

Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.

Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 

Απο την αλλη οι ιεροι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι 
παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.


Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ’ αγεριού το πόδι.



 
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

Να περασουμε τωρα να δουμε πολυ αναλυτικα τις τρεις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις.    


Πριν απο την επικη μαχη των Πλαταιων ο Μαρδονιος, γνωριζοντας τις εμφυλιες διαμαχες των Ελληνων, τις οποιες ειχαν δημιουργησει οι ομοθρησκοι οι εωσφοριστες φοινικες (σημιτες) δωδεκαθειστες που κατοικουσαν μονιμα στην Ελλαδα, προσπαθησε στο επακρο να εκμεταλευτει την κατασταση.

Για αυτο ο Μαρδονιος προσπαθησε να εξαγορασει τους Αθηναιους 

προσφεροντας πολυ σημαντικα ανταλλαγματα. 


Ο απεσταλμενος του εωσφοριστη Μαρδονιου ηταν ο βασιλιας της Μακεδονιας ο Αλεξανδρος ο α, ο οποιος μετεφερε τις προτασεις 

για να γινουν προδοτες οι αρχαιοι Αθηναιοι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΝΙΟΥ :
α) Να δοθει αμνηστια για οσα δεινα ειχαν προκαλεσει οι Αθηναιοι 

 στους Περσες κατα τις δυο προηγουμενες μαχες.

Εδω βλεπουμε ξεκαθαρα την αλαζονεια και τον αδιαλακτο εωσφορισμο των Περσων.


β)  Ο Μαρδονιος εδινε  εγγυησεις  οτι οι Αθηναιοι θα ειχαν
ανεξαρτητη αυτοδιοικηση στο εσωτερικο της πολιτειας.

Δηλαδη η κυβερνηση σκλαβος στους περσες  που θα προεκυπτε μετα την συνθηκη. θα εκανε οτι ηθελε στο εσωτερικο.

γ)  Η αρχαια Αθηνα απο την στιγμη που θα συναινουσε στην πολυ μεγαλη προδοσια, θα ητταν η πολη-κρατος αρχηγος ολων των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, ενω ταυτοχρονα θα ειχε το δικαιωμα να επεκτεινει τα συνορα της οσο επιθυμει. 

δ) Ο Μαρδονιος υποσχοταν να αποκαταστησει τους ναους και τα τειχη της πολης τα οποια τα ειχε γρκεμισει ο Ξερξης.
 
ε) Μεταξυ αλλων οι περσες ως τελευταιο ορο προς τους Αθηναιους χρησιμοποιησαν το μεγαλο τους οπλο καθως τους υποσχεθηκαν οτι θα τους εδιναν τεραστια οικονομικη βοηθεια
Το ανταλαγμα για ολα αυτα τα οποια προσφερε θα ηταν οι Αθηναιοι να πολεμουν παντοτε διπλα στους περσες εναντια σε ολες της Ελληνικες πολεις.


Βεβαια σημαντικο ειναι να γνωριζετε οτι οι προτασεις του 

Μαρδονιου, δεν ειχαν κανεναν απολυτως νοημα διοτι οι αρχαιοι Αθηναιοι γνωριζαν οτι ανα πασα στιγμη η μια Ελληνικη πολη στρεφεται εναντιον της αλλης .


Για αυτο δεν υπηρχε καποιος λογος να κινηθουν εναντια 

σε αλλες Ελληνικες πολεις στο πλευρο των περσων.


Οι εμφυλιοι και οι πολεμικες συγκρουσεις γινοταν

πρωτου να εισβαλουν οι βαρβαροι στην αρχαια Ελλαδα. 

Το ιδιο ισχυει και για την επεκταση των συνορων του Αθηναικου κρατους καθως δεν χρειαζοταν οι Αθηναιοι την κηδεμονια και την υποδουλωση στους περσες για να γινουν κυριαρχοι της Ελληνικης επικρατειας. 
Παραλληλα οι αλλοδαποι φοινικες-Σημιτες ιερεις του δαιμονικου δωδεκαθεου εβαζαν τις αρχαιες Ελληνικες πολεις να πολεμουν μεταξυ τους προκαλωντας τρομερη γενοκτονια εις βαρος των Ελληνων.                    
Οι προτασεις λοιπον του Μαρδονιου δεν ηταν επι τη ουσιας δελεαστικες, καθως οτι προτεινε ο Μαρδονιος οι Αθηναιοι μπορουσαν να τα αποκτησουν μονοι τους και ελευθερα χωρις να σκλαβωθουν.

Εδω βλεπουμε καθαρα επι της ουσιας οτι απο μονοι τους οι εωσφοριστες, δωδεκαθειστες, νεοταξιτες  εξαιτιας των δικων τους λανθασμενων χειρισμων επετυχαν να 

υπονομευσουν οι ιδιοι την προσπαθεια τους.


Οι λανθασμενοι χειρισμοι ανα τους αιωνες απο τους εβραιους γινονται εξαιτιας του παραφορου μισους και της ανικανοτητας, καθως οπως ηδη σας αναφερω σε μια απο τις παρατηρησεις μου, οι ανικανοι ειναι μονον για κακο.


Αντιθετα το καλο χρειαζεται ηθικη, παιδεια και ικανοτητες και πολυ κοπο. 



ΠΕΡΣΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.
Σε κάθε πολεμο που γινοταν εναντια στους περσες εδιναν αποτρεπτικούς χρησμούς στους Ελληνες να μην πολεμησουν τους περσες, οι οποιοι ηταν ομοθρησκοι τους, Ενδεικτικος είναι ο χρησμος της εβραίας Αριστονικης η οποια προδοτικα ειπε στους Ελληνες :

Τι κάθεσθε ταλαιπωροι, φυγετε στα περατα της γης, εγκαταλειψτε τις οικιες σας και την ακροπολη σας. Ο ερχομενος απο την Ασια αρης θα καταστρεψει τα παντα, και οχι μονον τα δικα σας τειχη, αλλα και τα τειχη των αλλων πολεων θα απολεσθουν.

Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστορια Γ΄, σελ. 94 και Ηρόδοτος-VII,140).

Τους ιδιους χρησμούς η εβραια Αριστονικη έδωσε και σε άλλες πολεις όπως στους Αργείους και Κρήτες στους οποιους ειπε να τηρήσουν ουδετεροτητα απέναντι στον πολεμο Περσών–Ελλήνων και να υποταχθούν στους σατανιστες βάρβαρους ασιάτες εισβολείς (Ηρόδοτος .VII,148-169).


Όταν οι Ελληνες αρχηγοι δεν δεχοταν αυτους τους χρησμούς, και για αυτό ηθελαν να πολεμησουν τοτε εδιναν νεους χρησμούς παγιδες.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΗΞΕΡΕ
ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ,
ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΣΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


​Ο Ελληνας Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. Ο Θεμιστοκλής επεισε τους υπολοιπους ότι ο δαιμονικος εβραικος χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοα ώστε να γινει ναυμαχια.
Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής , καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι περσες.​

Της περισσοτερες δυσκολιες από τις εβραικες παγιδες του μαντειου των δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας.

 Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι εβραιοι μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.

​​Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριατες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν. 

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων,

Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν
παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο.

Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. 

​​Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων.
 Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο, και την ολοκληρωτικη καταστροφή.

Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Θεμιστοκλής και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος, ενώ ταυτόχρονα υπηρχε και στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας,
Μετα το πολυ ευφυεστατο Ελληνικο σχεδιοδεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροι ο Παυσανίας και το επιτελειο του, εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο” , στο οποιο τον διεταξε ο ο αρχηγος οων των εβραιων δαιμονωνν ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες.


Οι Αθηναιοι πλεον μετα από όλα οσα του ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος

ηταν πεποισμενοι ότι παση θυσια ηταν “εντολη-επιθυμια” να πολεμησουν στις Πλαταιες.
Για αυτο εκαναν αμεσως ολοκληρο το αιγυτιακο -εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους, παρεμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι  μαζι οι Ελληνες ποιλεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια. 

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Εν συνεχεια οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου για να εκδικηθουν τους ενδοξους Ελληνες αρχηγούς (Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη) , οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα , τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες.

 Οι τρεις Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των δελφων, και πολεμησαν εναντια στους Περσες.
 Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες.
 Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι.
 Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.
 Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με της στρατηγικες και της πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα; των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής) ,κάθε κινδυνο.
 Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. 
Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. 
Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν “προδοτες”, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή σε αυτό. 
Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος. Σε κάθε εποχη ο ιδιος λαος ο οποιος κατοικει μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. ( Ηρόδοτος ,Ευτερπη), προκαλει κάθε είδους εθνικη καταστροφή.

Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του  Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή.

Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να ανακανουν  οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων.
Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨” , αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη.
Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
 Από το 1519 π.χ., με τον ερχομο των αλλοδαπών σκλαβων από την Αιγυπτο, οι οποιοι επεβαλαν δια της βιας το εωσφορικο δωδεκαθεο, ξεκινα αμεσως η αντιστροφη μετρηση, για την καταστροφή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.
 Σε τραγικη κατασταση παρακμης, οι αρχαιοι Ελληνες, πλην των Αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, Σοφιστών, επιστημόνων, και μερικων γνησιων Ελλήνων, ολοι οι υπολοιποι, δηλαδή ένα μεγαλο μερος του λαου, ειχε ξεπεσει στον εωσφορισμο.
Οι Δωδεκαθειστες με το που ηρθαν στην Ελλαδα δεν άφησαν τιποτε ορθιο. Κατεδάφισαν τα ιερά, ισοπεδωσαν τις πολεις, ξεθεμελιωσαν τα καστρα, κατεστρεψαν τον πολιτισμο,των αρχαιων Ελληνων..

Οι ατυχοι Ελληνες οι οποιοι επεζησαν απο τις σφαγες των εωφσοριστων, εγιναν δουλοι, οπως για παραδειγμα οι ειλωτες της Λακωνικης, οι Πενέστες στην Θεσσαλία. Επισης ειχαμε τους Αφαμιώτας στην Κρήτη και πολλους αλλους σε διαφορα μερη της Ελληνικης επικρατειας.

Μελετώντας την αρχαιοελληνική εωσφορικη “θρησκεία” είναι εύκολο να διαπιστώσεις τα άπειρα εωσφορικα της στοιχεία.

 Μονιμος εκεινους τους αιωνες είχαμε, αδικες ανθρωποθυσίες Ελλήνων, το φαγωμα των θυσιασμένων (κανιβαλισμος), την δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων, εναντι αδρας αμοιβης, την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.

Ακομη γινοταν ευνουχισμοι ανδρων, θυσιες ζωων, λιτανειες του φαλλου, και σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Εκατομμυρια αθώοι Ελληνες ηταν τα θύματα των εωσφοριστων. 
Οι ατυχοι που θυσιαζοταν ηταν κατά κυριο λογο, αθωες, νέες παρθένες και αγνοι νεοι, οι οποιοι θυσιαζοταν από τους δαιμονικους ιερεις-παρανοικους δολοφόνους, της εωσφορικης θρησκειας, στους βρώμικους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) βωμούς των αιμοβόρων δαιμονων του δωδεκαθεου.
 Όλα αυτά τα αισχη γινοταν με εντολες του δελφικου ιερου. 
Η μαυρη μαγεια, η μαντική, η αγυρτεία, η ψευτοθεραπείες, αποτελουσαν καθημερινοτητα, για τους εωσφοριστες ιερεις. 
Η μαγεία είχε τέτοια έκταση στους κόλπους της αρχαιοελληνικής εωσφορικης θρησκείας, ώστε είχε οριστεί ως προστάτιδά της η φοβερή τρίμορφη θεά της νύχτας, του σκότους και των φαντασμάτων Εκάτη – Άρτεμις, (Κορνούτος, Περί της θεών φύσεως,34,1). 
Ο Σουηδός καθηγητής Μ. Νilsson, ο μεγαλύτερος μελετητής της αρχαιοελληνικής θρησκείας, τονίζει εμφαντικά πως «οι μαγικές τελετουργίες του παρελθόντος πέρασαν στη λατρεία των θεών και έγιναν ιερές τελετές» (M. Nilsson, Ιστορία της Αρχαίας Ελληνικής Θρησκείας, Αθήνα 1977,σελ.109).
 Ολόκληρο το πολυποίκιλο τελετουργικό της αρχαίας θρησκείας ήταν εωσφορικο. ΑΜΕΤΡΗΤΑ είναι τα εγκλήματά του δωδεκαθεου κατά των Ελλήνων και κατά του Ελληνικου Έθνους. 
Το πολυποικιλο αυτο εωσφωρικό συνοθυλευμα, ηταν η πιο θανατηφορα πληγη στο σωμα του Ελληνικου εθνους, η οποια το σκότωνε αργα και σταθερα, απο το απώτερο παρελθόν το 1519 π.χ., εως το τελος του αρχαίου κόσμου με την κατακτηση της Ελλαδος απο τους αρχαιους Ρωμαιους. 
Δεν είναι τυχαίο ότι ο αρχαίος Ελληνισμός ξεψυχουσε στους υστερους χρονους, μαζί με την μοιραια- εωσφορικη του θρησκεια. 
Ειναι ολοφανερο πως το δωδεκαθεο συμπαρέσυρε στην καταστροφη και τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο, μαζί με τον πολιτισμο του και την ιστορια του. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως ο Ελληνισμός αναστηθηκε απο τον Χριστιανισμό. 
Όταν η αρχαια Ελλαδα σαπισε ηθικα, πνευματικα, εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας και του εωσφορισμου, το αποτέλεσμα ηταν να πεσει κατ ουσιαν αμαχητί στους αρχαιους Ρωμαιους , ολοι πλεον μας ειχαν ξεγραμμενους ως εθνος. 
Ο Ιησους Χριστος δεν μας γλυτωσε μονον από το απολυτο ηθικο, πνευματικο σκοτος, δεν μας εσωσε μονον από την αμαρτια, δεν μας διδαξε μονον την αγαπη, αλλα ηταν η αιτια να αναστηθει ο νεκρος αρχαιος Ελληνικος κοσμος των μονοθειστων αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων. 
Ο Χριστος εγινε η αιτια σωτηριας του Ελληνικου λαου, από την σκλαβια των αρχαιων ρωμαιων, και τον σταδιακο αφανισμο στο περασμα των αιωνων. 
Ο Σωτηρας Χριστος ηταν η αιτια να σωθει η ετοιμοθανατη από το εωσφορικο δωδεκαθεο, ρωμαικη αυτοκρατορια, η οποια ειχε σαπισει σε ηθικο, σε πνευματικο επιπεδο, και η οποια θα ειχε ακριβως το ιδιο τελος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο. 
Ο Ιησους Χριστος είναι η αιτια της δημιουργιας της πρωτης και μοναδικης μεχρι και σημερα Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας. 
Είναι αυτονοητο, ότι τα θαυματα, η ανασταση, η διδασκαλια για αγαπη, δικαιοσύνη, βοηθεια, ειρηνη, αληθεια, συγκλονισαν τον τοτε γνωστο κοσμο, ο οποιος βριοκσοταν κατω από τον ληθαργο του εωσφορισμου. 
Η Ελλαδα κυριολεκτικα νεκραναστήθηκε από τον σωτηρα Χριστο. 


Μεσα στο δαιμονικο αντρο υπηρχαν οι περιβόητοι καταματωμένοι Ελληνικοι θησαυροι των διαφόρων πόλεων.

Εκει φυλασσονταν τα αιματοβαμμενα λάφυρα των Ελληνικων εμφυλίων πολέμων. Αυτά τα λαφυρα αποτελουσαν το μέγιστο όνειδος για τον Ελληνισμο.

Οι εωσφοριστες εδειχναν τα λάφυρα των εμφυλιων πολεμων. Με αυτό τον τροπο θυμιζαν στους Ελληνες προσκυνητές τις έχθρες, τις θηριωδίες και τις γενοκτονίες των αντιπάλων πόλεων. 




Το θεαμα έγειρε σε αυτους συναισθηματα μίσους και εκδικησεως ενώ ταυτόχρονα τους εξωθουσε σε νέες συγκρούσεις.


Οι νέοι Ελληνικοι εμφύλιοι πόλεμοι εφεραν νέα λάφυρα και χρηματα στο εωσφορικο μαντειο.

Δυστυχως όμως τα χρηματα αυτά προερχοταν, από το χυμένο αίμα των αθωων Ελλήνων. 




Δυστυχως εκεινες τις εποχές καποιοι εδειχναν απίστευτη δουλικότητα ως αντιπρόσωποι των πόλεων, απεναντι στους παντοδύναμους ιερείς, όταν πηγαιναν για να πάρουν εντολες καταστολής οποιασδήποτε επιβολης κατά των συμφερόντων του μαντειου. 



Ακομη και τον Αθηναίο Σόλωνα έβαλαν οι αδιστακτοι μαυροι μαγοι το 595 π. Χ., να διαπράξει ενα από τα μεγαλύτερα εγκληματα της αρχαιας Ελληνικης ιστορίας. 


Το εγκλημα αυτό ηταν ότι δηλητηριασε τα υδραγωγεία των φωκικών πολεων, της Κρισσης και της Κίρρας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικο θανατο χιλιαδες γυναικόπαιδα και αλλων ηλικιων αθωοι Ελληνες.

Οι εμφυλιοι πολεμοι, οσο περνουσαν τα χρονια αντι να περιοριζονται γενικευονταν, ενω έπαιρναν τον χαρακτήρα γενοκτονιών.

Πελοποννησιακος πολεμος, Μακεδονες κατα Ελληνικων πολεων, Μακεδονες κατά Αθηναιων, Αιτωλοι κατά Μακεδονων, Αιτωλοι κατα Ακαρνανων, Αιτωλοί κατα Ηπειρωτων, για να μην αναφερω τους ατέλειωτους εμφυλίους των επιγονων στα Ελληνιστικα χρονια.



Τι να πουμε βεβαια για τις Ελληνικές πόλεις που κάλουσαν τους Περσες , και στην συνεχεια τους Ρωμαιους κατακτητες για να τιμωρησουν τις αντίζηλες πόλεις ενώ πολέμησαν στο πλευρό των αλλοεθνων.

Ο Πελοπονησιακος πολεμος είναι ο φοβερότερος όλων των εμφυλίων της αρχαίας Ελλάδος, 431-404 π. Χ.), ο οποίος ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την παρακμή της, είχε σαφώς χαρακτήρα θρησκευτικό.



Πίσω από αυτή τη φρικτή αδελφική γενοκτονία, σε πανελλήνια κλίμακα, βρισκόταν το διαβόητο δελφικό «ιερό», το οποίο εξωθούσε τα δύο αντίθετα στρατόπεδα σε φονικότατες συγκρούσεις και ανείπωτες φρικαλεότητες με τους εκατέρωθεν χαλκευμένους ψευτοχρησμούς του (Θουκυδιδης. Ιστορια α,4).

Τα εκατέρωθεν σκοταδιστικά ιερατεία τελούσαν θυσίες μέσα και έξω από τα τείχη στους κοινούς «θεούς» και προέβαιναν σε ανείπωτες άλλες δαιμονικες τελετουργίες για τη νίκη του δικού τους στρατοπέδου

Η ιστορια της αρχαιας Ελλαδας αποτελουσε δυστυχως ενα συνεχές θέατρο πολεμικων συγκρουσεων-εμφύλιων σπαραγμών. Ουδέποτε υπήρξε απολυτη ειρηνη και συμφιλίωση στον Ελλαδικό χώρο. Αβυσσαλέο και αγεφύρωτο μίσος κυριαρχουσε αναμεσα στις περισσοτερες πολεις – κρατη .
 Ορισμενες απο αυτες υπηρχαν μονον για να πολεμουν, όπως η στρατοκρατικη Σπαρτη, στην οποια οι πολιτες ήταν ισόβιοι ενεργοι στρατιωτες, ορκισμενοι να σπερνουν τον ολεθρο στους άλλους Ελληνες.

Μια απο της μεγαλυτερες γενοκτονιες εις βαρους του Ελληνικου εθνους ειναι η γνωστη εκστρατεια κατά των Αθηνων του αδιστακτου Θρακα μαυρου μαγου- ιερέα Ευμολπου, γεναρχη του ιερατικού-εωσφορικου γένους των Ευμολπιδών, του Ελευσίνιου ιερού τον 7ο π.Χ. αιώνα.


Αυτος ο αλλοδαπος εωσφοριστης δολοφονος, στρατολογησε πληθώρα πολεμιστων,στο ονομα της απαισιας εωσφορικης θεας Δημητρας-Ισιδας και επιτεθηκε στην Αθηνα.

Εκατομβες αθωων θυματων πολιτών, πληθώρα ανθρωποθυσιών για να σωθει η πολη. Τελικα σταμάτησε η γενοκτονια, οταν η ληστρικη ιερατικη συμμορια κατοχυρωσε τα ασύλληπτα προνόμιά της.

Το 660 π.Χ. οι Κορίνθιοι με αρχηγό τον τύραννο Κύψελο κατάσφαξαν τους Κερκυραίους στην Ιλλυρική Επίδαμνο. Η αποκορύφωση της κακουργίας τους ήταν η αποστολή 300 αγοριών αιχμαλώτων στις Σάρδεις να ευνουχιστούν προς τιμή της «θεάς» Κυβέλης!


Ο βασιλεύς της Σπάρτης Κλεομένης το 505 π.Χ. σε μια από τις πάμπολλες εκστρατείες του εναντίον των Αργείων, των προαιώνιων και άσπονδων εχθρών των Σπαρτιατών, αφού ανάγκασε τον πληθυσμό να καταφύγει στο «ιερό» άλσος, έβαλε φωτιά και κατάκαψε πέντε χιλιάδες περίπου άμαχους Αργείους.
Μαζί με αυτούς απανθρακώθηκε και αφανίστηκε το άνθος των νέων του Άργους.  Η ιδιότητά τους ως ικέτες των κοινών «θεών» δεν τους έσωσε (Παυσ.3.4.1, Μεγ. Ελλνικη. Εγκυκλοπαιδεια, Φοίνιξ, τομος δ, σελιδα 77).
Αριστομενης γουν ο Μεσσηνιος τω Ιθωμητη Διι τριακοσιους απεσφαξεν, τοσαυτας ομου και τοιαυτας καλλιερειν οιομενος εκατομβας. εν οις και Θεοπομπος ην ο Λακεδαιμονιων βασιλευς, ιερειον ευγενές (Πολυαινος, Στρατηγηματων Β, ΛΑ, 1).

Την χειροτερη ομως γενοκτονια στην αρχαία Ελλάδα προκάλεσαν οι τεσσερις φοβεροί εωσφορικοι-ιεροί πόλεμο, (595-332 π. Χ.), οι οποίοι για τριακόσια περίπου χρόνια αποδεκάτισαν την Ελλάδα.

Ονομαστηκαν ιεροι, διότι έγιναν προς τιμην του δαιμονικου μαντείου των Δελφών (Θουκυδιδης. Ιστορ.Α΄3).

Το 219 π. Χ. ο στρατηγός της αιτωλικης συμπολιτειας Σκοπας, κυριευει το Διον την ιερη πολη των Μακεδονων και καταστρεφει τα παντα. Γκρεμίζει όλα τα κτίσματα, πυρπολει και τους χωρους λατρειας. Τα ίδια και στο ιερό της Δωδώνης από τον στρατηγό των Αιτωλων Δωριμαχο. Καταπατησε καθε ιερο και όσιο αναφερει ο Πολύβιος.

Στην συνεχεια ο Φιλιππος με τους Ελληνες Μακεδονες, σε αντιποινα ολων αυτων πυρπολησαν και κατεδαφισαν τα ιερα και ανετρεψαν η κατεστρεψαν 2.000 ανδριαντες.


Ομως δεν εμειναν μονον στην Αιτωλια, αλλά προχωρησαν μεχρι την Αττική, το 200 π. Χ.,όπου κατεστρεψαν και τα μνημεια και ανεσκαψαν τους ταφους διασκορπιζοντας τα οστα των νεκρων.

Οι Αιτωλοι, τον 3ο π.Χ. αιώνα, απογυμνωσαν ή κατεστρεψαν τα ιερά και τους τόπους λατρείας που αποτελούσαν τον κυριότερο συνδετικό ιστό, τον θρησκευτικό δεσμό μεταξύ των κρατων-πόλεων.

Αλλες γενοκτονίες των δωδεκαθειστων, ηταν οι γενοκτονίες των Θηβαίων από τους συνασπισμενους Πελοποννησιους, που μας ειναι γνωστη από την τραγωδια του Αισχύλου, Επτα επι Θήβας. 

Άλλη μεγαλη γενοκτονια ηταν των Ορχομενίων από τους Θηβαίους, των Ερετριεων από τους Χαλκιδεις , των Μηλιων από τους Αθηναίιυς , των Σαμίων από τους Αθηναίους , των Θηβαίων απο τους Μακεδόνες των κατοίκων της Δωδωνης και του Δίου από τους Αιτωλούς, των Θερμιων Αιτωλών από τους Μακεδόνες , των κατοίκων της Περγάμου και της Αττικής από τους ίδιους.
Στο επινειο των Δελφών, την σημερινη Ιτέα προς στον δρομο προς το ιερο υπηρχαν τα ερειπια των δυο φωκικων πολεων Κρισσις και Κιρρα, οι οποίες είχαν καταστραφει το 595 π. Χ., κατά την διαρκεια του πρωτου δαιμονικου πολεμου, τον οποιο προκαλεσαν οι Δελφοι.
Οι Ατυχοι Ελληνες κατοικοι των πολεων αυτων, είχαν σφαχτει ανελεητα, τα γυναικόπαιδα ειχαν πεθανει από δηλητηριαση των υδραγωγειων των δυο πολεων. Οσοι Ελληνες γλυτωσαν, πουλήθηκαν ως σκλαβοι.
Φυσικα τα χρήματα τα πηραν οι ιερεις του εβραιου  δαιμονα Απολλωνα.

Από τα παναρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον ανθρωποκτονο εωσφορο, παντοτε σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες. 

Ολα αυτα για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 
Μεταξυ αλλων απο τα αρχαια χρονια ολοι αυτοι οι λαοι μονιμα επιτιθονται στην Ελλαδα.

Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.



Ο Ηράκλειτος είναι ενας από τους κορυφαιους Ελληνες φιλοσοφους ολων των εποχων. Eνδεικτικο είναι αυτό που ειπε ο Σωκρατης σχετικα με τον Ηρακλειτο. 


Όταν λοιπον ο Σωκράτης διάβασε το έργο του Ηράκλειτου είπε “αυτά που κατάλαβα είναι σπουδαία, νομίζω όμως ότι είναι εξίσου σπουδαία και αυτά που δεν μπόρεσα να καταλάβω. 

Ωστόσο χρειάζεται να είσαι ένας δεινός κολυμβητής σαν αυτούς από τη Δήλο για να μην πνιγείς μέσα στο βιβλίο του Ηρακλειτου”. 

Ο μεγας Ηράκλειτος ηταν όπως ολοι οι γνήσιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ρήτορες κλπ, μονοθειστης. 


Ανέκαθεν από καταβολης του Ελληνικου εθνους , οι Ελληνες πανεπιστήμονες γνωριζαν και διδασκαν τον ένα θεο δημιουργο. 



Ο Ηράκλειτος αναφερει σχετικα με τον έναν θεο : Ακομη και τα ημερα ζωα, τα αγρια, τα πουλια, και τα ψαρια, γεννιουνται , ακμαζουν και πεθαινουν υπακούοντας στους νομους του ενός θεου ( Αριστοτέλης, περι κοσμου, 6. 401a 8). 



Για τον Θεο όλα είναι ωραια, αγαθα και δικαια. Μονον για τους, ανθρώπους αλλα είναι καλα, και αλλα ασχημα (Πορφυριος).


Ο μεγας Φιλόσοφος, δεν θα μπορουσε να παραμεινει θεατης στην καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
Ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος σαπιζε αργα και σταθερα σε πνευματικο, ηθικο, και κατ επέκτασιν πολιτικο και στρατιωτικο επιπεδο εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου.
Η καταληξη ηταν να κατακτησουν κατ ουσιαν αμαχητί οι αρχαιοι ρωμαιοι, τους αρχαιους Ελληνες.
Θελωντας και ο μεγας Εφεσιος φιλόσοφος να συμβαλει τα μεγιστα στο να αποτραπει η καταστροφή του Ελληνισμού από το εωσφορικο και ξενοφερτο δωδεκαθεο, αναφερει σχετικα με της εωσφορικες θυσιες, ότι ενω ζητουν να εξαγνιστουν με καθαρμους, εν συνεχεια μιαινονται με άλλο αιμα από της (νεες) θυσιες που κανουν.
Είναι σαν να είναι καποιος βουτηγμένος στην λασπη και προσπαθει να καθαριστεί βαζοντας και άλλη λασπη επανω του. 
Επισης αναφερει ο Ηράκλειτος, ότι οσοι προσευχονται στα αγαλματα των δαιμονικων θεων, ειναι ένα πραγμα που ισοδυμανει με το να μιλα καποιος σε τοιχους. 
Από το εργο Αριστοκριτος Θεοσοφια 68, Ωριγένης κατά Κελσου VII 6 2. 
Επισης Ηράκλειτος μας διδαξε ότι οσοι συμμετεχουν στα εωσφορικα μυστηρια (Ελευσινια, Διονυσιακα κλπ), ειτε είναι μαγοι, μυστες, ιερεις των δαιμονων, στην μετα θάνατον ζωη, θα υποστουν πολύ μεγαλες τιμωριες (Κλημης, Προτρεπτικος 22). 
Δεν είναι καθολου τυχαιο λοιπον που ο μεγιστος των προσωκρατικών φιλοσοφων απεμεινε με την σειρα του χωρις βιβλια ,καθως του τα εκαψαν οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου.

TΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 


Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι , για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 



Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους , από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης .



 Οι Ελληνες Δωριεις(Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους, 


Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος . Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 


Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους ( Η κάθοδος των Δωριεων). 


Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων, Όπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

Επισης ο Ισοκράτης, σχετικά με τους Ηρακλειδεις (Δωριεις) μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 


Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.



 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.), με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.



 Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).


 Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 


Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:


 Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 


Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 


Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 



Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 

Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 


Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 


Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 


Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.



Το ελληνικό έθνος, όπως μας αναφερουν οι αρχαιοι προγονοι , μετά την Τροια εκτος από τους αυτόχθονες Δωριείς, τους Ίωνες, τους Αχαιούς και τους Αιολείς ), ειχε πλεον στην συνθεση του και μερικά άλλα βάρβαρα φύλα, απο την Αιγυπτο. τους Καδμείους ή Θηβαίους, τους Δαναούς, τους Πέλοπες, τους Χεμιτες κλπ.).


 Οι περισσοτεροι εξ αυτων ήρθαν σκλαβοι από την Αιγυπτο. 





Μην ξεχνατε Ελληνες ότι ο Ηρόδοτος (Α 56-58, Ε 17 και Η 43) λέει ότι η κάθοδος των Δωριέων δεν έγινε από τα Ουράλια ή την Ουκρανία, αλλά από τον Ελληνικό βορά ,από την Πίνδο της Μακεδονίας .


Προηγούμενος , οι Ελληνες Δωριεις ,έκαναν άνοδο, δηλαδή πήγαν από τη Δωρίδα της Θεσσαλίας στη Μακεδονία.


 Όλα αυτά γιατι τους κυνηγουσαν οι εωσφοριστες αλλοδαποι σκλαβοι οι Καδμιοι.


Επαναλαμβανω όπως μας αναφερει ο Ηρόδοτος μερικοί μετά κατέβηκαν στην Πελοπόννησο, ενω ,καποιοι απεμειναν στην Πινδο οπου δημιουργησαν το Μακεδονικο εθνος. 




ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΕΣ.


 
Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 

Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;

Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως

  

 

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 



ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ 
ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ;
OI ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ

ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ-ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.

 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ






ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 
ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 
ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ.


Το εχω γραψει χιλιαδες φορες και δεν θα κουραστω ποτε να το ξαναγραψω. 

Οι Ελληνες δεν εχουν καμια σχεση με τον εωσφορικο σημιτικο πολιτισμο, διοτι εχουμε τον δικο μας ο οποιος ειναι ο καλυτερος στον κοσμο.

Τωρα κατα την συγχρονη εποχη που εγκατελειψαν οι περισσοτεροι τον Ελληνοχριστιανικο πολιτισμο και ασπαστηκαν τον “πολιτισμο” των γερμανων ειμαστε μια ανασα πριν τον οριστικο αφανισμο.

Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
 
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων,της Ορθοδοξιας και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι ιεροι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες στο ρωμαικο
κρατος, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. 



ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ .

 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.


Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 


Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον βασιλια Ηρακλειο, καθως και ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε
ολους τους τομεις, (στρατιωτικο, διοικητικο, 
πολιτικοεκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 

Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.

Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 


Να μην ξεχνατε ποτε μια απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 


Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 


Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


(1) 

Ο Ελληνας Καππαδοκης Ηρακλειος εκτος του οτι ηταν ο δευτερος μεγαλυτερος βασιλευς ολων των εποχων ηταν και αυτοκρατορας-φιλοσοφος για αυτο ανοιξε εκ νεου την ανωτατη πανεπιστημιακη Φιλοσοφικη σχολη στην Κωνσταντινουπολη.
Οι φιλοσοφικης σχολη λειτουργει με πρωτυπο την ιερη φιλοσοφικη σχολη του Πλατωνα, χωρις τελετες μαυρης μαγειας και πασης φυσεως ανωμαλιες τις οποιες  περιλαμβανει το εβραικο δωδεκαθεο. 
Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.


 
 
 

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ 
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.


Ο Ηρακλειος δημοσιευσε της εξαιρετικες επιστημονικες του εργασιες με τους τιτλους, υπόμνημα εις την μεγαλην του Πτολεμαιου συνταξιν. Η δευτερη σπουδαια εργασια ειχε τιτλο,περι κατασκευης, σφαιρας του αρατου.

Η Κωνσταντινουπολη όπως ηταν φυσικο ολους εκεινους τους αιωνες που ηταν σε Ελληνικα χερια δεν ηταν μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο, οικονομικο, θρησκευτικο κεντρο,αλλα ηταν ταυτόχρονα πανω από όλα παγκοσμιο πνευματικο κεντρο. 

Στην Κωνσταντινουπολη με την ανοδο του πρωτου Ελληνα αυτοκρατορα (Ηράκλειος), στον Ρωμαικο θρονο, ανοιξε αμεσως η Φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη. 

Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 
Ηταν τοσο μεγαλη η αγαπη του Ηρακλειου για την αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια ωστε ο ιδιος πρπσωπικα εφερε τον Στεφανο τον Αλεξανδρινο στην βασιλευουσα για να διδαξει.
 
Ο Στεφανος διδαξε μουσικη, γεωμετρια, αστρονομια. Παραλληλα ο Στεφανος εγραψε , μελετες για Πλατωνα , Αριστοτελη, Ιπποκρατη, Γαληνο. Ο Γαλλος καθηγητης της χημείας Berthelot Perrie σε λογο στην Γαλλικη ακαδημια , επιστημων (18 Μαιου 1900 μ.Χ.), ειπε ότι ο Στεφανος ηταν ο κορυφαιος επιστήμονας της εποχης του. 


Ο Στεφανος ειχε στο πανεπιστημιο του Ηρακλειου τον τιτλο του Οικουμενικου διδασκαλου της αρχαιας Ελληνικης φιλοσοφιας. 
Εαν ηταν οι αρχαιοι Ελληνες εναντια στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα ξανανοιγε ο Ηρακλειος την Ελληνικη φιλοσοφικη σχολη. 
Συνεπως ειναι αισχρες και καταπτυστες οι κατηγοριες των εωσφοριστων του δωδεκαθεου, με παναρχαιο σκοπο τον αφανσμο του Ελληνικου εθνους.

(2) 

 
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
 
(2) 
 
 
Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
 
 
 
 
 
(2) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.
 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
 
 
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
 
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
 
 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
 
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 
 
 
 
Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
 
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
 
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 
 Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
 
 
 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις.

Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
 
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
 
 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 
 
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. 



Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
 
 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.
 
Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις
γνησιες Ελληνιδες γυναικες, συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 
 
 
Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.
 
Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος.


Φυσικα δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του στημενου πολιτευματος ενω δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.

loading...

36 thoughts on “Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

  1. ΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ
    ΚΟΥΜΜΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΣ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΠΟΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ"
    ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ;

    ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

    Και έβγαινε σε όλα τα κανάλια, παρίστανε τον οικονομολόγο και έκανε και κόμμα; Κολομβία η χώρα.

    Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

    Μεγάλη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι ο blogger και αρχηγός του ΕΠΑΜ Καζάκης που είχε κάνει ο Τράγκας με τον Χατζηνικολάου “σημαία”, όπως και άλλοι “πεφωτισμένοι” διανοητές σε άλλα ΜΜΕ, εμφανιζόταν και δήλωνε οικονομολόγος, ειρωνευόταν άλλους ότι δεν ήταν “Καθηγητές” ενώ δεν είχε ούτε καν πτυχίο!

    Το θέμα το έφερε στην επικαιρότητα, αφού προκλήθηκε σε μια εκπομπή, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος (βλέπετε εδώ).

    Το φαινόμενο της προβολής “περίεργων” οντοτήτων στα ΜΜΕ της κατοχής και της παραπλάνησης έχει γίνει κανόνας στη χώρα.

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς;

    Τον Σώρρα με την υπερτεχνολογία, τη Τράπεζα της Ανατολής, το νανογιλέκο, τη διαστημική συσκευή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος απο αγνό παρθένο νερό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το χασίσι, που νομιμοποίησε λίγους μήνες μετά ο Τσίπρας;

    Ο άλλος o Ντρούπη είχε υψηλό IQ και με αυτό το προσόν διαφήμιζε ζεόλιθο PhD και έκανε “καριέρα”. Και όχι μόνο αυτό, έβαζε κάτι ζώα και τον έτρωγαν μπροστά στον κόσμο στη τηλεόραση. Η χώρα αυτή έχει ξεφύγει. Κυβερνούν οι αμόρφωτοι.

    Λέει λοιπόν, ο Βασίλης Καπερνάρος που παλαιά ανήκε στους ΑΝΕΛ, στον Καζάκη

    … Επίσης δεν θα χαρακτηρίσω το ύφος σου, δεν θα αξιολογήσω τα γραφόμενά σου-εάν μου άρεσαν ή όχι- και δεν θα κρίνω τις «αναλύσεις» σου γιατί δεν είμαι οικονομολόγος ή ουρολόγος ή αργολόγος. Με τις αναρτήσεις αυτές όμως, μου έδωσαν και μία σελίδα από το «Wikipedia» που αναφέρει τα βιογραφικά σου στοιχεία. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

    «Σπουδές: Απόφοιτος ΑΣΟΕΕ»
    «Επάγγελμα:Οικονομολόγος»
    «πολιτικό κόμμα:ΕΠΑΜ».
    Επειδή λοιπόν αναφέρεις στο βιογραφικό σου αυτά τα στοιχεία ως αληθινά (αν δεν ήταν πιστεύω ότι θα είχες την λεβεντιά να τα έχεις διαψεύσει).Σε ρωτώ ευθέως:

    1)Είσαι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ όπως δηλώνεις ή χρωστάς 18 μαθήματα και έχεις να πατήσεις στη σχολή από το 1992;
    2)Έχεις πάρει πτυχίο της ΑΣΟΕΕ; Πότε; Με ποιο βαθμό και επί ποίου Πρυτάνεως;
    3)Είσαι εγγεγραμμένος ως οικονομολόγος στο οικονομικό επιμελητήριο και από πότε;
    4)Δουλεύεις σήμερα; Με ποια ιδιότητα και με ποιο ασφαλιστικό ταμείο;

    Περιμένω απάντηση στα παραπάνω. Περιμένω την απάντησή σου κ.Καζάκη για έναν κυρίως λόγο. Για να τη μάθει ο οπαδός του κόμματος σου, δηλαδή εσύ. Γιατί το να είναι κάποιος ψεύτης δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο κρίσιμο είναι να μην δέχεται τον εαυτό του όπως είναι. Διότι τότε κοροϊδεύεις και εξαπατάς τον εαυτός σου κ.Καζάκη. Οπότε εάν εξαπατάς τον εαυτό σου σκέψου τι κάνεις στους φίλους σου ή τους αναγνώστες των «αναλύσεών» σου.
    Βασίλειος Καπερνάρος-Δικηγόρος

  2. Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. “Fake characters”, “Fake Ideas”, “Fake posts”.

    Τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα web site – παρωδία της ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” sites που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν “επιτυχίες” και “επιλογές” Καμμένου στην άμυνα, ενώ η χώρα ξεπουλάει όπλα αβέρτα και χωρίς λόγο) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει ολημερίς και μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site.

    Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζεί το μεγαλείο του!

    Βλέπω” πίσω απο αυτή τη κατάσταση και μάλιστα επι πολύ χρόνο, μια κυβερνητική ομάδα να ψάχνει συνέχεια ακόμη και βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν γρι απο μπαταρίες υψηλής ισχύος και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων, που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια σε απρόοπτο χρόνο, να ανακαλύπτουν κάθε τόσο παληές φωτογραφίες πολιτικών να “εναγκαλίζονται” δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων και γενικά να βγάζουν κάθε τί που μπορεί να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κατά τρόπο εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό.
    Αυτά τα φαινόμενα και το είδος των δεδομένων που βγαίνουν στη φόρα δείχνουν σίγουρα εμπλοκή Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Τέτοιες πληροφορίες αρχείων δεν έρχονται απο το πουθενά.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    Ποιός προστατεύει και συμπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που κάποια ιστολόγια στην Ελλάδα εκτοξεύουν κάθε τόσο στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ή να υπάρχουν ελεγμένα αποδεικτικά στοιχεία; Που εφαρμόζεται ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα; Πουθενά.

    Η κυβέρνηση έχει ευνοήσει αυτή τη κατάσταση και δεν ξέρω με ποιές μυστικές υπηρεσίες και ποιούς ρουφιάνους δημοσιογράφους μαζί (πιθανόν και με μισθό της ΕΥΠ). Η κυβέρνηση προστατεύει το έγκλημα! Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά.

    ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

    Oι συκοφαντίες στο διαδίκτυο φαίνεται να ξεκινάνε τελικά απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών ατόμων χαμηλού IQ, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το “κύμα”.

    Είναι πολλά τα λεφτά και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα. Mόνο οι κομματάρχηδες πρέπει να ακούγονται στα ΜΜΕ και οι φελοί της Στοάς και αυτό γιατί έχουμε χούντα!

  3. giannis parterakis
    ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΑΒΙΝΙΑ.
    ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ. Η Ε.ΣΥ. ΘΑ ΕΛΕΥΤΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  4. Oι συκοφαντίες στο διαδίκτυο φαίνεται να ξεκινάνε τελικά απo συγκεκριμένη ομάδα αμόρφωτων και κομπλεξικών ατόμων χαμηλού IQ, πληρωμένων κοντυλοφόρων και μασονοτσολιάδων, που στήνουν ακόμη και μηχανές με κατάλληλους κλακαδόρους, η οποία χτυπάει όποιον δεν πάει με το “κύμα”.
    Βλέπω” πίσω απο αυτή τη κατάσταση και μάλιστα επι πολύ χρόνο, μια κυβερνητική ομάδα να ψάχνει συνέχεια ακόμη και βιογραφικά, να βγάζει ανώνυμους κοπρίτες να μιλούν για ΑΠΕ και λιγνίτη (χωρίς να ξέρουν γρι απο μπαταρίες υψηλής ισχύος και solar cells), να μιλούν για οικονομικά θέματα με χαρτοπόλεμο και ραβασάκια, να βρίσκουν φωτογραφίες πολιτικών της αντιπολίτευσης με απατεώνες και εμπόρους όπλων, που είχαν τραβηχτεί πρίν απο πολλά χρόνια σε απρόοπτο χρόνο, να ανακαλύπτουν κάθε τόσο παληές φωτογραφίες πολιτικών να “εναγκαλίζονται” δήθεν απατεώνες απο απόσταση δύο μέτρων και γενικά να βγάζουν κάθε τί που μπορεί να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις κατά τρόπο εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό.
    Αυτά τα φαινόμενα και το είδος των δεδομένων που βγαίνουν στη φόρα δείχνουν σίγουρα εμπλοκή Ελληνικών και ξένων μυστικών υπηρεσιών. Τέτοιες πληροφορίες αρχείων δεν έρχονται απο το πουθενά.

    Τελευταία η κυβέρνηση και κυρίως ένα web site – παρωδία της ενημέρωσης, που στηρίζει τους ΑΝΕΛ (υπάρχουν και ένα-δύο “μασονοπατριωτικά” sites που προσφέρουν τις άγιες “πατριωτικές” τους πλάτες στις μεγάλες δήθεν “επιτυχίες” και “επιλογές” Καμμένου στην άμυνα, ενώ η χώρα ξεπουλάει όπλα αβέρτα και χωρίς λόγο) έχουν μια τάση να ανακοινώνουν σκάνδαλα, σαν η ΕΥΠ και ο κοριός της να δουλεύει ολημερίς και μόνο για τον Καμμένο και τους φίλους του στο site.
    Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζεί το μεγαλείο του!

    Είναι πολλά τα λεφτά και ο Αλέξης τα υπογράφει όλα. Mόνο οι κομματάρχηδες πρέπει να ακούγονται στα ΜΜΕ και οι φελοί της Στοάς και αυτό γιατί έχουμε χούντα!
    Η κυβέρνηση έχει ευνοήσει αυτή τη κατάσταση και δεν ξέρω με ποιές μυστικές υπηρεσίες και ποιούς ρουφιάνους δημοσιογράφους μαζί (πιθανόν και με μισθό της ΕΥΠ). Η κυβέρνηση προστατεύει το έγκλημα! Δεν πάμε καλά έτσι όμως. Θα δούμε και άλλους Λεμπιδάκηδες να χάνονται για μήνες ή χρόνια σε κανένα κουβά.

    Ποιός προστατεύει και συμπαράγει τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που κάποια ιστολόγια στην Ελλάδα εκτοξεύουν κάθε τόσο στρέφοντας αλλού το ενδιαφέρον του κόσμου, χωρίς να έχει προηγηθεί δίκη ή να υπάρχουν ελεγμένα αποδεικτικά στοιχεία; Που εφαρμόζεται ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα; Πουθενά.

  5. 15 HMΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΒΡΑΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ
    ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ
    ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΙΔΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΞΥΛΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ
    ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

  6. 31 του Φλεβαρη θα αθωωθει ο κυριος αρτεμιος σωρρας βεβαιως βεβαιως σας το ορκιζομαι στο θεο ζευ αηρ αηρ αηρ με νερο θαλασσινο

    7αταξιας

  7. ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ
    ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ
    ΘΕΟ ΓΥΦΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ.

    ΟΙ " ΘΕΟΙ" ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

  8. ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 2011-2018

    *******************************

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ

    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ giannis paterakis

    *****************************************

  9. ΒΓΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΟΪΔΟΠΑΤΣΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΒΟΪΔΟΠ@@ΤΣΑ

  10. ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ
    ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ

  11. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ…"ΠΟΝΗΜΑ" ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…"ΠΟΝΗΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ…"ΟΠΛΑ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ…"ΠΛΑΚΑ" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 26 ΑΙΩΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, "ΔΙΑΒΑΣΤΕ" ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ …"ΠΟΝΗΜΑ" ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ…ΜΠΟΡΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ…ΔΕΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ "ΙΛΙΟΝ", ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 13.000 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟ 1260 ΜΑΣ ΛΕΝΕ), ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…"θεους" ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ", ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ 40.000 ΕΤΩΝ, ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ…"θεους" ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΟΜΗΡΟΥ", ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ "θεους" ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ?

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ 12 "θεοι" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"?

    ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ .ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ "ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ" ΟΙ 12 "θεοι" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ…"ΓΛΩΣΣΑ" ΠΟΥ…ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ…"ΚΕΙΜΕΝΑ" ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΝΝΟΙΕΣ"?

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΤΙ Ο "Ε Λ Λ Η Ν" ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΤΩΝ "θεων" ΤΟΥ, ΑΡΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ…"θεος"?

    ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ "ΜΥΔΡΟΥΣ"…ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΓΙΑ…"ΔΩΔΕΚΑΘΕΑ", ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ…ΜΑΓΕΙΕΣ, ΓΙΑ …"ΕΩΣΦΟΡΟΥΣ", ΓΙΑ…"ΑΝΘΡΩΠΟ…ΘΥΣΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΘΕΩΣΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ …"ΛΙΒΕΛΗΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο "ΕΛΛΗΝ" ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "θεος" ΚΑΙ ΤΟΝ …ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ…"ΝΤΕΝΕΚΕ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. ΒΡΑΔΥΝΟΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΠΑΡΑΥΤΑ

  13. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ
    ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕ
    ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;

    ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ
    ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΚΩΛΟΡΑΤΣΑ ΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ
    ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΣΑΚΑΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ
    ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ
    ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ.

    ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΡΓΑΜΜΑΤΟ ΒΟΔΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

  14. ΕΛΑ ΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
    ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΕΞΩ ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΧΙΔΟ.
    TOY ΕΔΩΣΕΣ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΟ

  15. ΦΙΛΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,
    Η ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ.

    ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ
    ΤΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ
    ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΝΑΠΗΡΟ ΡΟΜΑ.

  16. ΡΕ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΕ ΛΕΩ
    ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
    – Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
    – Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
    – Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
    – Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

    Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

    Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

    Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

    Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

    Από το εισαγγελικό πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12.000 ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.

    Ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από Δημόσιο, εφορίες και λοιπά.

    Να σημειωθεί οτι η δικαιοσύνη οργάνωσε συστηματικά την έρευνα για Σώρρα μόλις πρόσφατα μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, καθώς οι διάσπαρτες δικογραφίες συνενώθηκαν και έγιναν πλέον εμπεριστατωμένη έρευνα για τη δράση του, ενώ πολλά από τα θύματα του άρχισαν να καταγγέλουν ότι τους εξαπάτησε καταχράστηκε χρήματα τους και βεβαίως την εμπιστοσύνη τους.

  17. ΣΚΟΥΠΙΔΔΙ ΓΥΦΤΙΚΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ
    ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ
    ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΕ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ
    ΝΕΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟ ΚΑΙ
    ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΨΩΡΡΑΣ-
    ΨΩΡΡΙΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ
    ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.

  18. ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ 2011-2018

    *******************************

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ

    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ giannis paterakis

    *****************************************ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ gr

  19. Xa xa xa xa xa
    Προσεύχεσθαι Αδιαλείπτως
    Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ!!!.ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΗΣΤΕΙΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ.
    Πως να λέγεται άραγε ο θεός τους ?
    Χε χε χε
    Αν κάνεις αυτά εεεε …… τα κονόμησες που θα έλεγε και ο άλλος . Χα χα χα

  20. Η χριστιανική θεολογία έρχεται σε αγεφύρωτη αντίθεση προς κάθε αρχή, ση- μείο, επιτυχία, έκφανση, δραστηριότητα, επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και επί- τευγμα του Ελληνικού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
    Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
    Την ελευθερία με την πολιτική.
    Το κάλλος με την αισθητική.
    Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
    Η δεύτερη στη δημοκρατία.
    Η τρίτη στην τέχνη.
    Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!

    Η δε χριστιανική θεώρηση της ζωής
    Πρόκειται για θεολογία και δογματική: Ανοησίας, αντιφάσεως, τρέλας, σχιζο- φρένιας, ακαταστασίας, λάθους, ψεύδους, στρεψοδικίας, αοριστίας, υπεκφυ- γής, γενικολογίας, συγκαλύψεως, παραλογισμού, θηριωδίας, φόβου, εκφοβισ- μού, καταναγκασμού, πολλών κακών, απαξίας της εδώ ζωής και του κόσμου, καταστροφής, εσχατολογίας, αποκαλύψεως, θαυματοποιίας, αιωνίου τιμωρίας ή ανταμοιβής, μισαλλοδοξίας, αντιγνώσεως, αντιεπιστήμης, αντισοφίας, αντι- φιλοσοφίας, πένθους, εναντίον κάθε χαράς της εδώ ζωής. Αλλού άλλα είναι θέσεις και αλλού τα ίδια αντιθέσεις! Αλλού άλλα επιτρέπονται και αλλού τα ίδια απαγορεύονται! Άκρη δεν βρίσκεις! Παντού αλλοπρόσαλλη, στρεψόδικη, κλπ.

  21. * Στα μέρη όπου επικράτησε ο Χριστιανισμός έκανε τα πάντα μαντάρα. Τα 

    πράγματα έγιναν τρισχειρότερα από ότι ήταν πριν! Από την χριστιανική θεολο- γία, γραμματεία και δογματική κατά εποχές και κατά τόπους προέκυψαν:
    * 1)  Άνευ Προηγουμένου Δεισιδαιμονία 

    * 2)  Σατανολογία 

    * 3)  Δαιμονολογία 

    * 4)  Διαβολικά τάγματα 

    * 5)  Προστάτες άγγελοι 

    * 6)  Αγγελικά τάγματα 

    * 7)  Εξορκισμοί 

    * 8)  Αγιασμοί 

    * 9)  Εσχατολογία 

    * 10)  Φόβος 

    * 11)  Τρόμος 

    * 12)  Αναχωρητισμός 

    * 13)  Ερημιτισμός 

    * 14)  Στηλιτισμός 

    * 15)  Μοναχισμός 

    * 16)  Ενίοτε Ευνουχισμός 

    * 17)  Αντισεξουαλισμός 

    * 18)  Αντιερωτισμός 

    * 19)  Παρθενία 

    * 20)  Μισογυνισμός 

    * 21)  Αγαμία 

    * 22)  Ανωμαλία 

    * 23)  Παιδεραστία 

    * 24)  Μυστικά Όργια 

    * 25)  Εμμονή αμαρτίας 

    * 26)  Μυστικοκοπάθεια 

    * 27)  Νεύρωση 

    * 28)  Καχυποψία 

    * 29)  Ενοχή 

    * 30)  Απομονωτισμός 

    * 31)  Αντικοινωνικότης 

    * 32)  Συμπλεγματισμός 

    * 33)  Πόνος 

    * 34)  Θλίψη 

    * 35)  Φόνος 

    * 36)  Καταστροφή 

    * 37)  Αθλιότητα 

    * 38)  Απαξία 

    * 39)  Βασανιστήρια 

    * 40)  Βία 

    * 41)  Θάνατος 

    * 42)  Εξοντωτικοί Νόμοι 

    * 43)  Αγραμματοσύνη 

    * 44)  Αντιεπιστημονικότης 

    * 45)  Κατάπτωση των Τεχνών 

    * 46)  Απόρριψη της Φιλοσοφίας 

    * 47)  Οπισθοδρόμηση 

    * 48)  Καταρράκωση της Προσωπικότητας 

    * 49)  Νηστεία 

    * 50)  Βρωμιά 

    * 51)  Απλυσιά 

    * 52)  Αρρώστια 

    * 53)  Ευχέλαια 

    * 54)  Παραλήρημα 

    * 55)  Μισαλλοδοξία 

    * 56)  Κατήφεια 

    * 57)  Δυστυχία 

    * 58)  Εκμετάλλευση 

    * 59)  Αιρέσεις Διχοστασίες και Σχίσματα 

    * 60)  Σφαγές 

    * 61)  Εξοστρακισμός 

    * 62)  Απόλυτος ρατσισμός 

    * 63)  Αφορισμός 

    * 64)  Ανάθεμα 

    * 65)  Καταναγκασμός 

    * 66)  Εκφοβισμός 

    * 67)  Παραλογισμός

  22. Θαυμάστε ένα κόσμο που ονειρεύεται να ζει ο Γιαννόπουλος και προσπαθεί να τον αποδεχτούμε σαν φυσιολογικό .
    Αφορισμός
    Καμαρώστε για το κείμενο του αφορισμού της Εκκλησίας. Ακούστε τις λέξεις, κοιτάχτε τις σκηνές, και μετρήστε το μίσος που υπάρχει στο τυπικό του αφορισμού, την ώρα που ξεστομίζεται από το ρύγχος του ιερέα: «Να είσαι αφωρισμένος, καταραμένος, και μετά θάνατον άλυτος. Αι πέτραι και ο σίδηρος να λυθούν, συ δε μηδαμώς. Να σχισθή η γη και να σε κοταπίη ως τον Δαθάν και τον Αβειρών. Να τρέμης επί γης ως ο Κάιν, και να απόκτησης την λέπραν του Γιεζή, και την αγχόνην του Ιούδα. Περιπλέον να έχης τας αράς των 318 θεοφόρων πατέρων».
    Ναι. Τις κατάρες των θεοφόρων πατέρων! Οι άγιοι, δηλαδή, και ο θεός που φέρνουν μέσα τους, θεοφόροι για, δεν είναι άλλο παρά χολή και ανάθεμα, πίσσα, οργή, μισανθρωπία, βρασμός και βρυγμός και τριγμός, καταλαλιά και αποθηρίωση. Ίδε η θρησκεία της αγάπης! Οποίον τρομερόν όπλον! λέει ο άγιος Παπαδιαμάντης μας για τον αφορισμό. Κι ένας άλλος θα μπορούσε να προσθέσει: Και ενάντια σε τι ανθρώπους σφεντονίζεται!…

    Αν διατάξει κανείς το πρόβλημα της σχέσης Ελληνισμού και Χριστιανισμού μετωπικά, και το κοιτάξει κατάματα, θα βρει να κρατήσει δύο κρατούμενα. Το ένα είναι πως η σύνθεση αυτών των δύο κοσμοθεωριών σε ενότητα συνιστά το ακρότατο σημείο του αφύσικου μέσα σε ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πνεύματος. Το άλλο είναι πως η απόπειρα να συνταιριαστούν αυτές οι δύο αταίριαστες ροπές δυνάμεων συνιστά την κατεξοχήν ερμηνευτική τερατωδία του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Μεγαλύτερη πομφόλυγα, και πιο γελοίο τσαλίμι από αυτό που ονομάστηκε «Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός» δε θα μπορούσε να σκαρφιστεί και να σκαρώσει ο άνθρωπος. Βλέπω έναν Τουρκαλβανό, με προβιά και τουλουπάνι, να πηδοκοπά και να λυγίζει χορεύοντας βαλς στα Χειμερινά Ανάκτορα της Πετρούπολης την εποχή του Στολύπιν…
    Ενώστε τα μπροστινά του Ερμή με τα βυζάκια της Αφροδίτης, και θα προβάλει ντροπαλός ο Ερμαφρόδιτος… Παράλογα και αφύσικα, και πανούργα και γελοία, ανυπόστατα και καρκινοπαθή, και εγκληματικά και απάνθρωπα
    αφύσικη και πλαστική ως το μυελό των οστών της είναι τούτη η περιλάλητη ελληνοχριστιανική σύνθεση. Ενώστε το τραγί και την έλαφο, και θα 'χετε τραγέλαφο.
    Η έμπνευση όμως που είχαν κάποιοι να επιχειρήσουν τη μίξη του Ελληνισμού με τον Χριστιανισμό, και στη συνέχεια να την ονομάσουνε «εύκρατη κράση», είναι μία πράξη που μένει σαν η αποθέωση του θράσους, της άγνοιας, της πανουργίας, και της σύγχυσης των φρενών…

    Τι ορίζει τη διαφορά ανάμεσα στους Έλληνες και στους χριστιανούς; Μία διαφορά, που από ένα σημείο και πέρα γίνεται αντίθεση, εναντίωση, ρήξη, πάλη της φωτιάς με το νερό; Εκείνο που ορίζει τη διαφορά είναι κάτι απλό και σαφές, όσο και το φύλλο της ελιάς. Αλλά γι' αυτό ακριβώς είναι απόλυτο και ακραίο. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι πως οι Έλληνες οικοδόμησαν έναν κόσμο που στηρίζεται στην παρατήρηση και στη νόηση, ενώ οι χριστιανοί οικοδόμησαν ένα κόσμο που στηρίζεται στην υπόθεση και στη φαντασία.

  23. Η πραγματική αγάπη του χριστιανισμού
    Η Αγάπη στον χριστιανισμό .
    Στον Λουκά 19: 27 λέγει: «πλήν τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυτούς έμπροσθέν μου.»,
    Ιωάννης 13: 34-35, «εντολήν καινήν δίδωμι υμίν ίνα αγαπάτε αλλήλους, καθώς ηγάπησα υμάς ίνα και υμείς αγαπάτε αλλήλους. εν τούτω γνώ- σονται πάντες ότι εμοί μαθηταί έστε, εάν αγάπην έχητε εν αλλήλοις.». Ιωάννης 15: 11-17, «Ταύτα λελάληκα υμίν ίνα η χαρά η εμή εν υμίν μείνη και η χαρά υμών πληρωθή. αύτη εστίν η εντολή η εμή, ίνα αγαπάτε αλλήλους καθώς ηγάπησα υμάς. μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θή υπέρ των φίλων αυτού. υμείς φίλοι μου έστε, εάν ποιήτε όσα εγώ εντέλλομαι υμίν. ουκέτι υμάς λέγω δούλους, ότι ο δούλος ουκ οίδε τι ποιεί αυτού ο κύριος· υμάς δε είρηκα φίλους, ότι πάντα ά ήκουσα παρά του πατρός μου εγνώρισα υμίν. ουχ υμείς με εξελέξασθε, αλλ' εγώ εξελεξάμην υμάς, καί έθηκα υμάς ίνα υμείς υπάγητε και καρπόν φέρητε, καί ο καρπός υμών μένη, ίνα ό,τι αν αιτήσητε τόν πατέρα εν τω ονόματί μου, δω υμίν. Ταύτα εντέλλομαι υμίν, ίνα αγαπάτε αλλήλους.».
    Ας κοιτάξομε προσεκτικά τα κείμενα αυτά. Απ’ αυτά βλέπομε ότι, την εντολήν αυτή ο Χριστός την δίνει στους μαθητές του και για του τους μαθητές τους, και ότι είναι μια καινούργια εντολή: «Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον όπως και εγώ αγάπησα εσάς. Έτσι θα γνωρίζουν όλοι ότι είστε μαθητές μου.». Περίεργο! Δεν την ήξεραν νωρίτερα;
    Εδώ ο Χριστός τονίζει καθαρά και μόνο στους μαθητές του «αγαπάτε αλλή- λους». Δεν τους είπε να αγαπάνε όλο τον κόσμο αδιακρίτως, αυτούς που δεν γνωρί- ζουν και αυτούς που διαφέρουν! Η νέα εντολή είναι σαφής και δεν έχει να κάνει με τον καθολικό χαρακτήρα της γενικής αγάπης ως Πλατωνικής Ιδέας. Ούτε υπονοείται η αγάπη όλων των ανθρώπων για όλους τους ανθρώπους.
    Είναι λοιπόν μια εσωτερική εντολή, δηλαδή εντολή διά τους εντός της ομάδος των μαθητών. Εκ των υστέρων και κατ’ επέκταση γίνεται εντολή και γι’ αυτούς που θέλησαν να γίνουν μαθητές κατά τις επιταγές του Χριστιανισμού. Είναι δηλαδή εντολή προς τους Χριστιανούς και για τους Χριστιανούς.

    Πράξεις 5: 1-11, «Ανήρ δε τις Ανανίας ονόματι συν Σαπφείρη τη γυναικί αυ- τού επώλησε κτήμα και ενοσφίσατο από της τιμής, συνειδυίας και της γυναι- κός αυτού, και ενέγκας μέρος τι παρά τους πόδας των αποστόλων έθηκεν. Εί- πε δε Πέτρος· Ανανία, διατί επλήρωσεν ο σατανάς την καρδίαν σου, ψεύσα- σθαί σε το Πνεύμα το Άγιον και νοσφίσασθαι από της τιμής του χωρίου; ουχί μένον σοι έμενε και πραθέν εν τη σή εξουσία υπήρχε; τι ότι έθου εν τη καρδία σου το πράγμα τούτο; ουκ εψεύσω ανθρώποις, αλλά τω Θεω. ακούων δε ο Ανανίας τους λόγους τούτους πεσών εξέψυξε, και εγένετο φόβος μέγας επί πάντας τους ακούοντας ταύτα. αναστάντες δε οι νεώτεροι συνέστειλαν αυ- τόν και εξενέγκαντες έθαψαν. Εγένετο δε ως ωρών τριών διάστημα και η γυνή αυτού, μη ειδυία το γεγονός, εισήλθεν. απεκρίθη δε αυτη ο Πέτρος· ειπέ μοι, ει τοσούτου το χωρίον απέδοσθε; η δε είπε· ναί, τοσούτου. ο δε Πέτρος είπε προς αυτήν· τι ότι συνεφωνήθη υμίν πειράσαι το Πνεύμα Κυρίου; ιδού οι πό- δες των θαψάντων τον άνδρα σου επί τη θύρα και εξοίσουσί σε. έπεσε δε πα- ραχρήμα παρά τους πόδας αυτού και εξέψυξεν· εισελθόντες δε οι νεανίσκοι εύρον αυτήν νεκράν, και εξενέγκαντες έθαψαν προς τον άνδρα αυτής. και εγένετο φόβος μέγας εφ’ όλην την εκκλησίαν και επί πάντας τους ακούον- τας ταύτα.».

  24. Φιλόσοφοι
    «Ουδεμία σχέση είχαν οι φιλόσοφοι με τους περισσότερους από τους συμπολίτες τους και με τον απλό λαό, ο οποίοι συνήθως βρισκόταν σε χαμηλότατο ή μέτριο πνευματικό επίπεδο, δεν τους καταλάβαινε καθόλου, συχνά οι άνθρωποι τους κορόιδευαν, τους χλεύαζαν, δεν τους αποδέχονταν, ή ακόμη και τους φοβούνταν ή ένιωθαν δέος μπροστά τους.

    Δεν συνέθεσαν το έργο τους βάσει κάποιου επίσημου ελληνικού πολιτισμού ή επηρεασμένοι από το κύριο σώμα του, αλλά από προσωπική έμπνευση και έρευνα και εξερεύνηση, αμφισβήτηση και περιέργεια, ατομικό στοχασμό και μαθητεία μόνο δίπλα σε προγενέστερους ομοίους τους.»
    υγ Ακριβώς όπως και σήμερα , δείτε σχόλια Χριστιανών ,για κάποιο ιστορικό άρθρο που παραθέτει και βιβλιογραφία ,Νεοελλήνων δηλ Χριστιανοταλιμπάν .
    «Ανώνυμος
    28 Ιανουαρίου 2018 – 5:57 μ.μ.
    ΘΕΛΕΙ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ . »
    Χε χε χε βλέπετε …..ποιότητα , γούστο , ανάλυση , επιχειρήματα , βάθος σκέψης , ψυχικά χαρίσματα , όπως ακριβώς και αυτοί ……που το δημοσίευσαν , ξανά τρομάρα μας.

  25. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  26. KYRIE ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΞΑΙΡΕΡΙΚΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ
    ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ
    Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΕΧΕΙ
    "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ KAΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΗΝΑΣ ΚΑΙ
    ΑΝΔΡΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ
    ΛΕΞΕΩΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

    ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΒΡΩΜΕΡΕΣ
    ΣΑΡΑΝΤΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ KAI ΤΟ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ ΣΕ ΗΘΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ
    ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ (12ΘΕΟ ΝΕΑ ΤΑΞΗ).

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΜΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΑ
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΘΑΙ.

    ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ
    ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΩΣ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ.

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΙΑΡ
    ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΕΛΛΗΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ 12ΘΕΟ
    ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟ.

    ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ :

    Το αληθινό Βυζάντιο – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/01/blog-post_8857.html

    IΔΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :

    Ανώνυμος28 Ιανουαρίου 2018 – 5:57 μ.μ.
    ΘΕΛΕΙ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Ιανουαρίου 2018 – 6:22 μ.μ.
    Πουσταρα φαινεται ο αρθρογραφος εν Χριστω αδελφε μου 5,57.
    ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ
    που λες και εσυ

    Απάντηση

    ΦΑΣΟΥΛΑΔΑΣ28 Ιανουαρίου 2018 – 6:48 μ.μ.
    Σήμερα δεχόμαστε μετωπική επίθεση δωδεκαθεϊστών(παρακλαδάκι της Μασονίας)

    Απάντηση

    Η Γενοκτονία 270.000 Ελλήνων στην Κρήτη το 961 από τους Ρωμαίους-“Βυζαντινούς” κατακτητές.

    Γράφει ο Κώστας Ντουντουλάκης

  27. Αυτα τα ειχε ολα ο εωσφορικος 12θεος!!!!
    Αλλα λειπει ενα βασικο……..οτι ο διας περα απο πορνος που εσπερνε εξωγαμα ηταν και αδερφογαμης.η ηρα ηταν αδερφη του!!!!!

  28. ΟΙ ΜΑΝΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΕΙΑ

    Οι Μάντεις, αντίθετα με τους Ιερείς δεν ήταν διορισμένοι, και θεωρούνταν άνθρωποι με χάρισμα προφητικής ικανότητας. Αυτή η ικανότητα, πίστευαν, προέρχονταν από την άμεση επικοινωνία τους με τους θεούς, που έστελναν τα σημάδια τους με διάφορους τρόπους, όπως πχ τα εντόσθια των σφαγίων, που οι Μάντεις γνώριζαν να διαβάζουν. Άλλοι πίστευαν πως γίνονταν απευθείας όργανα των θεών, που <> σε αυτούς. Αγνοούμε με ποιόν ακριβώς μηχανισμό και κριτήρια αναγνωρίζονταν κάποιος ως Μάντης.

    Πολλοί Μάντεις κατάγονταν από οικογένειες [Γένη] που είχαν αυτό το κληρονομικό χάρισμα, και με την σειρά τους κατάγονταν από θεούς, κύρια τον Απόλλωνα. Τέτοιες οικογένειες ήταν, πχ, οι Ιαμίδες της Ηλίας και οι Βραγχίδες της Μ. Ασίας. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχαν πολλά μαντεία, όχι μόνο θεών, αλλά και Ηρώων, όπως του Ηρακλή ή του Αμφιάραου. Το πιο σεβαστό ήταν το Μαντείο των Δελφών, και γενικά, τα Μαντεία του Απόλλωνα, που θεωρούνταν ο κατ’ εξοχήν θεός της μαντικής.

    Πάντως, Μάντεις υπήρχαν παντού, και δρούσαν είτε ανεξάρτητα, είτε περιπλανώμενοι, είτε ως στελέχη ενός τόπου Μαντείας, που περιλάμβανε Ναό ή Ναούς, και Μαντείο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Μάντης ήταν τμήμα ενός οργανωμένου ανεξάρτητου Ιερατείου. Τέτοια Μαντεία μπορούσαν να αναπτυχθούν τόσο πολύ, που να γίνουν ισοδύναμα με οποιαδήποτε Πόλη-Κράτος της Ελλάδας. Τέτοιοι τεράστιοι Ναοί-Μαντεία-Πόλεις, υπήρχαν κύρια στην Μικρά Ασία. Στην Ελλάδα, τυπικό παράδειγμα ήταν η Πόλη-Μαντείο των Δελφών.

    Οι μάντεις ήταν και ιερείς, αλλά πολλές φορές άλλοι έκαναν τη θυσία, και αυτοί μάντευαν από τα εντόσθια του σφαγίου. Αυτός ήταν ο πιο διαδεδομένος τύπος Μαντείας. Υπήρχαν όμως πολλά είδη μαντείας, με τα πουλιά, με τον καπνό, με διάφορα τυχαία συμβάντα, με τεχνητά οράματα, με υποβολή, με τους νεκρούς, με ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

    Ο Μάντης, είχε απόλυτη εξουσία. Οι προσταγές του, αφού δίνονταν ως Μαντείες, έπρεπε οπωσδήποτε να εκτελεστούν. Επίσης, δεν υπήρχε στρατιωτική επιχείρηση χωρίς συνοδεία Μάντη, που θυσίαζε σε συνεργασία με τον Στρατηγό, που ταυτόχρονα ήταν και αρχιερέας. Αν κατηγορούμε και πάλι τον Μεσαίωνα για θεοκρατία –γίνομαι κουραστικός- τότε δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την εξουσία των Μαντείων πάνω στην αρχαία Ελληνική κοινωνία.

    Οι ιερείς του Μεσαίωνα, δεσμεύονταν, έστω και τυπικά, από τα διδάγματα του Ευαγγελίου, τις Ιερές Συνόδους και την παράδοση της Εκκλησίας. Οι Μάντεις δεν δεσμεύονταν από καμία ηθική ή νομική αρχή. Μπορούσαν να προστάζουν οτιδήποτε, ακόμα και αν ήταν αντίθετο στο νόμο, στα έθιμα, και στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, ακόμα και στις θρησκευτικές πεποιθήσεις! Υπάρχουν παραδείγματα, που θα τα απολαύσετε σύντομα.

    Εδώ, ας δώσουμε ένα. Το 496 πΧ ο πυγμάχος Κλεομήδης από την Αστυπάλαια, σκότωσε τον αντίπαλό του πάνω στον αγώνα. Έτσι, οι Ελλανοδίκες δεν τον αναγνώρισαν σαν Ολυμπιονίκη. Ο Κλεομήδης έγινε έξαλλος, γύρισε στο νησί του και γκρέμισε το σχολείο σκοτώνοντας εξήντα μαθητές που ήταν μέσα. Οι κάτοικοι τον κυνήγησαν, και αυτός κατέφυγε στο ναό της Αθηνάς, από όπου εξαφανίστηκε ενώ οι διώκτες του τον είχαν περικυκλώσει. Οι Αστροπαλιώτες, παραξενεμένοι, ρώτησαν το Μαντείο. Οι Δελφοί απεφάνθησαν πως ο φονιάς και παιδοκτόνος Κλεομήδης είναι ο τελευταίος… Ήρωας που έπρεπε να τιμηθεί από την πατρίδα του. Ουδέν σχόλιον.

  29. Τα Μαντεία είχαν λοιπόν το <>, ένα προσόν που εκμεταλλεύτηκαν και οι χριστιανοί , Καθολικοί αλλά και Ορθόδοξοι που κρατάνε αλάθητες τις Συνόδους αντί τον Πάπα, για να τιμήσουν και την αρχαία Δημοκρατική παράδοση. [Δεν αστειεύομαι καθόλου, ξέρετε…]. Γι αυτό και οι Μαντείες δίνονταν συνήθως με ποιητικό και διφορούμενο τρόπο, ώστε οι πιστοί να έχουν κάποια ελευθερία στην ερμηνεία και την εκτέλεσή τους.

    Άλλο είναι να προβλέπεις ως Μάντης, και άλλο το να βαφτίζεις τις προβλέψεις σου απαράβατες θεϊκές εντολές. Αυτή είναι και η τεράστια διαφορά των αρχαίων με τους σύγχρονους Μάντεις. Δεν εκμεταλλεύονταν απλά την ευπιστία και την πνευματική καθυστέρηση των αρχαίων Ελλήνων, αλλά μετατρέπονταν σε θεϊκοί αντιπρόσωποι! Τα Μαντεία συντελούσαν και δημιουργούσαν την αποβλάκωση του <> που έφτανε στα επίπεδα της γελοιότητας.

    Οι <>, δηλ. οι απαντήσεις των Μαντείων, δεν είχαν απλά προσωρινή ισχύ, αλλά, αν η διατύπωσή τους ήταν γενικής φύσεως, έπαιρναν τον χαρακτήρα θρησκευτικών και κοινωνικών εντολών, που δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν ποτέ.

    Επειδή οι Μαντείες ήταν δυσερμήνευτες, είχε αναπτυχθεί και ο κλάδος των χρησμολόγων, που ενώ δεν ήταν Μάντεις, ειδικεύονταν στην ερμηνεία των χρησμών που ήταν ακατάληπτοι. Αναφέρονται πολλά τέτοια παραδείγματα. Χρησμολόγους θα πρέπει να θεωρήσουμε και τους Ιερείς των Δελφών που διατύπωναν σε έμμετρους χρησμούς τα παραμιλητά της Πυθίας, αν και αυτοί χρειάζονταν και δεύτερο χρησμολόγο!

    Υπήρχαν βέβαια και φτωχομάντεις. Ο Πλούταρχος [βίος Αριστείδου 27, 4-5] μας περιγράφει έναν ξεπεσμένο απόγονο του Αριστείδη του Δίκαιου, τον Λυσίμαχο, που ορμήνευε ονείρατα στο δρόμο: <>. Είναι ζωντανές εικόνες της καθημερινής ζωής στην αρχαία Αθήνα. [να σε πω τη μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου]

    Οι παρεξηγήσεις των χρησμών ήταν κωμικοτραγικές. Οι Δελφοί πρόσταξαν τους Αθηναίους να εποικίσουν την Σικελία, με αποτέλεσμα να υποστούν την γνωστή καταστροφή κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Στη συνέχεια, το Μαντείο διευκρίνισε πως εννοούσε το λόφο Σικελία στην… Αττική, που όμως δεν χρειάζονταν εποικισμό!

    Άλλη γκάφα του Μαντείου ήταν που πρόσταξε τον Κροίσο να διαβεί τον ποταμό Άλυ, για να καταλύσει μια μεγάλη εξουσία. Τελικά, καταστράφηκε η… δικιά του! Ο Κροίσος είχε κάνει τόσες ανεκτίμητες δωρεές στο Μαντείο, που άξιζε να προειδοποιηθεί καθαρά, ΑΝ το Μαντείο είχε πράγματι προβλέψει την ήττα του. Το Μαντείο διατύπωσε έτσι τον χρησμό ώστε να τον ενθαρρύνει, αλλά και να καλυφθεί σε περίπτωση αποτυχίας του.

    Σε κάποιον άλλον, η Πυθία πρόσταξε να βάλει χρυσάφι στα αυτιά του προβληματικού παιδιού του, αλλά τελικά, όταν τα σκουλαρίκια απέτυχαν, θεωρήθηκε πως έπρεπε να μορφωθεί! Από την άλλη, το Μαντείο είχε και μερικές εκπληκτικές επιτυχίες.

    Οι περισσότεροι χρησμοί, όμως, ήταν επιτυχημένοι ή τουλάχιστον ήταν εντός θέματος, γιατί οι Μάντεις χρησιμοποιούσαν την απλή λογική, αλλά και τις πληροφορίες που συγκέντρωναν από τους πιστούς, που συχνά ήταν πιο πλούσιες από αυτές που μπορούσε να συγκεντρώσει μια μικρή Πόλη-Κράτος.

    Δεν είναι βέβαια και κανένα κατόρθωμα. Τα ωροσκόπια, σήμερα, σπάνια επαληθεύονται, αλλά όλοι συνεχίζουν να τα διαβάζουν… Η ανάγκη του ανθρώπου για κάποια σιγουριά στην αβεβαιότητα της ζωής, ήταν το μεγαλύτερο όπλο του Μάντη. Η απλή παρατήρηση ότι τα καλά γεγονότα, όπως και τα κακά, έρχονται συνήθως μαζί ακριβώς γιατί είναι τυχαία, ήταν άλλο ένα πλεονέκτημα της Μαντικής. Άλλωστε, η διατύπωση των χρησμών ήταν τόσο ασαφής, που μπορούσε να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Το Μαντείο όμως έδινε πολύ σαφείς χρησμούς, όταν ήθελε, και όταν το έκρινε συμφέρον.

    Τα Μαντεία αποφάσιζαν για την αναγνώριση νέων θεών, πχ του Σέραπι, μετά από αίτημα του Πτολεμαίου από την Αίγυπτο. Με άλλα λόγια, οι Δελφοί είναι υπεύθυνοι για την παρακμή της θρησκείας του Δωδεκάθεου, γιατί αν απαγόρευαν την αναγνώριση των ξένων θεών, πχ του Σέραπι, της Ίσιδας, του Αρποκράτη, του Μίθρα, οι λατρείες τους δεν θα διαδίδονταν στην Ελλάδα.

  30. Ανακήρυσσαν και ανθρώπους ως… θεούς, όπως στην περίπτωση του νομοθέτη Λυκούργου, που απεκλήθη από την Πυθία <>, και έτσι λατρεύονταν στη Σπάρτη. Επίσης ανακήρυσσαν νεκρούς ως Ήρωες, δηλ. διέταζαν την μεταθανάτια λατρεία τους με <>. Οι Δελφοί αναγνώρισαν και την λατρεία των βασιλέων και αυτοκρατόρων ως θεών, δίνοντας άλλο ένα χτύπημα στη θρησκεία που υποτίθεται πως αντιπροσώπευαν.

    Η θεϊκή καταγωγή του Μεγαλέξαντρου ως γιου του Άμμωνα, πχ, αναγνωρίστηκε από τους Δελφούς κατόπιν αιτήματος του Φιλίππου, που έψαχνε να δει από πού του ήρθε το κέρατο. Το Μαντείο, όμως του είπε πως την δουλειά είχε κάνει ο Άμμωνας με μορφή φιδιού. Κατά τον Πλούταρχο, ο Φίλιππος είδε και όραμα, πως έβαζε λέει σφραγίδα στην κοιλιά της γυναίκας του. Άλλοι Μάντεις είπαν πως αυτό σημαίνει πως η Ολυμπιάδα πρέπει να περιοριστεί, αλλά ο Μάντης Αρίστανδρος από την Τελμησσό είπε πως σημαίνει ότι η γυναίκα είναι έγκυος, γιατί δεν μπαίνει σφραγίδα σε άδειο τσουβάλι… Ο κύβος είχε ριχτεί! Καθημερινές οικογενειακές σκηνές στον βασιλικό οίκο της Μακεδονίας…

    Τα Μαντεία διέταζαν ακόμα και ανθρωποθυσίες, όπως στην ναυμαχία της Σαλαμίνας, όπου <> και ο Μάντης Ευφραντίδης πρόσταξαν τη θυσία τριών Περσών στον Διόνυσο. Ο Θεμιστοκλής έπαθε κρίση ανθρωπισμού, αρνήθηκε να σφάξει στο βωμό τους Πέρσες, αλλά η τελετή έγινε εντελώς αναπόφευκτη, όταν η φωτιά στο βωμό φούντωσε ξαφνικά, ενώ <> ακούστηκε δηλαδή ένα… φτέρνισμα, πράγμα που θεωρήθηκε άσφαλτο θεϊκό σημάδι. (είπαμε, ο εξυπνότερος λαός του κόσμου) Ο Αστερίξ στη ναυμαχία της Σαλαμίνας… Τα γράφω εγώ; Ακούστε τον Πλούταρχο να σχολιάζει: <> [βίος Θεμιστοκλέους, 13]

    Οι Δελφοί είχαν διατάξει τη θυσία μιας κοπέλας από τους Μεσσήνιους, στους Μεσσηνιακούς πολέμους. Η θυσία, όμως, δεν έγινε σαν μέρος τελετής, αλλά σαν έγκλημα τιμής, και η ήττα των Μεσσηνίων μπορεί να αποδοθεί στην αμφισβητούμενη ισχύ της, μια που και οι ίδιοι αμφέβαλλαν αρχικά για το αν η θυσία έγινε σωστά. Στην Μυθολογία αναφέρονται πολλές ανθρωποθυσίες που έγιναν με προσταγές Μάντεων, με πιο γνωστή αυτήν της Ιφιγένειας.

  31. Άγιοι άνθρωποι οι Μάντεις, γεμάτοι Απολλώνιο Πνεύμα…

    Ακόμα, οι Δελφοί έλεγχαν τον αποικισμό. Η ίδρυση αποικίας από μια πόλη απαιτούσε διάφορες θρησκευτικές τελετές, προφανώς και πάλι σχετικές με την λατρεία των νεκρών που οι άποικοι εγκατέλειπαν, και οπωσδήποτε, έγκριση ή και διαταγή από το Μαντείο. Ο αδελφός του Λεωνίδα Δωριεύς, έφυγε με δυσαρεστημένους Σπαρτιάτες να ιδρύσει αποικία, χωρίς να συμβουλευτεί τους Δελφούς. Προσπάθησε να εγκατασταθεί στην Λιβύη και μετά στην Ιταλία, και μετά από πολλές αποτυχίες, σκοτώθηκε. Η κακή του τύχη αποδόθηκε στο ότι δεν ρώτησε το Μαντείο! Όταν όμως οι καλόγεροι στο Βυζάντιο έλεγαν πως το κράτος καταστρέφεται από τις αμαρτίες των Χριστιανών, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου της «Ιστορίας», ενώ ο Απόλλων θεωρείται θεός του φωτός και της λογικής…

    Άλλη εκπληκτική ιστορία αποικισμού, είναι αυτή του βασιλιά της Θήρας Γρίννου. Είχε πάει στους Δελφούς να ρωτήσει για διάφορα, αλλά η Πυθία του είπε μόνο πως πρέπει να χτίσει μια πόλη στην Λιβύη. Ο Γρίνος απάντησε πως α) είναι γέρος και αυτή είναι δουλειά για νέους, και β) που είναι αυτό το Λιβύη;

    Για να μάθει να μην αντιμιλάει στο θεό και να καταλάβει πως έπρεπε να διαβάζει Γεωγραφία στο σχολείο, ο Απόλλων του τράβηξε μια εφτάχρονη ξηρασία στο νησί, που μόνο ένα δέντρο δεν ξεράθηκε. Τη λύση έδωσε ένας Κρητικός ναυτικός, ο Κορώβιος, μαζί με κάτι Σαμιώτες. Έτσι χτίστηκε η Ελληνική αποικία της Κυρηναϊκής. Για δες κάτι συμπτώσεις. Από αυτή την αποικία διαδόθηκε η λατρεία του Αιγυπτιακού θεού Αμμούν-Ρα, του Άμμωνα, που ταυτίστηκε με το Δία, και, θεωρούμενος ως μπαμπάς του Μεγαλέξανδρου, και πάλι με απόφαση του Μαντείου των Δελφών, εννοείται, οδήγησε στην κατοπινή θεοποίηση των Αλεξανδρινών βασιλέων, και την διαστροφή της Ελληνικής θρησκείας πριν αυτή προλάβει καλά- καλά να καθιερωθεί απόλυτα.

    Μέχρι και το ντύσιμο των γυναικών καθόριζαν οι Δελφοί. Ο βασιλιάς των Μεγάρων Νίσος, είχε αφήσει ευχή και κατάρα στις Μεγαρίτισσες να ντύνονται όπως η μακαρίτισσα Θηβαία γυναίκα του Αβρώτη. Οι Θηβαίες ντύνονταν πολύ αυστηρά, με μπούρκα. Μόνο τα μάτια τους έβλεπες, λένε. Οι Μεγαρίτισσες διαμαρτύρονταν, και κάθε τόσο οι ταλαίπωροι Μεγαρίτες ρώταγαν τους Δελφούς αν οι γυναίκες τους μπορούσαν να ντυθούν πιο μοντέρνα. Οι Δελφοί, όμως, ήταν άτεγκτοι. Μπούρκα και πάλι Μπούρκα, πάντα μέσα στο Απολλώνιο πνεύμα του Αλλάχ. Τελικά, όλα από την Ελλάδα προέρχονται!

    Οι Δελφοί είχαν χρησμοδοτήσει και υπέρ της ομοφυλοφιλίας, ειδικά για τη σχέση του Μελάνιππου και του Χαρίτωνα που τους αποκάλεσαν οδηγούς των θνητών στη θεϊκή αγάπη. Οι δυο εραστές είχαν προσπαθήσει να ανατρέψουν τον Τύραννο Φάλαρι στον Ακράγαντα.

  32. Ο Ηρόδοτος λέει πως οι Αθηναίοι έκρυβαν με κάθε προφύλαξη στο ναό του Ερεχθείου χρησμούς με πολιτική σημασία, που έκριναν πως δεν έπρεπε να γίνουν γνωστοί στους άλλους Έλληνες. Ο Βασιλιάς της Σπάρτης Κλεομένης τους άρπαξε από τα χέρια της Ιέρειας, και φαίνεται πως όλο το πολιτικό σκηνικό άλλαξε μετά από αυτό. Γενικά, οι χρησμοί συλλέγονταν και αποθηκεύονταν, και κατόπιν τους μελετούσαν σε κάθε ευκαιρία, για να δουν αν η παρούσα συγκυρία ταίριαζε με κάποιον.

    Εννοείται πως τα Μαντεία επενέβαιναν και στους εμφύλιους πολέμους, που ήταν ένα μόνιμο φαινόμενο στην αρχαία Ελλάδα. Άλλες φορές δεν έπαιρναν σαφή θέση, αλλά συχνά διάλεγαν μια πλευρά και την υποστήριζαν φανατικά. Στην σύγκρουση Θήβας-Σπάρτης, το Μαντείο του Τροφωνίου παραχώρησε μέχρι και μια αρχαία Μεσσηνιακή ασπίδα που του ήταν αφιερωμένη, για να χρησιμοποιηθεί σαν έμβλημα από τη Θήβα. [Οι Μεσσήνιοι ήταν αρχαίοι εχθροί της Σπάρτης και η ασπίδα ανήκε στον Αριστομένη, τον μεγαλύτερο ήρωά τους] Η Σπάρτη, η δυνατότερη πόλη, συντρίφτηκε.

    Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο χρησμός του Πελοποννησιακού πολέμου. Δεν χρειάζονταν Μαντείο για να προβλεφθεί η Σπαρτιατική νίκη, αλλά η μακρόχρονη αντίσταση των Αθηναίων. Οι Δελφοί ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια μιας πρόβλεψης, και προπαγάνδισαν ανοιχτά την <> αποστολή της Σπάρτης. Η Πυθία μουρμούρισε πως ο θεός θα βοηθήσει την Σπάρτη <>, δηλ. είτε το ζητήσουν είτε όχι οι Σπαρτιάτες!

    Ο Θουκυδίδης, ένας ιστορικός που βασίζεται στη λογική ανάλυση των γεγονότων, (τραγικά λανθασμένη μέθοδος όσον αφορά την αρχαία Ελλάδα) δεν μπορεί, όσο και να θέλει, να κρύψει τη δράση των Μαντείων μόλις ξέσπασε ο Πελοποννησιακός Πόλεμος:

    «Πολλές προφητείες κυκλοφορούσαν από στόμα σε στόμα και πολλούς χρησμούς τραγουδούσαν οι χρησμολόγοι, τόσο στις πόλεις που ετοιμάζονταν να πολεμήσουν όσο και στις άλλες. Λίγο πριν είχε σειστεί η Δήλος τόσο δυνατά όσο ποτέ πριν, όσο θυμόταν οι Έλληνες. Λέγανε και πίστευαν πως είναι σημάδι για όσα θα συμβαίνανε. Αν μάλιστα γίνονταν κάτι άλλο παρόμοιο, το ξεψάχνιζαν…»[1]

    Έτσι, τα Μαντεία φέρουν την ευθύνη πολλών εμφυλίων συγκρούσεων, όπου συμμετείχαν φανατίζοντας την πλευρά που επέλεγαν. Επίσης, οι Δελφοί κήρυσσαν οι ίδιοι <> για να καταστρέψουν Πόλεις που δεν σέβονταν τα δικαιώματά τους. Οι Φωκείς μετοικίστηκαν και η Πόλη Κρίσα ισοπεδώθηκε, σαν αποτέλεσμα αυτών των πολέμων. Έτσι, τα Μαντεία είχαν ενεργό ρόλο σε αυτόν τον εφιάλτη της Ελλάδας, τους εμφύλιους πολέμους.

  33. Η συμμετοχή των Μαντείων στη διεθνή πολιτική ήταν ακόμα πιο καταστροφική για την Ελλάδα. Σε ειδικό κεφάλαιο θα αναλύσουμε τη στάση των Δελφών. Εδώ ας πούμε απλά, πως οι Δελφοί συμμάχησαν απροκάλυπτα με όλους τους κατακτητές της Ελλάδας, τους Λυδούς, τους Πέρσες και τους Ρωμαίους. Η κατάκτηση της Ελλάδας έπρεπε να περάσει από τους Δελφούς, με το τάισμα των ιερέων τους.

    Αν παραδεχτούμε πως ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας, που αναγνώριζε την πτώση του Δωδεκάθεου, δεν είναι κατασκευασμένος από κάποιον Χριστιανό συγγραφέα, τότε μπορούμε να πούμε πως οι Δελφοί, τελικά, παράδοσαν ακόμα και την ίδια τους την υπόσταση στους Χριστιανούς! Πάντως αυτό δεν είναι αντιφατικό με την προηγούμενη δράση τους. Βλέποντας πως χάνουν την θέση τους έτσι κι’ αλλιώς, κατάφεραν μολοντούτο να την πουλήσουν. Γιατί να μην το κάνουν, μια που είχαν πουλήσει όλα τα άλλα, και κυρίως την ίδια την πατρίδα τους;

    Κανείς δεν τόλμησε, μέχρι και τα κλασσικά χρόνια, να αμφισβητήσει την προφανή απάτη των κατασκευασμένων από τους Μάντεις χρησμών. Η πίστη του κόσμου ήταν ακλόνητη, και όσοι είχαν συνειδητοποιήσει την απάτη, προσπαθούσαν να την εκμεταλλευτούν αντί να την ξεσκεπάσουν.

    Τυπικό παράδειγμα τα <>, ο χρησμός που χρησιμοποίησε παρερμηνεύοντας τον ο Θεμιστοκλής για να πείσει τους Αθηναίους να ριχτούν στη θάλασσα. Αν τους ζήταγε να αγνοήσουν τον χρησμό, να μην κατασκευάσουν ξύλινες οχυρώσεις, [Η Πυθία μίλησε για ξύλινα τείχη γιατί δεν υπήρχε χρόνος να χτιστούν πέτρινα] και να μπουν στα καράβια, η πρότασή του θα είχε απορριφθεί, και ο ίδιος θα είχε κατηγορηθεί ως ασεβής. Η συνέχεια της μελέτης θα δώσει πολλά τέτοια παραδείγματα.

    Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε για Μάντη τον Αρίστανδρο από την Τελμησσό της Λυκίας, που ήδη αναφέραμε. Πριν από τη μάχη στα Γαυγάμηλα, ο Μάντης είδε έναν αητό να πετάει πάνω από το πεδίο και τον έδειξε στο στρατό, ξεσηκώνοντάς τον. Τη νύχτα πριν από τη μάχη, ο Μάντης και ο Αλέξανδρος απομονώθηκαν κάνοντας μυστικές τελετές στη θεότητα Φόβο. (Πλούταρχος, «βίος Αλεξάνδρου», 31, 9) Ο Αλέξανδρος δεν είχε ξυπνημό το πρωί της μάχης…

    Ο Αρίστανδρος ήταν από τους πλέον πετυχημένους Μάντεις της αρχαιότητας. Σύμφωνα με τον Ρωμαίο ιστορικό Φροντίνο, ήξερε και κόλπα. Είχε γράψει ένα χρησμό στο χέρι του με τέτοιο τρόπο που να γίνει ορατός αφού μουσκεύονταν πρώτα με το αίμα του θυσιασμένου ζώου. Έτσι, σκηνοθέτησε ένα θαύμα, για να προβλέψει τη νίκη του Αλέξανδρου. Τύφλα να ‘χει η Αθανασία του Αιγάλεω. Η ψυχολογία της εποχής ήταν τέτοια, που δεν μπορεί να υποτιμηθεί η συνεισφορά του Αρίστανδρου στις Ελληνικές νίκες. Προσωπικά, την θεωρώ ισάξια με αυτή του Αλέξανδρου.

    Όταν διαβάζουμε τον Πλούταρχο, τον Παυσανία ή τον Ηρόδοτο, πχ, νομίζουμε πως ο σκοπός της μελέτης τους είναι να αποδείξουν με κάθε τρόπο πως οι χρησμοί που δόθηκαν για τα κρίσιμα γεγονότα που περιγράφουν, επιβεβαιώθηκαν ιστορικά. Αυτή είναι η μέθοδος συγγραφής της ιστορίας τους. <>, σημαίνει το τέλος της αφήγησης, όπως λέμε σήμερα <>.

    https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/to-ierateio-sten-archaia-ellada

  34. Ειναι νομιζω ασυμβατες οι ιδιοτητες του Ελληνα και του Χριστιανου οταν προσδιοριζονται μεσα σε μια κοινωνια θρησκευτικης μονοκαλλιεργιας και μη ανοχης.Ιδιως οταν πριμοδοτειται η θρησκεια απο την πατριδα!Στην Ελλαδα ουσιαστικα εχουμε ελλειμμα ανεξιθρησκειας.Η εκκλησια θα μπορουσε να συνυπαρχει με ορους ισονομιας και μη διακριτης μεταχειρισης με τα υπολοιπα δογματα.Υπαρχουν εξαιρετικα μηνυματα ανθρωπισμου και δικαιοσυνης στον Χριστιανισμο και ειδικα στη Ορθοδοξια.Ομως ειναι μια θρησκεια που ξεκινησε απο μη Ελληνες που ενεδυθη την Ελληνικη γλωσσα απλα για να μπορεσει να διαδοθει στον τοτε γνωστο κοσμο που ηταν κατα βασει Ελληνοφωνος.Το γεγονος αυτο το χρησιμοποιησε ως λαβαρο Ελληνοφροσυνης ενω ηταν κατα βασει εφαλτηριο εξαπλωσης ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.Ειμαι βεβαιος οτι στο τελος η Επιγνωση και οχι απλα η Γνωση του παρελθοντος (που αποκρυπτεται παντοιοτροπως) θα οδηγησει τον Ελληνα στην αρχεγονη πνευματικη κοιτιδα των προγονων του.Στον Αγνωστικισμο του Σωκρατη,στην αμφισβητηση και στην ανοιχτη σκεψη για ολλα τα θρησκευτικα δογματα και για ολες τις πολιτικες και μη ιδεολογιες.Αρκει το ρευμα αυτο της Επανελληνισης να μην ειναι ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ και νεοταξικο (γιατι και αυτο σημερα υπαρχει) αλλα γνησιο και πηγαιο.Ειμαι βεβαιος οτι οχι μονο η δικη μας οικονομικη κριση(ηθικη κριση κατα βαθος) αλλα και η επερχομενη παγκοσμιως θα γινει η μητρα μια τετοιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ!!Τα προταγματα του διαχρονικου Ελληνισμου ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ,ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΙΑ θα ξαναλαμψουν και παλι σαν φωτεινα αστρα στο στερεωμα του ουρανου.

Comments are closed.